Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Liga spravedlnosti má eRko

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
reaguje na: Barv666
Brucovi bylo způsobeno trauma smrtí rodičů, které zároveň přihlížel.
Trauma v dětství doslova mění a přepisuje strukturu mozku a lidé, kteří si něčím takovým projdou, mají zvýšenou citlivost vůči silnějším a negativním emocím. K tomu se ale dostaneme později.

Do jeho života se dostáváme v době, kdy je už vyzrálý a kdy si prošel dalšími kritickými a traumatickými situacemi v životě. Například smrtí přítele a kolegy, který byl mladší a který k němu pravděpodobně vzhlížel. Pro kterého byl pravděpodobně otcovskou figurou, respektive mentorem. A je možné, že si jeho smrt vyčítá, jelikož má jeho torso jako upomínku. Jako takový totem, který je akcelerátorem hněvu. A stejné emoce cítí, když se podívá na svůj oblek. On nevidí kostým, ale všechna zvěrstva, kterými si musel v té kápi za celou dobu projít. Všechno to násilí, bolest, zneužívání a všechna ta temná lidská zákoutí, u kterých byl svědkem.

Bruce se bez rodičů fixuje na nejbližší možné subjekty, které je mohou substituovat - Alfred, Robin, Jack O'Dwyer (rodinný přítel, který znal jeho rodiče a tudíž je přímým pojítkem s otcem).
Scéna s ním má samozřejmě i symbolický význam, my jsme tu ale pro Bruceovu psyché.

Bruce nezažil jen ztrátu rodičů a přátel, ale také narušení důvěry viz "20 years in Gotham, Alfred. We both know what promises are worth." Důvěra je základním pojítkem interpersonálních vztahů. Taková ztráta důvěry a většiny blízkých lidí je pro Bruce utrpením a hořkým uvědoměním, že nemůže nic kontrolovat - i přesto, že se snaží: boj se zločinem. Ta kápě je totiž pro něj forma kontroly a moci. Je to manifestace tzv. negativní kompenzace, kdy se Bruce stává soudcem a katem zároveň. On trestá a stigmatizuje. Snaží se napravit bezpráví, respektive napravit minulost.

Čímž se dostáváme k dekompenzaci, nebo-li k porušení kompenzace. Tohle samozřejmě nejde vést donekonečna a až se objeví ten správný pomyslný spouštěč, Bruce přestane mít kontrolu nad svým egem (už i tak slabou kontrolu). Z Bruce se stává katatymní osoba. Člověk, jenž ztrácí racionální nadhled a reaguje emocemi. Pro Bruce je svět dichotomní - zlý / dobrý. Nejsou žádné odstíny viz "If there is a one percent chance he is our enemy, we have to take it as an absolute certainty." Což se dá považovat i za projev kognitivní distorze, kdy Bruce diskvalifikuje pozitivní dopad Clarkových jednání a zkresleně si je vykládá. Tím pomyslným spouštěčem je samozřejmě Clark. Bytost, která má nadlidskou sílu a odolnost. Bytost, která je schopna změnit, co se jí zamane. Schválně jsem vybral tuhle momentku, jelikož je také symbolikou a metaforou (Clark si nese kříž). A tak je Clark symbolem moci, síly, změny, božské entity, kontroly atd. .... a to je pro Bruce utrpení. 

Tady se na chvíli zastavím, protože Bruce i Lex mají stejnou motivaci. Respektive se jejich motivace kříží. Lexova psychodynamika je bohužel ještě smutnější, ale zase kratší. Jen bych rád uvedl, že tady s Luthorem sdílí jádro. Zkráceně: Clark je tím samým mučivým stavem, jelikož představuje čistotu a ochranu. Kdežto Lex zažil bití a zneužívání jako dítě od otcovské figury, jež ho měla chránit, pečovat a milovat. Nikdo nezasáhl, když ho otec mlátil, ale Clark si může jen tak zachraňovat "bezbranná koťátka" ze stromu. Lex má - narozdíl od Bruce - poruchu osobnosti (pokud mi dovolíte přejít hranici filmového konstruktu) a tam už je to, bohužel, složitější. Ačkoliv jsou takto rozdílní, oba chtějí to samé - zničit Clarka. Protože on představuje nebezpečí. Ne pro lidi. Ne pro planetu. Ale exponuje jejich traumata - všechnu tu bolest, kterou tak pilně potlačovali. Jako třeba Bruce, který se vyhýbá Wayne Manor, jež nechce opravit, čímž se vyhýbá i svému uzdravujícímu procesu. Clark je pro ně zrcadlem, protože jim generuje ohrožující pocity a hlubokou bezcennost (Bruce nemá moc zachránit své blízké; Lex byl ponižován otcem).

