Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Ant-Man a Wasp: Quantumania: Recenze

příspěvky 61 - 80 Napsat příspěvek
reaguje na: do_Od
Moje definice oscarových parametrů:

V Community i i R&M jsou desítky hodin propracovaných dílů, které si užiju stejně jako oscarové filmy posledních let. 
858679
Moje definice oscarových parametrů: [i]V Community i i R&M jsou desítky hodin propracovaných dílů, které si užiju stejně jako oscarové filmy posledních let. [/i]
858673
2 -4
reagují: Vakojezevec, HAL
reagovat
Navic ja nerikam, ze scenarista dobryho serialu je blbe, ale ma tam byt nejaky organicky vyvoj... Lord & Miller delali na super epkach HIMYM, pak natocili Zatazeno, obcas trakare. Pak 21 Jump Street. Pak LEGO. Nabrali kredit, takze ten karierni vyvoj je prirozenej, ale... Takhle presne to Disney nechce. Proto koneckoncu leteli, kdyz si Sola uz pak tocili dle sveho.
858676
Navic ja nerikam, ze scenarista dobryho serialu je blbe, ale ma tam byt nejaky organicky vyvoj... Lord & Miller delali na super epkach HIMYM, pak natocili Zatazeno, obcas trakare. Pak 21 Jump Street. Pak LEGO. Nabrali kredit, takze ten karierni vyvoj je prirozenej, ale... Takhle presne to Disney nechce. Proto koneckoncu leteli, kdyz si Sola uz pak tocili dle sveho.
6 -1
reagovat

KANG

Teraz si dovolím malú spoilerovú úvahu o Kangovy:
V Quantumania sme dostali variantu Kanga - The Conqueror. O nej sme sa dozvedeli strašne málo. Áno vieme, že dobýjal a ničil celé vesmíry, ale neviem absolútne pravý dôvod prečo. A nevieme ani ako.
Vieme, že má moc v technológii, ale neviem akú veľkú a čo konkrétne dokáže. Dostali sme iba to, že vie manipulovať s objektami, metať paprsky z rúk a tvoriť ochranné pole. 
Z dôvodov - prečo - vieme iba to, že vesmíry sa začali zrážať a tak niektoré z nich ničil. Ale to bola aj tak iba čiastočná pravda. Neskôr jeho ďalšie varianty s ním nesúhlasili a vyhnali ho do Quantum Realm.
A vo výsledku sú vlastne tieto otázky úplne jedno, pretože ho na konci zabili a smrť potom ešte potvrdil Council of Kangs. Tam sme videli primárne 3 varianty (a ďalších tisíc, ktoré nám môžu byť asi jedno aj keď ten záber pekne odkazuje na Kirbyho)), ktoré asi uvidíme v ďalších filmoch a poznáme ich aj z komiksov. Vieme, že majú spoločný základ, ale ich príbehy sú odlišné.
A teraz - boja sa pretože
A) ľudia začali prenikať do multivesmíru a tak, aby predišli konklúcií vermírov, tak sa ich budú snažiť zastaviť. A to je blbosť, pretože prakticky to robil už Conqueror).
B) Boja sa o svoju vlastnú existenciu pretože jedného z nich zabili - ktorý bol pravdpodobne tak nebezpečný, až sa museli spojiť aby ho uväznili na mieste odkiaľ nemohol uniknúť. Takže urobia čo?
Chápem, že táto potitulkovka mala slúžiť ako Thanova hláška "A teraz si to urobím sám" alebo čo to tam povedal, ale prišlo vám, že vôbec chápete, čo Kangovia chcú, keď nepočítame to, čo už vieme z komiksov?
858674
Teraz si dovolím malú spoilerovú úvahu o Kangovy: [spoiler]V Quantumania sme dostali variantu Kanga - The Conqueror. O nej sme sa dozvedeli strašne málo. Áno vieme, že dobýjal a ničil celé vesmíry, ale neviem absolútne pravý dôvod prečo. A nevieme ani ako. Vieme, že má moc v technológii, ale neviem akú veľkú a čo konkrétne dokáže. Dostali sme iba to, že vie manipulovať s objektami, metať paprsky z rúk a tvoriť ochranné pole.  Z dôvodov - prečo - vieme iba to, že vesmíry sa začali zrážať a tak niektoré z nich ničil. Ale to bola aj tak iba čiastočná pravda. Neskôr jeho ďalšie varianty s ním nesúhlasili a vyhnali ho do Quantum Realm. A vo výsledku sú vlastne tieto otázky úplne jedno, pretože ho na konci zabili a smrť potom ešte potvrdil Council of Kangs. Tam sme videli primárne 3 varianty (a ďalších tisíc, ktoré nám môžu byť asi jedno aj keď ten záber pekne odkazuje na Kirbyho)), ktoré asi uvidíme v ďalších filmoch a poznáme ich aj z komiksov. Vieme, že majú spoločný základ, ale ich príbehy sú odlišné. A teraz - boja sa pretože A) ľudia začali prenikať do multivesmíru a tak, aby predišli konklúcií vermírov, tak sa ich budú snažiť zastaviť. A to je blbosť, pretože prakticky to robil už Conqueror). B) Boja sa o svoju vlastnú existenciu pretože jedného z nich zabili - ktorý bol pravdpodobne tak nebezpečný, až sa museli spojiť aby ho uväznili na mieste odkiaľ nemohol uniknúť. Takže urobia čo? Chápem, že táto potitulkovka mala slúžiť ako Thanova hláška "A teraz si to urobím sám" alebo čo to tam povedal, ale prišlo vám, že vôbec chápete, čo Kangovia chcú, keď nepočítame to, čo už vieme z komiksov?[/spoiler]
KANG
1 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Tvoje definice oscarových parametrů mě děsí. RM byl super, do nějaké té třetí řady, ale ani tehdy bych to nedával na úroveň vážených dramat, což je přesně Jokerova pointa. Jakkoli se s ním neshoduju na většině těch jeho boomerovskejch názorech, tak má pravdu v tom, že marvelovky už se dávno měly vykašlat na tyhle noname scenáristy a režiséry a začít investovat do talentu.

Na druhou stranu ono to je asi jedno, když pak oscarová Chloe Zhao natočí pravděpodobně nejzajímavější komiksovej film od Logana a dostane za to od většiny lidí sodu. Včera jsem to viděl znova, a jen prvních pět minut strká do kapsy celého třetího Ant-Mana. A stejně by se našli tací, kteří by to klidně dali na stejnou úroveň, to je zase pro mě naprosto k nepochopení.
858673
Tvoje definice oscarových parametrů mě děsí. RM byl super, do nějaké té třetí řady, ale ani tehdy bych to nedával na úroveň vážených dramat, což je přesně Jokerova pointa. Jakkoli se s ním neshoduju na většině těch jeho boomerovskejch názorech, tak má pravdu v tom, že marvelovky už se dávno měly vykašlat na tyhle noname scenáristy a režiséry a začít investovat do talentu. Na druhou stranu ono to je asi jedno, když pak oscarová Chloe Zhao natočí pravděpodobně nejzajímavější komiksovej film od Logana a dostane za to od většiny lidí sodu. Včera jsem to viděl znova, a jen prvních pět minut strká do kapsy celého třetího Ant-Mana. A stejně by se našli tací, kteří by to klidně dali na stejnou úroveň, to je zase pro mě naprosto k nepochopení.
858667
8 -7
reagovat
Pamätám si keď sa tu rozoberala téma ako Harry Potter zabil Hollywood. Oproti tomu do akej čiernej diery ho poslal Marvel teraz Potterovky vyzerajú ako filmy od Davida Leana. 

