Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Proč tvůrci Hry o trůny odešli od Star Wars? A o čem měla být jejich nová trilogie?

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
reaguje na: djcharlie
Jde o celkové vyznění  = dokázali, že umí adaptovat, vlastně je tam ani tak nezajímalo fantasy a když to měli psát sami, tak uspěchali konec.

Asi bych byl radši, kdyby příští SW dělal někdo, kdo je má rád a dá do nich "to srdíčko".
734009
Jde o celkové vyznění  = dokázali, že umí adaptovat, vlastně je tam ani tak nezajímalo fantasy a když to měli psát sami, tak uspěchali konec. Asi bych byl radši, kdyby příští SW dělal někdo, kdo je má rád a dá do nich "to srdíčko".
733990
4 0
reagují: KarelR
reagovat
Ten hate na GoT je už směšnej
733990
Ten hate na GoT je už směšnej
5 -6
reagují: Gonzi
reagovat
U GoT bylo hrozně vidět, kde končí předloha a kde si začali cucat z prstu a bojím se, že u SW by to dopadlo stejně. Tak teďka jenom doufat, že to dostane na starost někdo kdo má vizi a dokáže celý tenhle ansámbl ukočírovat. A mohli by nám konečně ukázat něco z temný strany síly, protože mi připadá trestuhodně nevyužitá. Nebo mi rovnou navalte něco z Warhammeru 40k a nechte chvíli SW u ledu. 
733965
U GoT bylo hrozně vidět, kde končí předloha a kde si začali cucat z prstu a bojím se, že u SW by to dopadlo stejně. Tak teďka jenom doufat, že to dostane na starost někdo kdo má vizi a dokáže celý tenhle ansámbl ukočírovat. A mohli by nám konečně ukázat něco z temný strany síly, protože mi připadá trestuhodně nevyužitá. Nebo mi rovnou navalte něco z Warhammeru 40k a nechte chvíli SW u ledu. 
4 -2
reagovat
Oni buď měli GoT úplně u párku, nebo  jsou prostě Blbý a blbější. Jako Blbý a blbější pod bičem Kennedy? Tak to by překonalo i Ruina Johnsona. Jinak k těm přezdívkám. Tady je to vskutku oprávněně, protože já jako čtenář jsem se nestačil divit, do jakého bahna to poslali. Tohle se nedá omluvit, to byly takové díry ve scénáři a v logice, že to prostě budou do konce svých kariér poslouchat. A je to dobře!:))
733962
Oni buď měli GoT úplně u párku, nebo  jsou prostě Blbý a blbější. Jako Blbý a blbější pod bičem Kennedy? Tak to by překonalo i Ruina Johnsona. Jinak k těm přezdívkám. Tady je to vskutku oprávněně, protože já jako čtenář jsem se nestačil divit, do jakého bahna to poslali. Tohle se nedá omluvit, to byly takové díry ve scénáři a v logice, že to prostě budou do konce svých kariér poslouchat. A je to dobře!*:))*
3 -3
reagovat
reaguje na: pytlik
733957
https://gameofthrones.fandom.com/wiki/Pilot_episode *:D*
733889
0 0
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Četl i pochopil. Jen mi to nedalo jelikož rétoriku "nic nedokázal" fakt nemám rád. 
