kdyby mi někdo řekl, že se mi bude líbit dokument o mrtvý, ošklivý, umečený židovce, která je mi úplně ukradená a z jejíž tvorby jsem zaregistroval asi 2 songy, těžce bych se mu vysmál. Nicméně jsem se připletl ke sledování tohohle dokumentu a, světe div se, se mi to líbilo. Ano, je tam několik opakujících se momentů, který kazí tempo. Ano, je do asi o 45 minut delší, než by mělo (128 minut? to jako vážně?). A ano, je to přesně podle mustru... zpackaná rodina, mladá hvězda, chlast, drogy, banda idiotů všude kolem (tatík i manžel jsou na pěst ještě víc než ona). Zjistil jsem při tom, že jí bylo asi o 20 let míň, než kolik jsem jí tipoval. Zjistil jsem, že krom Back to Black alba jsem ignorováním její tvorby o nic nepřišel. (ke konci mi hrozně připomínala (hudbou) Adele, kdyby Adele 100 kilo zhubla, nechala se celá pokérovat a pak se ufetovala k smrti).
Velmi mě mrzí, že Cohenovi zatrhli Queeni ten film o Freddiem... koukat na "biografii" někoho, kdo mě zajímal, by mohlo bejt v jeho podání super.
Pokud se o ní někdo rozhodne točit filmový film, měl by jí hrát rozhodně Eddie Redmayne.
7/10
Amy
|
reagovat
|