Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Kampaň devátých Star Wars má zatím jeden velký problém

příspěvky 101 - 116 Napsat příspěvek
reaguje na: Gorecki
"Safe cestou"? Veď tam ani nemali nejaký plán, ucelený, ktorého by sa držali, ako to môže byť safe cesta? Práveže Feige to mal všetko premyslené a je to vidno na Infinity War a Endgame, veď oba filmy zarobili dve miliardy ako môžeš povedať že to málokoho nadchne? To dokázala len ep. 7 a tá to dala len preto že hrala na tú nostalgiu, teraz sa o to pokúšajú tiež preto vrátili do hry Palpatina aby vytvorili dojem že to bolo celú dobu kompletne prepojené ale pochybujem že im na to ešte niekto skočí.

Johnson bol ten fanúšik a človek s víziou????? :o Aha, tak fajn, človek ktorý z Luka spravil to čo spravil je fanúšik a človek s víziou, človek ktorý mu dá do ruky legendárnu otcovu zbraň a nechá ho ako šaška zahodiť ju cez rameno, toto by urobil nejaký Jedi master?

A nebavme sa prosím o predchádzajúcich filmoch, lebo nás Karel vymaže, o tom sa máme ísť baviť do susednej diskusie ;)
728002
"Safe cestou"? Veď tam ani nemali nejaký plán, ucelený, ktorého by sa držali, ako to môže byť safe cesta? Práveže Feige to mal všetko premyslené a je to vidno na Infinity War a Endgame, veď oba filmy zarobili dve miliardy ako môžeš povedať že to málokoho nadchne? To dokázala len ep. 7 a tá to dala len preto že hrala na tú nostalgiu, teraz sa o to pokúšajú tiež preto vrátili do hry Palpatina aby vytvorili dojem že to bolo celú dobu kompletne prepojené ale pochybujem že im na to ešte niekto skočí. Johnson bol ten fanúšik a človek s víziou????? *:o* Aha, tak fajn, človek ktorý z Luka spravil to čo spravil je fanúšik a človek s víziou, človek ktorý mu dá do ruky legendárnu otcovu zbraň a nechá ho ako šaška zahodiť ju cez rameno, toto by urobil nejaký Jedi master? A nebavme sa prosím o predchádzajúcich filmoch, lebo nás Karel vymaže, o tom sa máme ísť baviť do susednej diskusie *;)*
727996
8 -4
reagují: KarelR
reagovat
reaguje na: Sydonis
Samozrejme, ze nie je v rovnakej pozicii. To nikde netvrdim. Porovnavam to z toho hladiska, ze IDE o akysi vacsi pribeh rozdeleny na tri trilogie, pricom kazda z nich je oddelena cca 20 rokmi deja.

Najma to nemozes porovnavat uz len preto, ze Marvel roztacal dynamo permanentne 10 rokov dvoma filmami za rok, to mas potom trosku ine momentum, vsakze.

Co sa tyka druheho (8) filmu a kde Rian nechal pribeh, o tom bolo uz mrte clankov po premiere osmicky a nevidim tam ziadny problem. Postavy sa jasne niekam posunuli, vyjasnili si veci, vnutorne rozpory sa uzavreli (Kylo vs Kylo, Kylo vs. Luke, Kylo vs. Rey, Rey vs. Rey, Snoke vs. Kylo) a podobne.

Zaver E5 predsa tiez neposobil tak, ze je jasne, kam to bude smerovat. Zaver E2 bol tiez totalne ambivalentny a postavy sa nikam neposunuli a len sa VEDELO co pride v E3, vsetci len cakali AKO sa to stane. To je proste neporovnatelne.

