Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Liga spravedlnosti má eRko

příspěvky 61 - 80 Napsat příspěvek
Nezajímají mě hádky v této diskuzi. Chci jen říct, že se na Snyderovu Justice League moc rád podívám, už se jí nemůžu dočkat. :):+
Chápu, že ty 4 hodiny jsou děsivé, člověk si na to musí udělat čas. Při třech hodinách BvS se nenudím nikdy, tohle zvládnu taky. Jestli vy ne, nekoukejte na to. Ale ani prosím nehodnoťte, co jste neviděli. Ten předpoklad, že půjde o stejný, jen o hodně delší film, je tady až děsivě moc rozšířená. Já si to nemyslím.
Je mi úplně jedno, jestli je to eRko. Snyder natočil film, jak ho chtěl, MPAA ho přirozeně ohodnotila podle nějakých tabulek. Nic víc. Žádná samoúčelná nahota nebo brutalita tam nebude. Tak co se řeší? Klidně ať Batman pošle někoho do prdele, je mi to jedno. :D
779585
Nezajímají mě hádky v této diskuzi. Chci jen říct, že se na Snyderovu Justice League moc rád podívám, už se jí nemůžu dočkat. *:)**:+* Chápu, že ty 4 hodiny jsou děsivé, člověk si na to musí udělat čas. Při třech hodinách BvS se nenudím nikdy, tohle zvládnu taky. Jestli vy ne, nekoukejte na to. Ale ani prosím nehodnoťte, co jste neviděli. Ten předpoklad, že půjde o stejný, jen o hodně delší film, je tady až děsivě moc rozšířená. Já si to nemyslím. Je mi úplně jedno, jestli je to eRko. Snyder natočil film, jak ho chtěl, MPAA ho přirozeně ohodnotila podle nějakých tabulek. Nic víc. Žádná samoúčelná nahota nebo brutalita tam nebude. Tak co se řeší? Klidně ať Batman pošle někoho do prdele, je mi to jedno. *:D*
5 -2
reagují: Mr. Hlad
reagovat
reaguje na: Incitatus
Moje neochota pokračovat v této diskuzi je zapříčiněná nedostatkem času, třeba se chytne někdo další. Myslel sem, že příspěvek "nezlob se, ale vzdávám to" byl jasnej a ty už mě tu dál nebudeš popichovat a vyzývat k další diskuzi.
779583
Moje neochota pokračovat v této diskuzi je zapříčiněná nedostatkem času, třeba se chytne někdo další. Myslel sem, že příspěvek "nezlob se, ale vzdávám to" byl jasnej a ty už mě tu dál nebudeš popichovat a vyzývat k další diskuzi.
779582
3 0
reagují: Incitatus
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Nech toho, řekni číslo. Stejně oba víme, že v očích lidí tady jsi vyhrál ty. :D
779582
Nech toho, řekni číslo. Stejně oba víme, že v očích lidí tady jsi vyhrál ty. *:D*
779581
2 -2
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Incitatus
Nevím, vyhrál si
779581
Nevím, vyhrál si
779579
3 0
reagují: Incitatus
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Tak mi aspoň napiš, kolik těch z 362 989 lidí ten film nevidělo?:D Co je to velké množství? Kolik? Podle mě to nebude víc než 30 000, ale oba jen hádáme. 
Update: je to číslo přesných 50%, ale my se tu bavíme o 56% takže promiň za nepřesnosti
779579
Tak mi aspoň napiš, kolik těch z 362 989 lidí ten film nevidělo?*:D* Co je to velké množství? Kolik? Podle mě to nebude víc než 30 000, ale oba jen hádáme.  Update: je to číslo přesných 50%, ale my se tu bavíme o 56% takže promiň za nepřesnosti
779576
2 -2
reagují: TedGeorge
reagovat
MoS mě bavil, BvS je sračka, BvS ultimate o něco delší sračka a Justice League je Asylum parodie Avengers.