A tak Bruce padá hlouběji do svého stínu za pomoci Luthorových "machiavelistických" intrik, které jsou spletité. Takového člověka jen tak nepřivedete k rozumu.

Čímž se dostáváme k finálnímu konfliktu. 
Bruce použije kryptonit a oslabí Clarka na "křehčí" úroveň, přičemž mu oznamuje: "You're not brave. Men are brave." Tady se dostáváme k projektivní identifikaci. Vnitřní konflikty, které nejsme schopni vyřešit, případně identifikovat, můžeme promítnout na jiné lidi. Clark se stává zranitelným a křehkým. Dostal se na úroveň nás ostatních, kteří trpíme, cítíme bolest a musíme dennodenně bojovat s krutým světem (viz předešlý text Bruceovy psyché), a proto jsme ti, kteří jsou doopravdy stateční, kteří se musí překonávat. Jelikož přesně tohle dělal Bruce celý svůj život. Tohle se týká i několika monologů, které vede ke Clarkovi, když s ním mlátí o stěny a mluví o svých rodičích.

Jakmile leží Clark před Brucem zranitelný, nemohoucí a smrtelný, tak si Bruce promítá smrt svých rodičů a veškerého utrpení, jež zažil. Protože on je přece oběť a před ním leží a krvácí ten nepřemožitelný objekt moci, který skolil. Protože tam leží další objekt, který má vyřešit jeho vnitřní konflikt. A čím mocnější a neporazitelnější se ten objekt jeví, tím více uvolňující pocit bude Bruce cítit. Jelikož sebepoškozování je jako další droga - postupem času musíte zvyšovat dávky.

Clark v poslední chvíli myslí na svou matku, což je pochopitelné. Co je ale zajímavé, že ji osloví křestním jménem "Martha". Termín zrcadlení má více významů a jedním z nich je i zrcadlení v rámci konverzace, kdy můžeme asimilovat gesta, intonaci a případně slova. Clark slyšel toto jméno několikrát za sebou a v kritické situaci, která ho zastihla absolutně nepřipraveného, tudíž se to jméno do jeho mysli vpilo jako tuž do papíru.

Clark tedy vyslovuje ono jméno z posledních sil.

Bruce nepřipravený na něco tak osobního - stejně jako byl Clark - slyší něco, co je ale u něj spjato s posledním dechem jeho otce Thomasem Waynem.
Bruce je vyveden z míry a nechápe souvislosti. Nerozumí situaci a je zmatený. On je přece ta oběť v rámci projekce a ta nelidská entita nemůže nahrazovat otcovskou figuru, neřkuli znát jméno jeho matky. Ta entita je přece ohrožující, neosobní, nelidská. Tak proč řekla to jméno?!
A zde přichází kouzelná věta. Není to kouzelné slovo "Martha", ale kouzelná věta z úst Lois: "It's his mother's name."
V té chvíli si Bruce promítá scénu smrti svých rodičů znovu. Ale on už není obětí. Už není tím bezbranným chlapcem.
Je útočníkem. 
A v rámci projekce se Clark stává obětí s Lois po boku.
Tento katarzní moment s ním rezonuje natolik, že se z odlidštěné nepřirozené entity (Clark) stává lidská bytost, která má také matku. Bruce v tomto momentě odhazuje kryptonitové kopí (kopí osudu -> Ježíš –> Clark, který si nese kříž) a začíná jeho cesta uzdravení, sebereflexe a pokání.

To Be Continued ... on Zack Snyder's Justice League.

