Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 52881 - 52900 Napsat příspěvek
Tak s tímhle jsem za durem, páč pineapple e. je naprosto famózní, sic pomalejší rozjezd, ale stojí to za to:+
512574
Tak s tímhle jsem za durem, páč pineapple e. je naprosto famózní, sic pomalejší rozjezd, ale stojí to za to*:+*
0 0
reagovat

popik

To si dam radsi 3x Stana Helsinga nebo Date movie, nez tu otresnou nudu jmenem Pineapple Express:-
512074
To si dam radsi 3x Stana Helsinga nebo Date movie, nez tu otresnou nudu jmenem Pineapple Express*:-*
popik
0 0
reagovat
PE je pecka, Superbad je oproti tomu úbohá nuda.
512162
PE je pecka, Superbad je oproti tomu úbohá nuda.
0 0
reagovat

Memphis

Stmívání bylo předminule, PE je strašná nuda, House Bunny nezní špatně, díky ;)
512039
Stmívání bylo předminule, PE je strašná nuda, House Bunny nezní špatně, díky *;)*
Memphis
0 0
reagovat

Jardus

Teď letí House Bunny a šestý prcičky nezklamou nikdy ;):D
512037
Teď letí House Bunny a šestý prcičky nezklamou nikdy *;)**:D*
Jardus
0 0
reagovat

Jardus

já bych hlasoval pro Pineapple Express... jako poslední možnost je tu ale samozřejmě jako vždy Stmívání... ;):D
511250
já bych hlasoval pro Pineapple Express... jako poslední možnost je tu ale samozřejmě jako vždy Stmívání... *;)**:D*
Jardus
0 0
reagovat
Poradíte mi někdo prosím ideální film na chlastačku ve stylu Superbad? Ti slavili minule moc velký úspěch :+
511253
Poradíte mi někdo prosím ideální film na chlastačku ve stylu Superbad? Ti slavili minule moc velký úspěch *:+*
0 0
reagovat
Heh, včera jsem na trhu obhlížel nějaké dvdčka a měli tam aj 2012... sweet :-D Doufám, že Avatara budou mít v 3D...
510372
Heh, včera jsem na trhu obhlížel nějaké dvdčka a měli tam aj 2012... sweet :-D Doufám, že Avatara budou mít v 3D...
0 0
reagovat
Huste :D
509270
Huste *:D*
0 0
reagovat

Kamy

:+mne sa najviac lubil LOTR a Clifhanger..aj ked Sparow zo satkou Google je tiez dobry:D
509932
*:+*mne sa najviac lubil LOTR a Clifhanger..aj ked Sparow zo satkou Google je tiez dobry*:D*
Kamy
0 0
reagovat
King Kong a poslední SW... zbytek mě moc nebavil. Ty SW titulky mě bavily už standartně ve filmech... nechce se nám dělat sestřihy, tak to tam prostě dáme přečíst 8)
510067
King Kong a poslední SW... zbytek mě moc nebavil. Ty SW titulky mě bavily už standartně ve filmech... nechce se nám dělat sestřihy, tak to tam prostě dáme přečíst *8)*
0 0
reagovat
nj ,Cruise mě dostal... ale představu blockbusteru za $50 podle mě nejlíp splňuje King Kong... :D Cruise samozřejmě taky parádní... :D:+
508769
nj ,Cruise mě dostal... ale představu blockbusteru za $50 podle mě nejlíp splňuje King Kong... *:D* Cruise samozřejmě taky parádní... *:D**:+*
0 0
reagovat
Nejlepší jsou jednoznačně StarWars (a to jak ty první, tak poslední), ID4, Karlík a docela i Minority Repport :D:D:D
505946
Nejlepší jsou jednoznačně StarWars (a to jak ty první, tak poslední), ID4, Karlík a docela i Minority Repport :D:D:D
0 0
reagovat
Kdepak, mě nejvíc rozsekaly low budget Star Wars :D
505942
Kdepak, mě nejvíc rozsekaly low budget Star Wars *:D*
0 0
reagovat
Nej je ten upravenej scénář k LOTRovi :+
505941
Nej je ten upravenej scénář k LOTRovi *:+*
0 0
reagovat
Tak nejvic me dostal: Potter a Fantasticka Ctyrka xDDD
505940
Tak nejvic me dostal: Potter a Fantasticka Ctyrka xDDD
0 0
reagovat
parádne
505939
parádne
0 0
reagovat

Kamy

:+ Z toho by se dala udělat vemi vtipná protipirátská reklama.
505935
*:+* Z toho by se dala udělat vemi vtipná protipirátská reklama.
Kamy
0 0
reagovat

Kamy

perfektní :D:+
505933
perfektní *:D**:+*
Kamy
0 0
reagovat

Troch OT

Ako by vyzerali filmy, keby stáli 50 dolárov:
link
505930
Ako by vyzerali filmy, keby stáli 50 dolárov: [link="http://www.cracked.com/photoshop_94_if-blockbuster-films-had-been-made-2450/"]link[/link]
Troch OT
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se