Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 50321 - 50340 Napsat příspěvek
Film mě sice nezajímá, ale vždycky budu fandit psům proti kočkám
549854
Film mě sice nezajímá, ale vždycky budu fandit psům proti kočkám
0 0
reagovat
Samozřejmě jsem na straně pejsků :))
549853
Samozřejmě jsem na straně pejsků *:))*
0 0
reagovat

citronek

co? :D
549850
co? *:D*
citronek
0 0
reagovat

Jako psi a kočky 2

správná otázka zní:

Zajímá to vůbec někoho? Půjde na to někdo za peníze?
549848
správná otázka zní: Zajímá to vůbec někoho? Půjde na to někdo za peníze?
Jako psi a kočky 2
0 0
reagovat

Jako psi a kočky 2

komu ve filmu Jako psi a kočky 2 fandí lidé ve špionské válce mezi psi a kočky ?

kočkám , psům nebo nikomu :):)
549847
komu ve filmu Jako psi a kočky 2 fandí lidé ve špionské válce mezi psi a kočky ? kočkám , psům nebo nikomu *:)**:)*
Jako psi a kočky 2
0 0
reagovat

Kino

Nemá niekto informácie o tom či bude Centurion a Expendables aj v Slovenských kinách ?!
549836
Nemá niekto informácie o tom či bude Centurion a Expendables aj v Slovenských kinách ?!
Kino
0 0
reagovat
Total Recall remake? Proč proboha?
549827
Total Recall remake? Proč proboha?
0 0
reagovat

Rouder

Bude to modernizace Total Recall (postranní zajímavost: ten byl založen na povídce P.K. Dicka).
Sice tam mluví o nějakém novém pojetí původního příběhu, ale to podle mě jsou jenom PR kecy a pořád to bude akční Total Recall. Novou adaptací jsem měl na mysli něco blíže hard sci-fi, utopie, vím :)
549826
Bude to modernizace Total Recall (postranní zajímavost: ten byl založen na povídce P.K. Dicka). Sice tam mluví o nějakém novém pojetí původního příběhu, ale to podle mě jsou jenom PR kecy a pořád to bude akční Total Recall. Novou adaptací jsem měl na mysli něco blíže hard sci-fi, utopie, vím :)
Rouder
0 0
reagovat
Já teda angličtinou příliš neoplývám, tak mě klidně oprav, ale nepraví se v té větě co jsi zde postnul že: Film bude remakem "Total Recall", který byl kdysi natočen podle povídky "We Can Remember It for You Wholesale" ?
549825
Já teda angličtinou příliš neoplývám, tak mě klidně oprav, ale nepraví se v té větě co jsi zde postnul že: Film bude remakem "Total Recall", který byl kdysi natočen podle povídky "We Can Remember It for You Wholesale" ?
0 0
reagovat

rcorp

však taky jo

The film will be a new, contemporized adaptation of Total Recall, which was based on the story, "We Can Remember It for You Wholesale" by Philip K. Dick.

a je to hnedka v prvním odstavci. Možná by neuškodilo si ten článek nejdříve přečíst, než začnete všichni nadávat ne remake
549823
však taky jo The film will be a new, contemporized adaptation of Total Recall, which was based on the story, "We Can Remember It for You Wholesale" by Philip K. Dick. a je to hnedka v prvním odstavci. Možná by neuškodilo si ten článek nejdříve přečíst, než začnete všichni nadávat ne remake
rcorp
0 0
reagovat
A já myslel, že konec světa má být až na konci roku 2012 ?):-...
549821
A já myslel, že konec světa má být až na konci roku 2012 *?)**:-*...
0 0
reagovat
Když už tu okkac zmínil toho Camerona... Asylum chystá Titanic 2, jehož děj se bude odehrávat sto let po potopení Titanicu. Nedělám si srandu, tady je trailer: link
549820
Když už tu okkac zmínil toho Camerona... Asylum chystá Titanic 2, jehož děj se bude odehrávat sto let po potopení Titanicu. Nedělám si srandu, tady je trailer: http://www.youtube.com/watch?v=LxEqaSGzpgc&feature=player_embedded
0 0
reagovat
Nový Total Recall :o .No nič obídem ho a pustím si radšej klasiku zo Schwarzeneggrom.
549819
Nový Total Recall *:o* .No nič obídem ho a pustím si radšej klasiku zo Schwarzeneggrom.
0 0
reagovat
Dokázal bych si představit novou adaptaci té Dickovy povídky, přece jenom byla o něčem trochu jiném než Total Recall, ale přímý remake a ještě s Wisemanem? Ufff.
549818
Dokázal bych si představit novou adaptaci té Dickovy povídky, přece jenom byla o něčem trochu jiném než Total Recall, ale přímý remake a ještě s Wisemanem? Ufff.
0 0
reagovat
jj blbej nápad to je rozhodně ale v dnešním hollywoodu to byla podle mě jen otázka času než se do toho pustěj .
549817
jj blbej nápad to je rozhodně ale v dnešním hollywoodu to byla podle mě jen otázka času než se do toho pustěj .
0 0
reagovat
I kdyby to točil třeba James Cameron, tak je to stále hodně blbej nápad něco takového remakeovat.:o:(:-
549816
I kdyby to točil třeba James Cameron, tak je to stále hodně blbej nápad něco takového remakeovat.*:o**:(**:-*
0 0
reagovat
Len Wiseman se imho dočista zbláznil. Neznám jediný důvod, proč remakovat klasiku, která to přitom vůbec nepotřebuje.
549815
Len Wiseman se imho dočista zbláznil. Neznám jediný důvod, proč remakovat klasiku, která to přitom vůbec nepotřebuje.
0 0
reagovat

Len Wiseman bude točit novej Total recall

link

:-O
549814
http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=68374 :-O
Len Wiseman bude točit novej Total recall
0 0
reagovat
Slovenské televízie si vždy vedeli spraviť "dobré" meno, ale zase minule pustili režisérsku verziu Královstva Nebeského
549768
Slovenské televízie si vždy vedeli spraviť "dobré" meno, ale zase minule pustili režisérsku verziu Královstva Nebeského
0 0
reagovat
Byt Slyem tak bych jim takovou verzi zakazal poustet, vzdyt to je hruby zasah do vyzneni cele sceny i filmu...
549766
Byt Slyem tak bych jim takovou verzi zakazal poustet, vzdyt to je hruby zasah do vyzneni cele sceny i filmu...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se