Ja si inak nemyslím že tie filmy majú horšiu kvalitu, len už v nich nie sú ťahači ako Downey a Evans a aj americkým kritikom to už konečne pomaly začína dochádzať
858668
Pamätám si keď sa tu rozoberala téma ako Harry Potter zabil Hollywood. Oproti tomu do akej čiernej diery ho poslal Marvel teraz Potterovky vyzerajú ako filmy od Davida Leana.  Ja si inak nemyslím že tie filmy majú horšiu kvalitu, len už v nich nie sú ťahači ako Downey a Evans a aj americkým kritikom to už konečne pomaly začína dochádzať
2 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Tak se podívej, jaká ocenění sbírají v TV a některé díly Community i Ricka s Mortym mají scénářem oscarové parametry. 
858667
Tak se podívej, jaká ocenění sbírají v TV a některé díly Community i Ricka s Mortym mají scénářem oscarové parametry. 
858665
1 -6
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: The Joker
Tak ono to jde ruku v ruce. Když zredukují počet souběžných produkcí, dostanou filmy požadovaný spotlight a současně s tím si uvolní kapacity (na pre-pro i post-pro a fx bude více času a/nebo budou k dispozici schopnější ruce, atd.), což se potenciálně může (respektive by mělo) odrazit i v kvalitě. Samozřejmě, že jim jde jen o prachy a kdyby jim ten dosavadní kolovrátkový recept fungoval stále ve stejné míře, tak na něm nezmění vůbec nic, ale obecně přesycenost čímkoliv souvisí s dodávanou kvalitou a ta zase s diváckým přijetím. Feige si to stoprocentně uvědomuje, ale tak pochopitelně nebude do médií vypouštět hlášky o tom, že fáze 4 stála za hovno a dali kvůli tomu s Igerem hlavy dohromady, co s tím jako dál, že jo:D.

Fakt si nepamatuju, že by si kdokoliv v době největší slávy Pixaru stěžoval na to, že "každý film je bomba, ale je toho už moc a měli by zvolnit". Právě naopak, čím lepší ty filmy byly, tím větší hlad po nich publikum mělo. Totéž by se stalo Marvelu - kdyby fáze 4 sekala jeden film kvalitativně srovnatelný s trojkou/čtyřkou Avengers nebo Spideym za druhým, tak by si na jejich množství stěžoval fakt málokdo, pokud vůbec někdo.

Každopádně to budou mít těžké. S přesyceností se dostavuje otrávenost, letargie, nezájem, bojkot, atd. což pro ně momentálně asi stále ještě není problém (protože mají docela vychovanou cílovku, která je přes brblání nad kvalitou v pokladnách podrží, respektive nedovolí jim vyloženě si nabít hubu), ale budou-li i přes menší počet filmů (z nejrůznějších důvodů) na kvalitu kašlat, tak je to v každém případě nakonec dožene a možná dřív, než si myslí.        
858666
Tak ono to jde ruku v ruce. Když zredukují počet souběžných produkcí, dostanou filmy požadovaný spotlight a současně s tím si uvolní kapacity (na pre-pro i post-pro a fx bude více času a/nebo budou k dispozici schopnější ruce, atd.), což se potenciálně může (respektive by mělo) odrazit i v kvalitě. Samozřejmě, že jim jde jen o prachy a kdyby jim ten dosavadní kolovrátkový recept fungoval stále ve stejné míře, tak na něm nezmění vůbec nic, ale obecně přesycenost čímkoliv souvisí s dodávanou kvalitou a ta zase s diváckým přijetím. Feige si to stoprocentně uvědomuje, ale tak pochopitelně nebude do médií vypouštět hlášky o tom, že fáze 4 stála za hovno a dali kvůli tomu s Igerem hlavy dohromady, co s tím jako dál, že jo*:D*. Fakt si nepamatuju, že by si kdokoliv v době největší slávy Pixaru stěžoval na to, že "každý film je bomba, ale je toho už moc a měli by zvolnit". Právě naopak, čím lepší ty filmy byly, tím větší hlad po nich publikum mělo. Totéž by se stalo Marvelu - kdyby fáze 4 sekala jeden film kvalitativně srovnatelný s trojkou/čtyřkou Avengers nebo Spideym za druhým, tak by si na jejich množství stěžoval fakt málokdo, pokud vůbec někdo. Každopádně to budou mít těžké. S přesyceností se dostavuje otrávenost, letargie, nezájem, bojkot, atd. což pro ně momentálně asi stále ještě není problém (protože mají docela vychovanou cílovku, která je přes brblání nad kvalitou v pokladnách podrží, respektive nedovolí jim vyloženě si nabít hubu), ale budou-li i přes menší počet filmů (z nejrůznějších důvodů) na kvalitu kašlat, tak je to v každém případě nakonec dožene a možná dřív, než si myslí.        
858623
7 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Kupodivu je nedavam na stejnej level jako lidi, co za sve psani maji Oscary, Pulitzery atd. Jsem si dovolil moc. Promin. :D:D:D
858665
Kupodivu je nedavam na stejnej level jako lidi, co za sve psani maji Oscary, Pulitzery atd. Jsem si dovolil moc. Promin. *:D**:D**:D*
858664
9 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: The Joker
Uplná pochvala hele " ty jejich filmy pisou scenariste Rick & Morty nebo tvl Jimmy Kimmel Live"
858664
Uplná pochvala hele "[i] ty jejich filmy pisou scenariste Rick & Morty nebo tvl Jimmy Kimmel Live"[/i]
858661
1 -7
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
A kde presne jsem je tady oznacil za "odpadni scenaristy"?

