Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 32381 - 32400 Napsat příspěvek

Madisonské mosty

Asi to na CSFD nahradí Before Sunrise v mojí TOP 10. Tím pádem to bude po Gran Torino už druhej Eastwood v mojí topce. A tím pádem musí do mojí TOP 10 nejoblíbenějších režisérů. Čert vem Americkýho Snipera. Čím jsem starší, tak tím víc mě to ničí. Viděl sem to snad už po páté a pokaždý je to nezapomenutelnej zážitek.

Clint je bůh.
657779
Asi to na CSFD nahradí Before Sunrise v mojí TOP 10. Tím pádem to bude po Gran Torino už druhej Eastwood v mojí topce. A tím pádem musí do mojí TOP 10 nejoblíbenějších režisérů. Čert vem Americkýho Snipera. Čím jsem starší, tak tím víc mě to ničí. Viděl sem to snad už po páté a pokaždý je to nezapomenutelnej zážitek. Clint je bůh.
Madisonské mosty
0 0
reagovat
pepo
Dej si Somewhere od Sofie. Je to trosku underrated, ale u me to ma misto v jeji filmografii tesne za Lost in Translation :+
657778
[b]pepo[/b] Dej si Somewhere od Sofie. Je to trosku underrated, ale u me to ma misto v jeji filmografii tesne za Lost in Translation *:+*
0 0
reagovat
Delikatesy su samozrejme nadcasova pecka a jeden z mojich kultovych filmov z mladosti:+
657763
Delikatesy su samozrejme nadcasova pecka a jeden z mojich kultovych filmov z mladosti*:+*
0 0
reagovat

Maratonec (1976)

Stále skvělá ukázka, jak se má pracovat s napětím. :+
657762
Stále skvělá ukázka, jak se má pracovat s napětím. *:+*
Maratonec (1976)
0 0
reagovat
L. A. Confidential
Yop stále je to boží. Casting vyžmýkaný na maximum

En gång i Phuket
A že to nejde! Pri dvoch scénkach som plakal od smiechu a v tomto hnusnom počasí bolo fajn sa presunúť do Thajska. Zo začiatku to síce drhne, ale ako náhle sa ocitáme na plážach zaliatymi pieskom a slnkom, tak to začne odsýpať. Švédi mi trošku dali vieru, že vedia točiť aj európsku rutinu romantických komédii 6-7/10
657761
[b]L. A. Confidential [/b] Yop stále je to boží. Casting vyžmýkaný na maximum [b]En gång i Phuket[/b] A že to nejde! Pri dvoch scénkach som plakal od smiechu a v tomto hnusnom počasí bolo fajn sa presunúť do Thajska. Zo začiatku to síce drhne, ale ako náhle sa ocitáme na plážach zaliatymi pieskom a slnkom, tak to začne odsýpať. Švédi mi trošku dali vieru, že vedia točiť aj európsku rutinu romantických komédii 6-7/10
0 0
reagovat

pepo

Je to opravdu hit or miss podobně jako Dellamorte Dellamore. Někomu to sedne (jako mě) a někomu ne, ale určitě tě alespoň něco pobavilo.
657755
Je to opravdu hit or miss podobně jako Dellamorte Dellamore. Někomu to sedne (jako mě) a někomu ne, ale určitě tě alespoň něco pobavilo.
pepo
0 0
reagovat

Axis

súhlasím s posledným slovom
657753
súhlasím s posledným slovom
Axis
0 0
reagovat

Delikatesy (1991)

Svět neviděl a pes nežral takovou delikatesu. Tohle dílko od rejži Amélie by měl vidět každej z MZet i kdyby se mu náhodou nelíbilo. 10/10
657752
Svět neviděl a pes nežral takovou delikatesu. Tohle dílko od rejži Amélie by měl vidět každej z MZet i kdyby se mu náhodou nelíbilo. 10/10
Delikatesy (1991)
0 0
reagovat

Imitation game

Jako zavileho Ajtaka me to nenechalo chladnym, mel jsem husi kuzi v momentech, kdy to asi nebylo tak uplne planovano. Silny pribeh. Skvely Benedict. 9/10
657748
Jako zavileho Ajtaka me to nenechalo chladnym, mel jsem husi kuzi v momentech, kdy to asi nebylo tak uplne planovano. Silny pribeh. Skvely Benedict. 9/10
Imitation game
0 0
reagovat

