Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Ant-Man a Wasp: Quantumania: Recenze

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek

Soundtrack

Opravdu se jedna skladba oficiálně jmenuje Kang-Bang?! 
858817
Opravdu se jedna skladba oficiálně jmenuje Kang-Bang?! 
Soundtrack
6 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: KarelR
touché :D
858815
touché *:D*
858813
2 0
reagovat
reaguje na: KarelR
Díky, tohle si říkám poslední rok nebo dva.
(jinak poslední marvelovka co jsem viděl v kině byli Guardians... jednička - Logana nepočítám - to jsem ale uvědomělý bojovník za lepší kinematografii, medaili si udělím sám, děkuji pěkně)
858814
Díky, tohle si říkám poslední rok nebo dva. (jinak poslední marvelovka co jsem viděl v kině byli Guardians... jednička - Logana nepočítám - to jsem ale uvědomělý bojovník za lepší kinematografii, medaili si udělím sám, děkuji pěkně)
858813
4 -1
reagovat
Tvl všichni na Marvel nadávaj, všichni věděj, že bude Ant-Man 3 slabej... a stejně jdou všichni do kina :D Tak jak má chudák Feige pochopit, že musí dělat lepší věci, když mu na to furt lezou i staří bílí muži, na který se dávno vykašlal? :D
858813
Tvl všichni na Marvel nadávaj, všichni věděj, že bude Ant-Man 3 slabej... a stejně jdou všichni do kina *:D* Tak jak má chudák Feige pochopit, že musí dělat lepší věci, když mu na to furt lezou i staří bílí muži, na který se dávno vykašlal? *:D*
20 -1
reagovat
reaguje na: verbst
Je celkom "sranda", že veľa vecí, ktoré kritizuješ (chýbajúci Peňa šmrnc, Rudd nasilu a pod.), veľmi zreteľne vidieť už v traileroch a spotoch. Keď Marvel už ani v traileroch nedokáže klamať o (ne)kvalite svojho nového produktu, tak to značí brutálnu krízu.

Ja idem dnes. :D
858811
Je celkom "sranda", že veľa vecí, ktoré kritizuješ (chýbajúci Peňa šmrnc, Rudd nasilu a pod.), veľmi zreteľne vidieť už v traileroch a spotoch. Keď Marvel už ani v traileroch nedokáže klamať o (ne)kvalite svojho nového produktu, tak to značí brutálnu krízu. Ja idem dnes. *:D*
858751
7 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
Takže si můžu odpovědět sám: Je to snad ještě horší než Žraločák a lávovka, minimálně pak určitě horší než první Spy Kids, kdy Rodriguez aspoň věděl, co točí a žádné ambice pro diváky nad 10 let tam nebyly.

Tohleto je mega fail s mega hnusným CGI (to osvětlení je prostě hnus), debilním scénářem (půl filmu zapírat příchod někoho, kdo byl v trailerech), zbytečným Murreym a MODOKem, po jehož výstupu jsem měl chuť opravdu odejít z kina. Neodešel jsem jen proto, že už tak jsem tam byl skoro sám a bylo mi líto promítačů.

