Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 48641 - 48660 Napsat příspěvek

cabal

Always choose the original ;)

Ale je fakt, že u Hot Shots dabing nevadí...
563441
Always choose the original *;)* Ale je fakt, že u Hot Shots dabing nevadí...
cabal
0 0
reagovat

cabal

Tady je to lepší s dabingem.
563437
Tady je to lepší s dabingem.
cabal
0 0
reagovat

Zhave vystrely

Dabing nebo original?
563433
Dabing nebo original?
Zhave vystrely
0 0
reagovat

popik

Ted jsem zkoukl Rare Exports o Santovi a je to masakr :D, jen mě mrzí, že v závěru upustili od té hororové atmosféry...

SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER

Kdyby namísto toho vánočně dětského konce, kde prim hrál nejmladší z hl. hrdinů, dali autoři prostor těm ostřílenejm lovcům, kteří by si to se Santou a jeho nohsledy na férovku rozdali, třebas nějakou pořádnou krvavou naháněčkou za záchranou všech těch dětí byla by to fakt BOMBA!!!:+

btw. natočené je to, ale krásně i hudba se povedla:+
563425
Ted jsem zkoukl Rare Exports o Santovi a je to masakr *:D*, jen mě mrzí, že v závěru upustili od té hororové atmosféry... SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER Kdyby namísto toho vánočně dětského konce, kde prim hrál nejmladší z hl. hrdinů, dali autoři prostor těm ostřílenejm lovcům, kteří by si to se Santou a jeho nohsledy na férovku rozdali, třebas nějakou pořádnou krvavou naháněčkou za záchranou všech těch dětí byla by to fakt BOMBA!!!*:+* btw. natočené je to, ale krásně i hudba se povedla*:+*
popik
0 0
reagovat
No, to už je na mě moc mimózní blud :) Cooper navíc nedávno prohlásil, že u Lanterna pochopil, že comicsárny nejsou moc pro něj... A do tý lišty se to už nevešlo :D
563423
No, to už je na mě moc mimózní blud :) Cooper navíc nedávno prohlásil, že u Lanterna pochopil, že comicsárny nejsou moc pro něj... A do tý lišty se to už nevešlo *:D*
0 0
reagovat
Ad lišta. Podle showbiz by si daredevila moc rád střihnul i Bradley Cooper
563413
Ad lišta. Podle showbiz by si daredevila moc rád střihnul i Bradley Cooper
0 0
reagovat

tyhle debaty mě vždycky baví *:D*

btw tip pro redakci, smažte dané příspěvky (zvlášťě když jste online ;)), autorům pošlete info/omluvu a všichni budou happy - teda kromě mě, protože já se nepobavím :D
563411
btw tip pro redakci, smažte dané příspěvky (zvlášťě když jste online *;)*), autorům pošlete info/omluvu a všichni budou happy - teda kromě mě, protože já se nepobavím *:D*
tyhle debaty mě vždycky baví *:D*
0 0
reagovat
Tak jsem zrovna přišel a hned zaregistroval, že jsem měl něco zaregistrovat, tak už jsem to teda taky zaregistroval. Červenýho emotikona s palcem dolů teda dám až k diskusi k novince, mňo ?)
563407
Tak jsem zrovna přišel a hned zaregistroval, že jsem měl něco zaregistrovat, tak už jsem to teda taky zaregistroval. Červenýho emotikona s palcem dolů teda dám až k diskusi k novince, mňo *?)*
0 0
reagovat
To je jak kdybys psal do sportovních novin, jestli zaregistrovali, že se hraje Liga mistrů :)
563405
To je jak kdybys psal do sportovních novin, jestli zaregistrovali, že se hraje Liga mistrů *:)*
0 0
reagovat
Když klikneš na online, vidíš, že u netu právě seděj 4 redaktoři. Jak bysme to mohli nezaregistrovat? ;)
563403
Když klikneš na online, vidíš, že u netu právě seděj 4 redaktoři. Jak bysme to mohli nezaregistrovat? ;)
0 0
reagovat
otazka "omg jak mam asi vedet ze to redakce zaregistrovala" je vskutku vrcholne imbecilni. o tomhle budou zejtra psat i v metru 8)
563402
otazka "omg jak mam asi vedet ze to redakce zaregistrovala" je vskutku vrcholne imbecilni. o tomhle budou zejtra psat i v metru *8)*
0 0
reagovat
sem se smazal sám radši
omg jak asi mám vědět že to redakce zaregistrovala ? (mě to vyskočilo na FB jako newska)

njn tak si počkám na Civalovu novinku pak bude flejm :-)))
563401
sem se smazal sám radši omg jak asi mám vědět že to redakce zaregistrovala ? (mě to vyskočilo na FB jako newska) njn tak si počkám na Civalovu novinku pak bude flejm :-)))
0 0
reagovat
Cival tu "není", protože o tom právě píše :D
563400
Cival tu "není", protože o tom právě píše *:D*
0 0
reagovat

RainMakeR

Být tady Cival, tak si smazán;)
563399
Být tady Cival, tak si smazán*;)*
RainMakeR
0 0
reagovat
jako vzdy plati: bude o tom novinka, coz ti musi bejt naprosto jasny, vzhledem k tomu, o jak velkou vec se jedna. tak proc to sem proboha posilas? :-
563397
jako vzdy plati: bude o tom novinka, coz ti musi bejt naprosto jasny, vzhledem k tomu, o jak velkou vec se jedna. tak proc to sem proboha posilas? *:-*
0 0
reagovat
ještě bych doplnil že jeho duvod je naprosto mimo, dyt si mohl vzit rodinu na natačeni sebou ? takhle mohl natočit velkej film s velkým rozpočtem
takhle bude do konce života točit jen ty svoje depresivní dramata
563394
ještě bych doplnil že jeho duvod je naprosto mimo, dyt si mohl vzit rodinu na natačeni sebou ? takhle mohl natočit velkej film s velkým rozpočtem takhle bude do konce života točit jen ty svoje depresivní dramata
0 0
reagovat
xxendxx: (zase) nic :)):D link
563375
xxendxx: (zase) nic *:))**:D* http://film.moviezone.cz/silent-hill-revelation-3d/diskuze/
0 0
reagovat

Super zprávy

Davis Films producer Samuel Hadida and Don Carmody announced today that the stars of Silent Hill, Radha Mitchell, Sean Bean and Deborah Kara Ungerwill return to join Adelaide Clemens and Kit Harington on Silent Hill: Revelation 3D.
563369
Davis Films producer Samuel Hadida and Don Carmody announced today that the stars of Silent Hill, Radha Mitchell, Sean Bean and Deborah Kara Ungerwill return to join Adelaide Clemens and Kit Harington on Silent Hill: Revelation 3D.
Super zprávy
0 0
reagovat
whuau. bravo bravo. Může být jeden z nej komiksových filmů. Daredevil jako postava na to má.
563319
whuau. bravo bravo. Může být jeden z nej komiksových filmů. Daredevil jako postava na to má.
0 0
reagovat
Tak Slade dostal reboot Daredevila :) vynikající volba :) to bude pořádnej temnej náser :D
563317
Tak Slade dostal reboot Daredevila :) vynikající volba :) to bude pořádnej temnej náser :D
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se