Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum BITVY

příspěvky 7341 - 7360 Napsat příspěvek
reaguje na: xnewstedx
Mně by to nevyhovovalo. Moje tělo potřebuje jídlo 3x za den. Prostě každý je jiný a moje téměř 2 metry a 105 kg by z jednoho jídla za den chcípla a v pracovní době, kdy musím přemýšlet, by mi bylo maximálně blbě.
764027
Mně by to nevyhovovalo. Moje tělo potřebuje jídlo 3x za den. Prostě každý je jiný a moje téměř 2 metry a 105 kg by z jednoho jídla za den chcípla a v pracovní době, kdy musím přemýšlet, by mi bylo maximálně blbě.
764022
2 -1
reagují: Spazz
reagovat
reaguje na: Cinefil
Nemluvis pravdu.
764025
Nemluvis pravdu.
764023
5 -3
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: Spazz
Narážím tu na problematiku, že nejest po probuzení po 2-3h skutečně není zdraví prospěšné ani v případě diety. Takové to kafé a cigáro je nejhorší způsob snídaní. Z čeho si má to tělo brát po probuzení energii?
764023
Narážím tu na problematiku, že nejest po probuzení po 2-3h skutečně není zdraví prospěšné ani v případě diety. Takové to kafé a cigáro je nejhorší způsob snídaní. Z čeho si má to tělo brát po probuzení energii?
764018
1 -7
reagovat
Intermitted fasting druhy rok a zijem. Deadlift, Squat, Bench po praci bez problemov. Ranajky su mytus (vytvoreny, nejakou us company na cerealie ak ma pamat neklame). Mal som podobny nazor ako clavius, ze mi to nebude vyhovovat, zvyknuty 30+ rokov na velke ranajky. 
764022
Intermitted fasting druhy rok a zijem. Deadlift, Squat, Bench po praci bez problemov. Ranajky su mytus (vytvoreny, nejakou us company na cerealie ak ma pamat neklame). Mal som podobny nazor ako clavius, ze mi to nebude vyhovovat, zvyknuty 30+ rokov na velke ranajky. 
3 -3
reagují: Clavius
reagovat
reaguje na: Clavius
Taky ho nikomu nenutim, jen jsem odpovidal na dotaz. Cinefil se tvaril, ze nesnidat (takze IF) je snad zdravi skodlive, proto jsem reagoval. 

Jinak ale zrovna u toho pustu nemam problem pochopit, ze to je lidem obcas vylozene fyzicky neprijemne. Z vlastnich zkusenosti mi prijde, ze v jakekoliv jine nez low carb diete musi byt fakt martyrium neco takoveho zkouset. 
764018
Taky ho nikomu nenutim, jen jsem odpovidal na dotaz. Cinefil se tvaril, ze nesnidat (takze IF) je snad zdravi skodlive, proto jsem reagoval.  Jinak ale zrovna u toho pustu nemam problem pochopit, ze to je lidem obcas vylozene fyzicky neprijemne. Z vlastnich zkusenosti mi prijde, ze v jakekoliv jine nez low carb diete musi byt fakt martyrium neco takoveho zkouset. 
764012
2 -3
reagovat
reaguje na: RainMakeR
A to jsi musel tu debatu překazit. :-
764016
A to jsi musel tu debatu překazit. *:-*
764015
1 -1
reagují: RainMakeR
reagovat