"Marvel tomu sel ale sam hodne naproti. Kdyz vezmu, ze ty jejich filmy pisou scenariste Rick & Morty nebo tvl Jimmy Kimmel Live. Versus Raimiho Spider-Man 2 napsany Spielbergovym dvornim scenaristou + hitmakery co stali za Smallville + drzitelem Oscara + vitezem Pulitzera. A to je ten rozdil. Dnes se tlaci prkovy narativy, jak uz je konecne know-how jak delat comicsy nebo cokoliv, ale tech 20 let zpatky se ke vsemu pristupovalo jako ke skutecnemu filmu. Bavi me, ze treba animovaneho Sinbada napsal na 3 Oscary nominovany John Logan (Vitezove a porazeni, Gladiator, Posledni samuraj, Letec, Skyfall). Zatimco dnes se udela writer's room nejakych nemehel a pak naprosto neprekvapive jsou blbe uz ty zaklady."
858661
A kde presne jsem je tady oznacil za "odpadni scenaristy"? [i] "Marvel tomu sel ale sam hodne naproti. Kdyz vezmu, ze ty jejich filmy pisou scenariste Rick & Morty nebo tvl Jimmy Kimmel Live. Versus Raimiho Spider-Man 2 napsany Spielbergovym dvornim scenaristou + hitmakery co stali za Smallville + drzitelem Oscara + vitezem Pulitzera. A to je ten rozdil. Dnes se tlaci prkovy narativy, jak uz je konecne know-how jak delat comicsy nebo cokoliv, ale tech 20 let zpatky se ke vsemu pristupovalo jako ke skutecnemu filmu. Bavi me, ze treba animovaneho Sinbada napsal na 3 Oscary nominovany John Logan (Vitezove a porazeni, Gladiator, Posledni samuraj, Letec, Skyfall). Zatimco dnes se udela writer's room nejakych nemehel a pak naprosto neprekvapive jsou blbe uz ty zaklady."[/i]
858660
6 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: The Joker
Třeba uznat, že jsi napsal blbost, když jsi je označil za odpadní scénáristy? 

