Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rok v kostce 2020 - 2. část


ikona
Mr. Hlad
anya taylor-joychris hemsworthnejlepší herečkanejlepší plakátnejvíc cooleervoucí scénanejvíc wtf scénanetflixrok v kostcetom hardytrial of chicago 7vlkochodcivyproštěníwonder woman 1984
Jaké herečky vloni zazářily? Které scény byly nejvíc cool? A u jaké plakáty bychom chtěli mít pověšené v obýváku?  

První rok v kostce máme za sebou a jdeme na dvojku. V ní si probereme nejlepší herečky, podíváme se na scény, které bychom chtěli zažít, zavzpomínáme na nejlepší plakáty a na nejvíc coolervoucí scény. A možná překvapivě zjistíme, že rok 2020 nebyl i přes COVID-19 co se filmové nadílky týče až takový průšvih, jak se říká. 

NEJLEPŠÍ PLAKÁT

Redakční tip - Wonder Woman 1984


Pokud kromě hudby Hanse Zimmera můžeme za něco pochválit sequel Wonder Woman, tak je to plakát. Gal Gadot září do dáli v krásných odstínech a barevnou paletou dává trochu vzpomenout na povedený plakát trojky Thora. Při pohledu na slušivý zlatavý úbor izraelské válečnice a v návaznosti na stylový první trailer podbarvený peckou od Led Zeppelin jsme chvíli věřili, že nás v kinech čeká povedený návrat populární Amazonky. Nakonec jsme se dočkali nanejvýš průměrného blockbusteru a ještě to bylo, slovy Christophera Nolana, na nejhorším streamu.

Osobní tip Civala: Ammonite bergmanovská variace s prolínajícími se siluetami tváří Saoirse Ronan a Kate Winslet není úplně novátorská, u téhle lesbické romance ale funguje na výbornou.

Osobní tip KarlaR: Vlkochodci – Bylo by vcelku divné, kdyby měl krásný animovaný film ošklivý plakát. Takže jestli jste se báli, že se Vlkochodci propagovali bůh ví čím, jelikož šli rovnou na internet… kdepak, Apple si to ohlídal na všech frontách.

Osobní tip Mr. Hlada: Nikdo – John Wick byl svého času na plakátech obklopenými pistolemi, Bob Odenkirk si vystačí s pěstmi. A z jeho výrazu je evidentní, že těm pánům, co se na poster nedostali, to velmi ochotně vrátí. Hlavně za tu ránu, co mu míří na čelist. 

Osobní tip Rimsyho: První kráva Kvality subtilní lodní dopravy je potřeba ocenit, a to navzdory zjevně promrhané příležitosti umístit na filmový plakát celý tanker. Sympatický antiwestern dává už z plakátu jasně najevo, že nikam spěchat nebude a že konkrétní postavy jsou přece jen vedlejší: Tady hraje prim ušlechtilý tur, jenž do krutého a nehostinného prostředí přináší záchvěv naděje a nečekané lidskosti; podobně jako Mr. Hlad do redakce MovieZone.

Osobní tip Spoonera: Mank - Zatímco snímek Davida Finchera svou atmosférou filmových 30. a 40. let zas tolik diváků neoslovil, poster dokázal najít přesnou hranici mezi poctou dobovým plakátovým kouskům a solidní vizuální stylovostí.

Osobní tip do_oda: Noví mutanti IMAX poster - Filmu jsem věřil do poslední chvíle, nakonec se to ale táhlo víc než mělo, příběh nebyl tak úderný, hororové scény nebyly tak strašidelné a dokonce ani ta Anya Taylor-Joy nebyla tak cool jako jinde. Zbyl mi tak jen nádherný poster, který bych si v obýváku stejně klidně na pár týdnů pověsil. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace