Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 34281 - 34300 Napsat příspěvek
Ten animák jede!!! Konec je naprosto dokonalý:D
643553
[link="https://www.youtube.com/watch?time_continue=165&v=jWM0ct-OLsM"]Ten animák jede!!![/link] Konec je naprosto dokonalý*:D*
0 0
reagovat
:D
643552
*:D*
0 0
reagovat
Legend - Jeden Hardy je super, druhý zase příšerný. A do toho moc prostoru pro otravnou Emily Browning. Zatím nejslabší Helgeland. 5/10

Burnt - To hvězdné obsazení tomu moc a moc přidává, protože na papíře je to absolutně nezajímavé. 6/10
643550
Legend - Jeden Hardy je super, druhý zase příšerný. A do toho moc prostoru pro otravnou Emily Browning. Zatím nejslabší Helgeland. 5/10 Burnt - To hvězdné obsazení tomu moc a moc přidává, protože na papíře je to absolutně nezajímavé. 6/10
0 0
reagovat
Redmayne se možná nechal inspirovat Larrym Wachowským, když už si na podobnou proceduru zahrál hlavní roli. Krásně to zapadá.
643546
Redmayne se možná nechal inspirovat Larrym Wachowským, když už si na podobnou proceduru zahrál hlavní roli. Krásně to zapadá.
0 0
reagovat
Těch styčných ploch je tam více, v Danish Girl se Redmayne nechá přeoperovat z muže na ženu, v Jupiter Ascending už Tatum hraje vlkomuže :D
643545
Těch styčných ploch je tam více, v Danish Girl se Redmayne nechá přeoperovat z muže na ženu, v Jupiter Ascending už Tatum hraje vlkomuže *:D*
0 0
reagovat

Hartigan

Je to výborný herec a nebojí se nových hereckých příležitostí a výzev. Prostě něco jako Christian Bale, ten taky pro autentický herecký výkon udělá maximum.
643544
Je to výborný herec a nebojí se nových hereckých příležitostí a výzev. Prostě něco jako Christian Bale, ten taky pro autentický herecký výkon udělá maximum.
Hartigan
0 0
reagovat

Disketa1

Ty by sis dal Eddiho že?:D Nesympatický herec už od pohledu.
643543
Ty by sis dal Eddiho že?*:D* Nesympatický herec už od pohledu.
Disketa1
0 0
reagovat
ja skapem :D
643542
ja skapem *:D*
0 0
reagovat

xxendxx

Si zaprskám novej monitor....:+:+:+
643528
Si zaprskám novej monitor....*:+**:+**:+*
xxendxx
0 0
reagovat

xxendxx

:D:D:D:D:D:+
643527
*:D**:D**:D**:D**:D**:+*
xxendxx
0 0
reagovat
Tvého světa, mého světa nikoli. ;)
643526
Tvého světa, mého světa nikoli. *;)*
0 0
reagovat
přitom je to oboje fantasy o počátku zničení světa...
643525
přitom je to oboje fantasy o počátku zničení světa...
0 0
reagovat

Clavius

Tak zrovna v Danish Girl byl překvapivě velmi civilní ve srovnání s takovým Jupiter Ascending. :)
643524
Tak zrovna v Danish Girl byl překvapivě velmi civilní ve srovnání s takovým Jupiter Ascending. *:)*
Clavius
0 0
reagovat
já s tím smířený jsem a mou reakci a to, jak si Redmayne odnáší oskara najdeš umě zašifrovanou v mém komentáři na trailer Ledové sezóny.

Jak si totiž mistrně odhalil, dal jsem si za cíl si do něj kopnout v každém nesouvisejícím příspěvku 8)
643523
já s tím smířený jsem a mou reakci a to, jak si Redmayne odnáší oskara najdeš umě zašifrovanou v mém komentáři na trailer [link="http://www.moviezone.cz/clanek/30508-ledova-sezona-trailer/diskuze/"]Ledové sezóny[/link]. Jak si totiž mistrně odhalil, dal jsem si za cíl si do něj kopnout v každém nesouvisejícím příspěvku *8)*
0 0
reagovat
Aspoň o to víc bude snažší ty Oscary ignorovat. Na Redmayneho se díky jeho excentrickým rolím rychle zapomene.
643522
Aspoň o to víc bude snažší ty Oscary ignorovat. Na Redmayneho se díky jeho excentrickým rolím rychle zapomene.
0 0
reagovat
Hele, Eddie toho Oscara vyhraje a ty se s tím smiř raději už teď. ?)
643521
Hele, Eddie toho Oscara vyhraje a ty se s tím smiř raději už teď. *?)*
0 0
reagovat
tenhle příspěvek s nim souvisel, protože bude zajisté nominován... kdyby byla Lili Elbe ještě navíc afroameričanka židovského vyznání, oskar by tam putoval už těď, i za předpokladu, že by jí hrál namísto Redmayna Jiří Krytinář.
643520
tenhle příspěvek s nim souvisel, protože bude zajisté nominován... kdyby byla Lili Elbe ještě navíc afroameričanka židovského vyznání, oskar by tam putoval už těď, i za předpokladu, že by jí hrál namísto Redmayna Jiří Krytinář.
0 0
reagovat
Aneb jak si v každém příspěvku nesouvisejícím s Eddiem Redmaynem kopnout do Eddieho Redmaynea. :-
643519
Aneb jak si v každém příspěvku nesouvisejícím s Eddiem Redmaynem kopnout do Eddieho Redmaynea. *:-*
0 0
reagovat
ja sem asi pulku filmu cekal, az se objevi Hardy... az kdyz meli kapra odnest, tak jsem si uvedomil, ze je to on.

kdybych mel vybirat mezi Kaprem, Redmaynem, Fassem, Damonem (mozna Hanksem, Smithem, nevim kym jeste), tak bych to Kaprovi dal. I kdyby jen za zasluhy, ale nikdo nepredvadi nic extra lepsiho. (ne, redmayne v danish girls hraje sam sebe, to se nepocita (pokud se nepocita tech 5 minut, kdy hraje hetero chlapa, ktery byly otresny ) 8)
643518
ja sem asi pulku filmu cekal, az se objevi Hardy... az kdyz meli kapra odnest, tak jsem si uvedomil, ze je to on. kdybych mel vybirat mezi Kaprem, Redmaynem, Fassem, Damonem (mozna Hanksem, Smithem, nevim kym jeste), tak bych to Kaprovi dal. I kdyby jen za zasluhy, ale nikdo nepredvadi nic extra lepsiho. (ne, redmayne v danish girls hraje sam sebe, to se nepocita (pokud se nepocita tech 5 minut, kdy hraje hetero chlapa, ktery byly otresny ) *8)*
0 0
reagovat

departed

Diky, sel jsem sem napsat podobne hodnoceni, jen s dodatkem, ze Tom Hardy je o medvedi drap lepsi, nez ostatni zucastneni. I kdyz ti hrajou taky vyborne - poprve mi nevadil Gleeson. DiCaprio by si Oscara zaslouzil vic za Vlka z Wall Street, ale kdyby ho konecne dostal za tohle, tak se zlobit nebudu.
643516
Diky, sel jsem sem napsat podobne hodnoceni, jen s dodatkem, ze Tom Hardy je o medvedi drap lepsi, nez ostatni zucastneni. I kdyz ti hrajou taky vyborne - poprve mi nevadil Gleeson. DiCaprio by si Oscara zaslouzil vic za Vlka z Wall Street, ale kdyby ho konecne dostal za tohle, tak se zlobit nebudu.
departed
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se