P.S.: Vynechal jsem abúzus alkoholu, promiskuitu, depresi, rezignaci na budoucnost (rodina-> vinný sklep).
779648
Brucovi bylo způsobeno trauma smrtí rodičů, které zároveň [url=https://i.ytimg.com/vi/pb-9As7YzwY/maxresdefault.jpg]přihlížel[/url]. Trauma v dětství doslova mění a přepisuje strukturu mozku a lidé, kteří si něčím takovým projdou, mají zvýšenou citlivost vůči silnějším a negativním emocím. K tomu se ale dostaneme později. Do jeho života se dostáváme v době, kdy je už vyzrálý a kdy si prošel dalšími kritickými a traumatickými situacemi v životě. Například smrtí [url=https://img.cinemablend.com/quill/b/9/f/c/6/a/b9fc6a41f34b61baf762780660e40c17757f13ce.jpg]přítele a kolegy[/url], který byl mladší a který k němu pravděpodobně vzhlížel. Pro kterého byl pravděpodobně otcovskou figurou, respektive mentorem. A je možné, že si jeho smrt vyčítá, jelikož má jeho torso jako upomínku. Jako takový totem, který je akcelerátorem hněvu. A stejné emoce cítí, když se podívá na svůj oblek. On nevidí kostým, ale všechna zvěrstva, kterými si musel v té kápi za celou dobu projít. [url=https://media.comicbook.com/2020/03/ben-affleck-explains-why-he-left-batman-role-1209980.jpeg?auto=webp&width=696&height=390&crop=696:390,smart]Všechno to násilí, bolest, zneužívání a všechna ta temná lidská zákoutí, u kterých byl svědkem.[/url] Bruce se bez rodičů fixuje na nejbližší možné subjekty, které je mohou substituovat - Alfred, Robin, [url=https://i.ibb.co/hFvjC1c/Sn-mek-obrazovky-2021-02-06-v-0-23-12.png]Jack O'Dwyer[/url] (rodinný přítel, který znal jeho rodiče a tudíž je přímým pojítkem s otcem). Scéna s ním má samozřejmě i symbolický význam, my jsme tu ale pro Bruceovu psyché. Bruce nezažil jen ztrátu rodičů a přátel, ale také narušení důvěry viz [url=http://itsalltherage.com/wp-content/uploads/2016/03/brice.jpg]"20 years in Gotham, Alfred. We both know what promises are worth."[/url] Důvěra je základním pojítkem interpersonálních vztahů. Taková ztráta důvěry a většiny blízkých lidí je pro Bruce utrpením a hořkým uvědoměním, že nemůže nic kontrolovat - i přesto, že se snaží: boj se zločinem. Ta kápě je totiž pro něj forma kontroly a moci. Je to manifestace tzv. negativní kompenzace, kdy se Bruce stává soudcem a katem zároveň. [url=http://cdn3-www.superherohype.com/assets/uploads/gallery/bvs-trailer-2-screenshots/batman-v-superman-trailer-021.jpg]On trestá a stigmatizuje. [/url]Snaží se napravit bezpráví, respektive napravit minulost. Čímž se dostáváme k dekompenzaci, nebo-li k porušení kompenzace. Tohle samozřejmě nejde vést donekonečna a až se objeví ten správný pomyslný spouštěč, Bruce přestane mít kontrolu nad svým egem (už i tak slabou kontrolu). Z Bruce se stává katatymní osoba. Člověk, jenž ztrácí racionální nadhled a reaguje emocemi. Pro Bruce je svět dichotomní - zlý / dobrý. Nejsou žádné odstíny viz [url=https://49.media.tumblr.com/c52631ef453e7258528912b8829c07b5/tumblr_o1y0n4CHZP1ry8rcwo1_400.gif]"If there is a one percent chance he is our enemy, we have to take it as an absolute certainty."[/url] Což se dá považovat i za projev kognitivní distorze, kdy Bruce diskvalifikuje pozitivní dopad Clarkových jednání a zkresleně si je vykládá. Tím pomyslným spouštěčem je samozřejmě Clark. Bytost, která má nadlidskou sílu a odolnost. Bytost, která je schopna změnit, co se jí [url=https://static1.comicvine.com/uploads/original/11121/111211851/5120277-9454522640-batma.jpg]zamane[/url]. Schválně jsem vybral tuhle momentku, jelikož je také symbolikou a metaforou (Clark si nese kříž). A tak je Clark symbolem moci, síly, změny, božské entity, kontroly atd. .... a to je pro Bruce utrpení.  