Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 50181 - 50200 Napsat příspěvek

PetaBlack

House of the Dead jsem neviděl a Alone in the Dark bylo nechtěně vtipné (kromě příšerně sestříhaných akčních scén), ale u Dungeon Siege jsem strašně trpěl (a dabing tomu "pomáhal").
550623
House of the Dead jsem neviděl a Alone in the Dark bylo nechtěně vtipné (kromě příšerně sestříhaných akčních scén), ale u Dungeon Siege jsem strašně trpěl (a dabing tomu "pomáhal").
PetaBlack
0 0
reagovat

Disketa

Ale tak v porovnání s „Alone in the Dark“ nebo „House of Dead“ ještě dobrý, ne? (navíc, když si to dokoukal vlastně skoro celý)
550622
Ale tak v porovnání s „Alone in the Dark“ nebo „House of Dead“ ještě dobrý, ne? (navíc, když si to dokoukal vlastně skoro celý)
Disketa
0 0
reagovat

vegasss771

Ne, ale na Barrandově běželo Dungeon Siege, v češtině pod názvem Ve jménu krále. Vydržel jsem na to koukat hodinu a půl, na zbytek jsem neměl. Jako kdybych sledoval parodii na LOTRa. Ty letecké záběry jsou přinejmenším úsměvné, Jasonův bumerang epic fail a ta hudba - začala mě štvát po půlhodině. Strašná břečka. Tohle byl po Alone in the Dark můj druhý Uwe. AitD byla aspoň sranda, tohle bylo utrpení.
550621
Ne, ale na Barrandově běželo Dungeon Siege, v češtině pod názvem Ve jménu krále. Vydržel jsem na to koukat hodinu a půl, na zbytek jsem neměl. Jako kdybych sledoval parodii na LOTRa. Ty letecké záběry jsou přinejmenším úsměvné, Jasonův bumerang epic fail a ta hudba - začala mě štvát po půlhodině. Strašná břečka. Tohle byl po Alone in the Dark můj druhý Uwe. AitD byla aspoň sranda, tohle bylo utrpení.
vegasss771
0 0
reagovat
Uwe bude back až přijde na DVD Darfur, Max Schmeling, na které jsem celkem zvědavej a BloodRayne 3, které se děsím. Všechny tři už má natočené, jen je má schované v trezoru. Darfur akorát pár krát pouštěl.
550620
Uwe bude back až přijde na DVD Darfur, Max Schmeling, na které jsem celkem zvědavej a BloodRayne 3, které se děsím. Všechny tři už má natočené, jen je má schované v trezoru. Darfur akorát pár krát pouštěl.
0 0
reagovat

Disketa

Uwe is back?
550618
Uwe is back?
Disketa
0 0
reagovat
Vypínám to, nedá se to vydržet ani poslouchat..:(
550605
Vypínám to, nedá se to vydržet ani poslouchat..*:(*
0 0
reagovat
Na Barrandově právě běží Ve jménu krále - ty letecké záběry jsou docela sranda.:))
550592
Na Barrandově právě běží Ve jménu krále - ty letecké záběry jsou docela sranda.*:))*
0 0
reagovat
Disketa::+
550585
Disketa:*:+*
0 0
reagovat
A pokud chcete hlubší Ostrov, dejte si ten od Kim Ki-duka. Ale pozor, je to pěkně ostrý snímek.8)
550584
A pokud chcete hlubší Ostrov, dejte si ten od Kim Ki-duka. Ale pozor, je to pěkně ostrý snímek.*8)*
0 0
reagovat
a já myslel, že je ong bak 2 dementní :D Ale Tony jako ušmudlanej zevl s fousama je ještě mnohem horší...
550580
a já myslel, že je ong bak 2 dementní :D Ale Tony jako ušmudlanej zevl s fousama je ještě mnohem horší...
0 0
reagovat

Gonzi

Súhlasím :D
550570
Súhlasím *:D*
Gonzi
0 0
reagovat
Ostrov je fajn, jen se IMHO dost lidí nemohlo přenést přes to, že to není tak nabušené akcí jako jiné Bayovky. Každopádně Skála, Mizerové II a Transformers (v tomhle pořadí) jsou u mě pořád o dost výš a Baye, který je točil mám nejradši. Baye, co točil transformers 2 bych vyfackal a dal mu povinně si přehrát Skálu a Mizery 2 tak 10x v řadě, aby si připomenul, jak má vypadat dokonalý akční film. :D
550565
Ostrov je fajn, jen se IMHO dost lidí nemohlo přenést přes to, že to není tak nabušené akcí jako jiné Bayovky. Každopádně Skála, Mizerové II a Transformers (v tomhle pořadí) jsou u mě pořád o dost výš a Baye, který je točil mám nejradši. Baye, co točil transformers 2 bych vyfackal a dal mu povinně si přehrát Skálu a Mizery 2 tak 10x v řadě, aby si připomenul, jak má vypadat dokonalý akční film. *:D*
0 0
reagovat
Hlubšího? Proboha, proč? Vždyť je to Bayovka...
Myslím, že Ostrov je "hlubokej" přesně tolik, kolik ještě tenhle žánr snese.
550564
Hlubšího? Proboha, proč? Vždyť je to Bayovka... Myslím, že Ostrov je "hlubokej" přesně tolik, kolik ještě tenhle žánr snese.
0 0
reagovat
Me se Ostrov libil moc, je to takovej trosku jinej Bay, nez je u nej zvyk...
550558
Me se Ostrov libil moc, je to takovej trosku jinej Bay, nez je u nej zvyk...
0 0
reagovat
Ja sa hlasim tiez k tym, ktorych to extra neoslovilo.Hudba super, Scarlett spickova, vyzeralo to pekne, ale inak som tam nic hlbsie nenasiel.
550560
Ja sa hlasim tiez k tym, ktorych to extra neoslovilo.Hudba super, Scarlett spickova, vyzeralo to pekne, ale inak som tam nic hlbsie nenasiel.
0 0
reagovat
HAL: Už sem se bál, že jsem jediný, komu to nesedlo... Osobně mám celkem rád i tu honičku LA, ale to je tak všechno ?)
550554
HAL: Už sem se bál, že jsem jediný, komu to nesedlo... Osobně mám celkem rád i tu honičku LA, ale to je tak všechno *?)*
0 0
reagovat
Z Ostrova jsem schopný uznat jedině toho Jablonského, zbytek je odpad. I v rámci Bayovy filmografie - jen to dokázalo že Bay by se od myšlenkově hlubších látek měl držet hodně daleko. Což naštěstí v podobě Transforměrů i vcelku rozumně dělá.
550549
Z Ostrova jsem schopný uznat jedině toho Jablonského, zbytek je odpad. I v rámci Bayovy filmografie - jen to dokázalo že Bay by se od myšlenkově hlubších látek měl držet hodně daleko. Což naštěstí v podobě Transforměrů i vcelku rozumně dělá.
0 0
reagovat
Ostrov JE pecka :+
550538
Ostrov JE pecka *:+*
0 0
reagovat

Ostrov

Já se podruhé už solidně nudil. Poprvé jsem byl nadšenej z nápadu a pár akčních scén, ale na další pokus už nic extra.
550536
Já se podruhé už solidně nudil. Poprvé jsem byl nadšenej z nápadu a pár akčních scén, ale na další pokus už nic extra.
Ostrov
0 0
reagovat

Ostrov

U mě nejlepší Bay a aj moje top20 ?)
550535
U mě nejlepší Bay a aj moje top20 *?)*
Ostrov
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se