Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 49121 - 49140 Napsat příspěvek
Sakra, tady už se šije i do takový klasiky? Já zkoukl Samuraje na jeden zátah a byl to opravdu jeden z největších filmových zážitků. Stateční mě moc nebrali. Eastwoodovo trilogii mám nejradši, protože má trošku nadhledu a je to Eastwood, ale to pořád neznamená, že Tenkrát na Západě není dokonalým filmem
559611
Sakra, tady už se šije i do takový klasiky? Já zkoukl Samuraje na jeden zátah a byl to opravdu jeden z největších filmových zážitků. Stateční mě moc nebrali. Eastwoodovo trilogii mám nejradši, protože má trošku nadhledu a je to Eastwood, ale to pořád neznamená, že Tenkrát na Západě není dokonalým filmem
0 0
reagovat
Já myslím, že Sedm samurajů v nejdelší verzi mi utelko rychleji než Sedm statečných:D

Je tady taky někdo hotovej z dvaceti filmů Woodyho Allena v Respektu? Myslíte, že to půjde koupit dohromady s tím boxem najednou hned, nebo se bude muset čekat, až postupně všechny vyjdou?
559610
Já myslím, že Sedm samurajů v nejdelší verzi mi utelko rychleji než Sedm statečných*:D* Je tady taky někdo hotovej z dvaceti filmů Woodyho Allena v Respektu? Myslíte, že to půjde koupit dohromady s tím boxem najednou hned, nebo se bude muset čekat, až postupně všechny vyjdou?
0 0
reagovat

Gonzi

Tenkrát na Západě je obohacen o ženský prvek, femme fatale. To předchozí trilogie neměla.
559606
Tenkrát na Západě je obohacen o ženský prvek, femme fatale. To předchozí trilogie neměla.
Gonzi
0 0
reagovat

Prosba :P

Ahoj všichni,
je to sice hloupej dotaz, ale nemohli byste mi poradit nějakej film, kterej má alespoň z části téma charity, aukcí, dobročinných akcí atpd.?? :)
559605
Ahoj všichni, je to sice hloupej dotaz, ale nemohli byste mi poradit nějakej film, kterej má alespoň z části téma charity, aukcí, dobročinných akcí atpd.?? *:)*
Prosba :P
0 0
reagovat
jako film je to dobrý, o tom žádná, ale překvapilo mě, že předchozí trilogie (The man with no name) mi seděla mnohem víc... taky tam byly dlouhé pohledy atd. v podstatě mě zajímá v rámci přímého srovnání, čím se to odlišuje k lepšímu oproti fistfull of dollars, for a few dollars more, nebo the good, the bad and the ugly... obecně tu kvalitu neshazuju
559603
jako film je to dobrý, o tom žádná, ale překvapilo mě, že předchozí trilogie (The man with no name) mi seděla mnohem víc... taky tam byly dlouhé pohledy atd. v podstatě mě zajímá v rámci přímého srovnání, čím se to odlišuje k lepšímu oproti fistfull of dollars, for a few dollars more, nebo the good, the bad and the ugly... obecně tu kvalitu neshazuju
0 0
reagovat
Hm, to je asi poprvé, co s Cainem souhlasím... Ani v té nejdelší verzi to nenudí. (na Sedm samurajů jsem dokonce psala bakalářku:-)
559597
Hm, to je asi poprvé, co s Cainem souhlasím... Ani v té nejdelší verzi to nenudí. (na Sedm samurajů jsem dokonce psala bakalářku:-)
0 0
reagovat
Sedm samurajů tě přestane bavit po první hodině...
559596
Sedm samurajů tě přestane bavit po první hodině...
0 0
reagovat

Memphis

sedm statečných Tě přestane bavit až uvidíš sedm samurajů
559589
sedm statečných Tě přestane bavit až uvidíš sedm samurajů
Memphis
0 0
reagovat
Sedm statečných. (jinak by to byla dobrá otázka do výplachu :D)

