Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 31701 - 31720 Napsat příspěvek
portugalsko francúzska dráma odohrávajúca sa v prírode a riešiaca ekológiu neznie ako moja šálka kávy. Tak ale vyskúšam ak bude čas ;)
655337
portugalsko francúzska dráma odohrávajúca sa v prírode a riešiaca ekológiu neznie ako moja šálka kávy. Tak ale vyskúšam ak bude čas *;)*
0 0
reagovat

Ornitolog (2016)

Absolutně mistrovské dílo plné nádherné přírody. Suverénní režie, fantastická kamera a nepopsatelný divácký zážitek. Nutno vidět na velkém plátně.

Jen tak mezi námi: Pepo z toho bude nadšený.
655336
Absolutně mistrovské dílo plné nádherné přírody. Suverénní režie, fantastická kamera a nepopsatelný divácký zážitek. Nutno vidět na velkém plátně. Jen tak mezi námi: Pepo z toho bude nadšený.
Ornitolog (2016)
0 0
reagovat

Zúčtování

Pecka. Fakt jsem si film nehorázně užil. Není dokonalý,těch logických chyb je tam celkem dost, a taky se jede dost na náhodu. Ale i tak jsem z filmu hodně nadšený. Herci jsou parádní, hudba sedí a akční scény jsou výborné(záchrana Dany je perfektně natočená). Hodně silný film, který ve svém konci graduje. 9/10

PS: Je to o dost lepší než Jason Bourne a Jack Reacher: Nevracej se.
655333
Pecka. Fakt jsem si film nehorázně užil. Není dokonalý,těch logických chyb je tam celkem dost, a taky se jede dost na náhodu. Ale i tak jsem z filmu hodně nadšený. Herci jsou parádní, hudba sedí a akční scény jsou výborné(záchrana Dany je perfektně natočená). Hodně silný film, který ve svém konci graduje. 9/10 PS: Je to o dost lepší než Jason Bourne a Jack Reacher: Nevracej se.
Zúčtování
0 0
reagovat

Bourne

aniž bych něják tušil o probíhající debatě zde - pustil jsem si dnes nového Bourna :D Musím souhlasit až na jednu výjmku - Vikander jsem prostě nezkousnul, totálně mi šla proti srsti. Navíc mě sere že z Bourna udělali takového šaška co se honí za vlastním ocasem, měli to nechat u těch spin-offů, Greengraas a Dammon zas viděli chechtáky. Už v polovině jsem se těšil na závěrečnou písničku.
655326
aniž bych něják tušil o probíhající debatě zde - pustil jsem si dnes nového Bourna *:D* Musím souhlasit až na jednu výjmku - Vikander jsem prostě nezkousnul, totálně mi šla proti srsti. Navíc mě sere že z Bourna udělali takového šaška co se honí za vlastním ocasem, měli to nechat u těch spin-offů, Greengraas a Dammon zas viděli chechtáky. Už v polovině jsem se těšil na závěrečnou písničku.
Bourne
0 0
reagovat
Souhlasím s vámi - shodou okolností jsem se na Bournea díval minulou neděli. Oproti trilogii nuda k uzoufání.
655323
Souhlasím s vámi - shodou okolností jsem se na Bournea díval minulou neděli. Oproti trilogii nuda k uzoufání.
0 0
reagovat
Bohužel, musím souhlasit, a to pro mě byl Bourne rozhodně nejočekávanější film letošního roku a "původní trilogie" má u mě asi takovou pozici jako ta jiná původní trilogie. Tím víc to bolelo - poznámka o akčních scénách slepenejch dohromady sedí jak prdel na hrnec a ten pokus o nějakej komentář k současnosti - škoda mluvit... :(
655318
Bohužel, musím souhlasit, a to pro mě byl Bourne rozhodně nejočekávanější film letošního roku a "původní trilogie" má u mě asi takovou pozici jako ta jiná původní trilogie. Tím víc to bolelo - poznámka o akčních scénách slepenejch dohromady sedí jak prdel na hrnec a ten pokus o nějakej komentář k současnosti - škoda mluvit... *:(*
0 0
reagovat
Ono to vubec dost pusobi, ze nejdriv prisli tvurci s akcnima scenama a zbytek se nejak slepil dohromady. Vlastne jsem moc nechapal, proc se toho Bourne ucastni. Roztahovat minulost pomalu jako "a netusis, co delal tvuj strejda z druheho kolene"... Hrozne vynucenej film, mel tam radsi byt ten Renner.
655317
Ono to vubec dost pusobi, ze nejdriv prisli tvurci s akcnima scenama a zbytek se nejak slepil dohromady. Vlastne jsem moc nechapal, proc se toho Bourne ucastni. Roztahovat minulost pomalu jako "a netusis, co delal tvuj strejda z druheho kolene"... Hrozne vynucenej film, mel tam radsi byt ten Renner.
0 0
reagovat

