John Wick 2 3/10
Co toto bylo za sranec?! Strasne me stvalo, ze jsem to nezastihl v kine protoze jednicka byla uzasna. Ocekaval jsem minimalne stejnou zabavu, coz jsem si mohl po reakcich dovolit. Po 45 minutach jsem si rikal, ze je to nudny, ale furt cekal na to, co vsichni obdivovali. Po hodine a ctvrt uz jsem zacal vymyslet, jak to tady vyhejtuju. Pak prisli bezdaci a ja se zacal bouchat do hlavy. Uz to nevydrzel ani muj sitovy disk a po Johnove vete (prisaham, ze presne!): "Skoncil jsem to," se vedrem sam odpojil a ja si rikal, ze jestli ten film skoncil takhle, bez titulku, tak budu schovivavy. Bohuzel, byl to jen disk a me vubec nezajima co je v tech poslednich 10 minutach, protoze me nazajimalo, co bylo v tech predchozich. Vyborna kamera, skvely production design a parkrat cool napady (vetsina bitek s cernym Italem a hi-tech Petrin) rozbredle v nulove atmosfere, nulovem napeti, debilnim pribehu a smesnem svete, ve kterem se to odehrava. Pryc je ona tajemnost, kdy v jednicce prisel cajt a vy jste si rikali, co za tim je. Je za tim to, ze kazdy druhy kreten je assasin, nebo jejich servis. 3/10
|
reagovat
|
...taky ji miluju, pardon
Ne, nebyl to můj šálek kávy. Pepo, sežeň si Údolí včel. Z toho budeš úplně nadšený. Z Vláčilovy tvorby ještě doporučuji Stíny horkého léta. Oba zmíněné filmy jsou mnohem lepší než Marketa Lazarová, která je podle mě velmi přeceňovaná.