Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 37261 - 37280 Napsat příspěvek

The Pyramid (2014)

Tohle bylo hloupé i na poměry hororu točeného napůl normálně a napůl ruční kamerou v nově objevené trojstranné pyramidě kompletně zahrabané do písku. V kontextu tohodle failu je moje oblíbené As Above, So Below veledílo s logicky se správajícími postavami a fungujícími originálními lekačkami...

Jako fakt sem se na Pyramidu těšil a Aja na producentské sesli mi zlomil srdce, protože kromě začátku je to nekoukatelně debilní a bohužel i špatně natočený... :(

3/10 Hlavně za jakš takš genius loci a fungující blondýnu, kterou odněkud znám.
630072
Tohle bylo hloupé i na poměry hororu točeného napůl normálně a napůl ruční kamerou v nově objevené trojstranné pyramidě kompletně zahrabané do písku. V kontextu tohodle failu je moje oblíbené [b]As Above, So Below[/b] veledílo s logicky se správajícími postavami a fungujícími originálními lekačkami... Jako fakt sem se na Pyramidu těšil a Aja na producentské sesli mi zlomil srdce, protože kromě začátku je to nekoukatelně debilní a bohužel i špatně natočený... :( 3/10 Hlavně za jakš takš genius loci a fungující blondýnu, kterou odněkud znám.
The Pyramid (2014)
0 0
reagovat

Imaginárne lásky (2010)

Ach jaj, od Ghost Ridera 2 som pri filme takto netrpel. Ale aspoň tam bolo dosť príležitostí sa tomu filmu vysmievať takže nekonečné čakanie na koniec sa dalo aspoň niečím spríjemniť. 3/10
630060
Ach jaj, od Ghost Ridera 2 som pri filme takto netrpel. Ale aspoň tam bolo dosť príležitostí sa tomu filmu vysmievať takže nekonečné čakanie na koniec sa dalo aspoň niečím spríjemniť. 3/10
Imaginárne lásky (2010)
0 0
reagovat
:+ skvělý, prakticky každej kus by hned mířil na zeď/strop :), jak tak koukám na odkazy, co jste tu házeli. A to jsem třeba ten jeho Flickr proletěl jen kouskem.
630052
*:+* skvělý, prakticky každej kus by hned mířil na zeď/strop *:)*, jak tak koukám na odkazy, co jste tu házeli. A to jsem třeba ten jeho Flickr proletěl jen kouskem.
0 0
reagovat

Daniel Norris

A na jeho Flickr je skoro nerdgasm!
BTW Kocouréééééé!
630011
A na jeho [link="https://www.flickr.com/photos/14025511@N03/"]Flickr[/link] je skoro nerdgasm! BTW Kocouréééééé!
Daniel Norris
0 0
reagovat

Gorecki

Ty od Norise jsou supr a taky si jich pár nechám vytisknout.
630010
Ty od [link="https://thisisnotadvertising.wordpress.com/2012/03/26/daniel-norris-re-designed-movie-posters/"]Norise[/link] jsou supr a taky si jich pár nechám vytisknout.
Gorecki
0 0
reagovat

Gorecki

Rocky IV a Predator nejlepší. :+
630009
Rocky IV a Predator nejlepší. *:+*
Gorecki
0 0
reagovat

Clavius

nie :D
630004
nie *:D*
Clavius
0 0
reagovat
Dalsia serka filmovych plagatov, osobne som uz unaveny z tych minimalistickych, z tohto si asi aj nieco vytlacim:)
630003
[link="http://www.fromupnorth.com/beautiful-movie-posters-1173/"]Dalsia serka filmovych plagatov[/link], osobne som uz unaveny z tych minimalistickych, z tohto si asi aj nieco vytlacim:)
0 0
reagovat

pepo

Ano, je to lepší než Kick-Ass :D
629982
Ano, je to lepší než Kick-Ass :D
pepo
0 0
reagovat

Kingsman

Matthew Vaughn je ďábel. Šialený, drzý a perfektný film. Najväčšia chyba je, že to nie je tak dobré ako Kick - Ass 9/10
629979
Matthew Vaughn je ďábel. Šialený, drzý a perfektný film. Najväčšia chyba je, že to nie je tak dobré ako Kick - Ass 9/10
Kingsman
0 0
reagovat

Chappie

Blomkamp si zjavne neudržuje len šýl ale aj kvalitu. Rovnako nezvládnutý geek project ako druhá polovica Districtu 9 a Elysium 6/10
629978
Blomkamp si zjavne neudržuje len šýl ale aj kvalitu. Rovnako nezvládnutý geek project ako druhá polovica Districtu 9 a Elysium 6/10
Chappie
0 0
reagovat
Hajpuje sa tu Ex Machina ale ani iní scifi triler - Self/less - nevyzerá špatne.
629974
Hajpuje sa tu Ex Machina ale ani iní scifi triler - [link="https://www.youtube.com/watch?v=3agaVwt0tb8"]Self/less[/link] - nevyzerá špatne.
0 0
reagovat
takže trailery nelhaly. Fuks už to říkal před 14 dnama, že by byl z Bloomkampa jako directora novejch Alienu odvarenej, kdyby nevidel Chappieho
629970
takže trailery nelhaly. Fuks už to říkal před 14 dnama, že by byl z Bloomkampa jako directora novejch Alienu odvarenej, kdyby nevidel Chappieho
0 0
reagovat
Chappie zatiaľ vyzerá ako mierny výblitok podľa recenzií.
629965
Chappie zatiaľ vyzerá ako mierny [link="http://www.metacritic.com/movie/chappie"]výblitok [/link]podľa recenzií.
0 0
reagovat
modern horror classic. nemuzu se dockat.
629947
[link="http://www.theguardian.com/film/2015/feb/26/it-follows-review-horror-sex-death"]modern horror classic[/link]. nemuzu se dockat.
0 0
reagovat
Amen to that. :)
629938
Amen to that. *:)*
0 0
reagovat

verbst

svet by bol nudné miesto, ak by sme mali všetci rovnaký názor ;)
629933
svet by bol nudné miesto, ak by sme mali všetci rovnaký názor *;)*
verbst
0 0
reagovat

studo

To each his own. Já zas nemůžu naprosto vystát Perks.
629932
To each his own. Já zas nemůžu naprosto vystát Perks.
studo
0 0
reagovat

ted

ten film [stuck in love] je absolútny priemer... ako keby na tieto young-adult filmy neboli rôzne reakcie od osoby k osobe... z posledných rokov sa mi skôr páči short term 12, spectacular now, perks of being a wallflower a iné a niektorí to tu dissujú ;)
629927
ten film [stuck in love] je absolútny priemer... ako keby na tieto young-adult filmy neboli rôzne reakcie od osoby k osobe... z posledných rokov sa mi skôr páči short term 12, spectacular now, perks of being a wallflower a iné a niektorí to tu dissujú *;)*
ted
0 0
reagovat

Vincent

to bude spíš Hulk splash :D
629925
to bude spíš Hulk splash *:D*
Vincent
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se