Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 48541 - 48560 Napsat příspěvek

deiwi

Ne...to absolutně nebylo myšleno takhle. Souhlasím s tebou. Sám objíždím letní festivaly jak v čr, tak v evropě, takže vím, jak to kde vypadá. Jen se mi zdálo, že tvůj příspěvek byl mířen jednostraně proti zásahu, ale názor máme na tohle stejný...zásah ano, ale ne takhle.

A ještě trochu mimo téma...ono jsou festivaly, kde si i tyhle věci umí pohlídat. Rokáč vidím tak na půl cesty, ale je to skladbou publika a kapel taky. Já za špičku, co se organizace týká beru u nás asi Colours of Ostrava, ale je to samozřejmě tím, že tam je ten věkovej průměr návštěvníků malinko výš.
563902
Ne...to absolutně nebylo myšleno takhle. Souhlasím s tebou. Sám objíždím letní festivaly jak v čr, tak v evropě, takže vím, jak to kde vypadá. Jen se mi zdálo, že tvůj příspěvek byl mířen jednostraně proti zásahu, ale názor máme na tohle stejný...zásah ano, ale ne takhle. A ještě trochu mimo téma...ono jsou festivaly, kde si i tyhle věci umí pohlídat. Rokáč vidím tak na půl cesty, ale je to skladbou publika a kapel taky. Já za špičku, co se organizace týká beru u nás asi Colours of Ostrava, ale je to samozřejmě tím, že tam je ten věkovej průměr návštěvníků malinko výš.
deiwi
0 0
reagovat

jhr 14:03

"Komunisti nikomu nic nesebrali, znárodnili" - Tomu se chlapče říká oxymóron. 8)

Jinak vyřídím babičcce, že nám sebrali pozemky v již. čechách aby bylo dostatek pro všechny :D
563901
"Komunisti nikomu nic nesebrali, znárodnili" - Tomu se chlapče říká oxymóron. *8)* Jinak vyřídím babičcce, že nám sebrali pozemky v již. čechách aby bylo dostatek pro všechny *:D*
jhr 14:03
0 0
reagovat

Luc44

Odsuzuji násilí ať je jakékoliv i proti těm plastikům, to my můžeš věřit. Já nerozbíjím výlohy, to dělají anarchisti.
563900
Odsuzuji násilí ať je jakékoliv i proti těm plastikům, to my můžeš věřit. Já nerozbíjím výlohy, to dělají anarchisti.
Luc44
0 0
reagovat

jhr 13:53

Já si to pamatuju, bydlím totiž kousek od kongresáku. Hromada idiotů pod záminkou protestu proti globalizaci, kapitalismu a bůh ví čemu ještě rozbíjela výlohy, rabovala, rozebírala chodníky, brutálně napadala policisty... :-
563898
Já si to pamatuju, bydlím totiž kousek od kongresáku. Hromada idiotů pod záminkou protestu proti globalizaci, kapitalismu a bůh ví čemu ještě rozbíjela výlohy, rabovala, rozebírala chodníky, brutálně napadala policisty... *:-*
jhr 13:53
0 0
reagovat

Snipsley

Komunisti nikomu nic nesebrali, znárodnili se výrobní prostředky (strategicky významné podniky pro stát), kolektivizovalo se zemědělství do státních družstev aby bylo dostatek pro všechny, v továrnách i družstvech si sami zaměstnanci volili svoje vedení, ti totiž měli ve svých podnicích hlavní slovo, díky tomu nikdo nikoho nemohl vykořisťovat. Drobné podnikání na živnostenský list existovalo celých 40 let, tak se uklidni.
563897
Komunisti nikomu nic nesebrali, znárodnili se výrobní prostředky (strategicky významné podniky pro stát), kolektivizovalo se zemědělství do státních družstev aby bylo dostatek pro všechny, v továrnách i družstvech si sami zaměstnanci volili svoje vedení, ti totiž měli ve svých podnicích hlavní slovo, díky tomu nikdo nikoho nemohl vykořisťovat. Drobné podnikání na živnostenský list existovalo celých 40 let, tak se uklidni.
Snipsley
0 0
reagovat

jhr

Nějak si neodpověděl na ty Plastiky... ?) Nehodí se ti to do propagandy...

