Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 31921 - 31940 Napsat příspěvek
Spazz
Tys mu to "sezral"? :D
654255
[b]Spazz[/b] Tys mu to "sezral"? *:D*
0 0
reagovat

Legenda o Tarzanovi

Příjemné překvapení. Film mě odradil svými negativní recenzemi a o to více, jsem byl pak ve výsledku překvapený jak moc dobře film funguje. Vyprávěním mě několikrát připomněl Muže z oceli, který, taky nebyl typický origin. Yates se s filmem popral se ctí a rozhodně mu nelze upřít, že postavy mají motivaci, většina dialogů má smysl a herci hrají velmi dobře(Sam L. Jackson si to neskutečně dává). Jako akční dobrodružství, film funguje velmi dobře a pokud se naladíte na vyprávění tvůrců, tak si lze film dost užít. Na druhou stranu film má dost chyb a občas mu nepomůžou ani nedokonalé triky, které doslova bijí do očí.Přesto je to pořád dost dobrý film, který umí pobavit. 7/10
654254
Příjemné překvapení. Film mě odradil svými negativní recenzemi a o to více, jsem byl pak ve výsledku překvapený jak moc dobře film funguje. Vyprávěním mě několikrát připomněl Muže z oceli, který, taky nebyl typický origin. Yates se s filmem popral se ctí a rozhodně mu nelze upřít, že postavy mají motivaci, většina dialogů má smysl a herci hrají velmi dobře(Sam L. Jackson si to neskutečně dává). Jako akční dobrodružství, film funguje velmi dobře a pokud se naladíte na vyprávění tvůrců, tak si lze film dost užít. Na druhou stranu film má dost chyb a občas mu nepomůžou ani nedokonalé triky, které doslova bijí do očí.Přesto je to pořád dost dobrý film, který umí pobavit. 7/10
Legenda o Tarzanovi
0 0
reagovat

Očista: Volební rok

Za mě asi nelepší film o očistě. Pořád je to stejně hloupé a béčkové, ale na druhou stranu akční scény jsou fajn, atmosféru to má taky dost dobrou, vedlejší postavy jsou oproti minule o dost lepší. Takže těch lepších věcí je tam více. Na víc Grillo dostal k sobě Elizabeth Mitchell(všichni fanoušci Lost jistě zpozorněli), která nehraje vůbec zle. Film má několik solidních momentů, které odkazují na předchozí díly. Za mě slušných 6/10.
654253
Za mě asi nelepší film o očistě. Pořád je to stejně hloupé a béčkové, ale na druhou stranu akční scény jsou fajn, atmosféru to má taky dost dobrou, vedlejší postavy jsou oproti minule o dost lepší. Takže těch lepších věcí je tam více. Na víc Grillo dostal k sobě Elizabeth Mitchell(všichni fanoušci Lost jistě zpozorněli), která nehraje vůbec zle. Film má několik solidních momentů, které odkazují na předchozí díly. Za mě slušných 6/10.
Očista: Volební rok
0 0
reagovat

guidoa

ani som sa len nedonútil to dopozerať do konca...
654252
ani som sa len nedonútil to dopozerať do konca...
guidoa
0 0
reagovat
654246
[link="https://youtu.be/nrFhIz1GLMo"]birth of the dragon - trailer[/link]
0 0
reagovat

Swiss Army Man

Nie každému to sadne, niekomu to príde trápne či nudné. Mňa to bavilo náramne a podľa mňa najmä osadenstvo MZ by si to malo skuknúť z povinnosti, lebo ide o jeden z najoriginálnejších filmov roka, a nielen námetom, ale aj po technickej stránke. 8/10

Zaujímalo by ma, či tá hudba bola vyrobená ako prvá a herci sa ju snažili len napodobniť, alebo to bolo naopak, herci improvizovali a hudba vznikla podľa nich.
654248
Nie každému to sadne, niekomu to príde trápne či nudné. Mňa to bavilo náramne a podľa mňa najmä osadenstvo MZ by si to malo skuknúť z povinnosti, lebo ide o jeden z najoriginálnejších filmov roka, a nielen námetom, ale aj po technickej stránke. 8/10 Zaujímalo by ma, či tá hudba bola vyrobená ako prvá a herci sa ju snažili len napodobniť, alebo to bolo naopak, herci improvizovali a hudba vznikla podľa nich.
Swiss Army Man
0 0
reagovat
ps: u toho felixe sem myslel ten vtipek od 1:17:30
654243
ps: u toho felixe sem myslel ten vtipek od 1:17:30
0 0
reagovat
nicholas and alexandra (1971)
50% - proc to proboha melo tri hodiny? celou dobu sem stejne akorat resil jak si sou podobny. u toho sem si vzpomel na svojeho milovanyho holzmanna. mikulas byl super, ale treba brian cox jako trockej byl stoprocentni. rasputin byl stejne nejzabavnejsi.