imf: To je nesmysl, 4. sezona má prakticky stejné ohlasy jako 3., 5. cca o desetinu nižší. ;-) 
858660
Třeba uznat, že jsi napsal blbost, když jsi je označil za odpadní scénáristy?  imf: To je nesmysl, 4. sezona má prakticky stejné ohlasy jako 3., 5. cca o desetinu nižší. ;-) 
858659
1 -8
reagují: Milosh, The Joker
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Tony... Ty kdyz se nejak rozhodnes, tak stejne nazor neposunes ani o milimetr, tak co ted ode me ocekavas? Ja si proste nemyslim, ze to jsou idealni scenariste pro velkofilmy. A na R&M me bavil jen ten Squanchy. Cist si o tom muzu co chci, ale pokud se na to uz znova nikdy divat nebudu, tak k cemu? A vratim se k memu prvnimu prispevku: asi dnes uz vetsina lidi uzna, ze je Marvel v upadku, ale oni tomu sli naproti v momente, kdy zacali najimat scenaristy serialu, talk show apod. Problemu je tam samozrejme vic - proc becko jako Plane ma lepsiho rejzu nez MCU? A ti jejich nove obsazeni hrdinove jako Sam Liu atd., proc neziskavaji zadny poradny role nekde jinde? Podle me Disney bere yes-men, kterym se hodi cash a velka vec na cvcko a tenhle pristup je nemohl zavest jinam... Nez tam kde ted jsou. Vic uz asi nemam co dodat.
858659
Tony... Ty kdyz se nejak rozhodnes, tak stejne nazor neposunes ani o milimetr, tak co ted ode me ocekavas? Ja si proste nemyslim, ze to jsou idealni scenariste pro velkofilmy. A na R&M me bavil jen ten Squanchy. Cist si o tom muzu co chci, ale pokud se na to uz znova nikdy divat nebudu, tak k cemu? A vratim se k memu prvnimu prispevku: asi dnes uz vetsina lidi uzna, ze je Marvel v upadku, ale oni tomu sli naproti v momente, kdy zacali najimat scenaristy serialu, talk show apod. Problemu je tam samozrejme vic - proc becko jako Plane ma lepsiho rejzu nez MCU? A ti jejich nove obsazeni hrdinove jako Sam Liu atd., proc neziskavaji zadny poradny role nekde jinde? Podle me Disney bere yes-men, kterym se hodi cash a velka vec na cvcko a tenhle pristup je nemohl zavest jinam... Nez tam kde ted jsou. Vic uz asi nemam co dodat.
858652
8 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Viz Shutterův příspěvek. Popsal to na jedničku, takže nemám moc co dodat. Aniž bych chtěl komukoliv nadržovat. Rick a Morty byl fajn. BYL...
858658
Viz Shutterův příspěvek. Popsal to na jedničku, takže nemám moc co dodat. Aniž bych chtěl komukoliv nadržovat. Rick a Morty byl fajn. BYL...
858652
8 -1
reagovat
reaguje na: Spinder
Stačí. Disney má franchise, kde aj úplne zameniteľný, tuctový diel, v priemere zatiaľ stále dáva niekde medzi 600-900 mil. WW a k tomu strašné peniaze na merchandise a pod. 

To je dream deal. 

Ale raz to niekde naraziť nejako musí. Proste slabé miesta tam sú a všetky nové prírastky do franchiseu od Captain Marvel (vrátane) sú s určitým otáznikom a nie také silné ako "stará garda". Veď ono - aj preto v lete ide do kina The Marvels a nie Captain Marvel 2, proste Feige a Disney si uvedomujú, že Brie Larson im moc asi nevyšla ako ťahúň.

Ale dokým nepríde nejaký box office fail, bude to takto pokračovať.

Ale reálne, čo chce vlastne Disney a Feige robiť po Kangovi? Lebo Thor 5, Black Panther 3, atď. Tam to už zaváňa prúserom. Ich jediná výhoda je, že zatiaľ sa zdá, že Feige stále drží krok a nestratil nadhľad a možno teda celé MCU len raz niekde trochu zakopne a potom sa spraví comeback Downeyho, Evansa a zabalí sa to skôr kým to celé pôjde úplne dole. Lebo IMO im po Fáze 5 nezostáva nič iné než urobiť niečo čo to celé nejako komplet zabalí. Ale každopádne zatiaľ sa len expandovalo, a pribudla tona contentu a týmto smerom sa to už ďalej tlačiť jednoducho dať nebude po Fáze 5, lebo sa to už zosype pod vlastnou váhou. 

