|
reagovat
|
Diskuzní fórum FILMY
příspěvky 35241 - 35260
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 1762
- 1763
- 1764
- .
- 3038
- 3039
Asi se shodneme že v přežíjí jen milenci byla parádní, a na to kolik jí je má nádherný nohy.
|
reagovat
|
Tilda se mi líbila v Benjaminu Buttonovi a Eddie se mi nejvíc líbil v Dánské dívce. 

|
reagovat
|
Tilda je jako Edie Redmayne. Jako zenska fuj, ale dal by se z ni udelat celkem peknej chlap (viz. hroubkovo foto). Eddie fuj, ale jako zenska z danska celkem usla.
|
reagovat
|
Nenalíčená je hnusná jako prdel. Ale má poměrně tvárný obličej pro maskéry, takže těžko říct. Večeře, bar proč ne, ale ráno by bylo asi krušné....
|
reagovat
|
Za me je Tilda zatracene pritazliva ženská,ale tehle debat uz jsem si užil az az
|
reagovat
|
Axis - Já nebojuji, já to beru jako srandu a vím, že to do_Od chápe.
Gorecki - Není to David Bowie, ale je vyfocená, jako by byla David Bowie, protože má Tilda dost androgynní vzhled.
Gorecki - Není to David Bowie, ale je vyfocená, jako by byla David Bowie, protože má Tilda dost androgynní vzhled.
|
reagovat
|
TOP Diskuze
55Harry Potter a Kámen mudrců: V.I.M. 42TOP 15 nezapomenutelných filmů z roku 2006 35Vzhlížet ke hvězdám: Recenze 34Bude Spider-Man jedničkou všech dob? Je to blízko! Odyssea letí přes miliardu a půl, Insidious vydělá 31Posedlost je nejúspěšnějším originálním filmem a hororem dekády, na záda jí dýchá bizarní čínský animák 31Dočkáme se překvapivého obsazení Bonda? 31Gunnův Batman je pozastaven. Má šéf DC trable? 22Lovci pokladů hlásí návrat 22Ridley Scott plánuje dalšího Vetřelce, válečný film i muzikál 11Avengers: Endgame: Re-Release Trailer