Bourne

Souhlas s Bournem, ač jsem velkej fanda původní trilogie a jedničku a dvojku jsem viděl nespočetněkrát a přesto, že mě tohle v trailerech lákalo , tak samotnej film byl dost nuda. Jasně, režijně a herecky není co vytknout, ale je to prostě pořád to samé, co jsme viděli v minulých dílech a lépe. Upřímně, mě nebavila ani ta úvodní akce v Turecku, nebo kde to bylo. Přišlo mi, že tam šlo jen o to - tvůrci : Hele, koukněte jakej dokážeme ukočírovat dav, zamyslete se, jak to asi bylo náročný natočit a zatleskejte nám. Nuda.
Ovšem s Vikander jsem problém neměl:))
655316
Souhlas s Bournem, ač jsem velkej fanda původní trilogie a jedničku a dvojku jsem viděl nespočetněkrát a přesto, že mě tohle v trailerech lákalo , tak samotnej film byl dost nuda. Jasně, režijně a herecky není co vytknout, ale je to prostě pořád to samé, co jsme viděli v minulých dílech a lépe. Upřímně, mě nebavila ani ta úvodní akce v Turecku, nebo kde to bylo. Přišlo mi, že tam šlo jen o to - tvůrci : Hele, koukněte jakej dokážeme ukočírovat dav, zamyslete se, jak to asi bylo náročný natočit a zatleskejte nám. Nuda. Ovšem s Vikander jsem problém neměl*:))*
Bourne
0 0
reagovat
Jason Bourne - Ze začátku mě to bavilo poměrně dost, ale čím déle to běží... Stejné scény, stejná akce, stejně roztřesená kamera při dialogových scénách, tohle si už bohužel podává ruce s nechtěnou parodií. Už začátek, kdy Bourne dělá ty fighty, jsou celé Žhavé výstřely 2. Fakt nechápu, proč zrovna kvůli tohoto scénáře měl někdo potřebu se vracet. Jo, možná je to kompaktnější a konzistentnější než všechny ostatní blockbustery letošního léta, ale pořád z toho hrozně křičí totální zbytečnost a vychtěnost. A k tomu počítačová zápletka jak z konce osmdesátek a mladičká Vikander jako šéfka oddělení / operace, i když zcela jasně to měla být role pro herečku tak o 10 let starší. 7/10

Kniha džunglí - OK, ta CG džungle a zvířátka jsou fakt moc hezky propracovaná a je to o několik levelů snesitelnější než Maleficent, ale pořád je to pro mě, jako pro dospělého, nezajímavý pohádkový kalkul. Děcka jsou nejspíš nadšená, ale já tam vidím jen fajn řemeslo a hvězdný hlasový cast. 5/10