Zo zotrvačnosti to nejako dôjde k Secret Wars, ale fakt neviem čo s tým chcú robiť potom. 
858655
Stačí. Disney má franchise, kde aj úplne zameniteľný, tuctový diel, v priemere zatiaľ stále dáva niekde medzi 600-900 mil. WW a k tomu strašné peniaze na merchandise a pod.  To je dream deal.  Ale raz to niekde naraziť nejako musí. Proste slabé miesta tam sú a všetky nové prírastky do franchiseu od Captain Marvel (vrátane) sú s určitým otáznikom a nie také silné ako "stará garda". Veď ono - aj preto v lete ide do kina The Marvels a nie Captain Marvel 2, proste Feige a Disney si uvedomujú, že Brie Larson im moc asi nevyšla ako ťahúň. Ale dokým nepríde nejaký box office fail, bude to takto pokračovať. Ale reálne, čo chce vlastne Disney a Feige robiť po Kangovi? Lebo Thor 5, Black Panther 3, atď. Tam to už zaváňa prúserom. Ich jediná výhoda je, že zatiaľ sa zdá, že Feige stále drží krok a nestratil nadhľad a možno teda celé MCU len raz niekde trochu zakopne a potom sa spraví comeback Downeyho, Evansa a zabalí sa to skôr kým to celé pôjde úplne dole. Lebo IMO im po Fáze 5 nezostáva nič iné než urobiť niečo čo to celé nejako komplet zabalí. Ale každopádne zatiaľ sa len expandovalo, a pribudla tona contentu a týmto smerom sa to už ďalej tlačiť jednoducho dať nebude po Fáze 5, lebo sa to už zosype pod vlastnou váhou.  Zo zotrvačnosti to nejako dôjde k Secret Wars, ale fakt neviem čo s tým chcú robiť potom. 
858620
1 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Sorry, ale píšeš jednu blbost za druhou. Tohle není o fandovství, ale uznání propracovanosti scénáře. Za mne jsou některé díly moc over the top. Ale rozhodně ne kvůli tomu že neumějí psát, používají lazy writing nebo něco podobného. Nemusí to sednout každému, ale multižánrové propracování je tam na každém kroku viz ty mé odkazy, které jsi evidentně nečetl. 
858652
Sorry, ale píšeš jednu blbost za druhou. Tohle není o fandovství, ale uznání propracovanosti scénáře. Za mne jsou některé díly moc over the top. Ale rozhodně ne kvůli tomu že neumějí psát, používají lazy writing nebo něco podobného. Nemusí to sednout každému, ale multižánrové propracování je tam na každém kroku viz ty mé odkazy, které jsi evidentně nečetl. 
858643
2 -7
reagují: The Joker, imf
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Extrémne to globalizuješ. R&M svoju zlatú éru mal niekedy v 3. sérii a odvetedy to ide na voľnobeh s tým, že raz do sezóny vyjde diel, ktorý je vážne skvelý a pár dobrých a ostatné sú priemer. A v prípade R&M majú tvorcovia dosť výhodu v tom, že majú 20 minútovú stopáž a môžu si prakticky robiť, čo chcú. Čož je v určitom smere tiež ťažké, prertože musíš na malom priestore urobiť veľa vecí - preto R&M často vyzerá ako od tvorcov s ADHD. Ale tá únava materiálu je tam podľa mňa dosť cítiť minimálne už posledné 2 série. Ale nikto tu nehovorí, že je R&M zlý. Strašne skáčeš z extrému do extrému - viz. v Kecárne...