Tady se na chvíli zastavím, protože Bruce i Lex mají stejnou motivaci. Respektive se jejich motivace kříží. Lexova psychodynamika je bohužel ještě smutnější, ale zase kratší. Jen bych rád uvedl, že tady s Luthorem sdílí jádro. Zkráceně: Clark je tím samým mučivým stavem, jelikož představuje čistotu a ochranu. Kdežto Lex zažil bití a zneužívání jako dítě od otcovské figury, jež ho měla chránit, pečovat a milovat. Nikdo nezasáhl, když ho otec mlátil, ale Clark si může jen tak [url=https://img.wattpad.com/fb3430af2c06309d9d0455322456342cb57a1856/68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f393068696c656330732d304561773d3d2d3335393332303333302e313461366164623162323562303638663836313534313134363236342e676966?s=fit&w=720&h=720]zachraňovat "bezbranná koťátka" ze stromu.[/url] Lex má - narozdíl od Bruce - poruchu osobnosti (pokud mi dovolíte přejít hranici filmového konstruktu) a tam už je to, bohužel, složitější. Ačkoliv jsou takto rozdílní, oba chtějí to samé - zničit Clarka. Protože on představuje nebezpečí. Ne pro lidi. Ne pro planetu. Ale exponuje jejich traumata - všechnu tu bolest, kterou tak pilně potlačovali. Jako třeba Bruce, který se vyhýbá [url=https://oyster.ignimgs.com/wordpress/stg.ign.com/2018/04/wayne-manor1.jpg]Wayne Manor[/url], jež nechce opravit, čímž se vyhýbá i svému uzdravujícímu procesu. Clark je pro ně zrcadlem, protože jim generuje ohrožující pocity a hlubokou bezcennost (Bruce nemá moc zachránit své blízké; Lex byl ponižován otcem). A tak Bruce padá hlouběji do svého stínu za pomoci Luthorových "[url=https://qph.fs.quoracdn.net/main-qimg-5f13f3a7f4ad6c468e1f619df32f0658.webp]machiavelistických[/url]" intrik, které jsou [url=https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BYWNkOTdiMzctZjQwZC00NTFlLWE1OGItYjcyY2MyYTFmYWQzXkEyXkFqcGdeQXVyMjI3NzE4MTM@._V1_.jpg]spletité[/url]. Takového člověka jen tak [url=https://pbs.twimg.com/media/CjZ9V4lW0AEFNON.jpg]nepřivedete k rozumu[/url]. Čímž se dostáváme k finálnímu konfliktu.  Bruce použije kryptonit a oslabí Clarka na "křehčí" úroveň, přičemž mu oznamuje: [url=https://pbs.twimg.com/media/DWBErb0V4AALLPm.jpg]"You're not brave. Men are brave."[/url] Tady se dostáváme k projektivní identifikaci. Vnitřní konflikty, které nejsme schopni vyřešit, případně identifikovat, můžeme promítnout na jiné lidi. Clark se stává zranitelným a křehkým. Dostal se na úroveň nás ostatních, kteří trpíme, cítíme bolest a musíme dennodenně bojovat s krutým světem (viz předešlý text Bruceovy psyché), a proto jsme ti, kteří jsou doopravdy stateční, kteří se musí překonávat. Jelikož přesně tohle dělal Bruce celý svůj život. Tohle se týká i několika monologů, které vede ke Clarkovi, když s ním mlátí o stěny a mluví o svých rodičích. Jakmile leží Clark před Brucem zranitelný, nemohoucí a smrtelný, tak si Bruce promítá smrt svých rodičů a veškerého utrpení, jež zažil. Protože on je přece [url=https://i.ibb.co/DM8z8Q8/Sn-mek-obrazovky-2021-02-06-v-0-43-22.png]oběť[/url] a před ním leží a krvácí ten [url=https://cosmicbook.news/images/batman-superman-fight.jpg]nepřemožitelný objekt[/url] moci, který [url=https://external-preview.redd.it/LXUTgI5DHf30jlbRq2r8R6rRCmrDg8M9Nc_yJpVzVgA.jpg?auto=webp&s=6b53633a170dc3100ea761b41a92487226850df8]skolil[/url]. Protože tam leží další objekt, který má vyřešit jeho vnitřní konflikt. A čím [url=https://www.meme-arsenal.com/memes/0f58cbeaeec5686454434c739450d4be.jpg]mocnější a neporazitelnější [/url]se ten objekt jeví, tím více uvolňující pocit bude Bruce cítit. Jelikož sebepoškozování je jako další droga - postupem času musíte zvyšovat dávky. Clark v poslední chvíli myslí na svou matku, což je pochopitelné. Co je ale zajímavé, že ji osloví křestním