"To jak promotion neustále spolíhá na staré postavy, je pak největší indící toho, že ty nové kompletně selhaly" Ale to je proste nezmysel, preco by sa tam nemali objavovat, ked je to pribeh ktory NASLEDUJE po OT? To ze Lucas pchal Chewbaccu do E3 ti nevadilo? Alebo ze tam mal byt povodne aj maly Han Solo? Proste su to oblubene postavy a fanusikovia ich CHCU vidiet, tak preco ich neukazat? Nerozumiem tvojej logike. Navyse, je tam len jediny zaber na Landa, zvysok zaberov je z minulych dielov ako retrospektiva.
728000
Samozrejme, ze nie je v rovnakej pozicii. To nikde netvrdim. Porovnavam to z toho hladiska, ze IDE o akysi vacsi pribeh rozdeleny na tri trilogie, pricom kazda z nich je oddelena cca 20 rokmi deja. Najma to nemozes porovnavat uz len preto, ze Marvel roztacal dynamo permanentne 10 rokov dvoma filmami za rok, to mas potom trosku ine momentum, vsakze. Co sa tyka druheho (8) filmu a kde Rian nechal pribeh, o tom bolo uz mrte clankov po premiere osmicky a nevidim tam ziadny problem. Postavy sa jasne niekam posunuli, vyjasnili si veci, vnutorne rozpory sa uzavreli (Kylo vs Kylo, Kylo vs. Luke, Kylo vs. Rey, Rey vs. Rey, Snoke vs. Kylo) a podobne. Zaver E5 predsa tiez neposobil tak, ze je jasne, kam to bude smerovat. Zaver E2 bol tiez totalne ambivalentny a postavy sa nikam neposunuli a len sa VEDELO co pride v E3, vsetci len cakali AKO sa to stane. To je proste neporovnatelne. "To jak promotion neustále spolíhá na staré postavy, je pak největší indící toho, že ty nové kompletně selhaly" Ale to je proste nezmysel, preco by sa tam nemali objavovat, ked je to pribeh ktory NASLEDUJE po OT? To ze Lucas pchal Chewbaccu do E3 ti nevadilo? Alebo ze tam mal byt povodne aj maly Han Solo? Proste su to oblubene postavy a fanusikovia ich CHCU vidiet, tak preco ich neukazat? Nerozumiem tvojej logike. Navyse, je tam len jediny zaber na Landa, zvysok zaberov je z minulych dielov ako retrospektiva.
727994
4 -5
reagovat
reaguje na: Disketa1
Průšvih pro mě je, že mě to po VIII vlastně nezajímá :(
727998
Průšvih pro mě je, že mě to po VIII vlastně nezajímá :(
727985
8 -2
reagovat
No pokud se má Kylo Ren vzdát temné strany tak jedině díky tomu, že je zamilovaný do Rey, takže záleží na tom jestli mu dovolí, aby ji sbalil a nebo ne. Pokud by ho nechtěla tak si naopak myslím, že by temné straně mohl propadnout úplně. Skutečnost, že se přitahují, byla v předchozí epizodě dost viditelná. Kdyby to tak dopadlo a dali se dohromady tak je podle mě jisté, že se pro ni Kylo Ren beztak obětuje v závěrečné bitvě. 8)
727997
No pokud se má Kylo Ren vzdát temné strany tak jedině díky tomu, že je zamilovaný do Rey, takže záleží na tom jestli mu dovolí, aby ji sbalil a nebo ne. Pokud by ho nechtěla tak si naopak myslím, že by temné straně mohl propadnout úplně. Skutečnost, že se přitahují, byla v předchozí epizodě dost viditelná. Kdyby to tak dopadlo a dali se dohromady tak je podle mě jisté, že se pro ni Kylo Ren beztak obětuje v závěrečné bitvě. *8)*
4 -1
reagovat
reaguje na: FallenMaia
"treba to dať do rúk tým správnym ľudom, povedal by som fanúšikom s nejakou tou víziou"

To bol praveze Johnson. V podstate to bol zo vsetkych reziserov ten najvhodnejsi, pretoze ostatni boli viacmenej nadennici, Abrams viziu nemal, on len nieco nadhodil a Lucas stratil odstup.