holky z fitka vs vizáblé modelky

link

já mám radši holky co mají svaly než vizábliny. Tady na videu je dostatek materiálu s pevnými zadky a pupíky :D:+
764015
https://www.youtube.com/watch?v=b62cYMzKN-s já mám radši holky co mají svaly než vizábliny. Tady na videu je dostatek materiálu s pevnými zadky a pupíky *:D**:+*
holky z fitka vs vizáblé modelky
1 -3
reagují: Ne__Ty
reagovat
To je krásné, ale 99% populace by takový životní styl nevyhovoval.
764012
To je krásné, ale 99% populace by takový životní styl nevyhovoval.
764009
3 0
reagovat
Poslednich nekolik let drzim standardne bud 16h pust, nebo jim jenom jednou denne (a neni to po probuzeni). 
764009
Poslednich nekolik let drzim standardne bud 16h pust, nebo jim jenom jednou denne (a neni to po probuzeni). 
764004
3 -4
reagují: Clavius
reagovat
reaguje na: Gorecki
:D:D:D
764008
*:D**:D**:D*
764006
1 -2
reagovat
reaguje na: Gorecki
Stáří. Dostihne nás všechny.
764007
Stáří. Dostihne nás všechny.
764006
4 0
reagovat
Cez 30 novych prispevkov, uz som sa tesil na debatu o Diskovych zajickoch a tu sa riesi chudnutie:/
764006
Cez 30 novych prispevkov, uz som sa tesil na debatu o Diskovych zajickoch a tu sa riesi chudnutie:/
9 -1
reagují: Disketa1, Kostěj
reagovat
Samozřejmě nemusíš snídat hned po probuzení, ale ten příjem musí být pravidelný a kvalitní. Asi těžko vydržíš na lačno 6h do oběda bez únavy, či?
764004
Samozřejmě nemusíš snídat hned po probuzení, ale ten příjem musí být pravidelný a kvalitní. Asi těžko vydržíš na lačno 6h do oběda bez únavy, či?
764002
1 -2
reagovat
Proboha, myty ohledne snidane uz v Bitvach snad resit nebudem, ne? Kdyz teda snidas, je fajn, ze si aspon hlidas kvalitu, ale zpochybnovat intermittent fasting je v dnesni dobe uz fakt ignorantstvi. 
Nemusite si za tech par let nic rikat. Staci, kdyz stravis par minut na Googlu a vse bude vyreseno i bez debat.:+
764002
Proboha, myty ohledne snidane uz v Bitvach snad resit nebudem, ne? Kdyz teda snidas, je fajn, ze si aspon hlidas kvalitu, ale zpochybnovat intermittent fasting je v dnesni dobe uz fakt ignorantstvi.  Nemusite si za tech par let nic rikat. Staci, kdyz stravis par minut na Googlu a vse bude vyreseno i bez debat.*:+*
763999
4 -3
reagovat
reaguje na: Godlike
Řekneme si za pár let.
763999
Řekneme si za pár let.
763990
1 -4
reagovat
reaguje na: Godlike
Kdy snídáš?
763995
Kdy snídáš?
763990
2 0
reagují: Godlike
reagovat
Nesnídám ráno a je to úplně v pohodě.)
763990
Nesnídám ráno a je to úplně v pohodě.)
763981
8 -3
reagují: Cinefil, Memphis
reagovat
Asi bych na vaše rozehraná témata doporučil podcasty - Koulí podcast a The Healthy Tapes.
Stravování je věda, cvičení je věda a prostě na to nestačí pár odstavců. 
763987
Asi bych na vaše rozehraná témata doporučil podcasty - [b]Koulí podcast[/b] a [b]The Healthy Tapes[/b]. Stravování je věda, cvičení je věda a prostě na to nestačí pár odstavců. 
2 -2
reagovat
Nejlepší dietu by vám tu stejně naordinoval Caps lock Nebo Jirka Hráček jestli si ho ještě někdo pamatuje :)
763985
Nejlepší dietu by vám tu stejně naordinoval Caps lock Nebo Jirka Hráček jestli si ho ještě někdo pamatuje *:)*
2 -2
reagovat
Hlavně proboha všichni snídejte zdravě! Zbytek by pak ztrácel smysl.

Já kolikrát vydržím s bohatou snídaní i bez oběda a pak jen sváča a zase bohatá večeře. S běžným denním výdejem a pohybem si bez problému udržím svých mrských 60 kilo.

Raději se nažeru doma nebo ze svého, než to, co vaří v těch restauracích za meníčka.
763981
Hlavně proboha všichni snídejte zdravě! Zbytek by pak ztrácel smysl. Já kolikrát vydržím s bohatou snídaní i bez oběda a pak jen sváča a zase bohatá večeře. S běžným denním výdejem a pohybem si bez problému udržím svých mrských 60 kilo. Raději se nažeru doma nebo ze svého, než to, co vaří v těch restauracích za meníčka.
1 -7
reagují: Godlike
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se