jménem "Martha". Termín zrcadlení má více významů a jedním z nich je i zrcadlení v rámci konverzace, kdy můžeme asimilovat gesta, intonaci a případně [url=https://i.ibb.co/qC15MPp/Sn-mek-obrazovky-2021-02-05-v-23-36-17.png]slova[/url]. Clark slyšel toto jméno několikrát za sebou a v kritické situaci, která ho zastihla absolutně nepřipraveného, tudíž se to jméno do jeho mysli vpilo jako tuž do papíru. Clark tedy vyslovuje ono jméno z posledních sil. Bruce nepřipravený na něco tak osobního - stejně jako byl Clark - slyší něco, co je ale u něj spjato s posledním dechem jeho otce [url=https://i.ibb.co/4jz5PmR/Sn-mek-obrazovky-2021-02-05-v-23-47-27.png]Thomasem Waynem[/url]. Bruce je vyveden z míry a nechápe souvislosti. Nerozumí situaci a je zmatený. On je přece ta oběť v rámci projekce a ta nelidská entita nemůže nahrazovat otcovskou figuru, neřkuli znát jméno jeho matky. Ta entita je přece ohrožující, neosobní, [url=https://external-preview.redd.it/LXUTgI5DHf30jlbRq2r8R6rRCmrDg8M9Nc_yJpVzVgA.jpg?auto=webp&s=6b53633a170dc3100ea761b41a92487226850df8]nelidská[/url]. [url=https://media.tenor.com/images/e290b360c6e6a97859a50f3dc0c0ca8f/tenor.png]Tak proč řekla to jméno?![/url] A zde přichází kouzelná věta. Není to kouzelné slovo "Martha", ale kouzelná věta z úst Lois: [url=https://2.bp.blogspot.com/-RwZqBWqi09A/XKAvk2r393I/AAAAAAAABDo/Kj0J4hRBgoI1Irf9j82PPZqkatAb0aqsACLcBGAs/s1600/Screenshot%2B%2528819%2529.png]"It's his mother's name."[/url] V té chvíli si Bruce promítá scénu smrti svých rodičů znovu. Ale on už není obětí. Už není tím bezbranným chlapcem. [url=https://www.scifimoviezone.com/imagecomichero/bvs071.jpg]Je útočníkem. [/url] A v rámci projekce se Clark stává obětí s Lois po boku. Tento katarzní moment s ním rezonuje natolik, že se z odlidštěné nepřirozené entity (Clark) stává lidská bytost, která má také matku. Bruce v tomto momentě odhazuje kryptonitové kopí (kopí osudu -> Ježíš –> Clark, který si nese kříž) a začíná jeho cesta uzdravení, sebereflexe a pokání. To Be Continued ... on Zack Snyder's Justice League. P.S.: Vynechal jsem [url=https://static0.srcdn.com/wordpress/wp-content/uploads/2018/04/Bruce-Wayne-in-Batman-v-Superman.jpg?q=50&fit=crop&w=740&h=370]abúzus alkoholu, promiskuitu, depresi, rezignaci na budoucnost (rodina-> vinný sklep).[/url]
779520
8 -10
reagovat
Já se musím taky přidat do tábora lidí, které to začíná sakra zajímat. Snydera mám rád (některé jeho filmy dokonce velmi rád), MoS je pro mě dokonalé vítězství megalomanské hmoty nad duchem a moc si neumím představit, jak jinak by vlastně film se Supermanem měl vypadat (možná někdy zkusím toho Singera), BvS bylo o poznání horší, ale já si snad kruci doplním i tu prodlouženou verzi, abych to měl všechno komplet. Doba je na to ideální.
JL jsem po tragických ohlasech ani nezkoušel, takže to pro mě bude fungl nový film se vším všudy. A nejvíc mě na tom láká to, co asi jinak lidi spíš odrazuje - ty čtyři hodiny. Třeba to bude krapet šmrncnutý Bélou Tarrem...
779625
Já se musím taky přidat do tábora lidí, které to začíná sakra zajímat. Snydera mám rád (některé jeho filmy dokonce velmi rád), MoS je pro mě dokonalé vítězství megalomanské hmoty nad duchem a moc si neumím představit, jak jinak by vlastně film se Supermanem měl vypadat (možná někdy zkusím toho Singera), BvS bylo o poznání horší, ale já si snad kruci doplním i tu prodlouženou verzi, abych to měl všechno komplet. Doba je na to ideální. JL jsem po tragických ohlasech ani nezkoušel, takže to pro mě bude fungl nový film se vším všudy. A nejvíc mě na tom láká to, co asi jinak lidi spíš odrazuje - ty čtyři hodiny. Třeba to bude krapet šmrncnutý Bélou Tarrem...
3 -4
reagovat