Po GoG3 si dám asi Marvel kino pauzu, protože se začínám stydět za toto utrácet peníze. Vždyť je to čím dál víc jako filmy z produkce D+, které se omylem dostaly do kin. Zajímalo by mě, jak to hnus působil v Imaxu.
4-5/10
858807
Takže si můžu odpovědět sám: Je to snad ještě horší než Žraločák a lávovka, minimálně pak určitě horší než první Spy Kids, kdy Rodriguez aspoň věděl, co točí a žádné ambice pro diváky nad 10 let tam nebyly. Tohleto je mega fail s mega hnusným CGI (to osvětlení je prostě hnus), debilním scénářem (půl filmu zapírat příchod někoho, kdo byl v trailerech), zbytečným Murreym a MODOKem, po jehož výstupu jsem měl chuť opravdu odejít z kina. Neodešel jsem jen proto, že už tak jsem tam byl skoro sám a bylo mi líto promítačů. Po GoG3 si dám asi Marvel kino pauzu, protože se začínám stydět za toto utrácet peníze. Vždyť je to čím dál víc jako filmy z produkce D+, které se omylem dostaly do kin. Zajímalo by mě, jak to hnus působil v Imaxu. [b]4-5/10[/b]
858644
5 0
reagovat
reaguje na: vladimirbartos9
Jo tiež som čítal tie leaky, ale dosť mohli zavážiť tie pretáčky na poslednú chvíľu. A je to veľká škoda, pretože by ten film úplne inak vyznel. A vlastne je to na ňom aj vidieť že mal skončiť tým, že tam uviaznu. Keď si si všimol tak po tom čo tam uviazli tak to otvorenie dverí z našej reality bolo tak zle dorobené do toho záberu, že to bilo do očí pretože na to ani Evangeline ani Rudd vôbec nereagujú. Je tam iba rýchli strih a potom tá jeho prechádzka. 
858800
[spoiler]Jo tiež som čítal tie leaky, ale dosť mohli zavážiť tie pretáčky na poslednú chvíľu. A je to veľká škoda, pretože by ten film úplne inak vyznel. A vlastne je to na ňom aj vidieť že mal skončiť tým, že tam uviaznu. Keď si si všimol tak po tom čo tam uviazli tak to otvorenie dverí z našej reality bolo tak zle dorobené do toho záberu, že to bilo do očí pretože na to ani Evangeline ani Rudd vôbec nereagujú. Je tam iba rýchli strih a potom tá jeho prechádzka. [/spoiler]
858767
3 0
reagovat
reaguje na: verbst
P.S.: První potitulkovka fail jako prase. Druhá těžký meh. 

A celkově jsem byl snad jeden z mála, kdo Majorse/Kanga obhajovali, ale toto co bylo v té první... Ne. Zlatej He Who Remains (imo nejmenší problém Lokiho) 
858797
P.S.: První potitulkovka fail jako prase. Druhá těžký meh.  A celkově jsem byl snad jeden z mála, kdo Majorse/Kanga obhajovali, ale toto co bylo v té první... Ne. Zlatej [i]He Who Remains [/i](imo nejmenší problém Lokiho) 
858751
2 -2
reagovat
reaguje na: verbst
Jo a pro mě třeba co už bylo opravdu za hranou byl ten vycucaný twist s mravencema. To už bylo tak mimo, že jsem měl opravdu chuť se začít v tom kině hlasitě smát. Najednou z ničeho nic, jediní mravenci při přesunu do QR prožili stovky životů nebo let nebo jak to tam bylo vysvětleno, zatímco u jiných se to nestalo. Proč? 
Za to ale třeba M.O.D.O.K mě docela vzal, byl to takovej ten správnej úlet, bizár, který byl pro mě třikrát zajímavější než celá Cassie.
Co mě ale štve, že Marvel zase neměl koule na to dotáhnout to do konce. Vezmou postavu Ant-Mana a chtějí jí zasadit do významného eventu, aby to nakonec zakončily happyli ever after. Místo toho aby jsme dostali nějaký odvážný game changer. Nedávno byli na internetu k přečtení údajné leaky příběhu, podle kterých měl být konec takový, že Kang se dostane z QR a Ant-Man s Wasp v něm uvíznou. Doufal jsem, že to tak skončí, že Marvel v  sobě najde tu odvahu a dá nám opravdu něco se zásadním koncem. No přiznejte se, kdo z vás by bral takový konec mnohem radši, než to, co jsme dostali? Já tedy ano.
858767
Jo a pro mě třeba co už bylo opravdu za hranou byl ten vycucaný twist [spoiler]s mravencema. To už bylo tak mimo, že jsem měl opravdu chuť se začít v tom kině hlasitě smát. Najednou z ničeho nic, jediní mravenci při přesunu do QR prožili stovky životů nebo let nebo jak to tam bylo vysvětleno, zatímco u jiných se to nestalo. Proč? [/spoiler] Za to ale třeba M.O.D.O.K mě docela vzal, byl to takovej ten správnej úlet, bizár, který byl pro mě třikrát zajímavější než celá Cassie. Co mě ale štve, že Marvel zase neměl koule na to dotáhnout to do konce. Vezmou postavu Ant-Mana a chtějí jí zasadit do významného eventu, aby to nakonec zakončily happyli ever after. Místo toho aby jsme dostali nějaký odvážný game changer. Nedávno byli na internetu k přečtení údajné leaky příběhu, podle kterých měl být konec takový,[spoiler] že Kang se dostane z QR a Ant-Man s Wasp v něm uvíznou[/spoiler]. Doufal jsem, že to tak skončí, že Marvel v  sobě najde tu odvahu a dá nám opravdu něco se zásadním koncem. No přiznejte se, kdo z vás by bral takový konec mnohem radši, než to, co jsme dostali? Já tedy ano.
858751
3 0
reagují: SHUTTER
reagovat
reaguje na: verbst
Hm...podle toho co píšeš jsem úplně stejný jako ty...furt to beru jako další a další pokračování mýho oblíbenýho seriálu...a začínám se bát, až Antmana uvidím:(
858758
Hm...podle toho co píšeš jsem úplně stejný jako ty...furt to beru jako další a další pokračování mýho oblíbenýho seriálu...a začínám se bát, až Antmana uvidím*:(*
858751
2 0
reagovat