popstar: never stop never stopping (2016)
60% - that's my boy je jedna z nejvetsich sracek, co sem kdy videl. hot rod me ale bavilo a tak sem se docela tesil. andy je milej a v pohode, ale malokdy tomu opravdu prida neco navic. si ted maximalne vybavim, jak mu udelala radost recenze z the onion :D.

adventureland (2009)
80% - jesse eisenberg + kristen stewart sou naprosto dokonaly par. american ultra by mohlo vypravet. '' i'm an atheist, maybe more of a pragmatic nihilist i guess or an existential pagan '' - to bych moh pouzivat. za pohana sem se povazoval vzdycky. miluju carodejnice a mam doma spoustu slamenejch picovinek.

cries and whispers (1972)
85% - bolestne pokoukani. bergman muci. tri sestry a z nich ta nejmilejsi umira. film ve kterem neexistuje odpusteni. jedna projevi slabost a druha ji bodne kudlu do zad. neni zadneho uzavreni nebo ukonceni. miluju scenu kde sluzebna hladi a drzi nemocnou a jedna ze sester z povzdali cumi a druha ji strka lavor do klina a nuti at se vybleje. do toho zvuky chropteni a zoufalej vyraz ja nemuzu. no a vubec nejlepsi scena je kdyz se probudi z mrtvejch a slabsi ze sester se zacina obalamucovat fantazijema a ta silnejsi plna hnevu to popira. neni konce. sadomasochismus bez trapnyho slovicka na vysvobozenou.

smiles of a summer night (1955)
100% - nejlepsi bergman a neni sance ze by to neco prekonalo. druhej nejlepsi romantickej film po masterpieceu davida leana brief encounter. kam se na to hrabe the apartment billyho wildera, kterej mi pri tom prisel na mysl. tohle je dokonalost do posledniho slova.

offret (1986)
100% - tak a mam ho z krku. konecne poradi je: zerkalo > ivanovo detstvo > nostalghia > offret > soljaris > andrej rubljov > stalker. prvni tarkovskeho film u kteryho me bolela branice. je to docela svanda. hlavne u tech vozraleckejch scen. film je to dost doslovnej ale aspon si z toho sam v prvnich minutach dela prdel. guðrun gisladottir se mi zas naramne trefila do vkusu. vetsina velikanu skonci kecama o zaverecnym filmu co obsahne vsehomir ale dopadne jako sranec. tohle se od nich moc nelisi ale presto narame. byl to borec. film co ukazuje jak na svete schazi magie a lidi ji pak nahrazujou vselijakyma picovinama. moji nejoblibenejsi barvou je oranzova ale buddhismus stejne neberu moc vazne. spousta techniky, spousta slov. zalevitoval bych si. lasko kde si? ksa prazdnoto.
654241
nicholas and alexandra (1971) 50% - proc to proboha melo tri hodiny? celou dobu sem stejne akorat resil jak si sou podobny. u toho sem si vzpomel na svojeho milovanyho [link="https://youtu.be/zDdmArVCex8"]holzmanna[/link]. mikulas byl super, ale treba brian cox jako trockej byl stoprocentni. rasputin byl stejne nejzabavnejsi. popstar: never stop never stopping (2016) 60% - that's my boy je jedna z nejvetsich sracek, co sem kdy videl. hot rod me ale bavilo a tak sem se docela tesil. andy je milej a v pohode, ale malokdy tomu opravdu prida neco navic. si ted maximalne vybavim, jak mu udelala radost recenze z the onion *:D*. adventureland (2009) 80% - jesse eisenberg + kristen stewart sou naprosto dokonaly par. american ultra by mohlo vypravet. '' i'm an atheist, maybe more of a pragmatic nihilist i guess or an existential pagan '' - to bych moh pouzivat. za pohana sem se povazoval vzdycky. miluju carodejnice a mam doma spoustu slamenejch picovinek. cries and whispers (1972) 85% - bolestne pokoukani. bergman muci. tri sestry a z nich ta nejmilejsi umira. film ve kterem neexistuje odpusteni. jedna projevi slabost a druha ji bodne kudlu do zad. neni zadneho uzavreni nebo ukonceni. miluju scenu kde sluzebna hladi a drzi nemocnou a jedna ze sester z povzdali cumi a druha ji strka lavor do klina a nuti at se vybleje. do toho zvuky chropteni a zoufalej vyraz ja nemuzu. no a vubec nejlepsi scena je kdyz se probudi z mrtvejch a slabsi ze sester se zacina obalamucovat fantazijema a ta silnejsi plna hnevu to popira. neni konce. sadomasochismus bez trapnyho slovicka na vysvobozenou. smiles of a summer night (1955) 100% - nejlepsi bergman a neni sance ze by to neco prekonalo. druhej nejlepsi romantickej film po masterpieceu davida leana brief encounter. kam se na to hrabe the apartment billyho wildera, kterej mi pri tom prisel na mysl. tohle je dokonalost do posledniho slova. offret (1986) 100% - tak a mam ho z krku. konecne poradi je: zerkalo > ivanovo detstvo > nostalghia > offret > soljaris > andrej rubljov > stalker. prvni tarkovskeho film u kteryho me bolela branice. je to docela svanda. hlavne u tech vozraleckejch scen. film je to dost doslovnej ale aspon si z toho sam v prvnich minutach dela prdel. guðrun gisladottir se mi zas naramne trefila do vkusu. vetsina velikanu skonci kecama o zaverecnym filmu co obsahne vsehomir ale dopadne jako sranec. tohle se od nich moc nelisi ale presto narame. byl to borec. film co ukazuje jak na svete schazi magie a lidi ji pak nahrazujou vselijakyma picovinama. moji nejoblibenejsi barvou je oranzova ale buddhismus stejne neberu moc vazne. spousta techniky, spousta slov. zalevitoval bych si. lasko kde si? ksa prazdnoto.
0 0
reagovat
Warcraft - Po těch letech slibů a velkých prohlášení, po všech divokých diskuzích... Přijde Blizzard s tímto. Uff. Jo, ta látka by potenciál měla, ale to by to někdo musel chtít točit jako opravdový film pro odrostlejší a ne jako CG fan-service, který si užijí i mrňata. 3/10