názor

JL je film (for me) o chlup lepsi nez Catwoman s Berry, na urovni Green Lanterna a vsechny tri jsou o chlup horsi nez spatne Marvelovky a Foxovky jako Thor 2 a Fantastic 4, nechapu kolik kilogramu petersona museli nasosat vedouci a zodpovedni lide za vypusteni JL do sveta. Snyder Cut tedy muze byt jen lepsi ale zaroven necekam zadny zazraky a 70 mega co dostal je podle me uplny preplesk a kdyby to investovali do nejakeho noveho filmu udelali by lepe. Pro srovnani: za me nemuro uno je komixovka Logan, MoS je super, Watchmen taktez, noveho Jokera jsem nefeeloval, Black Panther a C. Marvel bida atd...
779623
JL je film (for me) o chlup lepsi nez Catwoman s Berry, na urovni Green Lanterna a vsechny tri jsou o chlup horsi nez spatne Marvelovky a Foxovky jako Thor 2 a Fantastic 4, nechapu kolik kilogramu petersona museli nasosat vedouci a zodpovedni lide za vypusteni JL do sveta. Snyder Cut tedy muze byt jen lepsi ale zaroven necekam zadny zazraky a 70 mega co dostal je podle me uplny preplesk a kdyby to investovali do nejakeho noveho filmu udelali by lepe. Pro srovnani: za me nemuro uno je komixovka Logan, MoS je super, Watchmen taktez, noveho Jokera jsem nefeeloval, Black Panther a C. Marvel bida atd...
názor
3 -3
reagovat
Bude tam Gal Gadot nahá? Ne? Tak mě to nezajímá. 
779622
Bude tam Gal Gadot nahá? Ne? Tak mě to nezajímá. 
3 -5
reagovat
reaguje na: Incitatus
Protože Snyder se za posledních deset let zmohl jen na jednu efektní slátaninu, jeden sterilní animák, jeden slušný film s nevyužitým potenciálem a pak na úděsný BvS. Ani potom někteří neuznali že místo kvality dodává opájení se vlastní výjimečností, a dali mu pátou šanci s Ligou spravedlnosti. Když neuspěla ani ta, tak se chytli posledního stébla a vyzývají Snyder Cut. Něco mi říká, že když i ten dopadne mizerně, tak se plynule přeorientují na šanci číslo sedm. Není divu že spoustu lidí tenhle přístup sere. Vždyť už je to trapné jak Rathova obhajoba.
779621
Protože Snyder se za posledních deset let zmohl jen na jednu efektní slátaninu, jeden sterilní animák, jeden slušný film s nevyužitým potenciálem a pak na úděsný BvS. Ani potom někteří neuznali že místo kvality dodává opájení se vlastní výjimečností, a dali mu pátou šanci s Ligou spravedlnosti. Když neuspěla ani ta, tak se chytli posledního stébla a vyzývají Snyder Cut. Něco mi říká, že když i ten dopadne mizerně, tak se plynule přeorientují na šanci číslo sedm. Není divu že spoustu lidí tenhle přístup sere. Vždyť už je to trapné jak Rathova obhajoba.
779608
7 -2
reagují: Incitatus
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
:DDD máš ode mě palec nahoru a pivo :D
779618
:DDD máš ode mě palec nahoru a pivo :D
779537
2 -6
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
Já pevně doufám, že to bude jako Batman vs Superman. To by byla pecka.

