Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 52061 - 52080 Napsat příspěvek

okkac

Co že to chceš vytesat na náhrobek? Vždyť si takhle ten titul ani pořádně neužiješ :D
548241
Co že to chceš vytesat na náhrobek? Vždyť si takhle ten titul ani pořádně neužiješ *:D*
okkac
0 0
reagovat

okkac

Počkej, ty do toho jdeš jako dobrovolně, jo? Hele neblbni :))
548240
Počkej, ty do toho jdeš jako dobrovolně, jo? Hele neblbni *:))*
okkac
0 0
reagovat

okkac

pokud se tu už nikdy neobjevíš, bude nám jasný, co se stalo... :D
548238
pokud se tu už nikdy neobjevíš, bude nám jasný, co se stalo... *:D*
okkac
0 0
reagovat
Viděl jsem jen Alone in the Dark, a nechtěná zábava, až na otřesné "akční" scény.
548237
Viděl jsem jen Alone in the Dark, a nechtěná zábava, až na otřesné "akční" scény.
0 0
reagovat
House of the Dead, Alone in the Dark, BloodRayne, Dungeon Siege, Seed, Postal, BloodRayne II, Tunnel Rats, Far Cry, Stoic, Rampage, Final Storm. Tohle mám v plánu teď postupně zkoukávat, tak mi držte palce :D Určitě víte, o koho se jedná.;)
548235
House of the Dead, Alone in the Dark, BloodRayne, Dungeon Siege, Seed, Postal, BloodRayne II, Tunnel Rats, Far Cry, Stoic, Rampage, Final Storm. Tohle mám v plánu teď postupně zkoukávat, tak mi držte palce *:D* Určitě víte, o koho se jedná.*;)*
0 0
reagovat

deiwi

Myslím ,že to sme tu viacerý.
548229
Myslím ,že to sme tu viacerý.
deiwi
0 0
reagovat

Shakers

Sladká hudba pro mé uši :+
548226
Sladká hudba pro mé uši *:+*
Shakers
0 0
reagovat

Ridley Scott Talks Prequels

Ridley Scott was answering questions in LA during the Hero Complex Film Festival on Sunday. The Alien Prequels came up, of course. You can find a report on AICN. Here’s the main points. Beware, some spoilers. * The scripts for both Prequels are complete. * You’ll find out who the Space Jockey is and where he originally came from. * The Prequel will go further into terraforming and focus on the reality of what it takes to leave for another planet. * Ridley Scott also implied that the the Space Jockey isn’t a creature itself, it’s a suit with a being inside. * Collider also posted their report and mentioned that he had done a lot of underwater research for the movies.
548222
Ridley Scott was answering questions in LA during the Hero Complex Film Festival on Sunday. The Alien Prequels came up, of course. You can find a report on AICN. Here’s the main points. Beware, some spoilers. * The scripts for both Prequels are complete. * You’ll find out who the Space Jockey is and where he originally came from. * The Prequel will go further into terraforming and focus on the reality of what it takes to leave for another planet. * Ridley Scott also implied that the the Space Jockey isn’t a creature itself, it’s a suit with a being inside. * Collider also posted their report and mentioned that he had done a lot of underwater research for the movies.
Ridley Scott Talks Prequels
0 0
reagovat
Každopádně to také doporučuji, je to fascinující, svým způsobem krásné a zároveň ne bez lehkého ironického nadhledu... a přitom tak přirozené co do myšlenek které ten film prezentuje.
548057
Každopádně to také doporučuji, je to fascinující, svým způsobem krásné a zároveň ne bez lehkého ironického nadhledu... a přitom tak přirozené co do myšlenek které ten film prezentuje.
0 0
reagovat
Bude to ve Varech, takže klid.?)
548056
Bude to ve Varech, takže klid.*?)*
0 0
reagovat
Třeba to viděl na nějakym fesťáku ^^
548054
Třeba to viděl na nějakym fesťáku ^^
0 0
reagovat
15.7 má u nás premieru
548053
15.7 má u nás premieru
0 0
reagovat
nejlip na blucku prosim
548052
nejlip na blucku prosim
0 0
reagovat
Teď mi ještě prozraď, kde si to můžu legálně sehnat :)
548051
Teď mi ještě prozraď, kde si to můžu legálně sehnat :)
0 0
reagovat

speta.jr

naprostej souhlas :+:+:+
548047
naprostej souhlas *:+**:+**:+*
speta.jr
0 0
reagovat

Mr. Nobody

Jedno slovo: GENIALNI!
548027
Jedno slovo: GENIALNI!
Mr. Nobody
0 0
reagovat

Osud člověka

Velmi sugestivní snímek ani po více než padesáti letech od svého vzniku neztratil nic ze svého kouzla. Skvělá režie (ať už scéna skupin lidí před vysokou pecí nebo pasáž, kde Sokolov ve snu hovoří se svou rodinou), naprosto brilantní kamera a závěr, u kterého vás mrazí a zároveň máte slzy v očích. "Ja tvoj otěc."