3/10

No uff, teda.
Horší než Love & Thunder? Ne. Ale je to o prsa korejský ženy.

Znovu podotknu, že já jsem papírově cílovka. Nevynechal jsem ani jednu MARVELovku v kině, skoro všechny mi opravdu sedly, vesměs mě to baví i na D+, v podstatě se těším na další... ale teda uff.
Tady toho bylo špatně povícero. A budu znít jako "boomer Joker" dole (a všude jinde), ale od scénáře, přes greenscreen, po herectví a debilní vtípky a la Taika... Mám pocit, že ani u toho Thora mi nebylo tak "trapně". 
Jo, už to psal Karel, že bychom moc čekat neměli, ale zpětně je ten potenciál tady promarněnej extrémně. Tohle mohlo být další Civil War (Avengers 2.5, žejo), ale ne... - nechme tam jen tuhle povedenou rodinku, obsaďme další nesympatický děcko (ty kráso, ten "revolution" projev...) a nějak to dopadne... = Narveme je do Quantum Realm mezi totálně mrtvolnej green screen (normálně mi to fakt neva, ale toto bylo hrozný), z prstu vycucaný a nefunkční jakýkoliv další postavy a prdneme tam jako hrozbu Kanga, kterej vlastně hrozba v podstatě nebyl?
Mamka van Dyne strašně jakoby tajuplná, Douglas nevyužitej, Kate jako kdyby tam nebyla a Rudd celkově nějakej strašně divně nasílu... 
Strašně moc tam chyběla jakákoliv interakce s "živejma" postavama a reálným světěm. Hrozně chyběl zbytek týmu (Peňa a spol.) a i ta hudba ztratila tu svou Ant-Manovskou hravost a lehkost.

No a pak je tady M.O.D.O.K. - tyvole, to už tam prostě fakt není nikdo soudnej, kdo by řekl, že takhle ne? Já ho teda nikdy nečetl, neviděl apod. ale toto bylo tak strašně cringe nechutně hnusný, že od She-Hulk jsem neviděl debilnější CGI. Tam fakt prostě chyběl nějakej "voice of reason", kterej by poukázal na totální debilnost (nejen) vizuálu týhle postavy? "MY NAME IS DARREN AND I AM NOT A DICK!" lol