RIP Christopher Plummer, v Na nože byl dokonalej.
779617
Já pevně doufám, že to bude jako Batman vs Superman. To by byla pecka. RIP Christopher Plummer, v Na nože byl dokonalej.
779588
4 -2
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jen aby to nakonec nebylo něco jako Kruh. Jako že když se na to podíváš a do sedmi dnů nedáš 10/10 na imdb, tak ti z televize vyleze kfk a pobodá tě batarangem.
779614
Jen aby to nakonec nebylo něco jako Kruh. Jako že když se na to podíváš a do sedmi dnů nedáš 10/10 na imdb, tak ti z televize vyleze kfk a pobodá tě batarangem.
779610
11 0
reagovat
Já vám garantuju že tohle celý je něco mezi The Room a Českým Snem. 
779610
Já vám garantuju že tohle celý je něco mezi The Room a Českým Snem. 
7 -2
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: Barv666
Právě to je na tom to vtipné, on vlastně nastavuje zrcadlo těm, co to odsuzují :D každopádně to nic nemění na mimoznosti jeho komentáře.
Mě by spíš zajímalo, proč se všichni netěšíme z toho, že to bude? Nikomu to neubližuje, vybrali se díky tomu peníze na dobrou věc, je to "splněný sen" jednoho režiséra a jeho fanoušků, a důkaz toho, že bojovat za něco může mít smysl (nebýt tolika reakcí, tak by to nebylo, ale samozřejmě bez HBO max by to asi nevzniklo i reakcím navzdory) tak proč jim to nepřát? A možná díky tomu bude znikat mnoho "odvážných" projektů v budoucnosti. Je to win win situation pro všechny (možná ne pro Warnery, to se ještě uvidí :D a i nás fanoušky to může ve výsledku zklamat, mě teda určitě)
779608
Právě to je na tom to vtipné, on vlastně nastavuje zrcadlo těm, co to odsuzují *:D* každopádně to nic nemění na mimoznosti jeho komentáře. Mě by spíš zajímalo, proč se všichni netěšíme z toho, že to bude? Nikomu to neubližuje, vybrali se díky tomu peníze na dobrou věc, je to "splněný sen" jednoho režiséra a jeho fanoušků, a důkaz toho, že bojovat za něco může mít smysl (nebýt tolika reakcí, tak by to nebylo, ale samozřejmě bez HBO max by to asi nevzniklo i reakcím navzdory) tak proč jim to nepřát? A možná díky tomu bude znikat mnoho "odvážných" projektů v budoucnosti. Je to win win situation pro všechny (možná ne pro Warnery, to se ještě uvidí *:D* a i nás fanoušky to může ve výsledku zklamat, mě teda určitě)
779606
4 -1
reagují: kfk, hanak_v_exilu
reagovat
Řekni mi, v čem se toto liší od vysmívání neúspěchu, zahazování S-cutu před jeho shlédnutím?
779606
Řekni mi, v čem se toto liší od vysmívání neúspěchu, zahazování S-cutu před jeho shlédnutím?
779605
8 0
reagují: Incitatus
reagovat
reaguje na: mkubalikova
Jak jsi na to přišla?:o Neříkám, že to není pravda (ale nemyslím si, že by byla), jen nevím, jak si na to přišla. :D 
779604
Jak jsi na to přišla?*:o* Neříkám, že to není pravda (ale nemyslím si, že by byla), jen nevím, jak si na to přišla. *:D* 
779596
1 -4
reagovat
reaguje na: proust.d
Z posledních let jsem toho viděl od Marvelu málo, ale mě u jejich filmů právě vadilo, že jsou takové nemastné, neslané. Že míří hodně na jistotu a na to aby neurazily. U DC jsou víc utržení ze řetězu. V dobrém i špatném slova smyslu.

Ale mě obdivování Marvelu nevadí. Mrzí mě, že je takový vztek, když se někdo rozhodne udělat něco jinak než jak to známe. A není to jen u tohoto filmu. 
779597
Z posledních let jsem toho viděl od Marvelu málo, ale mě u jejich filmů právě vadilo, že jsou takové nemastné, neslané. Že míří hodně na jistotu a na to aby neurazily. U DC jsou víc utržení ze řetězu. V dobrém i špatném slova smyslu. Ale mě obdivování Marvelu nevadí. Mrzí mě, že je takový vztek, když se někdo rozhodne udělat něco jinak než jak to známe. A není to jen u tohoto filmu. 
779595
4 -2
reagovat
reaguje na: Incitatus
Jestli dobře počítám, tak 84.800 (matematická simulace rozdílu mezi aritmetickým a váženým průměrem). 8)
779596
Jestli dobře počítám, tak 84.800 (matematická simulace rozdílu mezi aritmetickým a [url=https://help.imdb.com/article/imdb/track-movies-tv/weighted-average-ratings/GWT2DSBYVT2F25SK?ref_=cons_tt_rt_wtavg#]váženým[/url] průměrem). *8)*
779592
3 -1
reagují: Incitatus
reagovat
reaguje na: RegistrovanKvul
Ahoj, s tim filtrovanim horsich a dobrych casti, to delam u MCU a pak jsou ty filmy super)
779595
Ahoj, s tim filtrovanim horsich a dobrych casti, to delam u MCU a pak jsou ty filmy super)
779593
4 -1
reagují: RegistrovanKvul
reagovat
Scéna v BvS, kdy Bruce posiluje, předtím než vyzve Supermana na souboj, je pro mě hodnotnější než polovina filmů v MCU. Snydera nijak neobdivuju, ale některé jeho pohledy na danou látku mi přijdou zajímavé, i když třeba ne nějak zvlášť hluboké.
Chce to umět filtrovat ty horší části a najít si tam to dobré. Což chápu, že spousta lidí nechce nebo nedokáže. 

Místní emotivní reakce, včetně od některých členů redakce zavání spíš nějakým osobním problémem, než že by se to týkalo kvalit samotného filmu.