Gonzi
Yep, viděl sem to až poměrně nedávno a dost mě o zklamalo, všechno od herců po hudbu zůstalo daleko za očekáváním. A to ještě bejvám k podobným klasikám a starším filmům dost shovívej.
559587
Sedm statečných. (jinak by to byla dobrá otázka do výplachu *:D*) [b]Gonzi[/b] Yep, viděl sem to až poměrně nedávno a dost mě o zklamalo, všechno od herců po hudbu zůstalo daleko za očekáváním. A to ještě bejvám k podobným klasikám a starším filmům dost shovívej.
0 0
reagovat
Nejlepší western všech dob je Tombstone! 8)?)
559577
Nejlepší western všech dob je Tombstone! *8)**?)*
0 0
reagovat

Gonzi

tenkrát na západě je matrixem své doby, vlastně mnohem víc
559585
tenkrát na západě je matrixem své doby, vlastně mnohem víc
Gonzi
0 0
reagovat
Vtedy na západe je hodne fajn, ale ani mne to ako naj. film neprišlo, ale inak je to jeden s naj. westernov, to ano.
559584
Vtedy na západe je hodne fajn, ale ani mne to ako naj. film neprišlo, ale inak je to jeden s naj. westernov, to ano.
0 0
reagovat

Snipsley

Jenže právě scéna mě nesmírně bavila. Jako celý film.8)
559583
Jenže právě scéna mě nesmírně bavila. Jako celý film.*8)*
Snipsley
0 0
reagovat

Disketa

Jo, třeba 10ti minutový pohled na týpka spícího na lavičce, kterého budí bzučící moucha.
Přiznávám, že při této scéně jsem opakovaně usnul.
559580
Jo, třeba 10ti minutový pohled na týpka spícího na lavičce, kterého budí bzučící moucha. Přiznávám, že při této scéně jsem opakovaně usnul.
Disketa
0 0
reagovat

Gonzi

Dlouhé záběry do očí, hudba, kamera, Charles Bronson a jeho hlášky, Henry Fonda, sexy Claudia Cardinale, závěrečný souboj... Je toho hodně.:)
559579
Dlouhé záběry do očí, hudba, kamera, Charles Bronson a jeho hlášky, Henry Fonda, sexy Claudia Cardinale, závěrečný souboj... Je toho hodně.*:)*
Gonzi
0 0
reagovat
Tenkrát na západě < < Hodný, zlý a ošklivý < Pro hrst dolarů < Pro pár dolarů navíc

Čímž se nabízí otázka... co se komu líbí na Tenkrát na západě? Opravdu se ptám, nesnažím se rýt nebo tak. Jen mi to moc zajímavé nepřišlo, rozhodně né dost na jeden z nej filmů všech dob...
559581
Tenkrát na západě [b] < < [/b] Hodný, zlý a ošklivý [b] < [/b] Pro hrst dolarů [b] < [/b] Pro pár dolarů navíc Čímž se nabízí otázka... co se komu líbí na Tenkrát na západě? Opravdu se ptám, nesnažím se rýt nebo tak. Jen mi to moc zajímavé nepřišlo, rozhodně né dost na jeden z nej filmů všech dob...
0 0
reagovat
Netuší někdo kdy má vyjít DC verze Expendables? Stallone o ní mluvil, ale nemůžu najít žádnou novou zprávu, kde by bylo datum vydání. Dík.:-)
557039
Netuší někdo kdy má vyjít DC verze Expendables? Stallone o ní mluvil, ale nemůžu najít žádnou novou zprávu, kde by bylo datum vydání. Dík.:-)
0 0
reagovat

Plague Dogs

viděl jsem, protože mě zajímal dospělácký animák... že to bude až tak husté jsem nečekal...
557057
viděl jsem, protože mě zajímal dospělácký animák... že to bude až tak husté jsem nečekal...
Plague Dogs
0 0
reagovat

Memphis

:D Sarcasm in its purest! :D

(Ano mám ho rád, ale takovouhle onanii na "sebe" fakt nemusím...)
556800
*:D* Sarcasm in its purest! *:D* (Ano mám ho rád, ale takovouhle onanii na "sebe" fakt nemusím...)
Memphis
0 0
reagovat

Plague Dogs

Viděl někdo tento snímek? 8)
559008
Viděl někdo tento snímek? *8)*
Plague Dogs
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se