The Shallows - Collet-Serra je slušnej rejža, pohrál si s formou, bavila mě i Lively a plus za krátkou stopáž. Jen škoda, že finále se promění v jednu obří CG orgii. 7/10

Now You See Me 2 - Jednička byla chvílemi i zábavná a ambiciózní, ale tady jsem se fakt styděl. Ukázkový příklad, proč ke všemu nedělat sequely. A k tomu nadbíhání Číně... 2/10

Ghostbusters - K původním Ghostbusters nemám žádný vztah, od Feiga mám hodně rád Bridesmaids, ale tohle bylo šíleně nevtipné, procpané product placementem a proč to, proboha, musel každý v castu takhle přehrávat?? Hnus. Zlaté Pixels od Sandlera. 1/10
654235
[b]Warcraft[/b] - Po těch letech slibů a velkých prohlášení, po všech divokých diskuzích... Přijde Blizzard s tímto. Uff. Jo, ta látka by potenciál měla, ale to by to někdo musel chtít točit jako opravdový film pro odrostlejší a ne jako CG fan-service, který si užijí i mrňata. [b]3/10[/b] [b]The Shallows[/b] - Collet-Serra je slušnej rejža, pohrál si s formou, bavila mě i Lively a plus za krátkou stopáž. Jen škoda, že finále se promění v jednu obří CG orgii. [b]7/10[/b] [b]Now You See Me 2[/b] - Jednička byla chvílemi i zábavná a ambiciózní, ale tady jsem se fakt styděl. Ukázkový příklad, proč ke všemu nedělat sequely. A k tomu nadbíhání Číně... [b]2/10[/b] [b]Ghostbusters[/b] - K původním Ghostbusters nemám žádný vztah, od Feiga mám hodně rád Bridesmaids, ale tohle bylo šíleně nevtipné, procpané product placementem a proč to, proboha, musel každý v castu takhle přehrávat?? Hnus. Zlaté Pixels od Sandlera. [b]1/10[/b]
0 0
reagovat

Neon Demon

To melo scenar tak na tri stranky, ne? :o

K Refnovi mam podobny vztah jako k Malickovi, tj. obcas si nejsem uplne jisty, jestli chapu myslenku, kterou chtel autor divakovi sdelit, ale malokdy mi to vadi. Spadam proste do toho spektra, ktere se jeho hypnotickou filmarinou rado nechava unest a osobne bych pro jeho filmy tezko hledal lepsi primer nez "strhujici".

Tentokrat uz mu to ale trochu ujelo. Sice jsem mu to zase sezral, ale hrozne me tu obcas srala ta herecka teatralnost, ktera je bohuzel obcas na ochotnicke urovni. Prislo mi, jako by se z hercu na par mistech vubec nesnazil vymacknout aspon trochu prijatelny vykon.

