|
reagují:
gaboo
|
reagovat
|
Diskuzní fórum FILMY
příspěvky 28721 - 28740
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 1436
- 1437
- 1438
- .
- 2995
- 2996
Upgrade
Fajn béčko, které dobře šlape a nehraje si na nic víc, než je. Bavilo mě to. Režisér to má v malíku a v jeho podání jsou akční scény dost zábavné, má to i přesah a fakt dobrý konec, který to povyšuje. 7/10
|
reagovat
|
reaguje na:
TedGeorge
Yop, to je tak jediný z toho "zajímavýho" výběru, co má možnost bejt fakt super pecka.
|
reagovat
|
reaguje na:
TedGeorge
A zvlášť jestli se naplní moje přání, že First Man je naprosto neuěřitelná pecka... 

|
reagovat
|
reaguje na:
gaboo
gaboo
To si pis, ze zajima :)
Hlavne jestli se potvrdi ty povesti, ze je "Zrodila se hvezda" naprosto neuveritelna pecka...
Hlavne jestli se potvrdi ty povesti, ze je "Zrodila se hvezda" naprosto neuveritelna pecka...

|
reagovat
|
btw. dnes začína festival v Benátkach,
premiéry majú stredu chazelleho first man,
štvrtok cuaronova roma, lanthimosova the favourite
piatok cooperova a star is born
sobotu leighovo peterlo, guadagninova suspiria
z tých zaujimavejších, ak to teda vôbec nekoho zaujíma
premiéry majú stredu chazelleho first man,
štvrtok cuaronova roma, lanthimosova the favourite
piatok cooperova a star is born
sobotu leighovo peterlo, guadagninova suspiria
z tých zaujimavejších, ak to teda vôbec nekoho zaujíma

|
reagovat
|
- Farář u svatého Dominika (1944)
Velmi pekna, elegantna a prijemna old schoolovka. Ale dvojka sa mi pacila viac. 8/10
- Zvony od Panny Márie (1945)
V podstate to iste, co prvy diel.Velmi pekna, elegantna a prijemna old schoolovka. Ale toto ma lepsi pribeh, povabnejsiu atmosferu a hlavne uzasnu Ingrid Bergman, ktora vyzera aj v mniskom habite k nakusnutiu. Na konci vodopad slz. Krasny ludsky film. Pre toto milujem tieto stariny. 10/10
|
reagovat
|
Adéla ještě nevečeřela (1977)
Poprvé viděno na Blu-rayi a opět jsem se nádherně bavil. Slavná květina i po čtyřiceti letech od premiéry vypadá v HD fantasticky a zvukové efekty v podání strýčka Jedličky jsou skvěle nechutné. Tohle nikdy nezestárne. 

|
reagovat
|
Mission Impossible IV
Viděl jsem většinu o víkendu (ten dabing bolí) a pořád paráda. Jen jsem si potvrdil, proč jsem přesvědčen, že to je jeden ze dvou nejlepších dílů MI a lepší díl než šestka (i když i ta je moc fajn).
|
reagovat
|
Justice League
„Dostojevskij!", řekne Flash v jednu chvíli.
A těch podivnejch pár vteřin definuje dojem z celku. Takhle dorubat všechno kolem těhle postav, o tom by se nezdálo ani Batmanovi s bradavkami.
A těch podivnejch pár vteřin definuje dojem z celku. Takhle dorubat všechno kolem těhle postav, o tom by se nezdálo ani Batmanovi s bradavkami.
|
reagovat
|
tag (2018)
55% - napad nosnej ale nic z toho. docela skoda.
is the man who is tall happy? (2013)
75% - noam chomsky me moc nebere ale tohle bylo vlastne super.
55% - napad nosnej ale nic z toho. docela skoda.
is the man who is tall happy? (2013)
75% - noam chomsky me moc nebere ale tohle bylo vlastne super.
|
reagovat
|
The Greatest Showman
Naivné, milé. Pekne sa na to pozerá a počúva. Už chápem tie tržby. Očakávam, že Mary Poppins bude mať v decembri rovnaký úspech.
|
reagovat
|
Smrt stopařek (1979)
Právem jedna z nejlepších českých kriminálek vůbec. Marek Perepeczko je v roli vraha famózní a jde z něj totální hrůza, zavraždění obou princezen ve mně pokaždé vyvolá noční můry a závěr je mimořádně napínavý. Navíc technické zpracování včetně dokonalé hudby Karla Svobody a pečlivě gradovaného napětí činí ze Smrti stopařek něco víc než jen dobový film.
|
reagovat
|
- Detroit (2017)
Je to skvelé. Veľmi zaujímavá štruktúra, pozostávajúca vlastne z troch filmov. Prvý je až dokumentárnou rekonštrukciou udalostí v Detroite. Druhý(a najlepší) je strhujúci a veľmi nepríjemny minimalistický psychothriller. A záver patrí tradičnému posolstvu. Bývalá pani Cameronová všetky zvláda s úplným prehľadom a vytvára silnú mozaiku. Remeselne brilantnú, príbehovo silnú, herecky nadupanú (Will Poulter je satan) a myšlienkovo (bohužiaľ)nadčasovú. A vôbec mi nevadilo, že som tematicky mimo. Jediný problém vidím v možno až príliš košatej dĺžke a v tom, že posledný akt je až príliš tradičný a za predchádzajúcimi predsa len zaostáva. Veľká škoda, že sme to nemohli vidieť v kinách. 9/10
- Bugsy Malone (1976)
Total bizar. Absolútne profi natočená gangsterka, ktorá najviac pripomína školskú besiedku. Väčšinu času milé, ale občas totálne WTF. Najmä však neviem, čo mi to malo povedať alebo prečo to bolo urobené takto. Každopádane veľmi zaujímavý debut budúceho majstra a dôkaz, že Jodie Foster prekonávala svoju hereckú generáciu s rozdielom niekoľkých tried.Nenudil som sa ani sekundu a keby som mal 12, tak to úplne zbožňujem. 7/10
- Kočovníci smrti (1986)
Maly, mily beckovy filmik s nie prilis dobre strukturovanym dejom. Je dobre, ze McTiernan sa neskor nepokusal o vlastne scenare. Tocit totiz vedel uz od zaciatku. Ako debut neskorsieho rezisera Vikingov, Rollerballu alebo Zeleneho pekla je to vlastne vyborny film. 6/10
- Život Davida Galea (2003)
Trochu za vlasy pritiahnuta politicka agitka. Ale velmi profesionalne natocena, zahrana, ohudbena. 7/10
- Ja, Tonya (2017)
- S velkou chutou natoceny aj zahrany zivotopis, ktory sa druhu polovicu zvrtne na menej temny Pain and Gain. Tupota niektorych ludi vazne nepozna hranic. Pre ludstvo je to skoda, pre divakov iba dobre. 9/10
- Tully (2018)
Dalsi uzasny herecky koncert Charlize Theron. Zvysok je tradicne kvalitny, civilny a so srdcom natoceny Reitmamov standard. Len skoda, ze rozuzlenie citit na mile daleko. 7/10
|
reagovat
|
TOP Diskuze
37Vlkodlak: Trailer 31Supergirl je kolosální propadák, komiksová bída vrcholí 26Odyssea: Final Trailer 25První dojmy: komiksovka Supergirl 23Kdo nahradí Matta Damona jako Jasona Bournea? 21Mlha: V.I.M. 18Supergirl: Recenze 14VIDEO: Lionel Messi láká na nového Spider-Mana 10James Gunn možná našel svého Batmana 10Téma: V čem jsou filmy Posedlost a Backrooms výjimečné?