Myslíš ten brutální zákrok proti lidem metajícím dlažební kostky?
563896
Nějak si neodpověděl na ty Plastiky... *?)* Nehodí se ti to do propagandy... Myslíš ten brutální zákrok proti lidem metajícím dlažební kostky?
jhr
0 0
reagovat

jhr

Na to se nezapomíná. Ty jsi ovšem taktně pomlčel o tom, jak demonstranti svobodně rozbíjeli výlohy, ničili dlažbu a obecně pokojně demonstrovali. Jen to co se ti hodí do krámu. :-

Bachy: neobhajuju zásah ani technaře, chyby se staly na obou stranách a zásah byl třeba, ale adekvátní a ne takovéhle manévry. Myslíš, že se tohle neděje při akcích jako je Rock for People? S trochou respektu se dá vyřešit všechno. Sám jsem toho byl svědkem na celé řadě akcí, ať šlo o punk, rap nebo metal.
563895
Na to se nezapomíná. Ty jsi ovšem taktně pomlčel o tom, jak demonstranti svobodně rozbíjeli výlohy, ničili dlažbu a obecně pokojně demonstrovali. Jen to co se ti hodí do krámu. *:-* Bachy: neobhajuju zásah ani technaře, chyby se staly na obou stranách a zásah byl třeba, ale adekvátní a ne takovéhle manévry. Myslíš, že se tohle neděje při akcích jako je Rock for People? S trochou respektu se dá vyřešit všechno. Sám jsem toho byl svědkem na celé řadě akcí, ať šlo o punk, rap nebo metal.
jhr
0 0
reagovat

jhr 11:45

Neřekl jsem, že podporuješ Kaddáfího. Myslel jsem to tak, že z pohledu povstalců nejde o zbytečnou válku. Ono jim hlavně ale nejde jenom o ropu (z který ale budou mít víc peněz bez Kaddáfího, to mi věř).

Situace v Iráku (ale i Afghánistánu) je mnohem lepší po invazi USA.
563894
Neřekl jsem, že podporuješ Kaddáfího. Myslel jsem to tak, že z pohledu povstalců nejde o zbytečnou válku. Ono jim hlavně ale nejde jenom o ropu (z který ale budou mít víc peněz bez Kaddáfího, to mi věř). Situace v Iráku (ale i Afghánistánu) je mnohem lepší po invazi USA.
jhr 11:45
0 0
reagovat

Luc44

A co brutální zásah policistů proti demonstracím proti Mezinárodnímu měnovému fondu a Světové bance v Praze z roku 2000, to ti nic neříká? Mě bylo čtrnáct a pamatuji si to dobře.
563893
A co brutální zásah policistů proti demonstracím proti Mezinárodnímu měnovému fondu a Světové bance v Praze z roku 2000, to ti nic neříká? Mě bylo čtrnáct a pamatuji si to dobře.
Luc44
0 0
reagovat

Cain1978

Odpověz klidně do pléna, nás to taky zajímá. Pokud tedy nechceš soukromě Luca vyzvat na souboj v Praze. ?)
563892
Odpověz klidně do pléna, nás to taky zajímá. Pokud tedy nechceš soukromě Luca vyzvat na souboj v Praze. *?)*
Cain1978
0 0
reagovat
Čo je to tu za diskusiu? :D Keď sa niekomu nepáči demokracia, nech ide do nejakého komunistického štátu. Hranice sú predsa otvorené...
563890
Čo je to tu za diskusiu? *:D* Keď sa niekomu nepáči demokracia, nech ide do nejakého komunistického štátu. Hranice sú predsa otvorené...
0 0
reagovat

Luc44

odpovím do vzkazníku
563889
odpovím do vzkazníku
Luc44
0 0
reagovat
Já seru na druhé. Já sám se chci se vzděláním, pracovně nebo s podnikáním dostat co nejdál. A to bych před dvaceti lety prostě nemohl.
Za komunistů jsi nemohli nic. Když jste něco dokázali, "stát" vám to sebral. Jakto, že to nevidíte?
563888
Já seru na druhé. Já sám se chci se vzděláním, pracovně nebo s podnikáním dostat co nejdál. A to bych před dvaceti lety prostě nemohl. Za komunistů jsi nemohli nic. Když jste něco dokázali, "stát" vám to sebral. Jakto, že to nevidíte?
0 0
reagovat

deiwi

Ten CzechTek je taky ožehavé téma. Rozhodně to neobhajuji, ale některé policejní záběry jsou hodně velká brutalita. Oni se návštěvníci pohybovali i dost jinde než na pronajatém pozemky. Pamatujete si někdo ty rozhovory s místníma, jak tam ta paní povídala, že šla ráno s dětma ven a na zahradě jí šukali dvě individua.
563887
Ten CzechTek je taky ožehavé téma. Rozhodně to neobhajuji, ale některé policejní záběry jsou hodně velká brutalita. Oni se návštěvníci pohybovali i dost jinde než na pronajatém pozemky. Pamatujete si někdo ty rozhovory s místníma, jak tam ta paní povídala, že šla ráno s dětma ven a na zahradě jí šukali dvě individua.
deiwi
0 0
reagovat

Cain1978

Stále jsi neodpověděl...

Ty se jenom schováváš se za jakési fráze politiků. Nebejt 40 let komunistů, byli jsme na tom jako v sousedním Rakousku. Startovní podmínky jsme měli po válce stejné a kam jsme to dopracovali.