Memphis: :+:+ Nic víc Oasis než Maine Road prostě není. :+
655315
[b]Jason Bourne[/b] - Ze začátku mě to bavilo poměrně dost, ale čím déle to běží... Stejné scény, stejná akce, stejně roztřesená kamera při dialogových scénách, tohle si už bohužel podává ruce s nechtěnou parodií. Už začátek, kdy Bourne dělá ty fighty, jsou celé Žhavé výstřely 2. Fakt nechápu, proč zrovna kvůli tohoto scénáře měl někdo potřebu se vracet. Jo, možná je to kompaktnější a konzistentnější než všechny ostatní blockbustery letošního léta, ale pořád z toho hrozně křičí totální zbytečnost a vychtěnost. A k tomu počítačová zápletka jak z konce osmdesátek a mladičká Vikander jako šéfka oddělení / operace, i když zcela jasně to měla být role pro herečku tak o 10 let starší. [b]7/10[/b] [b]Kniha džunglí[/b] - OK, ta CG džungle a zvířátka jsou fakt moc hezky propracovaná a je to o několik levelů snesitelnější než Maleficent, ale pořád je to pro mě, jako pro dospělého, nezajímavý pohádkový kalkul. Děcka jsou nejspíš nadšená, ale já tam vidím jen fajn řemeslo a hvězdný hlasový cast. [b]5/10[/b] Memphis: *:+**:+* Nic víc Oasis než Maine Road prostě není. *:+*
0 0
reagovat

Joker

Zrovna ujíždím na živákách z Maine Road, takže jdu na to. :+
655314
Zrovna ujíždím na živákách z Maine Road, takže jdu na to. *:+*
Joker
0 0
reagovat

Zápisník jedné lásky

No teda... Čekal jsem fakt legendární romantickej film, něco, co všechny ostatní smázne, pošle mě do kolen a já budu brečet celej večer. Místo toho jsem dostal jenom relativně sexy Rachel McAdams, která ovšem má plno lepších filmů, a ještě celkem neotrkaného Goslinga, který tady měl hodně daleko k tomu tichému chlapákovi z Drive nebo sebevědomému borci z Crazy, Stupid, Love. A to je vše, dva tuctoví herci v průměrném filmu. :/ Tak co mi tady sakra uniklo? Minulý víkend jsem viděl Notting Hill a je to jako nebe a dudy. Pff.

5/10
655312
No teda... Čekal jsem fakt legendární romantickej film, něco, co všechny ostatní smázne, pošle mě do kolen a já budu brečet celej večer. Místo toho jsem dostal jenom relativně sexy Rachel McAdams, která ovšem má plno lepších filmů, a ještě celkem neotrkaného Goslinga, který tady měl hodně daleko k tomu tichému chlapákovi z Drive nebo sebevědomému borci z Crazy, Stupid, Love. A to je vše, dva tuctoví herci v průměrném filmu. :/ Tak co mi tady sakra uniklo? Minulý víkend jsem viděl Notting Hill a je to jako nebe a dudy. Pff. 5/10
Zápisník jedné lásky
0 0
reagovat
sparks, rooney mara a adam driver :+
655306
[link="http://lwlies.com/articles/leos-carax-annette-adam-driver-rooney-mara/"]sparks[/link], rooney mara a adam driver *:+*
0 0
reagovat

Supersonic

Jako fanoušek Oasis nebudu moc objektivní, ale tohle byla dokonalá 90s nostalgie. A Ewan to vyjádřil přesně: link 10/10
655305
Jako fanoušek Oasis nebudu moc objektivní, ale tohle byla dokonalá 90s nostalgie. A Ewan to vyjádřil přesně: http://twitter.com/mcgregor_ewan/status/794319664662908928 [b]10/10[/b]
Supersonic
0 0
reagovat

Kocour (2016)