Přesto se na Snyder Cut těším. Jestli se i ten nepovede a stejně se za něj lidi budou bít, tak to bude už na nějakou studii na téma “Jak málo stačí k dětské radosti”. Každopádně už jen kvůli diskuzím na MZ je existence toho filmu win-win situace.
779578
MoS mě bavil, BvS je sračka, BvS ultimate o něco delší sračka a Justice League je Asylum parodie Avengers. Přesto se na Snyder Cut těším. Jestli se i ten nepovede a stejně se za něj lidi budou bít, tak to bude už na nějakou studii na téma “Jak málo stačí k dětské radosti”. Každopádně už jen kvůli diskuzím na MZ je existence toho filmu win-win situace.
2 -4
reagovat
Můžeme z toho odečíst třeba 30 000 lidí, ale do prde*e :D 360 000 lidí nám dává nějakou výpovědní hodnotu. Ty si v podstatě jen vymýšlíš na základě svých přesvědčení, ale pokud bychom brali různá hodnocení filmů, tak víc než 60 000 těch hodnocení nemůže být fake a i to je hrozně přehnaný číslo, spíš ne víc než 30 000.
779577
Můžeme z toho odečíst třeba 30 000 lidí, ale do prde*e *:D* 360 000 lidí nám dává nějakou výpovědní hodnotu. Ty si v podstatě jen vymýšlíš na základě svých přesvědčení, ale pokud bychom brali různá hodnocení filmů, tak víc než 60 000 těch hodnocení nemůže být fake a i to je hrozně přehnaný číslo, spíš ne víc než 30 000.
3 -4
reagovat
reaguje na: Incitatus
Nezlob se, ale vzdávám to.
779576
Nezlob se, ale vzdávám to.
779574
4 0
reagují: Incitatus
reagovat

uvidime

Už za měsic se dočkáme..bud vysmechu a pan Snyder si dá Pauzu nebo Uspechu a Warneri si budu Mnit Ruky -Disney+ dá spatečku a posune svého WinterSoliera,-o pár tydnu spakuje se Godzila tak budu mit čisté Pole Warneri,-.do kvetna než dojde BlackWidow nespis na stream ,-

to uvidime při superbowlu nebo 9/3 pri Disney prezentaci..
779575
Už za měsic se dočkáme..bud vysmechu a pan Snyder si dá Pauzu nebo Uspechu a Warneri si budu Mnit Ruky -Disney+ dá spatečku a posune svého WinterSoliera,-o pár tydnu spakuje se Godzila tak budu mit čisté Pole Warneri,-.do kvetna než dojde BlackWidow nespis na stream ,- to uvidime při superbowlu nebo 9/3 pri Disney prezentaci..
uvidime
2 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ti fanboyové to pak taky viděli, jinak by tomu nenapálili 10/10 kdyby ten film v budoucnu nechtěli vidět. 
Jenže to se pak každý film líbí jen určité sortě lidí, což je pravda, ale na těch webech nehodnotí jen určitá sorta lidí. Chceš mi teda říct, že těch 56 procent (přes 360 000 hodnocení) je ta určitá sorta lidí? 
779574
Ti fanboyové to pak taky viděli, jinak by tomu nenapálili 10/10 kdyby ten film v budoucnu nechtěli vidět.  Jenže to se pak každý film líbí jen určité sortě lidí, což je pravda, ale na těch webech nehodnotí jen určitá sorta lidí. Chceš mi teda říct, že těch 56 procent (přes 360 000 hodnocení) je ta určitá sorta lidí? 
779573
2 -2
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Incitatus
Hele já sem tolerantní, sám sem byl fanboy (a vlastně v jistém žánru dodnes jsem) a je mi fakt jedno, že lidi přijdou na imdb a dají BvS 10/10...

Vůbec nechápu, co se nám tu půl dne snažíš pomocí nízkého hodnocení na IMDB říct. 56% lidí na imdb hodnotilo více než 7/10, ale to přece neznamená, že se to většině lidí líbilo. Líbilo se to specifické sortě uživatelů, která tam hodnotí. Počet fanboyů hodnotících 10/10 už zmíněný byl - stejně tak druhá strana síly.

Ten článek na kterej sem odkazoval, by ti měl minimálně ukázat fakt, že dost velké množství z tvých 56 % ten film nevidělo. O dost větší množštví, než hodnotitelů 1 a 2.