"co je potřeba pro druhé který nemohou" - Zřejmě máš na mysli úžasný komunistický systém, kdy postižené zavírali do ústavů, ze kterých nemohli ven, jen proto, aby se normální společnost cítila lépe

btw. Co děláš ty, pro druhé, kteří nemohou?
563886
Stále jsi neodpověděl... Ty se jenom schováváš se za jakési fráze politiků. Nebejt 40 let komunistů, byli jsme na tom jako v sousedním Rakousku. Startovní podmínky jsme měli po válce stejné a kam jsme to dopracovali. "co je potřeba pro druhé který nemohou" - Zřejmě máš na mysli úžasný komunistický systém, kdy postižené zavírali do ústavů, ze kterých nemohli ven, jen proto, aby se normální společnost cítila lépe btw. Co děláš ty, pro druhé, kteří nemohou?
Cain1978
0 0
reagovat
Ty krávo :o Tak tohle je neskutečný. Tady se Komunisti měli hlavně po revoluci zakázat a byl by klid. Takhle to dopadá. Chudák jhr. Naprosto vymytej kluk...
563885
Ty krávo *:o* Tak tohle je neskutečný. Tady se Komunisti měli hlavně po revoluci zakázat a byl by klid. Takhle to dopadá. Chudák [b]jhr[/b]. Naprosto vymytej kluk...
0 0
reagovat

Cain1978

Ne, to je o tom, že ty zobecňuješ, protože nemáš konkrétní příklad. Obecně říkáš, že jsme v hajzlu, rozkrádá se, korupce bují atd. atd. Ale ve výsledku...můžeš mi říct, jak ty konkrétně se v tomhle režimu cítíš? Protože ta společnost, kterou se oháníš se skládá z jednotlivců a ne z veřejného mínění...že se tu krade.
563884
Ne, to je o tom, že ty zobecňuješ, protože nemáš konkrétní příklad. Obecně říkáš, že jsme v hajzlu, rozkrádá se, korupce bují atd. atd. Ale ve výsledku...můžeš mi říct, jak ty konkrétně se v tomhle režimu cítíš? Protože ta společnost, kterou se oháníš se skládá z jednotlivců a ne z veřejného mínění...že se tu krade.
Cain1978
0 0
reagovat

Cain1978

Nějak si nevzpomínám, že bych kdy byl cestou z kteréhokoliv koncertu za posledních 12 let bit obuškem od příslušníků policie. A že jsem byl na akcích všeho druhu.

Někdo by mohl připomenout CzechTek, který byl v roce 2005 násilně rozehnán, přestože se konal na řádně pronajatém pozemku. Tady je ovšem třeba mít na paměti, že se tak stalo na doporučení tehdejšího premiéra Paroubka, který přinejmenším býval obdivovatelem "vítězného února" a k těmto praktikám má tedy blízko, stejně jako vaše (tvoje, jhr, popik) ideologická modla - komunisti.
563882
Nějak si nevzpomínám, že bych kdy byl cestou z kteréhokoliv koncertu za posledních 12 let bit obuškem od příslušníků policie. A že jsem byl na akcích všeho druhu. Někdo by mohl připomenout CzechTek, který byl v roce 2005 násilně rozehnán, přestože se konal na řádně pronajatém pozemku. Tady je ovšem třeba mít na paměti, že se tak stalo na doporučení tehdejšího premiéra Paroubka, který přinejmenším býval obdivovatelem "vítězného února" a k těmto praktikám má tedy blízko, stejně jako vaše (tvoje, jhr, popik) ideologická modla - komunisti.
Cain1978
0 0
reagovat

Luc44

Jo tak takže to co se dějě za poslednich 20 let v této zemi je jen má paranoia. V tom je chlapečku právě rozdíl, ty mluvíš jen o tom co tobě se dělo a nedělo, já píšu o celé zemi co ji mnohem více ničí. Víš on život není jen o tom co chceš ty, ale co je potřeba pro druhé který nemohou.
563883
Jo tak takže to co se dějě za poslednich 20 let v této zemi je jen má paranoia. V tom je chlapečku právě rozdíl, ty mluvíš jen o tom co tobě se dělo a nedělo, já píšu o celé zemi co ji mnohem více ničí. Víš on život není jen o tom co chceš ty, ale co je potřeba pro druhé který nemohou.
Luc44
0 0
reagovat
to jo, hezkej citat. krasne ilustruje, ze ke komunismu tihnou zpravidla ti socialne slabsi, kteri se nejsou sami o sebe schopni kloudne postarat. a ze takovej rezim vyhovoval predevsim bonzakum a podobne ubohejm individuim
563881
to jo, hezkej citat. krasne ilustruje, ze ke komunismu tihnou zpravidla ti socialne slabsi, kteri se nejsou sami o sebe schopni kloudne postarat. a ze takovej rezim vyhovoval predevsim bonzakum a podobne ubohejm individuim
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se