Ale od toho ty diskuze máme, je to obdoba hospodského potlachu, kde se za slovíčka chytá?) zjevně si to i čekal a jsi pripraven, jungerbrusch :D
A budu se opakovat: nemyslím a nemyslel jsem to nikterak útočně
733927
Četl i pochopil. Jen mi to nedalo jelikož rétoriku "nic nedokázal" fakt nemám rád.  Ale od toho ty diskuze máme, je to obdoba hospodského potlachu, kde se za slovíčka chytá*?)* zjevně si to i čekal a jsi pripraven, jungerbrusch *:D* A budu se opakovat: nemyslím a nemyslel jsem to nikterak útočně
733918
0 0
reagovat
reaguje na: Galactus
Ty vole na podobné reakcie som čakal a vedel som že prídu keď napíšem že nemajú vykrikovať ľudia čo nikdy nič nedosiahli a vidno že ma tu zase nikto nepochopil. Jasne mne sa tiež nepáči Last Jedi ale videl si že by som tu na Riana Johnsona pluval špinu, vymýšal mu nejaké prezívky a kydal naneho kade chodím alebo čo? Čítal si vôbec čo som ja písal? Písal som o ľudoch ktorí to s tým hejtom už preháňajú a len dokola opakujú tie svoje sračky všade kde sa pozrieš ako obohraté platne aj pár mesiacov po premiére, presne o týchto "odborníkoch" som písal a o týchto "odborníkoch" som sa vyjadril že by nemali vykrikovať keď sami nič nedokázali, kediné čo dokázali je kritizovať na nete čo sa dá. Pretože presne to je dnešná skur... doba, každý si myslí že je veľký kritik a ako všetkému rozumie a že si môže dovoliť čo chce, dnes má internet skoro každý a preto to tak aj vyzerá. Kedysi písali recenzie ľudia čo tomu rozumeli, dnes si môže ktorýkoľvek hňup natočiť video na Youtube a hodinu tam kecať o tom aká je zlá napr. prequelová trilógia pretože vie že s tým budú ľudia súhlasiť len aby mal čím viac zhliadnutí a lajkov. Len nadávať a nadávať a kydať a sám nič neurobiť, to je obraz dnešnej doby. Takže ma tu prosím nechytjte za slovíčka, jasné, argument že ten kto nič nedosiahol nemá čo kritizovať je samozrejme úplne mimo, ale treba najskôr prečítať a pochopiť v akom kontexte som to myslel. Vravel som o toxických hejtroch ktorí nemajú celý deň nič iné na robote ;)
733918
Ty vole na podobné reakcie som čakal a vedel som že prídu keď napíšem že nemajú vykrikovať ľudia čo nikdy nič nedosiahli a vidno že ma tu zase nikto nepochopil. Jasne mne sa tiež nepáči Last Jedi ale videl si že by som tu na Riana Johnsona pluval špinu, vymýšal mu nejaké prezívky a kydal naneho kade chodím alebo čo? Čítal si vôbec čo som ja písal? Písal som o ľudoch ktorí to s tým hejtom už preháňajú a len dokola opakujú tie svoje sračky všade kde sa pozrieš ako obohraté platne aj pár mesiacov po premiére, presne o týchto "odborníkoch" som písal a o týchto "odborníkoch" som sa vyjadril že by nemali vykrikovať keď sami nič nedokázali, kediné čo dokázali je kritizovať na nete čo sa dá. Pretože presne to je dnešná skur... doba, každý si myslí že je veľký kritik a ako všetkému rozumie a že si môže dovoliť čo chce, dnes má internet skoro každý a preto to tak aj vyzerá. Kedysi písali recenzie ľudia čo tomu rozumeli, dnes si môže ktorýkoľvek hňup natočiť video na Youtube a hodinu tam kecať o tom aká je zlá napr. prequelová trilógia pretože vie že s tým budú ľudia súhlasiť len aby mal čím viac zhliadnutí a lajkov. Len nadávať a nadávať a kydať a sám nič neurobiť, to je obraz dnešnej doby. Takže ma tu prosím nechytjte za slovíčka, jasné, argument že ten kto nič nedosiahol nemá čo kritizovať je samozrejme úplne mimo, ale treba najskôr prečítať a pochopiť v akom kontexte som to myslel. Vravel som o toxických hejtroch ktorí nemajú celý deň nič iné na robote *;)*
733913
2 -1
reagují: Galactus
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Hlásim sa k tým, ktorým sa posledná séria rozhodne nepáčila a mal som s ňou obrovský problém. Argument, "či som niečo dosiahol" je úplne mimo. Samozrejme ale nezabúdam na to, čo vytvorili predtým, problém mám s tým, že pri prvých sériách sa mali čoho chytiť a bolo vidno, že majú ako takú predlohu.

V 8. sérií už mnoho vecí nedávalo zmysel. Ich jediným cieľom bolo dostať sa k cieľu, ktorý im prezradil Martin. To ako sa k nemu dostanú už bolo na nich. A že to bolo ku*va cítiť. Skákanie dejom, zmena charakterov, nelogické prvky. Otras.

Ale krivdiť im nechcem a bolo by zaujímavé sledovať, ako by uchopili SW. 
733917
Hlásim sa k tým, ktorým sa posledná séria rozhodne nepáčila a mal som s ňou obrovský problém. Argument, "či som niečo dosiahol" je úplne mimo. Samozrejme ale nezabúdam na to, čo vytvorili predtým, problém mám s tým, že pri prvých sériách sa mali čoho chytiť a bolo vidno, že majú ako takú predlohu. V 8. sérií už mnoho vecí nedávalo zmysel. Ich jediným cieľom bolo dostať sa k cieľu, ktorý im prezradil Martin. To ako sa k nemu dostanú už bolo na nich. A že to bolo ku*va cítiť. Skákanie dejom, zmena charakterov, nelogické prvky. Otras. Ale krivdiť im nechcem a bolo by zaujímavé sledovať, ako by uchopili SW. 
733873
3 0
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Ten argument, že je kritizují ti co nic nedokázali je laciný až běda. 
Pokud by se tady a v jiných diskuzích mohli vyjadřovat jenom scenáriste co mají za sebou už několik úspěšných děl tak to tady bude mrtvé:D
Sám pak napíšeš, že by vše dopadlo lépe než last jedi. Kolik blocbusteru si natočil, že ho můžeš kritizovat?8)  nemyslím to nikterak útočně, jen jsem na podobnou argumentaci alergický.
Ale k věci: sw nevědí kudy kam, ambiciózní scenaristi si do toho nechtějí nechat moc kecat a u téhle značky bude tvůrčí svoboda po posledních dvou filmech cokoliv jen ne volná.
Pokud to je jejich rozhodnutí tak já myslím, že správný. A pokud je někdo vylil za to, že byla poněkud vlažně přijata poslední série got tak to jen potvrzuje jak moc volnosti by tam bylo.
733913
Ten argument, že je kritizují ti co nic nedokázali je laciný až běda.  Pokud by se tady a v jiných diskuzích mohli vyjadřovat jenom scenáriste co mají za sebou už několik úspěšných děl tak to tady bude mrtvé*:D* Sám pak napíšeš, že by vše dopadlo lépe než last jedi. Kolik blocbusteru si natočil, že ho můžeš kritizovat?*8)*  nemyslím to nikterak útočně, jen jsem na podobnou argumentaci alergický. Ale k věci: sw nevědí kudy kam, ambiciózní scenaristi si do toho nechtějí nechat moc kecat a u téhle značky bude tvůrčí svoboda po posledních dvou filmech cokoliv jen ne volná. Pokud to je jejich rozhodnutí tak já myslím, že správný. A pokud je někdo vylil za to, že byla poněkud vlažně přijata poslední série got tak to jen potvrzuje jak moc volnosti by tam bylo.
733873
2 0
reagují: FallenMaia
reagovat
Slušně a konstruktivně podaná kritika-jasně proč ne ale ta rádoby kritika toxického druhu?Ta rozhodně ne a je to s ní horší a horší.Kdejaký jouda ted má díky internetu prostor vyjádřit svůj názor.To samo o sobě nijak špatné není ale to že si mnozí z těchto lidí vykládají jako že mohou úplně vše a na slušnost se vykašlat je naprosto špatně.Jsem zvědav kolik potrefených hus mi tady dá za pravdu mínus 8)
733910
Slušně a konstruktivně podaná kritika-jasně proč ne ale ta rádoby kritika toxického druhu?Ta rozhodně ne a je to s ní horší a horší.Kdejaký jouda ted má díky internetu prostor vyjádřit svůj názor.To samo o sobě nijak špatné není ale to že si mnozí z těchto lidí vykládají jako že mohou úplně vše a na slušnost se vykašlat je naprosto špatně.Jsem zvědav kolik potrefených hus mi tady dá za pravdu mínus *8)*
5 -3
reagovat
Přijde mi to takoví pokrytectky nevím jak to bylo, ale přijde mi že si dohodli netflix i když věděli že nebudou mít čas. 
733898
Přijde mi to takoví pokrytectky nevím jak to bylo, ale přijde mi že si dohodli netflix i když věděli že nebudou mít čas. 
4 0
reagovat
Nechápu jak někoho může rozohnit ten jejich výstup v Austinu :- Kdyby všichni věděli co dělají tak by neexistovali dotáčky, přetáčky a vůbec produkční trable u většiny filmů :D:D Naopak je velice obdivuhodné v jaké kvalitě dokázali dodat první sérii :+
733889
Nechápu jak někoho může rozohnit ten jejich výstup v Austinu *:-* Kdyby všichni věděli co dělají tak by neexistovali dotáčky, přetáčky a vůbec produkční trable u většiny filmů *:D**:D* Naopak je velice obdivuhodné v jaké kvalitě dokázali dodat první sérii *:+*
8 -1
reagují: CAPS_LOCK
reagovat
Kathleen Kennedy kedy dostane padaka ? Ta osoba prispela dost k tomu ako vyzera SW dnes.
