Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum BITVY

příspěvky 7321 - 7340 Napsat příspěvek
reaguje na: verbst
Ano.
Líbí se mi jak mě 100kg chlap radí jak mám jíst. Jsme totiž oba stejní. 
764210
Ano. Líbí se mi jak mě 100kg chlap radí jak mám jíst. Jsme totiž oba stejní. 
764206
2 -4
reagují: AndyKaufman
reagovat
Ne
764209
Ne
1 -2
reagovat
Když už jsme to tady tak krásně řešili - stalo se vám někdy, že ve vašem okolí člověk radikálně zhubnul, udělal si z jídla modlu, začal bejt lepší než všichni kolem a prostě se z něj stala nesnesitelná pítcha? 
764206
Když už jsme to tady tak krásně řešili - stalo se vám někdy, že ve vašem okolí člověk radikálně zhubnul, udělal si z jídla modlu, začal bejt lepší než všichni kolem a prostě se z něj stala nesnesitelná pítcha? 
5 -2
reagují: Godlike, Cinefil
reagovat

Kdo nesnídá není chlap

link

Ideální stav podle Rona, když mu snídani servíruje nahá žena s černými vlasy...
764111
https://youtu.be/3oWsdW3Rebw Ideální stav podle Rona, když mu snídani servíruje nahá žena s černými vlasy...
Kdo nesnídá není chlap
1 -4
reagovat
reaguje na: Memphis
Ve 12 mám první jídlo. Nebudu to asi dělat úplně dlouhodobě, nicméně se musím přiznat, že se snídaní jsem měl problém celý život. Prostě nemám po ránu chuť ani hlad. A funguju v klidu.
764107
Ve 12 mám první jídlo. Nebudu to asi dělat úplně dlouhodobě, nicméně se musím přiznat, že se snídaní jsem měl problém celý život. Prostě nemám po ránu chuť ani hlad. A funguju v klidu.
763995
6 -3
reagovat
reaguje na: HAL
My life exactly! :D
764089
My life exactly! *:D*
764037
1 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Jeee, oni točí nový Dům voskových figurín?
764048
Jeee, oni točí nový Dům voskových figurín?
764047
3 0
reagovat

v tomhle baru to teda žije ... kam se hrabe hooters a zlatý strom ....

764047
https://www.instagram.com/tightendssportsbar/
v tomhle baru to teda žije ... kam se hrabe hooters a zlatý strom ....
1 -8
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Ne__Ty

tady pro změnu modelky v plavkách ale taky jsou tam pěkný kousky

link

ratatata 3:28 Allison Mason
link
764045
https://www.youtube.com/watch?v=OkojKNsTx6Q ratatata 3:28 Allison Mason https://www.instagram.com/ally.m.mason/?hl=cs 
tady pro změnu modelky v plavkách ale taky jsou tam pěkný kousky
764016
1 -5
reagovat
Muzu vstat ve 4 a jist az ve dvanacat, v jednu, ve dve, nebo klidne az vecer a nic to nezmeni na tom, ze to je porad snidane (breakfast...break fast) a ze neni nic nezdraveho na tom, ze jsem se nevlezl do toho tveho imaginarniho zdravotniho okna. Stejne jako neni nic v neporadku s tim, kdyz si mezi tim dam kafe, cerne jako Smrt..... (i kdyz tim technicky teda pust opravdu prerusim, protoze nutricni hodnoty ma).
764044
Muzu vstat ve 4 a jist az ve dvanacat, v jednu, ve dve, nebo klidne az vecer a nic to nezmeni na tom, ze to je porad snidane (breakfast...break fast) a ze neni nic nezdraveho na tom, ze jsem se nevlezl do toho tveho imaginarniho zdravotniho okna. Stejne jako neni nic v neporadku s tim, kdyz si mezi tim dam kafe, cerne jako Smrt..... (i kdyz tim technicky teda pust opravdu prerusim, protoze nutricni hodnoty ma).
2 -4
reagovat
reaguje na: Cinefil
Melta neobsahuje tolik kofeinu...
764042
Melta neobsahuje tolik kofeinu...
764040
2 -2
reagovat
A jedno jídlo denně sem taky "praktikoval" někdy na střední... Když si na to tělo zvykne, člověku bylo příjemně v tom smyslu, že se "neunavoval" trávením. Dnes bych to nedal ani omylem, ale není to nic, co by člověka mělo zničit.
Ostatně půst jednou za týden je opravdu ozdravný (tj bezmasé jídla s nasycením do maximálně polosyta maximálně třikrát denně) a je zakořeněný prakticky ve všech náboženstvích...

Hele, pěkně jsme tu tuhle diskuzi zasvinili :D.
764041
A jedno jídlo denně sem taky "praktikoval" někdy na střední... Když si na to tělo zvykne, člověku bylo příjemně v tom smyslu, že se "neunavoval" trávením. Dnes bych to nedal ani omylem, ale není to nic, co by člověka mělo zničit. Ostatně půst jednou za týden je opravdu ozdravný (tj bezmasé jídla s nasycením do maximálně polosyta maximálně třikrát denně) a je zakořeněný prakticky ve všech náboženstvích... Hele, pěkně jsme tu tuhle diskuzi zasvinili *:D*.
4 -1
reagovat
reaguje na: KARLOS
Přesně na tohle tu narážím celou dobu. No asi to nejsem schopný srozumitelně napsat. :D

Prostě snídaně po probuzení (kdykoliv) vs pár hodin po probuzení. Jestli vstáváš v 7 a jíš až v 10, pořád je to snídaně.

A ano vyžaduje to správné zvolenou stravu, lehkou a plnou živin. Kafé tam (pokud to není v 8-10h) nepatří ani s mlékem. 
764040
Přesně na tohle tu narážím celou dobu. No asi to nejsem schopný srozumitelně napsat. *:D* Prostě snídaně po probuzení (kdykoliv) vs pár hodin po probuzení. Jestli vstáváš v 7 a jíš až v 10, pořád je to snídaně. A ano vyžaduje to správné zvolenou stravu, lehkou a plnou živin. Kafé tam (pokud to není v 8-10h) nepatří ani s mlékem. 
764038
1 -2
reagují: KARLOS
reagovat
Hele v tomhle podpořím Spazze... I naše (pra)babičky a (pra)dědečkové (alespoň ti moji) vstávali k hospodárce (kravka, ovce atd) po čtvrté ráno a snídat, přičemž většinou to bylo bílé kafe (melta) s chlebem, začali kolem osmé. Ve dvanáct oběd a v pět večer večeře...
Snídat hned po probuzení možné je, ale naopak vyžaduje velmi velmi lehkou stravu, aby se trávení po nočním klidu rozjelo.
764038
Hele v tomhle podpořím Spazze... I naše (pra)babičky a (pra)dědečkové (alespoň ti moji) vstávali k hospodárce (kravka, ovce atd) po čtvrté ráno a snídat, přičemž většinou to bylo bílé kafe (melta) s chlebem, začali kolem osmé. Ve dvanáct oběd a v pět večer večeře... Snídat hned po probuzení možné je, ale naopak vyžaduje velmi velmi lehkou stravu, aby se trávení po nočním klidu rozjelo.
2 -3
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: Spazz
Ad intermittent fasting - termín neznal jsem, ale je hezké zjistit že má dlouhodobá lenost dokopat se k normálnímu způsobu stravování je vlastně zdraví prospěšnější, než těch běžných 3-5 menších jídel po celý den :D
764037
Ad intermittent fasting - termín neznal jsem, ale je hezké zjistit že má dlouhodobá lenost dokopat se k normálnímu způsobu stravování je vlastně zdraví prospěšnější, než těch běžných 3-5 menších jídel po celý den *:D*
764034
4 -2
reagují: verbst
reagovat
"Opakujes" to tu poprve. Tvuj nazor zpochybnuju ciste proto, ze je mylny. Odkazuju te pri tom na fakta. 

A mluvime uplne o tom samem. Nebo mas pocit, ze benefity IF jsou realne jenom kdyz se zamerne snazim hubnout? Jinak je to skodlive?
764034
"Opakujes" to tu poprve. Tvuj nazor zpochybnuju ciste proto, ze je mylny. Odkazuju te pri tom na fakta.  A mluvime uplne o tom samem. Nebo mas pocit, ze benefity IF jsou realne jenom kdyz se zamerne snazim hubnout? Jinak je to skodlive?
764033
3 -3
reagují: HAL
reagovat
Aha ty jsi nezpochybnil žádný můj názor. A už poněkolikáté opakuju, že mluvím o normální stravě bez záměru hubnutí. 

Prostě každý mluvíme o něčem jiném..
764033
Aha ty jsi nezpochybnil žádný můj názor. A už poněkolikáté opakuju, že mluvím o normální stravě bez záměru hubnutí.  Prostě každý mluvíme o něčem jiném..
764031
1 -3
reagují: Spazz
reagovat
Je takovy problem zadat si intermittent fasting do Googlu? Cokoliv ti tu napisu ja, to zpochybnis a zopakujes si svou vlastni pravdu. K tomuhle existuji fakticka data, ktera neni problem dohledat a urcite to pro nas oba bude prinosnejsi, nez vychazet z neceho, co tu ja napisu a ty budes brat jako muj "nazor".
764031
Je takovy problem zadat si intermittent fasting do Googlu? Cokoliv ti tu napisu ja, to zpochybnis a zopakujes si svou vlastni pravdu. K tomuhle existuji fakticka data, ktera neni problem dohledat a urcite to pro nas oba bude prinosnejsi, nez vychazet z neceho, co tu ja napisu a ty budes brat jako muj "nazor".
764030
6 -3
reagují: Cinefil
reagovat
Ale vysvětlení, to ne. 
764030
Ale vysvětlení, to ne. 
764025
1 -3
reagují: Spazz
reagovat
reaguje na: Clavius
Tak treba jenom jedno jidlo denne osobne nikomu nedoporucuju i kdyz to sam delam. Jim az veceri, ale jim kolem pul pate, abych mel dostatek casu nejak to i natravit. 
3 (nebo treba 10, pokud je libo) jidla denne prece nejsou problem ani u IF. I u toho 16h pustu mas porad 8h na krmeni. 
764028
Tak treba jenom jedno jidlo denne osobne nikomu nedoporucuju i kdyz to sam delam. Jim az veceri, ale jim kolem pul pate, abych mel dostatek casu nejak to i natravit.  3 (nebo treba 10, pokud je libo) jidla denne prece nejsou problem ani u IF. I u toho 16h pustu mas porad 8h na krmeni. 
764027
2 -3
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se