Poctivá kriminálka se super castingem a moc pěknýma přestřelkama. Přijde mi, že dlouho jsem se už nepodíval do newyorských ulic a (oproti rozmáchlému Wickovi) mi ten zemitější styl přestřelek taky hodně sednul. Moc pěkných 8/10 
Poctivá kriminálka se super castingem a moc pěknýma přestřelkama. Přijde mi, že dlouho jsem se už nepodíval do newyorských ulic a (oproti rozmáchlému Wickovi) mi ten zemitější styl přestřelek taky hodně sednul. Moc pěkných 8/10 
|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagovat
|
Proto ten film nemohu hodnotit moc kladne, respektive hraje si na Acko a pritom je to Becko nad kterym radsi nepremyslet. |
reagovat
|

|
reagovat
|

|
reagovat
|
|
reagovat
|

|
reagovat
|
Nedávno tu na to byl trailer a musím říct, že je to opravdu povedené. Proč? Protože tam menšiny hrjaí naprosto normální lidé a zápletka by fungovala i bez homosexuální tématiky. Nehraje tu prakticky nikdo známý a musím říct, že všechny postavy jsou obsazené opravdu dobře. A Alexxis Lemire je moc krásná!
9/10 doporučuju!
a překvapil tlusťoch z Cobra Kai Paul Walter Hauser kvůli kterému si hned pustím Richarda Jewella. 4/10|
reagují:
(=LIFTY=)
|
reagovat
|
|
reagovat
|
, ani sa nepamätám pri akom filme som sa naposledy cítil tak trapne, že na to pozerám|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagují:
pepo
|
reagovat
|