Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rok v kostce 2021 - 2. část


ikona
Spooner
dunanadějná mladá ženarok v kostcerozhněvaný mužrychle a zběsile 9spider-man
Jaké herečky nás loni nejvíce odrovnaly? Které WTF scény nevymažeme z hlavy? A jaká byla naopak cool? 

Po týdnu tu máme druhou část našeho redakčního vzpomínání na minulý filmový ročník. A opět nás toho čeká opravdu dost. Dojde na nejlepší herečky, plakáty či postavy. Ale nebudeme samozřejmě jenom chválit a ve WTF scénách si probereme malinko šílenější sekvence loňského roku. A jelikož kina už se po koronavirové krizi v druhé půlce roku probouzela k životu, bylo toho v jednotlivých kategoriích na výběr vážně hodně. Tak pojďte si rok 2021 zrekapitulovat společně s námi.

PRVNÍ KOSTKA S NEJ HERCEM NEBO NEJPŮSOBIVĚJŠÍ SCÉNOU TADY 

NEJEREKTIVNĚJŠÍ SCÉNA

Redakční tip – Lesbické hrátky v Benedettě

Erektivní scény už několik posledních let v mainstreamových filmech prakticky chybí. Americký děs z hanbáren, eskalující korektnost a snaha dotáhnout do kin každého teenagera vedou k tomu, že po sexuální stránce jsou novinky aseptické až běda. Naštěstí se do kin vrátil starý prasák Paul Verhoeven, který se nebojí exploatovat ženská těla, co to dá - a historické drama o jeptiškách s lesbickými sklony naplnil solidním erotickým napětím. A několika velmi peprnými scénami, mezi nimiž pochopitelně vede názorný návod, jak lze sošku panenky Marie využít jako erotickou pomůcku. Hoblovačky s podvratným myšlenkovým přesahem Verhoevenovi vždycky šly – a za závan starých časů, kdy se filmy nevyhýbaly tělesnosti, smyslnosti a otevřené sexualitě, mu vřele děkujeme.

Osobní tip Civala: Orgie v Posledním souboji  Ben Affleck dostal u Ridleyho Scotta sice směšný hrnec na hlavu, tím spíš tu ale ví, jak užívat života. Jeho aristokratické postelové dýchánky rozhodně lze závidět.

Osobní tip KarlaR: Postelovky v Chybách – V Hollywoodu to s erotikou loni bylo dost slabé, takže situaci lehce zachraňovaly české Chyby. Romantický film o holce s pornominulostí se logicky nebál vyzývavých postelových scén. A měl jsem radost, že všechny dávaly smysl, což si v éře „musí prostě mít podprsenku!“ vždycky zaslouží potlesk.

Osobní tip Mr. Hlada: Žádná –  Fakt nevím. Netuším. Přemýšlel jsem o tom dlouho, ale v loňském filmovém roce jsem neviděl nic, co by na mě v tomhle smyslu zapůsobilo nějak zásadně. Respektive pár věcí bylo, ale rozebrali si je moji kolegové, kterým to samozřejmě přeju. Snad bude za rok líp. 

Osobní tip Rimsyho: Svádění Alicie Vikander v Zeleném rytíři  Alicia Vikander v Zeleném rytíři hraje hned dvě postavy, přičemž především její ztvárnění svůdné urozené dámy poutá pozornost hlavního hrdiny stejně jako většiny nadržených diváků. V alegorickém snímku na motivy pozdně středověké básně nelze očekávat žádné explicitní čuňačinky, ovšem její svádění v jedné scéně dojde až nečekaně daleko.

Osobní tip Spoonera: Žádná – Jsem na tom v podstatě stejně jako Mr. Hlad. Mé veškeré filmové erektivní choutky byly ukojeny v Benedettě a nic jiného se na ni nechytalo.

Osobní tip do_oda: Ana de Armas v černých šatech v Není čas zemřít  Nevím, mohl jsem vůbec vybrat něco jiného?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace