Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Ant-Man a Wasp: Quantumania: Recenze

příspěvky 101 - 113 Napsat příspěvek
Mně je divný, že fázi 3 - nebo kolikátou už - má začít třetí díl čehosi méně zajímavého. Když vidím ukázky na marvelovky, připadá mi, že se Marvel těžce točí v kruhu - asi tam už nejde vymyslet nic nového/jiného - prostě se hrdinové řežou se záporáky, lítá se, skáče se, používá se vše možné. Příběh slouží trikům, ne naopak. 
858600
Mně je divný, že fázi 3 - nebo kolikátou už - má začít třetí díl čehosi méně zajímavého. Když vidím ukázky na marvelovky, připadá mi, že se Marvel těžce točí v kruhu - asi tam už nejde vymyslet nic nového/jiného - prostě se hrdinové řežou se záporáky, lítá se, skáče se, používá se vše možné. Příběh slouží trikům, ne naopak. 
4 -1
reagovat
Jakmile se tam objevili mravenci ve zbrojích co prožili tisíce let a vytvořili novou technologickou společnost a našli naše hrdiny aby jim pomohli, tak jsem odešel z kina. Dokoukám na Disney+ až bude. To už vážně nešlo.
858599
Jakmile se tam objevili [spoiler]mravenci ve zbrojích co prožili tisíce let a vytvořili novou technologickou společnost a našli naše hrdiny aby jim pomohli,[/spoiler] tak jsem odešel z kina. Dokoukám na Disney+ až bude. To už vážně nešlo.
10 -2
reagovat
Za mě nejhorší na filmu bylo jakým způsobem museli s takovým skvělým záporákem naložit. Jednoznačně sem si klepal na čelo, jak se píše v recenzi, z toho jak furt oddaluje či se vyhýbá tomu říct ostatním ta stará paní proti komu vlastně mají tu čest. Jakože opravdu, opravdu si nemohla najít během půlky filmu dvě a půl minutu času, aby jim řekla, jo je to Kang, je zlej a je tady uvězněn. Ne místo toho musí vypouštět jeden nesmyslný argument za druhým, proč jim to říct nemůže. Dále pak, klasický neduh, zatímco záporákovy pěšáci padaj jak švestky, pěšáci těch dobrých jsou prakticky schopni přežít deset zásahů či se vyhnout všemu, co po nich letí. No a pak tu máme ten absurdní způsob poražení Kanga. Tu mi Marvel ukázal, že opravdu nemá koule. Kang byl supr, ale jak ho můžu brát jako hrozbu vážně, a to ještě k tomu větší než byl Thanos, když ho necháte porazit bandou blbců s mravencema. Kéž by se s ním u Marvelu rozhodli naložit jinak. Kéž by.
858596
Za mě nejhorší na filmu bylo jakým způsobem museli s takovým skvělým záporákem naložit. Jednoznačně sem si klepal na čelo, jak se píše v recenzi, z toho jak furt oddaluje či se vyhýbá tomu říct ostatním ta stará paní proti komu vlastně mají tu čest. Jakože opravdu, opravdu si nemohla najít během půlky filmu dvě a půl minutu času, aby jim řekla, jo je to Kang, je zlej a je tady uvězněn. Ne místo toho musí vypouštět jeden nesmyslný argument za druhým, proč jim to říct nemůže. Dále pak, klasický neduh, zatímco záporákovy pěšáci padaj jak švestky, pěšáci těch dobrých jsou prakticky schopni přežít deset zásahů či se vyhnout všemu, co po nich letí. No a pak tu máme ten absurdní způsob [spoiler]poražení Kanga.[/spoiler] Tu mi Marvel ukázal, že opravdu nemá koule. Kang byl supr, ale jak ho můžu brát jako hrozbu vážně, a to ještě k tomu větší než byl Thanos, [spoiler]když ho necháte porazit bandou blbců s mravencema.[/spoiler] Kéž by se s ním u Marvelu rozhodli naložit jinak. Kéž by.
4 0
reagovat
Tak jsem si kvůli Vám ponížila očekávání a ....mně se to líbilo. Jak jsem u třetího Thora chtěla vážně po dvaceti minutách odejít, tak tady to bylo fajn.Hlavně pomohlo, že to fakt nebylo dlouhé, Quantum Realm za mě docela nápaditá. Myslím, že dvojka Guardians, anebo kdysi Thor 2 byly teda větší guláš, jak příběhově, tak tím zeleným filtrem (nebo co to v té dvojce Thora použili).
Každopádně za mě to vykoplo Fázi 5 slušně..Majors tady výrazně přesvědčil (byla jsem skeptik). 
Jinak tady už je víceméně povinnost nakoukat Lokiho, protože jsem slyšela někoho, kdo se mnou vycházel z kina, vyprávět druhému..."Víš, jak v Endgame zvedl tu krychli...." :D
858595
Tak jsem si kvůli Vám ponížila očekávání a ....mně se to líbilo. Jak jsem u třetího Thora chtěla vážně po dvaceti minutách odejít, tak tady to bylo fajn.Hlavně pomohlo, že to fakt nebylo dlouhé, Quantum Realm za mě docela nápaditá. Myslím, že dvojka Guardians, anebo kdysi Thor 2 byly teda větší guláš, jak příběhově, tak tím zeleným filtrem (nebo co to v té dvojce Thora použili). Každopádně za mě to vykoplo Fázi 5 slušně..Majors tady výrazně přesvědčil (byla jsem skeptik).  [spoiler]Jinak tady už je víceméně povinnost nakoukat Lokiho, protože jsem slyšela někoho, kdo se mnou vycházel z kina, vyprávět druhému..."Víš, jak v Endgame zvedl tu krychli...." *:D*[/spoiler]
6 -3
reagovat
reaguje na: Muf
Skôr je Rick taký Kang (Kirby toto urobil behom 60.-70. rokov a to nehovorím, čím sa R&M inšpirovali od Hickmana.
858592
[spoiler]Skôr je Rick taký Kang (Kirby toto urobil behom 60.-70. rokov a to nehovorím, čím sa R&M inšpirovali od Hickmana.[/spoiler]
858566
2 -1
reagovat
Práve videné a áno je to slabšie - 6/10. Ale prekvapivo to nie je nejakým banálnym dejom (aj keď nie je ktovie ako komplexný tak drží pohromade). Je to len v tej realizácií. Viem si predstaviť, že ak by to robil ktokoľvek s len trošku výraznejším rukopisom a štylizáciou, tak by to mohol byť film roku. Takto je to dobrá Story so skvelým zaporákom (ktorý je trestuhodne nepreskúmaný) v extrémne genetickom prostredí, ktoré si zaslúži ten prívlastok "...z Wishu" ako málo čo. To čo ma na Tom bavili najviac bola scenáristickej kreativita, pri tvorbe scén ako sú mravce a podobne. Majors skvelý. Vo finálnom fighte pôsobí desivo a monumentálne (veľa robí to, že predtým točil Creeda 3). Má tam asi 5 Vader vibes scén, ktoré by sa dali vyťažiť lepšie, keby to točil niekto iný.  Je ale veľká škoda, že túto variantu rovno zabili...
Potitulkovy za mňa dobré obe. Prvá priamo cituje Kirbyho a v druhej ma milo prekvapil Timely.


