Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 33481 - 33500 Napsat příspěvek

Amy

kdyby mi někdo řekl, že se mi bude líbit dokument o mrtvý, ošklivý, umečený židovce, která je mi úplně ukradená a z jejíž tvorby jsem zaregistroval asi 2 songy, těžce bych se mu vysmál. Nicméně jsem se připletl ke sledování tohohle dokumentu a, světe div se, se mi to líbilo. Ano, je tam několik opakujících se momentů, který kazí tempo. Ano, je do asi o 45 minut delší, než by mělo (128 minut? to jako vážně?). A ano, je to přesně podle mustru... zpackaná rodina, mladá hvězda, chlast, drogy, banda idiotů všude kolem (tatík i manžel jsou na pěst ještě víc než ona). Zjistil jsem při tom, že jí bylo asi o 20 let míň, než kolik jsem jí tipoval. Zjistil jsem, že krom Back to Black alba jsem ignorováním její tvorby o nic nepřišel. (ke konci mi hrozně připomínala (hudbou) Adele, kdyby Adele 100 kilo zhubla, nechala se celá pokérovat a pak se ufetovala k smrti).

Velmi mě mrzí, že Cohenovi zatrhli Queeni ten film o Freddiem... koukat na "biografii" někoho, kdo mě zajímal, by mohlo bejt v jeho podání super.

Pokud se o ní někdo rozhodne točit filmový film, měl by jí hrát rozhodně Eddie Redmayne.

7/10

647084
kdyby mi někdo řekl, že se mi bude líbit dokument o mrtvý, ošklivý, umečený židovce, která je mi úplně ukradená a z jejíž tvorby jsem zaregistroval asi 2 songy, těžce bych se mu vysmál. Nicméně jsem se připletl ke sledování tohohle dokumentu a, světe div se, se mi to líbilo. Ano, je tam několik opakujících se momentů, který kazí tempo. Ano, je do asi o 45 minut delší, než by mělo (128 minut? to jako vážně?). A ano, je to přesně podle mustru... zpackaná rodina, mladá hvězda, chlast, drogy, banda idiotů všude kolem (tatík i manžel jsou na pěst ještě víc než ona). Zjistil jsem při tom, že jí bylo asi o 20 let míň, než kolik jsem jí tipoval. Zjistil jsem, že krom Back to Black alba jsem ignorováním její tvorby o nic nepřišel. (ke konci mi hrozně připomínala (hudbou) Adele, kdyby Adele 100 kilo zhubla, nechala se celá pokérovat a pak se ufetovala k smrti). Velmi mě mrzí, že Cohenovi zatrhli Queeni ten film o Freddiem... koukat na "biografii" někoho, kdo mě zajímal, by mohlo bejt v jeho podání super. Pokud se o ní někdo rozhodne točit filmový film, měl by jí hrát rozhodně Eddie Redmayne. 7/10
Amy
0 0
reagovat

Dvojí život Veroniky

Skoro ma to zabilo. Má to svoje momenty, námet je fantastický a pekne to vyzerá ale inak sa nepamätám, kedy som videl naposledy nudnejší film. Musel som to pozerať na trikrát, lebo som pri tom dvakrát zaspal. 4/10
647083
Skoro ma to zabilo. Má to svoje momenty, námet je fantastický a pekne to vyzerá ale inak sa nepamätám, kedy som videl naposledy nudnejší film. Musel som to pozerať na trikrát, lebo som pri tom dvakrát zaspal. 4/10
Dvojí život Veroniky
0 0
reagovat

kubqo

Jo, je to chvilema fakt depka, ale nakonec to dopadlo dobre, takze jsem z toho depku nemel...
647073
Jo, je to chvilema fakt depka, ale [spoiler]nakonec to dopadlo dobre, takze jsem z toho depku nemel...[/spoiler]
kubqo
0 0
reagovat

Room

10/10
Asi som nevidel viac emotívne vyčerpávajúcejší film. Mám momentálne po dopozeraní chuť vypiť fľašu tvrdého na ex a zapiť liekami na depresiu.
647068
10/10 Asi som nevidel viac emotívne vyčerpávajúcejší film. Mám momentálne po dopozeraní chuť vypiť fľašu tvrdého na ex a zapiť liekami na depresiu.
Room
0 0
reagovat
Na IMDB sa uvádza Jay Adams ako policista z Gothamu - žeby nový Harvey Bullock?
link
647067
Na IMDB sa uvádza Jay Adams ako policista z Gothamu - žeby nový Harvey Bullock? http://www.imdb.com/name/nm4643145/?ref_=ttfc_fc_cl_i47
0 0
reagovat

Milosh

Na slovensku cez gorila.sk. Ja už mám objednané :D
647056
Na slovensku cez gorila.sk. Ja už mám objednané *:D*
Milosh
0 0
reagovat

Milosh

Díky! Tohle si zítra naklikám!
647052
Díky! Tohle si zítra naklikám!
Milosh
0 0
reagovat

Man from UNCLE

Stylová špionážní ritchieovka, která jede v našlapaným tempu od začátku do konce, bez nějakých výrazněji slabších momentů a která svým možná až trochu moc zamotaným dějem může zamotat hlavu, kór když k tomu připočítáte i nespočet zvratů, ale ve výsledku dostatečně pobaví a to nejen tématikou, sympatickým castem, nepřetržitě sednoucí hudbou a kamerovými hrátky s chladným filtrovým podkresem. Ritchie si jede pořád to své a jde mu to pořád dobře. :+
647049
Stylová špionážní ritchieovka, která jede v našlapaným tempu od začátku do konce, bez nějakých výrazněji slabších momentů a která svým možná až trochu moc zamotaným dějem může zamotat hlavu, kór když k tomu připočítáte i nespočet zvratů, ale ve výsledku dostatečně pobaví a to nejen tématikou, sympatickým castem, nepřetržitě sednoucí hudbou a kamerovými hrátky s chladným filtrovým podkresem. Ritchie si jede pořád to své a jde mu to pořád dobře. *:+*
Man from UNCLE
0 0
reagovat
Zemřel Jan Němec, režisér geniálních Démantů noci a recitálu Marty Kubišové Proudy lásku odnesou.