reagoval sem na první verzi tvého příspěvku níže
779573
Hele já sem tolerantní, sám sem byl fanboy (a vlastně v jistém žánru dodnes jsem) a je mi fakt jedno, že lidi přijdou na imdb a dají BvS 10/10... Vůbec nechápu, co se nám tu půl dne snažíš pomocí nízkého hodnocení na IMDB říct. 56% lidí na imdb hodnotilo více než 7/10, ale to přece neznamená, že se to většině lidí líbilo. Líbilo se to specifické sortě uživatelů, která tam hodnotí. Počet fanboyů hodnotících 10/10 už zmíněný byl - stejně tak druhá strana síly. Ten článek na kterej sem odkazoval, by ti měl minimálně ukázat fakt, že dost velké množství z tvých 56 % ten film nevidělo. O dost větší množštví, než hodnotitelů 1 a 2. [i]reagoval sem na první verzi tvého příspěvku níže[/i]
779571
5 0
reagují: Incitatus
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Proč je to absurdní? Pro mě to je 10/10 a mám pro to svoje argumenty. Filmy jsou subjektivní. Nemám nic proti tomu, když tomu někdo dá 1/10, taky dávám některým mezi lidmi velmi oblíbeným filmům i 3/10.  Jestli je tohle pro tebe absurdní, tak se nemáme o čem bavit, protože tohle mi zavání něčím ve stylu "že můj názor je lepší než tvůj" a v takovém případě je diskuze bezpředmětná.    
Jde o to, že přes 56% lidí tomu dalo 7/10 a více, což znamená, že se to většině lidí minimálně líbilo. 
A ty 10/10 hodnocení znamenají počet fanoušků mezi které se řadím a kvůli kterým tu máme ZSJL. o to jde, ten film má spoustu fanoušků. 
Artuš jich tolik neměl a proto se za něj nebojovalo tolik jako za BvS. Má méně 10/10 hodnocení než BvS (o 4%) a přitom má vyšší celkové hodnocení o 0,3 myslím. Ale v tomhle ohledu už je to složitější. 

Nechci od tebe odpověď já se orientuji podle některých uživatelů na čsfd.

Hodnocení toho filmu už se moc nezmění ,takže tím argumentovat lze.

A Forrest Gump se sem hodí, protože ten film má více fanoušků, než BvS a je na internetu, takže mu tam může napálit 10/10 kdo chce., ale chápu, jak to myslíš. Pro lepší srovnání můžem dát třeba Endgame. Tam to ty tvoje "holubí letky" slušně vyhajpovaly. :D
navíc žádné "100 000 holubí letky" neexistují. To by ten film začal klesat až pár měsíců po uvedení, ale on klesal hned po premiéře. Těch pár tisíc fake hodnocení nic moc nezměnilo.
779571
Proč je to absurdní? Pro mě to je 10/10 a mám pro to svoje argumenty. Filmy jsou subjektivní. Nemám nic proti tomu, když tomu někdo dá 1/10, taky dávám některým mezi lidmi velmi oblíbeným filmům i 3/10.  Jestli je tohle pro tebe absurdní, tak se nemáme o čem bavit, protože tohle mi zavání něčím ve stylu "že můj názor je lepší než tvůj" a v takovém případě je diskuze bezpředmětná.     Jde o to, že přes 56% lidí tomu dalo 7/10 a více, což znamená, že se to většině lidí minimálně líbilo.  A ty 10/10 hodnocení znamenají počet fanoušků mezi které se řadím a kvůli kterým tu máme ZSJL. o to jde, ten film má spoustu fanoušků.  Artuš jich tolik neměl a proto se za něj nebojovalo tolik jako za BvS. Má méně 10/10 hodnocení než BvS (o 4%) a přitom má vyšší celkové hodnocení o 0,3 myslím. Ale v tomhle ohledu už je to složitější.  Nechci od tebe odpověď já se orientuji podle některých uživatelů na čsfd. Hodnocení toho filmu už se moc nezmění ,takže tím argumentovat lze. A Forrest Gump se sem hodí, protože ten film má více fanoušků, než BvS a je na internetu, takže mu tam může napálit 10/10 kdo chce., ale chápu, jak to myslíš. Pro lepší srovnání můžem dát třeba Endgame. Tam to ty tvoje "holubí letky" slušně vyhajpovaly. *:D* navíc žádné "100 000 holubí letky" neexistují. To by ten film začal klesat až pár měsíců po uvedení, ale on klesal hned po premiéře. Těch pár tisíc fake hodnocení nic moc nezměnilo.
779568
3 -4
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Incitatus
Pises, ze vetsine lidi se BvS podle hodnoceni IMDB libilo. Ma to hodnoceni 6,4, coz je i na superhrdinske filmy velmi nizke.

Zvlast kdyz vezmeme v potaz 14 % lidi, kteri tomu napalili 10/10, coz je naprosto stejne absurdni jako napalit tomu 1 z 10... To udelalo 3,7 % lidi. Pokud by jsi chtel argumentovat 2/10, tak to mas 2 %   - porad obrovsky nepomer.

Nevim, proc do toho tahas Forresta Gumpa - to je uplne mimo. Uz treba kvuli tomu, ze neexistovali holubi letky citajici skoro 100 000 lidi, kteri by tomu napalily automaticky plnou palbu.

Odpoved, cemu verit, pro tebe nemam. Ja mam vybranou hrstku lidi, jejichz nazory me zajimaji, ctu si je a jejich hodnoceni pro me je dulezity. Ale argumentovat temi cisly, jak si predvedl ty u porad relativne noveho superhrdinskeho filmu?