A porovnávať to s posledným Thorom je úplne mimo. To si dám radšej 5x Quantumaniu než Takú v Marveli.
858591
Práve videné a áno je to slabšie - 6/10. Ale prekvapivo to nie je nejakým banálnym dejom (aj keď nie je ktovie ako komplexný tak drží pohromade). Je to len v tej realizácií. Viem si predstaviť, že ak by to robil ktokoľvek s len trošku výraznejším rukopisom a štylizáciou, tak by to mohol byť film roku. Takto je to dobrá Story so skvelým zaporákom (ktorý je trestuhodne nepreskúmaný) v extrémne genetickom prostredí, ktoré si zaslúži ten prívlastok "...z Wishu" ako málo čo. To čo ma na Tom bavili najviac bola scenáristickej kreativita, pri tvorbe scén ako sú mravce a podobne. Majors skvelý. Vo finálnom fighte pôsobí desivo a monumentálne (veľa robí to, že predtým točil Creeda 3). Má tam asi 5 Vader vibes scén, ktoré by sa dali vyťažiť lepšie, keby to točil niekto iný.[spoiler]  Je ale veľká škoda, že túto variantu rovno zabili... [/spoiler]Potitulkovy za mňa dobré obe. Prvá priamo cituje Kirbyho a v druhej ma milo prekvapil [spoiler]Timely[/spoiler]. A porovnávať to s posledným Thorom je úplne mimo. To si dám radšej 5x Quantumaniu než Takú v Marveli.
3 -4
reagovat
Chcel som na to pôvodne ísť. Ale po tejto recenzii na to nejdem. Ďakujem za ušetrený čas a peniaze. Nebudem Marvel v tomto podporovať. Sa mi zdá že slávna éra sa už asi nevráti. 
858590
Chcel som na to pôvodne ísť. Ale po tejto recenzii na to nejdem. Ďakujem za ušetrený čas a peniaze. Nebudem Marvel v tomto podporovať. Sa mi zdá že slávna éra sa už asi nevráti. 
11 0
reagovat
reaguje na: Muf
Teď mě to začalo zajímat
Avengers vs. Pickle Kang potřebuju vidět:D
858574
Teď mě to začalo zajímat [spoiler]Avengers vs. Pickle Kang potřebuju vidět*:D*[/spoiler]
858566
6 0
reagovat
reaguje na: Lukys
Takže Kang je takovej Rick Sanchez?
858566
[spoiler]Takže Kang je takovej Rick Sanchez?[/spoiler]
858564
6 0
reagují: SHUTTER, HAL
reagovat

Post credit scény

1. Varianty kangů řeší v obřím koloseu smrt Kanga z tohoto filmu. A plánují odplatu.
2. Scéna z druhé sérky Lokiho - Varianta Kanga v divadle předvádí (nějaký svůj) přístroj (něco s časem) a Loki s Mobyusem sedí v hledišti. Mobyus říká: "Říkals přece, že je ten týpek děsivej." A Loki s hrůzou ve tváři: "Vždyť je." 
858564
[spoiler]1. Varianty kangů řeší v obřím koloseu smrt Kanga z tohoto filmu. A plánují odplatu. 2. Scéna z druhé sérky Lokiho - Varianta Kanga v divadle předvádí (nějaký svůj) přístroj (něco s časem) a Loki s Mobyusem sedí v hledišti. Mobyus říká: "Říkals přece, že je ten týpek děsivej." A Loki s hrůzou ve tváři: "Vždyť je." [/spoiler]
Post credit scény
5 0
reagují: Muf
reagovat
Tak to už je velký špatný, když i dO_od tomu dá takovou bídu:o
858563
Tak to už je velký špatný, když i dO_od tomu dá takovou bídu*:o*
12 0
reagovat

Post credit scenes

Mohop by sem  niekto do spoilerov napisat co bolo v post ctedit scenes please?
858562
Mohop by sem  niekto do spoilerov napisat co bolo v post ctedit scenes please?
Post credit scenes
1 0
reagovat
Takže nejlepší filmové Star Wars od Posledního z Jediů.
858561
Takže nejlepší filmové Star Wars od Posledního z Jediů.
9 -3
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se