RIP. :-
647048
Zemřel Jan Němec, režisér geniálních Démantů noci a recitálu Marty Kubišové [link="https://www.youtube.com/watch?v=qAr5CIDUeHc"]Proudy lásku odnesou[/link]. RIP. *:-*
0 0
reagovat
link Interesantní nabídka
647044
http://www.arara.cz/filmova-padesatka Interesantní nabídka
0 0
reagovat
Mna na konci s dychom skoro zabilo.takze sa asi nezhodneme ☺
647043
Mna na konci s dychom skoro zabilo.takze sa asi nezhodneme ☺
0 0
reagovat
pepo
diky tvemu uvedeni v zebricku na refresher.cz sem si to teda konecne pustil. v poradniku to cekalo uz hezky dlouho a furt to neco vic fresh nebo zajimavejsiho predbihalo. truffaut je sympatak, ale ja radsi godarda.
647042
pepo diky tvemu uvedeni v zebricku na refresher.cz sem si to teda konecne pustil. v poradniku to cekalo uz hezky dlouho a furt to neco vic fresh nebo zajimavejsiho predbihalo. truffaut je sympatak, ale ja radsi godarda.
0 0
reagovat

GuidoA.

nerouhej se. ten film je strašná pecka
647007
nerouhej se. ten film je strašná pecka
GuidoA.
0 0
reagovat
la nuit americaine (1973)
60% - hrozna nuda. je to strasne nezazivny, ale pribeh je docela fajn, i kdyz je to sama obecna pravda. "i think his films are like a river, lovely to see, to bathe in, extraordinarily refreshing and pleasant. then the water flows and is gone. very little of the pleasant feeling remains because i soon feel dirty again and need another bath"
647006
la nuit americaine (1973) 60% - hrozna nuda. je to strasne nezazivny, ale pribeh je docela fajn, i kdyz je to sama obecna pravda. "i think his films are like a river, lovely to see, to bathe in, extraordinarily refreshing and pleasant. then the water flows and is gone. very little of the pleasant feeling remains because i soon feel dirty again and need another bath"
0 0
reagovat

Dirty Pretty Things (2002)

Príbeh je možno príliš vykonštruovaný, ale herci a režisér to stále podržia nad vodou. Silný, temný, občas krutý ale stále ľudský film. Chýba akurát niečo, kvôli čomu by bol výnimočný. 8/10
647004
Príbeh je možno príliš vykonštruovaný, ale herci a režisér to stále podržia nad vodou. Silný, temný, občas krutý ale stále ľudský film. Chýba akurát niečo, kvôli čomu by bol výnimočný. 8/10
Dirty Pretty Things (2002)
0 0
reagovat
anomalisa (2015)
75% - jeho filmy nejsou dokonaly a to ani zdaleka. dokonalych prvku je tu dost a neco tak krasnyho zase dlouho neuvidim, ale obcas to nedrzi pohromade. nekdy doslova. na to jak je to kratky a na kaufmanuv styl neskutecne primocary, tak je tam spousta veci k zamysleni. realna teorie o tom ze misto anomalisy vojel tu cinskou automatu je dost neprijemna.
646995
anomalisa (2015) 75% - jeho filmy nejsou dokonaly a to ani zdaleka. dokonalych prvku je tu dost a neco tak krasnyho zase dlouho neuvidim, ale obcas to nedrzi pohromade. nekdy doslova. na to jak je to kratky a na kaufmanuv styl neskutecne primocary, tak je tam spousta veci k zamysleni. [spoiler]realna teorie o tom ze misto anomalisy vojel tu cinskou automatu je dost neprijemna.[/spoiler]
0 0
reagovat
Prostě Sorkin no. On pořád říká, že píše divadelní hry, ne filmy :)
646992
Prostě Sorkin no. On pořád říká, že píše divadelní hry, ne filmy :)
0 0
reagovat

pepo

:+
646991
*:+*
pepo
0 0
reagovat

pepo

:+
646990
*:+*
pepo
0 0
reagovat

Steve Jobs (2015)

Fantasticky napísaná, zrežírovaná, nastrihaná a hlavne zahraná divadelná hra. Má to skvelý drive a aj napriek tomu, že to je asi najukecanejší film čo som videl, som sa ani chvíľu nenudil a žral som to tvorcom aj s navijákom. 9/10
646989
Fantasticky napísaná, zrežírovaná, nastrihaná a hlavne zahraná divadelná hra. Má to skvelý drive a aj napriek tomu, že to je asi najukecanejší film čo som videl, som sa ani chvíľu nenudil a žral som to tvorcom aj s navijákom. 9/10
Steve Jobs (2015)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se