Benioff a Weiss spravili dobre, preco by mali ist do potapajucej sa znacky ? Nehovoriac, ze Disney by im do toho znacne viac kecalo ako Netflix.

Co sa tyka poslednej serii GoT tak to neberiem tak tragicky ako vacsina ludi. Aspon to malo nejaky koniec, kedze 6. kniha je v nedohladne a Martin sa venuje vsetkemu len nie pisaniu knihy. 7-knihu ani nedopise, kedze je uz v pokrocilom veku a rychlejsie pisat nezacne. Nakoniec budete vsetci radi za serial.
733882
Kathleen Kennedy kedy dostane padaka ? Ta osoba prispela dost k tomu ako vyzera SW dnes. Benioff a Weiss spravili dobre, preco by mali ist do potapajucej sa znacky ? Nehovoriac, ze Disney by im do toho znacne viac kecalo ako Netflix. Co sa tyka poslednej serii GoT tak to neberiem tak tragicky ako vacsina ludi. Aspon to malo nejaky koniec, kedze 6. kniha je v nedohladne a Martin sa venuje vsetkemu len nie pisaniu knihy. 7-knihu ani nedopise, kedze je uz v pokrocilom veku a rychlejsie pisat nezacne. Nakoniec budete vsetci radi za serial.
2 -6
reagovat
Ty sa najskôr nauč písať a potom vykrikuj niečo o idiotoch, koľko máš rokov? :D
733874
Ty sa najskôr nauč písať a potom vykrikuj niečo o idiotoch, koľko máš rokov? *:D*
733870
4 -9
reagovat
reaguje na: Deywid
Presne tak, sám by som to nepovedal lepšie, no bože tak sa im nepodarila jedna séria GoT, beriem to, aj keď za seba poviem že ja som s ňou nemal zas až taký problém ako niektorí "odborníci" ktorí na to budú nadávať ešte zopár rokov ako tak pozerám a ktorí sami nikdy nič v živote nedosiahli.

Ale robiť z nich až takých kreténov, očiernovať ich kde sa dá, vymýšľať im rôzne prezívky a podobne, to už je moc. Ok chápem že niekto to môže prežívať trošku viac kedže ten seriál žral ako žiadny iný ale to čo predvádzajú nespokojní fanúšikovia to je už s prepáčením na GRC. A ešte vykrikovať že by im už nemali nikdy nič zveriť a podobné sračky, to zrazu všetci zabudli ne predchádzajúce série za ktoré ich každý chválil alebo čo? Nechápem :(:-

Ja za seba poviem že je mi aj ceľkom ľúto že od SW odišli, veľmi rád by som si pozrel ich príbeh v ktorom by neboli zviazaní tým že by museli dokončovať nejakú rozrobenú prácu po niekom kto ju nevie dokončiť už pekných pár rokov, to je hádam to najhoršie čo musí scenárista robiť, keď musí pokračovať po niekom, držať sa jeho príbehu a pritom uspokojiť toľko fanúšikov. Ak by si písali svoj príbeh pekne od začiatku, vymysleli si svoje postavy a celé by si to sami ošéfovali, tak verím že by to zvládli, rovnako ako Johnson ktorý ak by dostal na starosť svoju vlastnú trilógiu a mohol by si robiť čo by chcel, mal by volné ruky, tak tiež verím že by to dopadlo oveľa lepšie ako Last Jedi.
733873
Presne tak, sám by som to nepovedal lepšie, no bože tak sa im nepodarila jedna séria GoT, beriem to, aj keď za seba poviem že ja som s ňou nemal zas až taký problém ako niektorí "odborníci" ktorí na to budú nadávať ešte zopár rokov ako tak pozerám a ktorí sami nikdy nič v živote nedosiahli. Ale robiť z nich až takých kreténov, očiernovať ich kde sa dá, vymýšľať im rôzne prezívky a podobne, to už je moc. Ok chápem že niekto to môže prežívať trošku viac kedže ten seriál žral ako žiadny iný ale to čo predvádzajú nespokojní fanúšikovia to je už s prepáčením na GRC. A ešte vykrikovať že by im už nemali nikdy nič zveriť a podobné sračky, to zrazu všetci zabudli ne predchádzajúce série za ktoré ich každý chválil alebo čo? Nechápem *:(**:-* Ja za seba poviem že je mi aj ceľkom ľúto že od SW odišli, veľmi rád by som si pozrel ich príbeh v ktorom by neboli zviazaní tým že by museli dokončovať nejakú rozrobenú prácu po niekom kto ju nevie dokončiť už pekných pár rokov, to je hádam to najhoršie čo musí scenárista robiť, keď musí pokračovať po niekom, držať sa jeho príbehu a pritom uspokojiť toľko fanúšikov. Ak by si písali svoj príbeh pekne od začiatku, vymysleli si svoje postavy a celé by si to sami ošéfovali, tak verím že by to zvládli, rovnako ako Johnson ktorý ak by dostal na starosť svoju vlastnú trilógiu a mohol by si robiť čo by chcel, mal by volné ruky, tak tiež verím že by to dopadlo oveľa lepšie ako Last Jedi.