Mohu jedině doporučit.
547972
Velmi sugestivní snímek ani po více než padesáti letech od svého vzniku neztratil nic ze svého kouzla. Skvělá režie (ať už scéna skupin lidí před vysokou pecí nebo pasáž, kde Sokolov ve snu hovoří se svou rodinou), naprosto brilantní kamera a závěr, u kterého vás mrazí a zároveň máte slzy v očích. "Ja tvoj otěc." Mohu jedině doporučit.
Osud člověka
0 0
reagovat

Unthinkable

Nějak nechápu hodnocení na csfd. Řekl bych, že ten film stojí a padá na moralizování ohledně mučení, ale v tomhle konkrétním kontextu bylo mučení nejen oprávněné, ale snad i jediné možné východisko. Tím se ze Samuelovy postavy stal jediný "normálně uvažující" člověk široko daleko, zatímco ze všech "moralistů" to udělalo v podstatě idioty, kteří nevidí za roh - speciálně u vojenských důstojníků zamrzí jejich principiélní upřednostňování života jednotlivce, před životy miliónů... :-
Chápu, že většina lidí neustojí odseklý prst, ale začít se chovat stylem "tenhle člověk ohrožuje životy miliónů Američanů, nemůžeme mu useknout prst, je to nemorální" je spíše WTF, než něco k zamyšlení.
PS:Považovat to za dobré, protože tam někdo někoho celkem nekompromisně mučí mi přijde taky divné.
547920
Nějak nechápu hodnocení na csfd. Řekl bych, že ten film stojí a padá na moralizování ohledně mučení, ale v tomhle konkrétním kontextu bylo mučení nejen oprávněné, ale snad i jediné možné východisko. Tím se ze Samuelovy postavy stal jediný "normálně uvažující" člověk široko daleko, zatímco ze všech "moralistů" to udělalo v podstatě idioty, kteří nevidí za roh - speciálně u vojenských důstojníků zamrzí jejich principiélní upřednostňování života jednotlivce, před životy miliónů... *:-* Chápu, že většina lidí neustojí odseklý prst, ale začít se chovat stylem "tenhle člověk ohrožuje životy miliónů Američanů, nemůžeme mu useknout prst, je to nemorální" je spíše WTF, než něco k zamyšlení. PS:Považovat to za dobré, protože tam někdo někoho celkem nekompromisně mučí mi přijde taky divné.
Unthinkable
0 0
reagovat
upřimě já jsem filmy začal navštěvovat pravidělně diky MZ,předtím jsem šel parkrat na opravdu nej pecky (starwats marix jurskej park apod.) ale ted ? klobouk dolu!!!
a těch 129 nebo 169 za ten film zaplatim nevadi mě to.užiju si velky platno (roboti vladnou 2x3)
a těším se na A tema a expandables,prince i robina diky recenzim klidně vynecham :-)))
547861
upřimě já jsem filmy začal navštěvovat pravidělně diky MZ,předtím jsem šel parkrat na opravdu nej pecky (starwats marix jurskej park apod.) ale ted ? klobouk dolu!!! a těch 129 nebo 169 za ten film zaplatim nevadi mě to.užiju si velky platno (roboti vladnou 2x3) a těším se na A tema a expandables,prince i robina diky recenzim klidně vynecham :-)))
0 0
reagovat
krajec: Buď rád, že jsi nezavítal do Cinema City Galaxie. Tam si člověk připadá, jako by si kupoval lístky na vlak. Ale jinak mi to na Flóře nepřipadá nějak tragický. Vsadím se, že ten supertruper Palace co máte v Brně, má i malé sály.

Ceny lístků jsou v pohodě vzhledem k tomu, že dneska platím méně než jsem platil před osmi lety, kdy jsem začínal chodit do kina. Zdražení je naprosto logický.
547847
krajec: Buď rád, že jsi nezavítal do Cinema City Galaxie. Tam si člověk připadá, jako by si kupoval lístky na vlak. Ale jinak mi to na Flóře nepřipadá nějak tragický. Vsadím se, že ten supertruper Palace co máte v Brně, má i malé sály. Ceny lístků jsou v pohodě vzhledem k tomu, že dneska platím méně než jsem platil před osmi lety, kdy jsem začínal chodit do kina. Zdražení je naprosto logický.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se