KK bola a je super prave v tom, ze sa toho nebala a nesla "safe cestou". Tak by vznikol presne taky ten Feigeho prefabrikat, ktory sa drvivej vacsine paci ale malokoho vyslovene nadchne. Takto sme dostali osmicku, ktora sice rozdelila fanusikov, ale ja mam to stastie, ze patrim do tej skupiny, ktora dostala jeden z najlepsich SW filmov, ak nie rovno najlepsi. Deal with it.
727996
"treba to dať do rúk tým správnym ľudom, povedal by som fanúšikom s nejakou tou víziou" To bol praveze Johnson. V podstate to bol zo vsetkych reziserov ten najvhodnejsi, pretoze ostatni boli viacmenej nadennici, Abrams viziu nemal, on len nieco nadhodil a Lucas stratil odstup. KK bola a je super prave v tom, ze sa toho nebala a nesla "safe cestou". Tak by vznikol presne taky ten Feigeho prefabrikat, ktory sa drvivej vacsine paci ale malokoho vyslovene nadchne. Takto sme dostali osmicku, ktora sice rozdelila fanusikov, ale ja mam to stastie, ze patrim do tej skupiny, ktora dostala jeden z najlepsich SW filmov, ak nie rovno najlepsi. Deal with it.
727992
4 -9
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: Bobby6killer
Já s váma souhlasím, ale pointa pořád je, že tohle víme my tady. Ostatní lidi maj za sebou dva trailery a vlastně ještě nic pořádnýho neviděli :) Imho měli na D23 vytasit těžkotonážní nášup a legacy jet až někdy pozdějc, aby to bezpečně "doťukli".
727995
Já s váma souhlasím, ale pointa pořád je, že tohle víme my tady. Ostatní lidi maj za sebou dva trailery a vlastně ještě nic pořádnýho neviděli *:)* Imho měli na D23 vytasit těžkotonážní nášup a legacy jet až někdy pozdějc, aby to bezpečně "doťukli".
727990
3 -1
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: Gorecki
E IX rozhodně není v takové pozici jako Endgame, kde celé universum o 22ti filmech směřovalo jedním směrem, k jednomu závěru a všechno do sebe hezky zapdalo. E VI byla sama o sobě uzavřená a E VII na ni bylo potřeba trochu na sílu naroubovat, takže spíš než jako pokračování prvních šesti epizod to působí jako samostatná trilogie, kde se motají staré postavy, se kterýma je mnohdy nakládáno dost macešsky. Vaz tomu pak úplně láme, že ta trilogie nefunguje ani sama o sobě, protože si každej film jde svým směrem.

Ono je krásný, že Abrams má svobodu, protože E VIII uzavřela všechny dějový linky, ale to snad není účel prostředního filmu trilogie, ne? Druhej díl má rozdat karty a nachystat na finále, ne všechno uzavřít. To je jak kdyby dvě věže skončily zničením prstenu a v návratu krále se pak fellowship vydal na nějaký kompletně unrelated dobrodružství, co nijak nesouvisí s předhozíma dvěma filmama.

E IX rozhodně nebude mít ten endgameovský status vyvrcholení nějaké mega ságy, mnohem víc bude muset jako film stát na vlastních nohách. To jak promotion neustále spolíhá na staré postavy, je pak největší indící toho, že ty nové kompletně selhaly a ani v závěru trilogie nedokážou ten film utáhnout.
727994
E IX rozhodně není v takové pozici jako Endgame, kde celé universum o 22ti filmech směřovalo jedním směrem, k jednomu závěru a všechno do sebe hezky zapdalo. E VI byla sama o sobě uzavřená a E VII na ni bylo potřeba trochu na sílu naroubovat, takže spíš než jako pokračování prvních šesti epizod to působí jako samostatná trilogie, kde se motají staré postavy, se kterýma je mnohdy nakládáno dost macešsky. Vaz tomu pak úplně láme, že ta trilogie nefunguje ani sama o sobě, protože si každej film jde svým směrem. Ono je krásný, že Abrams má svobodu, protože E VIII uzavřela všechny dějový linky, ale to snad není účel prostředního filmu trilogie, ne? Druhej díl má rozdat karty a nachystat na finále, ne všechno uzavřít. To je jak kdyby dvě věže skončily zničením prstenu a v návratu krále se pak fellowship vydal na nějaký kompletně unrelated dobrodružství, co nijak nesouvisí s předhozíma dvěma filmama. E IX rozhodně nebude mít ten endgameovský status vyvrcholení nějaké mega ságy, mnohem víc bude muset jako film stát na vlastních nohách. To jak promotion neustále spolíhá na staré postavy, je pak největší indící toho, že ty nové kompletně selhaly a ani v závěru trilogie nedokážou ten film utáhnout.
727989
22 -2
reagují: r0st4, Gorecki
reagovat
Já hlavní problém nových Star Wars vidím ve 3 věcech: 1) nezajímavé postavy - kromě mnohými kritizovaného Kylo Rena, mně vůbec nikdo z VII a VIII nezajímá. A stará garda to bohužel sama nezachrání. 2) Příběh VII a VIII není příliš zajímavý, jakoby se ještě pořádně nerozjel a už tu budeme mít závěr trilogie. 3) Star Wars se spoustě diváků už přejedlo - sice jsou Rogue One a Solo celkem fajn filmy, ale Star Wars už nemá punc události a něčeho, na co diváci netrpělivě a dlouho čekájí (kromě VII tedy). Takže si myslím, že ač bude IX fajn film, nic zásadního se nezmění. Původní  trilogii mám rád, Epizodu II si s chutí pustím kdykoliv a EIII považuji za jedny z nej Star Wars, ale VII a VIII jsou "jen" fajn filmy.
727993
Já hlavní problém nových Star Wars vidím ve 3 věcech: 1) nezajímavé postavy - kromě mnohými kritizovaného Kylo Rena, mně vůbec nikdo z VII a VIII nezajímá. A stará garda to bohužel sama nezachrání. 2) Příběh VII a VIII není příliš zajímavý, jakoby se ještě pořádně nerozjel a už tu budeme mít závěr trilogie. 3) Star Wars se spoustě diváků už přejedlo - sice jsou Rogue One a Solo celkem fajn filmy, ale Star Wars už nemá punc události a něčeho, na co diváci netrpělivě a dlouho čekájí (kromě VII tedy). Takže si myslím, že ač bude IX fajn film, nic zásadního se nezmění. Původní  trilogii mám rád, Epizodu II si s chutí pustím kdykoliv a EIII považuji za jedny z nej Star Wars, ale VII a VIII jsou "jen" fajn filmy.
8 -4
reagovat
reaguje na: crom
Tak neviem, ja si myslím že zrovna po bitvách a jednoduché akci túži každá generácia, nie len tá súčasná, či nie je to tak? 