Vubec nevim, jak si to myslel s tim Kralem Artusem.
779568
Pises, ze vetsine lidi se BvS podle hodnoceni IMDB libilo. Ma to hodnoceni 6,4, coz je i na superhrdinske filmy velmi nizke. Zvlast kdyz vezmeme v potaz 14 % lidi, kteri tomu napalili 10/10, coz je naprosto stejne absurdni jako napalit tomu 1 z 10... To udelalo 3,7 % lidi. Pokud by jsi chtel argumentovat 2/10, tak to mas 2 %   - porad obrovsky nepomer. Nevim, proc do toho tahas Forresta Gumpa - to je uplne mimo. Uz treba kvuli tomu, ze neexistovali holubi letky citajici skoro 100 000 lidi, kteri by tomu napalily automaticky plnou palbu. Odpoved, cemu verit, pro tebe nemam. Ja mam vybranou hrstku lidi, jejichz nazory me zajimaji, ctu si je a jejich hodnoceni pro me je dulezity. Ale argumentovat temi cisly, jak si predvedl ty u porad relativne noveho superhrdinskeho filmu? Vubec nevim, jak si to myslel s tim Kralem Artusem.
779566
5 -1
reagují: Incitatus
reagovat
reaguje na: TedGeorge
A v čem přesně? Miluju tento typ argumentů. :D "Sice nemám žádný argument, ale seš mimo, protože tak to prostě je." 
Z tvé logiky se teda hodnoceními na IMDB nedá řídit a i takový Forrest Gump je jen přehajpovaná estráda? Výborné a čemu tedy máme věřit. Kritikům na MZ?:DKdyby tomu aspoň neodpovídala nálada ve společnosti, tak by se dalo uvažovat o tom, že něco nesedí, ale jak vidno, tak ta hodnocení reflektují náladu ve společnosti. Rozporuplný film = rozporuplné reakce na sociálních sítích. 
779566
A v čem přesně? Miluju tento typ argumentů. *:D* "Sice nemám žádný argument, ale seš mimo, protože tak to prostě je."  Z tvé logiky se teda hodnoceními na IMDB nedá řídit a i takový Forrest Gump je jen přehajpovaná estráda? Výborné a čemu tedy máme věřit. Kritikům na MZ?*:D*Kdyby tomu aspoň neodpovídala nálada ve společnosti, tak by se dalo uvažovat o tom, že něco nesedí, ale jak vidno, tak ta hodnocení reflektují náladu ve společnosti. Rozporuplný film = rozporuplné reakce na sociálních sítích. 
779565
3 -6
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Incitatus
To je sice pravda, ale nic to nemění na tom, že tvoje metrika kulhá na obě nohy :)
779565
To je sice pravda, ale nic to nemění na tom, že tvoje metrika kulhá na obě nohy :)
779562
5 -1
reagují: Incitatus
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Víš, že tam jde o první reakce a ne reakce po pěti letech?:D První reakce bývají zkreslené, to je pravda. Souhlasím s článkem, ale jak to souvisí s 5 let starým filmem?:D
779562
Víš, že tam jde o první reakce a ne reakce po pěti letech?*:D* První reakce bývají zkreslené, to je pravda. Souhlasím s článkem, ale jak to souvisí s 5 let starým filmem?*:D*
779560
2 -7
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: HAL
Nebavím se o fanoušcích, bavím se o tom, že se ten film líbil přes 50% lidem a nikde jsem netvrdil, že to tak nebylo u Justice League.:D Ta má dokonce méně extrémně kritických reakcí ale ztrácí na lidech, kteří by hodnotili 9 nebo 10/10.  
Na RT hodnotí kritici a ne tolik uživatelů jako na IMDB a nejspíš proto tam má BvS pozitivnější hodnocení než na IMDB (mluvím o users ratings, kritici jsou minoritní skupina, která by neměla nikoho zajímat, protože vám nic neřekne, filmy jsou subjektivní), stejně jako Justice League. Jenže rozdíl mezi těmito dvěma filmy spočívá ve fanouškovské základně. 
Na IMDb má JL méně než BvS jen tak mimochodem. BvS má zkrátka víc fanoušků. 
A ty videa znamenaly že je hodně opačných názorů než si psal ty. Že lidi nenávidí Luthora a nemají rádi BvS. A každý youtuber, pokud nenatočí něco kontroverzního, tak má u svých videí pozitivní reakce a kdyby nebylo filmových databazích tak bych věřil tomu, čemu věříš ty, ale statistiky mluví jasně.               