Conjuring 2

Veľmi dobré, ale s veľkými výhradami. Hlavne tá prvá takmer nepretržitá bu-bu -bu hodina už začala byť časom otravná (aj keď paradné natočená) a nikam neposúvala dej. Stále je to však súčasná žánrová špička ale hlavne kvôli tomu, že horory sú v poslednej dobe úplne v háji. Kde sú všetci Omeni, Exorcisti, Kruhy, Šieste zmysly alebo Tí druhí? Proste kúsky, čo dokázali byť nadžánrovo skvelými filmami so strhujúcim príbehom, zaujímavými postavami a dodávali príjemne mrazenie a nie iba sled čakania na ďalšiu infarktovú situáciu. Slabších 8/10
657746
Veľmi dobré, ale s veľkými výhradami. Hlavne tá prvá takmer nepretržitá bu-bu -bu hodina už začala byť časom otravná (aj keď paradné natočená) a nikam neposúvala dej. Stále je to však súčasná žánrová špička ale hlavne kvôli tomu, že horory sú v poslednej dobe úplne v háji. Kde sú všetci Omeni, Exorcisti, Kruhy, Šieste zmysly alebo Tí druhí? Proste kúsky, čo dokázali byť nadžánrovo skvelými filmami so strhujúcim príbehom, zaujímavými postavami a dodávali príjemne mrazenie a nie iba sled čakania na ďalšiu infarktovú situáciu. Slabších 8/10
Conjuring 2
0 0
reagovat

Conjuring 2

657745
Conjuring 2
0 0
reagovat

Edge of seventeen 8/10

Obrovska skoda, ze ta nejhlavnejsi postava, o ktery to cely je (Nadeen), je s prominutim uplne strasna pica.

Protoze dialogy, tempo, jeji kamoska a forky - vsechno super.

O jeden bodik vejs to cely vyhani Woody, kterej je ten nejvetsi buh od dob Rockwella ve Way Way Back.
657742
Obrovska skoda, ze ta nejhlavnejsi postava, o ktery to cely je (Nadeen), je s prominutim uplne strasna [spoiler]pica[/spoiler]. Protoze dialogy, tempo, jeji kamoska a forky - vsechno super. O jeden bodik vejs to cely vyhani Woody, kterej je ten nejvetsi buh od dob Rockwella ve Way Way Back.
Edge of seventeen 8/10
0 0
reagovat

ted

dakedy v najbližsích mesiacoch zavítam do Prahy, tak môžeš aj do očí 8)
657741
dakedy v najbližsích mesiacoch zavítam do Prahy, tak môžeš aj do očí *8)*
ted
0 0
reagovat

studo

Muzu te vyfuckovat tady, nebo to mam radeji nechat na vzkaznik?
657738
Muzu te vyfuckovat tady, nebo to mam radeji nechat na vzkaznik?
studo
0 0
reagovat

Cemetery Junction

po tom zdejším hypu som čakal asi strašnú pecku, dostal som len fajn britský film so strašnou zápletkou a prekvapivo sterilnými hercami. Bod navyše za upírku v okne 6/10
657737
po tom zdejším hypu som čakal asi strašnú pecku, dostal som len fajn britský film so strašnou zápletkou a prekvapivo sterilnými hercami. Bod navyše za upírku v okne 6/10
Cemetery Junction
0 0
reagovat

pepo

Az me desi, jak mi posledni dobou mluvis z duse. Ty vole, prijet do prahy, ubytuju te v prezidentskym a zachlastame. Nedelej zagorku... :))
657736
Az me desi, jak mi posledni dobou mluvis z duse. Ty vole, prijet do prahy, ubytuju te v prezidentskym a zachlastame. Nedelej zagorku... *:))*
pepo
0 0
reagovat

Mr. Holmes (2015)

Pekne, citlivo a elegantne natočené aj zahrané. Ale vôbec ma to príbehovo nedokázalo zaujať, nie to ešte strhnúť 5/10
657735
Pekne, citlivo a elegantne natočené aj zahrané. Ale vôbec ma to príbehovo nedokázalo zaujať, nie to ešte strhnúť 5/10
Mr. Holmes (2015)
0 0
reagovat

Bling Ring (2013)

Má to svoje momenty, ale celé to ide do stratena. Ostane z toho iba štúdia ľudskej tupoty (za čo palec hore) a diváckej trpezlivosti (a za to palec dole). Po vynikajúcich Virgin Suicides a takmer dokonalom Lost in Translation Sofia Coppola upadá. 6/10
657730
Má to svoje momenty, ale celé to ide do stratena. Ostane z toho iba štúdia ľudskej tupoty (za čo palec hore) a diváckej trpezlivosti (a za to palec dole). Po vynikajúcich Virgin Suicides a takmer dokonalom Lost in Translation Sofia Coppola upadá. 6/10
Bling Ring (2013)
0 0
reagovat

Aladin (1992)

Další skvělá klasická disneyovka, na kterou nedám dopustit. Tady si dovolím vyzdvihnout geniální český dabing. Jiří Langmajer jako Aladin, Jasmínu namluvila Sabina Laurinová, džina namluvil Otakar Brousek ml., Jafara Bohumil "Darth Vader" Švarc a sultána Jiří "Císař" Holý. O překlad se postaral František Fuka. Takže takový starwarsácký dabing, který za 23 let nijak nezestárnul. :+
657727
Další skvělá klasická disneyovka, na kterou nedám dopustit. Tady si dovolím vyzdvihnout geniální český dabing. Jiří Langmajer jako Aladin, Jasmínu namluvila Sabina Laurinová, džina namluvil Otakar Brousek ml., Jafara Bohumil "Darth Vader" Švarc a sultána Jiří "Císař" Holý. O překlad se postaral František Fuka. Takže takový starwarsácký dabing, který za 23 let nijak nezestárnul. *:+*
Aladin (1992)
0 0
reagovat

A monster calls

dojemný lidský příběh o chlapci a jeho matce, kterej skvěle vypadá a má "srdíčko".
Uvědomění si, že to špatné někdy nemusí být špatné, ale je to vlastně dobré, obzvlášť pokud má matka raka, nežije s vaším otcem, kterej, ač je stakilometry daleko, je mnohem lepší alternativa opatrovníka než upjatá babka, ke který se vracíte domů po dni plném školní šikany. To vše odvoiceoverovaný a odvyprávěný mluvícím stromem a jeho "kreslenýma" vsuvkama, jako retrospektivní vysvětlení toho, co se vlastně stalo, když si nechce mlaďas připustit, co se děje.
Je to vlastně to samý co Arrival, akorát kluk a jeho matka, namísto matky a dcery... to celý navlečený do fantasy kabátku, namísto scifi.

Pecka 10/10

a teď vážně...

Chci zdůraznit, že Faunův Labyrint považuju za výbornej film s dětským hlavním hrdinou. Do tohohle jsem šel s očekáváním něčeho podobného. A i když to tak vypadá, tak zdání klame...

celý to působí jako prvních asi 5 minut Strážců galaxie, akorát je do toho vecpaná hodina a půl strašný nudy s haluzoidním stromem, kterej 10 minut vykládá to, co se pak další půl hodinu děje.. 4x dokola. Všechny ty smutný věci, který se tam dějou mi byly absolutně ukradený, protože je to tak strašně prvoplánovitá ždímačka emocí, až to bije do očí. Z hereckýho ansáblu je nejlepší paradoxně Felicity Jones, jako umírající mamina s věčným duckfacem. Sigourney byla strašně otravná a jediný klad je pro mě ten, že vidím, že ještě žije a v příštím Avatarovi by nemusela působit směšně. Hlavní klučina je takovej nesympatickej nounejm srovnatelnej s tím nesympatickým nounejmem ze Stranger Things. Celý to má hodinu čtyřicet a pokud se nenaladíte na správnou vlnu, tak už někdy po 20 minutách budete koukat na hodinky a doufat, že už bude konec.