Plus ten scenar, ten je tu fakt hrozny a prisel mi obcas jako jeste vetsi WTF nez Swiss Army Man, ktereho jsem sjel chvili predtim.

Celkove mi prijde, ze je jeho vedeni hercu film od filmu horsi, coz je dost problem vzhledem k tpmu, ze zaroven taky cim dal tim vic vyprazdnuje scenare. Clovek by tak doufal, ze aspon bude aktery nutit k projevu, ktery by sekundoval jeho audiovizualu.

Fungovalo to v Bronsonovi, kde z Hardyho behal mraz po zadech, fungovalo to ve Valhalla Rising, ke ktere jsme si jeste onehda v Cine se spolubydlou otevreli palenku, ale druhy lok jsme si dali az pri zaverecnych titulcich se slovy "Duuuude....", fungovalo to i v Drivu, ktery mi ale uz prisel o dost min zajimavy nez predchozi dva zminene.

Only God Forgives jsem po katastrofalnich recenzich vynechal a teprve vcera v noci zjistil, jaka to byla chyba. Do puntiku plati, co jsem napsal v druhem odstavci, ale zaroven uz tam zacinaji ty problemy s podivnym scenarem a problematickymi hereckymi vykony (a "Why does Ryan Gosling always look like he's trying to squeeze a fart out without it making any noise" je z tech problemu ten nejmensi)....

To bude asi vse, co jsem k tomu chtel rict... :)
654217
To melo scenar tak na tri stranky, ne? *:o* K Refnovi mam podobny vztah jako k Malickovi, tj. obcas si nejsem uplne jisty, jestli chapu myslenku, kterou chtel autor divakovi sdelit, ale malokdy mi to vadi. Spadam proste do toho spektra, ktere se jeho hypnotickou filmarinou rado nechava unest a osobne bych pro jeho filmy tezko hledal lepsi primer nez "strhujici". Tentokrat uz mu to ale trochu ujelo. Sice jsem mu to zase sezral, ale hrozne me tu obcas srala ta herecka teatralnost, ktera je bohuzel obcas na ochotnicke urovni. Prislo mi, jako by se z hercu na par mistech vubec nesnazil vymacknout aspon trochu prijatelny vykon. Plus ten scenar, ten je tu fakt hrozny a prisel mi obcas jako jeste vetsi WTF nez Swiss Army Man, ktereho jsem sjel chvili predtim. Celkove mi prijde, ze je jeho vedeni hercu film od filmu horsi, coz je dost problem vzhledem k tpmu, ze zaroven taky cim dal tim vic vyprazdnuje scenare. Clovek by tak doufal, ze aspon bude aktery nutit k projevu, ktery by sekundoval jeho audiovizualu. Fungovalo to v Bronsonovi, kde z Hardyho behal mraz po zadech, fungovalo to ve Valhalla Rising, ke ktere jsme si jeste onehda v Cine se spolubydlou otevreli palenku, ale druhy lok jsme si dali az pri zaverecnych titulcich se slovy "Duuuude....", fungovalo to i v Drivu, ktery mi ale uz prisel o dost min zajimavy nez predchozi dva zminene. Only God Forgives jsem po katastrofalnich recenzich vynechal a teprve vcera v noci zjistil, jaka to byla chyba. Do puntiku plati, co jsem napsal v druhem odstavci, ale zaroven uz tam zacinaji ty problemy s podivnym scenarem a problematickymi hereckymi vykony (a "Why does Ryan Gosling always look like he's trying to squeeze a fart out without it making any noise" je z tech problemu ten nejmensi).... To bude asi vse, co jsem k tomu chtel rict... :)
Neon Demon
0 0
reagovat

Kubo and the Two Strings

Po filmově slabém létě opravdu kinematografická delikatesa a nebojím se psát o jednom z nejlepších filmů roku. Přímočarý, místy velmi vtipný a po technické stránce naprosto bezkonkurenční snímek, který zahřeje duši. Ano, některé dějové linky mohou působit trošku naivně, ale celkovému vyznění příběhu to vůbec neublíží. A ten soundtrack!

