Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 52161 - 52180 Napsat příspěvek
Nechtěl bych tu dělat reklamu, ale dneska jsem na novinových stáncích narazil na Postel Oskara Reifa. Klobouk dolů fimě, která má koule vydat něco takového, jako je ultrašovinistická Postel.:+
532138
Nechtěl bych tu dělat reklamu, ale dneska jsem na novinových stáncích narazil na Postel Oskara Reifa. Klobouk dolů fimě, která má koule vydat něco takového, jako je ultrašovinistická Postel.*:+*
0 0
reagovat
luxusné.:+tuším to bolo aj vo webmasterovi na jojke
532116
luxusné.*:+*tuším to bolo aj vo webmasterovi na jojke
0 0
reagovat

okkac

indeed:+
531941
indeed*:+*
okkac
0 0
reagovat
Povedený kraťásek link
531939
Povedený kraťásek http://www.youtube.com/watch?v=3Un20p1NGuw&feature=featured
0 0
reagovat

Luc44

YES:+
531878
YES*:+*
Luc44
0 0
reagovat

Luc44

You just made my day :+
531863
You just made my day *:+*
Luc44
0 0
reagovat
U nás mají titulkáři smolíka. TF2 uvede jediný kino a ještě k tomu s dabingem. Na titulkovaný kopie se prej nechodí :-
531860
U nás mají titulkáři smolíka. TF2 uvede jediný kino a ještě k tomu s dabingem. Na titulkovaný kopie se prej nechodí *:-*
0 0
reagovat
Kostěj: Když jsem se ptal minulý týden, tak měl špatná celková čísla kopíí, originálních kopií a ani nevěděl, že by měl CineStar mít jakoukoliv na kolování... to bylo v době, kdy už Budějovice potvrdily pomalu i kdy jí mít budou... ;)

Ale je fajn, že mu napsalo víc lidí.. když jsem mu opravil ty počty kopií, tak se urazil a už nenapsal.. ale my se trochu známe... ;)
531859
Kostěj: Když jsem se ptal minulý týden, tak měl špatná celková čísla kopíí, originálních kopií a ani nevěděl, že by měl CineStar mít jakoukoliv na kolování... to bylo v době, kdy už Budějovice potvrdily pomalu i kdy jí mít budou... ;) Ale je fajn, že mu napsalo víc lidí.. když jsem mu opravil ty počty kopií, tak se urazil a už nenapsal.. ale my se trochu známe... ;)
0 0
reagovat

CB Cinestar

"Film Transformers: Pomsta poražených hrajeme od 25.6. i v originální verzi s českými titulky"
muhehehehehehehehhehehehehehe 8) :+ :+ :+ :+ :+

531856
"Film Transformers: Pomsta poražených hrajeme od 25.6. i v originální verzi s českými titulky" muhehehehehehehehhehehehehehe *8)* *:+* *:+* *:+* *:+* *:+*
CB Cinestar
0 0
reagovat

Z Plzně - Cinestar

Vážený pane,
podle vyjádření distributora (Bonton) mám informaci, že z celkového počtu 40
kopii Transformers 2 bude 33 kopii s dabingem a 7 kopii s titulky. Z toho budou 2 kopie
kolovat v multikinech CineStar. Je tedy jasné, že jedna originální verze
dorazí i do Plzně. Přesný datum neznám, ale po zahájení premiéry budu vědět
víc.
S pozdravem

Rudolf Jastraban
generální manažer
531846
Vážený pane, podle vyjádření distributora (Bonton) mám informaci, že z celkového počtu 40 kopii Transformers 2 bude 33 kopii s dabingem a 7 kopii s titulky. Z toho budou 2 kopie kolovat v multikinech CineStar. Je tedy jasné, že jedna originální verze dorazí i do Plzně. Přesný datum neznám, ale po zahájení premiéry budu vědět víc. S pozdravem Rudolf Jastraban generální manažer
Z Plzně - Cinestar
0 0
reagovat

Ještě něco k dabovaným filmům v kinech, tentokrát ze Zlínského Golden Apple Cinema

"Dobrý den,
film Transformers 2 a Harry Potter 6 budeme promítat s českým dabingem, ale budeme se snažit je nasadit i v originálním znění. Určitě to nebude hned v premiérovém týdnu, proto doporučuji sledovat naše webové stránky anebo programy, kde tahle informace bude uvedená. Je také možné, že nebudou filmy v originálním znění nasazené v multikině, ale ve Velkém kině.

Přeji pěkný den

Hana Novotná
vedoucí provozní manažerka"

No.. aspoň něco :)
531840
"Dobrý den, film Transformers 2 a Harry Potter 6 budeme promítat s českým dabingem, ale budeme se snažit je nasadit i v originálním znění. Určitě to nebude hned v premiérovém týdnu, proto doporučuji sledovat naše webové stránky anebo programy, kde tahle informace bude uvedená. Je také možné, že nebudou filmy v originálním znění nasazené v multikině, ale ve Velkém kině. Přeji pěkný den Hana Novotná vedoucí provozní manažerka" No.. aspoň něco :)
Ještě něco k dabovaným filmům v kinech, tentokrát ze Zlínského Golden Apple Cinema
0 0
reagovat
VCB je fajn :)
531818
VCB je fajn :)
0 0
reagovat
Njn, z poloviny mě to nebaví a z té druhé to z toho lezu po zdi...ale třeba mi to někdy v budoucnu sedne líp. :)
531811
Njn, z poloviny mě to nebaví a z té druhé to z toho lezu po zdi...ale třeba mi to někdy v budoucnu sedne líp. :)
0 0
reagovat
shame on you, je to genialni film :) ... na filmovy noci sem ho videl jako predposledni (takze nekdy ve dve v noci) a nemoh sem z nej odvratit zraky
531809
shame on you, je to genialni film *:)* ... na filmovy noci sem ho videl jako predposledni (takze nekdy ve dve v noci) a nemoh sem z nej odvratit zraky
0 0
reagovat
Ok, tak na to kašlu a jdu koukat na Švéda. :D
531808
Ok, tak na to kašlu a jdu koukat na Švéda. *:D*
0 0
reagovat
žádnej twist si nepamatuju... změnu stylu taky ne
531807
žádnej twist si nepamatuju... změnu stylu taky ne
0 0
reagovat
Dojde v druhé polovině Vicky Cristiny Barcelony k nějakému twistu, změně stylu nebo významovému posunu, nebo to pojede stejným způsobem jako první půlka? :)
531804
Dojde v druhé polovině Vicky Cristiny Barcelony k nějakému twistu, změně stylu nebo významovému posunu, nebo to pojede stejným způsobem jako první půlka? :)
0 0
reagovat
St: Aha,uz chapu,jak si to myslel ;):D
531752
St: Aha,uz chapu,jak si to myslel ;):D
0 0
reagovat
St:sou to dva trl v dvd formatu (pustis tak,ze neotevres soubor,ale slozku video_ts)
Deiwi:To je alternativni nazev ;)
531751
St:sou to dva trl v dvd formatu (pustis tak,ze neotevres soubor,ale slozku video_ts) Deiwi:To je alternativni nazev ;)
0 0
reagovat

KARLOS

Onehdy jsem viděl film Ohrožení Brittanicu, ale to asi nebude ono, viď? :))
531728
Onehdy jsem viděl film Ohrožení Brittanicu, ale to asi nebude ono, viď? *:))*
KARLOS
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se