Skutečně mimořádný divácký zážitek. Ten film má hlavně dokonale sehrané herecké kreace ústředního páru. Dlouho se mi nestalo, abych tak fascinovaně zíral na plátno a těm lidem upřímně fandil. Kocour získal na letošním Berlinale cenu Teddy za nejlepší queer film. Teď můžu s čistým svědomím dodat - právem.
655292
Skutečně mimořádný divácký zážitek. Ten film má hlavně dokonale sehrané herecké kreace ústředního páru. Dlouho se mi nestalo, abych tak fascinovaně zíral na plátno a těm lidem upřímně fandil. Kocour získal na letošním Berlinale cenu Teddy za nejlepší queer film. Teď můžu s čistým svědomím dodat - právem.
Kocour (2016)
0 0
reagovat
the handmaiden (2016)
75% - slastne natoceny, ozvuceny, atd. + jemnej humor. bylo to mily.
655290
the handmaiden (2016) 75% - slastne natoceny, ozvuceny, atd. + jemnej humor. bylo to mily.
0 0
reagovat

Hands Of Stone

(Pod)prumerne remeslo, nulove napeti a absentujici katarze... Prestoze ten film nijak nenudim nema vlastne vubec co nabidnout, coz zamrzi. Na druhou stranu, vzhledem k tomu, jak vypadaly trailery, se asi da rict, ze to dopadlo presne dle ocekavani...
655277
(Pod)prumerne remeslo, nulove napeti a absentujici katarze... Prestoze ten film nijak nenudim nema vlastne vubec co nabidnout, coz zamrzi. Na druhou stranu, vzhledem k tomu, jak vypadaly trailery, se asi da rict, ze to dopadlo presne dle ocekavani...
Hands Of Stone
0 0
reagovat

popik

Koule (1998)

Je až neuvěřitelný, jak ten čas letí. Jako by to bylo včera, co jsem na "na černo" napíchnutým HBO sledoval tuhle hvězdama nabitou sci-fárnu. Shodou náhod právě včera jsem si dal opáčko, protože to právě běželo v bedně. A? A atmosféra je pořád parádní, herecký obsazení luxusní a Sam L. Jackson správně vyjetej, ale těch posledních +- 30 minut to strašně sráží a věřím tomu, že bejt ta poslední půl hodinka o něco lepší, mohlo se jednat o klasiku.
655242
Koule (1998) Je až neuvěřitelný, jak ten čas letí. Jako by to bylo včera, co jsem na "na černo" napíchnutým HBO sledoval tuhle hvězdama nabitou sci-fárnu. Shodou náhod právě včera jsem si dal opáčko, protože to právě běželo v bedně. A? A atmosféra je pořád parádní, herecký obsazení luxusní a Sam L. Jackson správně vyjetej, ale těch posledních +- 30 minut to strašně sráží a věřím tomu, že bejt ta poslední půl hodinka o něco lepší, mohlo se jednat o klasiku.
popik
0 0
reagovat
Batman v Superman je aky je, ale co mi najviac na tom filme vadilo, ako hrozne moc bolo vidno, ze za maskou Batmana je v akcnych scenach iny clovek ako Ben Affleck. Uplne to bolo okate a nedalo sa to prehliadnut a nevsimat si to....uplne ma to vytacalo :D
655223
Batman v Superman je aky je, ale co mi najviac na tom filme vadilo, ako hrozne moc bolo vidno, ze za maskou Batmana je v akcnych scenach iny clovek ako Ben Affleck. Uplne to bolo okate a nedalo sa to prehliadnut a nevsimat si to....uplne ma to vytacalo *:D*
0 0
reagovat

pepo

úprimne ja som videl rozšírenú verziu hneď jak vyšla a nemám šajnu čo tam bolo naviac. a to ani nehovoriac a R-kovosti...
655220
úprimne ja som videl rozšírenú verziu hneď jak vyšla a nemám šajnu čo tam bolo naviac. a to ani nehovoriac a R-kovosti...
pepo
0 0
reagovat
Batman v Superman ani v rozšírenej verzii nie je tak dobrý ako mohol resp. mal byť, ale ten posun je zjavný. Mám ten film proste rád, ale ak niekomu nesadla kinoverzia tak to nemá cenu pozerať.
655211
Batman v Superman ani v rozšírenej verzii nie je tak dobrý ako mohol resp. mal byť, ale ten posun je zjavný. Mám ten film proste rád, ale ak niekomu nesadla kinoverzia tak to nemá cenu pozerať.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se