Vizuál má Bayona v malíčku, ale jak je to celý šedý a smutný, tak to rychle omrzí. Kdyby dostal pořádnej scénář (plot jako takovej neni špatnej, ale je to hrozně líný, lineární a nezajímavý) a nevypadalo to jako adaptace nějakýho školního hlášení o problémovém žákovi pro sociálku, mohl z toho bejt dobrej film. Ten strom a veškerá fantasmagorie všechnu tu atmosféru pro mě zazdili (i když chápu, že pro většinu ostatních diváků je právě to CGI katalyzátor k slzičkám), protože jsem měl pocit, že koukám na něco jako byl ten novej Peter Pan. Mohl z toho bejt krásnej indie doják s budgetem 5mega, kdyby ten cgi art (kterej vypadá nádherně) nahradili něčím hraným a komornějším.

kdo žere Arrival, bude nejspíš žrát a vychvalovat i tohle. Pro mě je to taková horší verze Arrivalu se skvělým vizuálem, ok castem a příběhem, kterej mě mučil svou prvoplánovitostí a nudil formou vyprávění.

4,5/10
657726
dojemný lidský příběh o chlapci a jeho matce, kterej skvěle vypadá a má "srdíčko". Uvědomění si, že to špatné někdy nemusí být špatné, ale je to vlastně dobré, obzvlášť pokud má matka raka, nežije s vaším otcem, kterej, ač je stakilometry daleko, je mnohem lepší alternativa opatrovníka než upjatá babka, ke který se vracíte domů po dni plném školní šikany. To vše odvoiceoverovaný a odvyprávěný mluvícím stromem a jeho "kreslenýma" vsuvkama, jako retrospektivní vysvětlení toho, co se vlastně stalo, když si nechce mlaďas připustit, co se děje. Je to vlastně to samý co Arrival, akorát kluk a jeho matka, namísto matky a dcery... to celý navlečený do fantasy kabátku, namísto scifi. Pecka 10/10 a teď vážně... Chci zdůraznit, že Faunův Labyrint považuju za výbornej film s dětským hlavním hrdinou. Do tohohle jsem šel s očekáváním něčeho podobného. A i když to tak vypadá, tak zdání klame... celý to působí jako prvních asi 5 minut Strážců galaxie, akorát je do toho vecpaná hodina a půl strašný nudy s haluzoidním stromem, kterej 10 minut vykládá to, co se pak další půl hodinu děje.. 4x dokola. Všechny ty smutný věci, který se tam dějou mi byly absolutně ukradený, protože je to tak strašně prvoplánovitá ždímačka emocí, až to bije do očí. Z hereckýho ansáblu je nejlepší paradoxně Felicity Jones, jako umírající mamina s věčným duckfacem. Sigourney byla strašně otravná a jediný klad je pro mě ten, že vidím, že ještě žije a v příštím Avatarovi by nemusela působit směšně. Hlavní klučina je takovej nesympatickej nounejm srovnatelnej s tím nesympatickým nounejmem ze Stranger Things. Celý to má hodinu čtyřicet a pokud se nenaladíte na správnou vlnu, tak už někdy po 20 minutách budete koukat na hodinky a doufat, že už bude konec. Vizuál má Bayona v malíčku, ale jak je to celý šedý a smutný, tak to rychle omrzí. Kdyby dostal pořádnej scénář (plot jako takovej neni špatnej, ale je to hrozně líný, lineární a nezajímavý) a nevypadalo to jako adaptace nějakýho školního hlášení o problémovém žákovi pro sociálku, mohl z toho bejt dobrej film. Ten strom a veškerá fantasmagorie všechnu tu atmosféru pro mě zazdili (i když chápu, že pro většinu ostatních diváků je právě to CGI katalyzátor k slzičkám), protože jsem měl pocit, že koukám na něco jako byl ten novej Peter Pan. Mohl z toho bejt krásnej indie doják s budgetem 5mega, kdyby ten cgi art (kterej vypadá nádherně) nahradili něčím hraným a komornějším. kdo žere Arrival, bude nejspíš žrát a vychvalovat i tohle. Pro mě je to taková horší verze Arrivalu se skvělým vizuálem, ok castem a příběhem, kterej mě mučil svou prvoplánovitostí a nudil formou vyprávění. 4,5/10
A monster calls
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se