733852
5 -10
reagují: Horace, Galactus
reagovat
reaguje na: rocketking
Tak by do to šly až po konci Stranger Things. Třeba by u Disneyho dostali rozum a dali jim volnou ruku. 
733869
Tak by do to šly až po konci Stranger Things. Třeba by u Disneyho dostali rozum a dali jim volnou ruku. 
733866
0 -2
reagovat
reaguje na: DarkSith
Pochybuju, že by vyměnili tu tvůrčí svobodu u Netflixu s projektem, u kterého stáli od počátku a pustili se do něčeho tak obrovského jako jsou Star Wars s tím vším tlakem okolo. Opět se ukazuje, že za Star Wars (stejně jako za DC universem a Dark Universem) nestojí žádná osobnost se silnou vizí. Když si vezmu, jaké neomezené možnosti ve světě Star Wars jsou k dispozici a co nám zatím ukázali, tak je to zoufalé. Jen zbabělé našlapování kolem již vytvořeného. Vždyť ani ty staré hrdiny nedokázali pořádně využít a jen je tak odkopli stranou. Buď to s nimi měli rozehrát daleko odvážněji a nebo začít s úplně novými příběhy.
733866
Pochybuju, že by vyměnili tu tvůrčí svobodu u Netflixu s projektem, u kterého stáli od počátku a pustili se do něčeho tak obrovského jako jsou Star Wars s tím vším tlakem okolo. Opět se ukazuje, že za Star Wars (stejně jako za DC universem a Dark Universem) nestojí žádná osobnost se silnou vizí. Když si vezmu, jaké neomezené možnosti ve světě Star Wars jsou k dispozici a co nám zatím ukázali, tak je to zoufalé. Jen zbabělé našlapování kolem již vytvořeného. Vždyť ani ty staré hrdiny nedokázali pořádně využít a jen je tak odkopli stranou. Buď to s nimi měli rozehrát daleko odvážněji a nebo začít s úplně novými příběhy.
733860
14 0
reagují: DarkSith
reagovat
Po poledních dvou sériích GoT mi jejich odchod od Star Wars nevadí, spíše naopak. Jak jsem už psal v kecárně, já osobně bych nejraději svěřil nové Star Wars do rukou tvůrcům Stranger Things bratrům Dufferovim, protože věřím, že by odvedli skvělou práci jak po stránce příběhu, atmosféry tak i po té režisérské. Na rozdíl od tvůrců GoT mají nejen talent, ale také ví, co dělají. ;) 
733860
Po poledních dvou sériích GoT mi jejich odchod od Star Wars nevadí, spíše naopak. Jak jsem už psal v kecárně, já osobně bych nejraději svěřil nové Star Wars do rukou tvůrcům Stranger Things bratrům Dufferovim, protože věřím, že by odvedli skvělou práci jak po stránce příběhu, atmosféry tak i po té režisérské. Na rozdíl od tvůrců GoT mají nejen talent, ale také ví, co dělají. *;)* 
8 -1
reagují: rocketking
reagovat
O zacatcich Jediu? Myslel jsem, ze makali na pribezich par set let pred Skywalkerama
733856
O zacatcich Jediu? Myslel jsem, ze makali na pribezich par set let pred Skywalkerama
1 -2
reagovat
No nedivil bych se, kdyby ten poslední drb byl pravda. Protože po tom posledním rozhovoru, jehož úryvky jsou na Twitteru, bych je nezaměstnal ani jako uklízeče :-D 
A osobně tomu dávám 50/50, že "odejdou" i od Netflixu :-D 
733854
No nedivil bych se, kdyby ten poslední drb byl pravda. Protože po tom posledním rozhovoru, jehož úryvky jsou na Twitteru, bych je nezaměstnal ani jako uklízeče :-D  A osobně tomu dávám 50/50, že "odejdou" i od Netflixu :-D 
9 -3
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se