A také je tu ten fakt, že BvS má velké množství fanoušků, díky kterým je to pozitivnější hodnocení více vidět. Bojovalo se snad takhle za Artuše legenda o meči? Ne a proč? Protože neměl tolik fanoušků ale i on má více pozitivních reakcí než těch negativních. Dokonce více než BvS ale tratí na fanoušcích. 
779561
Nebavím se o fanoušcích, bavím se o tom, že se ten film líbil přes 50% lidem a nikde jsem netvrdil, že to tak nebylo u Justice League.*:D* Ta má dokonce méně extrémně kritických reakcí ale ztrácí na lidech, kteří by hodnotili 9 nebo 10/10.   Na RT hodnotí kritici a ne tolik uživatelů jako na IMDB a nejspíš proto tam má BvS pozitivnější hodnocení než na IMDB (mluvím o users ratings, kritici jsou minoritní skupina, která by neměla nikoho zajímat, protože vám nic neřekne, filmy jsou subjektivní), stejně jako Justice League. Jenže rozdíl mezi těmito dvěma filmy spočívá ve fanouškovské základně.  Na IMDb má JL méně než BvS jen tak mimochodem. BvS má zkrátka víc fanoušků.  A ty videa znamenaly že je hodně opačných názorů než si psal ty. Že lidi nenávidí Luthora a nemají rádi BvS. A každý youtuber, pokud nenatočí něco kontroverzního, tak má u svých videí pozitivní reakce a kdyby nebylo filmových databazích tak bych věřil tomu, čemu věříš ty, ale statistiky mluví jasně.                A také je tu ten fakt, že BvS má velké množství fanoušků, díky kterým je to pozitivnější hodnocení více vidět. Bojovalo se snad takhle za Artuše legenda o meči? Ne a proč? Protože neměl tolik fanoušků ale i on má více pozitivních reakcí než těch negativních. Dokonce více než BvS ale tratí na fanoušcích. 
779558
3 -7
reagovat
reaguje na: Incitatus
Karle, linkuju tě :) link
779560
Karle, linkuju tě :) https://www.moviezone.cz/clanek/27720-interstellar-a-spol-proc-neverit-hodnoceni-z-imdb
779559
7 0
reagují: Incitatus
reagovat
reaguje na: TedGeorge
IMDB je s diváckými hodnoceními mnohem přesnější než RT. Nebo spíš nejpřesnější. Pokud vím, tak není jiný web, který by měl více uživatelů co aktivně hodnotí filmy a jen to "počítám" pro ty, kterým se nechce. Není to moje RT, ale RT IMDB. 
779559
IMDB je s diváckými hodnoceními mnohem přesnější než RT. Nebo spíš nejpřesnější. Pokud vím, tak není jiný web, který by měl více uživatelů co aktivně hodnotí filmy a jen to "počítám" pro ty, kterým se nechce. Není to moje RT, ale RT IMDB. 
779556
1 -3
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Incitatus
Já tvůj komentář četl, jen mi nestál za odpověď, no ale když to potřebuješ...

Whedonova Justice League má při téhle tvé metrice taky přes 50% "pozitivních hodnocení". Tak já fakt nechápu proč to chtějí přetáčet, vždyť je to tak oblíbený a skvělý film! :(
Na Rotteny se radši ani nekoukej, to by tě bolelo.

Na ty tvé videa jsem se samozřejmě nedíval, ale jestli chceš, tady máš video které mi yt jako první vyhodilo na "batman v superman review" - Batman v Superman - The Worst Superhero Movie Ever Made? 
Má  krapet víc sledování a lajků než ty tvoje, pořád jsi si jistý tím že těch Snyderových fanoušků je tolik? ;)
779558
Já tvůj komentář četl, jen mi nestál za odpověď, no ale když to potřebuješ... Whedonova Justice League má při téhle tvé metrice taky přes 50% "pozitivních hodnocení". Tak já fakt nechápu proč to chtějí přetáčet, vždyť je to tak oblíbený a skvělý film! :( Na Rotteny se radši ani nekoukej, to by tě bolelo. Na ty tvé videa jsem se samozřejmě nedíval, ale jestli chceš, tady máš video které mi yt jako první vyhodilo na "batman v superman review" - [url=https://www.youtube.com/watch?v=_MwVuay1WD8]Batman v Superman - The Worst Superhero Movie Ever Made?[/url]  Má  krapet víc sledování a lajků než ty tvoje, pořád jsi si jistý tím že těch Snyderových fanoušků je tolik? *;)*
779551
6 -1
reagují: Incitatus
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se