Opravdu se nepovažuju se za nějakýho arbitra kvality a nechci generalizovat, ale jestli i já - pravověrnej MCU konzument - jsem z tohodle znechucenej, je opravdu něco špatně, a celkově je to směřování už velmi na pováženou.
takhle. prostě. ne.
858751
No uff, teda. Horší než Love & Thunder? Ne. Ale je to o prsa korejský ženy. Znovu podotknu, že já jsem papírově cílovka. Nevynechal jsem ani jednu MARVELovku v kině, skoro všechny mi opravdu sedly, vesměs mě to baví i na D+, v podstatě se těším na další... ale teda uff. Tady toho bylo špatně povícero. A budu znít jako "boomer Joker" dole (a všude jinde), ale od scénáře, přes greenscreen, po herectví a debilní vtípky a la Taika... Mám pocit, že ani u toho Thora mi nebylo tak "trapně".  Jo, už to psal Karel, že bychom moc čekat neměli, ale zpětně je ten potenciál tady promarněnej extrémně. Tohle mohlo být další Civil War (Avengers 2.5, žejo), ale ne... - nechme tam jen tuhle povedenou rodinku, obsaďme další nesympatický děcko (ty kráso, ten "revolution" projev...) a nějak to dopadne... = Narveme je do Quantum Realm mezi totálně mrtvolnej green screen (normálně mi to fakt neva, ale toto bylo hrozný), z prstu vycucaný a nefunkční jakýkoliv další postavy a prdneme tam jako hrozbu Kanga, kterej vlastně hrozba v podstatě nebyl? Mamka van Dyne strašně jakoby tajuplná, Douglas nevyužitej, Kate jako kdyby tam nebyla a Rudd celkově nějakej strašně divně nasílu...  Strašně moc tam chyběla jakákoliv interakce s "živejma" postavama a reálným světěm. Hrozně chyběl zbytek týmu (Peňa a spol.) a i ta hudba ztratila tu svou Ant-Manovskou hravost a lehkost. No a pak je tady M.O.D.O.K. - tyvole, to už tam prostě fakt není nikdo soudnej, kdo by řekl, že takhle ne? Já ho teda nikdy nečetl, neviděl apod. ale toto bylo tak strašně cringe nechutně hnusný, že od She-Hulk jsem neviděl debilnější CGI. Tam fakt prostě chyběl nějakej "voice of reason", kterej by poukázal na totální debilnost (nejen) vizuálu týhle postavy? "MY NAME IS DARREN AND I AM NOT A DICK!" lol Opravdu se nepovažuju se za nějakýho arbitra kvality a nechci generalizovat, ale jestli i já - pravověrnej MCU konzument - jsem z tohodle znechucenej, je opravdu něco špatně, a celkově je to směřování už velmi na pováženou. takhle. prostě. ne.
3/10
11 -2
reagovat
reaguje na: AndyKaufman

R&M

Já se divím že tu ztrácíte drahocenný čas neplodnou diskuzí místo toho jít koukat na to veledílo R&M.....8).
858697
Já se divím že tu ztrácíte drahocenný čas neplodnou diskuzí místo toho jít koukat na to veledílo R&M.....*8)*.
R&M
858679
2 -3
reagovat
reaguje na: DarkSith
Jako tahle diskuze :)
858694
Jako tahle diskuze *:)*
858689
2 -2
reagovat
reaguje na: DarkSith
A tak moc času...
858693
A tak moc času...
858689
5 -3
reagovat
reaguje na: do_Od
Eternals byla naprostá ztráta času. 
858689
Eternals byla naprostá ztráta času. 
858673
13 -5
reagují: AndyKaufman, TedGeorge
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ok :D
858687
Ok *:D*
858686
3 0
reagovat
reaguje na: HAL
Po scénáristické stránce klidně. 
858686
Po scénáristické stránce klidně. 
858684
1 -2
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Užiješ si je stejně jako Jurský Park? 
858684
Užiješ si je stejně jako Jurský Park? 
858679
3 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
"Třeba uznat, že jsi napsal blbost..." Tys tohle fakt postnul?
858681
[b]"Třeba uznat, že jsi napsal blbost..." [/b]Tys tohle fakt postnul?
858660
8 -3
reagovat
reaguje na: do_Od
Eternals nejzajímavější komiksárnou od Logana:D:D:D:D 
Ten film je tak absurdně prázdnej a do sebe zahleděnej, že jen vzdálený přirovnámí k Jackmanově rozlučce, je urážka. Ta soda byla absolutně oprávněna. Akce nefunguje. Postavy jsou prázdný a prkenný. Herecký výkony kromě Harringtona strašný. Cenim nápad. Ale to je tak všechno co je na tom dobrý.
S Thorem 4 čistě to nejhorší co Marvel vyprodukoval.
858680
Eternals nejzajímavější komiksárnou od Logana*:D**:D**:D**:D*  Ten film je tak absurdně prázdnej a do sebe zahleděnej, že jen vzdálený přirovnámí k Jackmanově rozlučce, je urážka. Ta soda byla absolutně oprávněna. Akce nefunguje. Postavy jsou prázdný a prkenný. Herecký výkony kromě Harringtona strašný. Cenim nápad. Ale to je tak všechno co je na tom dobrý. S Thorem 4 čistě to nejhorší co Marvel vyprodukoval.
858673
16 -6
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se