Některým názorům, že je špatně předělat jednou hotový film moc nerozumím. Zvlášť tady, kdy se to přímo nabízí a nový “cut” bude podle všeho výrazně odlišný. Naopak mě více vadí různě extended cuty (např. u Pána Prstenů, Amadeus, Blade Runner), kdy jsou ty změny malé a často člověk vůbec neví, kterou verzi si má pustit.
779593
Scéna v BvS, kdy Bruce posiluje, předtím než vyzve Supermana na souboj, je pro mě hodnotnější než polovina filmů v MCU. Snydera nijak neobdivuju, ale některé jeho pohledy na danou látku mi přijdou zajímavé, i když třeba ne nějak zvlášť hluboké. Chce to umět filtrovat ty horší části a najít si tam to dobré. Což chápu, že spousta lidí nechce nebo nedokáže.  Místní emotivní reakce, včetně od některých členů redakce zavání spíš nějakým osobním problémem, než že by se to týkalo kvalit samotného filmu. Některým názorům, že je špatně předělat jednou hotový film moc nerozumím. Zvlášť tady, kdy se to přímo nabízí a nový “cut” bude podle všeho výrazně odlišný. Naopak mě více vadí různě extended cuty (např. u Pána Prstenů, Amadeus, Blade Runner), kdy jsou ty změny malé a často člověk vůbec neví, kterou verzi si má pustit.
2 -7
reagují: proust.d
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Jen číslo a už budu hodnej. link
779592
Jen číslo a už budu hodnej. https://media1.tenor.com/images/2b9988dc00df4b9c67e44aca6eda6430/tenor.gif?itemid=10136432
779583
1 -4
reagují: mkubalikova
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
jak kteří. :D8) ale bojím se, že to jako BvS nebude, protože původní scénář není realizovaný, takže to bude mít asi blíž spíš k MoS říznutým Watchmenama (bez šokujících zvratů a spletitého příběhu) než k BvS.

Ano nedává to moc smysl.  Protože ta kombinace zní dobře.:D
779591
jak kteří. *:D**8)* ale bojím se, že to jako BvS nebude, protože původní scénář není realizovaný, takže to bude mít asi blíž spíš k MoS říznutým Watchmenama (bez šokujících zvratů a spletitého příběhu) než k BvS. Ano nedává to moc smysl.  Protože ta kombinace zní dobře.*:D*
779588
2 -6
reagovat
reaguje na: PeeTee12
Tohle mi právě přijde divný. Já si nemyslím, že by se lidi báli toho, že to bude jako Justice League. 

Lidi se bojí toho, že to bude jako Batman vs. Superman. 
779588
Tohle mi právě přijde divný. Já si nemyslím, že by se lidi báli toho, že to bude jako Justice League.  Lidi se bojí toho, že to bude jako Batman vs. Superman. 
779585
9 -1
reagují: Robur, Incitatus
reagovat
Tyjo, ten buzz kolem toho filmu je neskutecnej - i me to zacall zajimat a mozna si to i pustim. A to jsem puvodni JL nevidel, z traileru mi prisla hrozna, z celyho DCEU jsem videl jen prvni Wonder Woman (byla ok) a par scen z Batman vs Superman, takze jde vlastne hodne mimo me (nejsem ani Marvel fanousek, jejich filmy jsou fajn oddychovky, ale pro me nic vic). 

Do ty PR kampane ale Waneri slapou neskutecne, fakt to vyvolava dojem nejaky dulezity filmovy udalosti, prvni trailer vypadal zajimave. Necekam od toho nic, muze to jen prekvapit, ale ten vyvoj tohohle filmu je natolik fascinujici, ze se to muze stat milnikem pro vznik podobnejch srandaprojektu. 
A marketingove si myslim, ze se to WB musi vyplatit - pusti si to fandove i hateri, navic i zvedavci, ktere posbiraji po ceste (jako ja). Tak uvidime, co z toho nakonec vzejde.
779586
Tyjo, ten buzz kolem toho filmu je neskutecnej - i me to zacall zajimat a mozna si to i pustim. A to jsem puvodni JL nevidel, z traileru mi prisla hrozna, z celyho DCEU jsem videl jen prvni Wonder Woman (byla ok) a par scen z Batman vs Superman, takze jde vlastne hodne mimo me (nejsem ani Marvel fanousek, jejich filmy jsou fajn oddychovky, ale pro me nic vic).  Do ty PR kampane ale Waneri slapou neskutecne, fakt to vyvolava dojem nejaky dulezity filmovy udalosti, prvni trailer vypadal zajimave. Necekam od toho nic, muze to jen prekvapit, ale ten vyvoj tohohle filmu je natolik fascinujici, ze se to muze stat milnikem pro vznik podobnejch srandaprojektu.  A marketingove si myslim, ze se to WB musi vyplatit - pusti si to fandove i hateri, navic i zvedavci, ktere posbiraji po ceste (jako ja). Tak uvidime, co z toho nakonec vzejde.
3 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se