9/10 :))
654215
Po filmově slabém létě opravdu kinematografická delikatesa a nebojím se psát o jednom z nejlepších filmů roku. Přímočarý, místy velmi vtipný a po technické stránce naprosto bezkonkurenční snímek, který zahřeje duši. Ano, některé dějové linky mohou působit trošku naivně, ale celkovému vyznění příběhu to vůbec neublíží. A ten soundtrack! 9/10 :))
Kubo and the Two Strings
0 0
reagovat

Tajný život mazlíčků

Čekal jsem to mnohem horší. Největší výhrou Tajného života mazlíčku je to, že je to v celku koukatelné a rozhodně to neuráží jako Mimoni a místy to má i fajn nápady. Příběh není originální, ale to je podle mě ten nejmenší problém. Hlavní je, že se na to dá koukat. Jasně tenhle film nemá ambice předvést něco více, jako Zootropolis, Hledá se Dory nebo Buchty a klobásy. Na druhou stranu přináší obyčejnou zábavu na hodinu a půl, při které můžete klidně vypnout a nemusíte nic řešit. Je to lehce nadprůměrný animovaný film. Kdo chce více má smůlu a jde se kouknout na něco jiného, na pobavení a odreagování to stačí. 5-6/10
654210
Čekal jsem to mnohem horší. Největší výhrou Tajného života mazlíčku je to, že je to v celku koukatelné a rozhodně to neuráží jako Mimoni a místy to má i fajn nápady. Příběh není originální, ale to je podle mě ten nejmenší problém. Hlavní je, že se na to dá koukat. Jasně tenhle film nemá ambice předvést něco více, jako Zootropolis, Hledá se Dory nebo Buchty a klobásy. Na druhou stranu přináší obyčejnou zábavu na hodinu a půl, při které můžete klidně vypnout a nemusíte nic řešit. Je to lehce nadprůměrný animovaný film. Kdo chce více má smůlu a jde se kouknout na něco jiného, na pobavení a odreagování to stačí. 5-6/10
Tajný život mazlíčků
0 0
reagovat
;) Nejvíc
654209
*;)* Nejvíc
0 0
reagovat

Swiss Army Man

WHAT THE FUCK?!!!!!!!!

8/10
654200
WHAT THE FUCK?!!!!!!!! 8/10
Swiss Army Man
0 0
reagovat

(=LIFTY=)

:D:+
654171
*:D**:+*
(=LIFTY=)
0 0
reagovat

SteKi

Až budu někdy psát žebříček TOP 11 největších filmovejch pohodářů všech dob, tak bude Rockwell díky týhle roli v TOP 3. Neskutečně to zahrál. Taky se mi pak zdálo o tom, že je to můj šéf a po večerech spolu chlastáme a řešíme ženský :D
654165
Až budu někdy psát žebříček TOP 11 největších filmovejch pohodářů všech dob, tak bude Rockwell díky týhle roli v TOP 3. Neskutečně to zahrál. Taky se mi pak zdálo o tom, že je to můj šéf a po večerech spolu chlastáme a řešíme ženský *:D*
SteKi
0 0
reagovat

SteKi

Po tom filmu jsem chtěl Rocwella za nejlepšího kamaráda. Ale pak jsem si vzpomněl na Zelenou míli:D
654164
Po tom filmu jsem chtěl Rocwella za nejlepšího kamaráda. Ale pak jsem si vzpomněl na Zelenou míli*:D*
SteKi
0 0
reagovat

SteKi

Rockwell si v tom filme strihol najväčšieho pohoďáka v celom filmovom universe a Carell ukázal, že vie hrať aj iné role ;)
654161
Rockwell si v tom filme strihol najväčšieho pohoďáka v celom filmovom universe a Carell ukázal, že vie hrať aj iné role *;)*
SteKi
0 0
reagovat

Way way back (2013)

:) hrozne moc prijemny film. Presne taketo nieco som potreboval vidiet, len som o tom nevedel. Rockwell totalny frajer. Smial som sa skoro zakazdym ked bol na scene :D
654159
*:)* hrozne moc prijemny film. Presne taketo nieco som potreboval vidiet, len som o tom nevedel. Rockwell totalny frajer. Smial som sa skoro zakazdym ked bol na scene *:D*
Way way back (2013)
0 0
reagovat
Takže bitku o film o Roaldovi Amundsenovi nakoniec vyhrál Espen Sandberg a po nórskom dobrodruhovi Heyerdahlovi (Kon Tiki) zrežíruje aj ďalší dobrodružný príbeh veľkého nórskeho dobrodruha a vymení more za sneh a cestu na južný pól.

Teším sa. Pravých dobrodružných filmov je ako šafránu :+
654154
Takže bitku o film o Roaldovi Amundsenovi nakoniec vyhrál Espen Sandberg a po nórskom dobrodruhovi Heyerdahlovi (Kon Tiki) zrežíruje aj ďalší dobrodružný príbeh veľkého nórskeho dobrodruha a vymení more za sneh a cestu na južný pól. Teším sa. Pravých dobrodružných filmov je ako šafránu *:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se