A Joker - presne. Zabúda sa, že ide v prvom rade o to aby to bol kvalitný film - je jedno aký je to žáner/subžáner.
858651
Extrémne to globalizuješ. R&M svoju zlatú éru mal niekedy v 3. sérii a odvetedy to ide na voľnobeh s tým, že raz do sezóny vyjde diel, ktorý je vážne skvelý a pár dobrých a ostatné sú priemer. A v prípade R&M majú tvorcovia dosť výhodu v tom, že majú 20 minútovú stopáž a môžu si prakticky robiť, čo chcú. Čož je v určitom smere tiež ťažké, prertože musíš na malom priestore urobiť veľa vecí - preto R&M často vyzerá ako od tvorcov s ADHD. Ale tá únava materiálu je tam podľa mňa dosť cítiť minimálne už posledné 2 série. Ale nikto tu nehovorí, že je R&M zlý. Strašne skáčeš z extrému do extrému - viz. v Kecárne... A Joker - presne. Zabúda sa, že ide v prvom rade o to aby to bol kvalitný film - je jedno aký je to žáner/subžáner.
858618
5 -1
reagovat
reaguje na: Polux
osobně jsem zvědav na tržby avengers 5. endgame mířilo k 3 mld, kang dynasty bude rádo za 1,5 mld (jestli bude délka více než 165 min, tak 1,6 mld:)
858647
osobně jsem zvědav na tržby avengers 5. endgame mířilo k 3 mld, kang dynasty bude rádo za 1,5 mld (jestli bude délka více než 165 min, tak 1,6 mld:)
858617
2 0
reagovat
Jak si vede Antman v porovnání se Žraločákem a Spy Kids? :D
858644
Jak si vede Antman v porovnání se Žraločákem a Spy Kids? *:D*
3 0
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: Gonzi
Hele... Za me tady moc nema smysl debata k Rick & Morty, protoze je realne jasny, ze nejvic fandu budou mit prave na mistech jako MZ. ;) Ale subjektivne nebavilo me to, objektivne bych rekl, ze lidi co pisou tyhle filmy maji nejdriv mit kredity u osobnich veci, vztahovek atd. Nebo obecne filmu a ne serialu. Uz to jak jsou marvelovky koncipovane a na jake publikum cili totiz vede k takovemu spis epizodnimu deji, kazdych par minut se neco musi stat, nejlip akcni scena, do toho nasekanej humor, vztahy, romance atd tam nejsou, nebo max optikou deti.
Russoovci... No, ti jsou za me nejvetsi omyl Hollywoodu poslednich 10ti let. Winter Soldier je sice dobrej, hlavne teda do toho odhaleni "pocitace", ale osobne urcite preferuji IM1+3, Prvniho Captaina a mozna jeste 1-2 dalsi kousky. ;)
858643
Hele... Za me tady moc nema smysl debata k Rick & Morty, protoze je realne jasny, ze nejvic fandu budou mit prave na mistech jako MZ. ;) Ale subjektivne nebavilo me to, objektivne bych rekl, ze lidi co pisou tyhle filmy maji nejdriv mit kredity u osobnich veci, vztahovek atd. Nebo obecne filmu a ne serialu. Uz to jak jsou marvelovky koncipovane a na jake publikum cili totiz vede k takovemu spis epizodnimu deji, kazdych par minut se neco musi stat, nejlip akcni scena, do toho nasekanej humor, vztahy, romance atd tam nejsou, nebo max optikou deti. Russoovci... No, ti jsou za me nejvetsi omyl Hollywoodu poslednich 10ti let. Winter Soldier je sice dobrej, hlavne teda do toho odhaleni "pocitace", ale osobne urcite preferuji IM1+3, Prvniho Captaina a mozna jeste 1-2 dalsi kousky. ;)
858632
6 -5
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: The Joker
ja ako mladý som miloval konverzačné drámy. škoda, že nie je veľa takých ľudí. oni chcú vidieť iba výbuchy :(

ale zasa krivdíš scenáristom rika a mortyho. ten príbeh má aj presah. nie je hala bala písaný.
858638
ja ako mladý som miloval konverzačné drámy. škoda, že nie je veľa takých ľudí. oni chcú vidieť iba výbuchy :( ale zasa krivdíš scenáristom rika a mortyho. ten príbeh má aj presah. nie je hala bala písaný.
858623
5 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se