Nemôžem povedať že by ma epizoda 9 nezaujímala, to rozhodne nie, som veľmi zvedavý ako sa ten príbeh ukončí a ako to Abrams dokáže všetko ukočírovať pretože tých nezodpovedaných otázok z predchádzajúcich epizód tam je hrozne veľa, až sa bojím že to v jednom filmu ani nemôže byť všetko vysvetlené. Ale súhlas s autorom, tento "trailer" alebo teda skôr špeciálna D23 ukážka zostrihaná presne pre túto akciu bol trošku slabší ako by si mnohí želali. Chýbala tam nejaká tá iskra, jednotlivé zábery sú pekne a celkom sa teším že ich uvidím aj vo filme okrem toho posledného samozrejme ;) ale ako celok spolu s tou prvou nostalgickou časťou to nejak nehrá.

Už nech to príde čo najskôr, zarobí to dosť na to aby to nebolo fiasko a aby zase u Disneyho nemuseli rušiť plánované filmy ako naposledy a môžeme sa posunúť ďalej na ďalšie projekty. Ja SW milujem a určite túto značku nezavrhnem len preto že sa mi moc nepáčili dve epizódy, ten svet je tak bohatý že môže vzniknúť kopa skvelých príbehov keď sa to správne uchopí, len treba to dať do rúk tým správnym ľudom, povedal by som fanúšikom s nejakou tou víziou ako je napríklad Feige. Ja viem že zase budem znieť ako kretén ale musím ukázať na K Kennedy a jej chabé vedenie, ano už to tu bolo veľa krát ale podľa mňa treba poukazovať na to čo je zle aby sa to mohlo napraviť. Zoberme si napríklad Johnsona, všetci vieme ako bola prijatá epizoda 8 a KK mu bez problémov zverí celú ďalšiu trilógiu? Dokonca to tuším vyhlásila ešte pred tým ako prišla ep. 8 do kín, ja viem teraz to už asi padlo pretože o tom dlho neboli žiadne správy ale aj tak, myslíte si že by takto postupoval Feige?
727992
Tak neviem, ja si myslím že zrovna po bitvách a jednoduché akci túži každá generácia, nie len tá súčasná, či nie je to tak?  Nemôžem povedať že by ma epizoda 9 nezaujímala, to rozhodne nie, som veľmi zvedavý ako sa ten príbeh ukončí a ako to Abrams dokáže všetko ukočírovať pretože tých nezodpovedaných otázok z predchádzajúcich epizód tam je hrozne veľa, až sa bojím že to v jednom filmu ani nemôže byť všetko vysvetlené. Ale súhlas s autorom, tento "trailer" alebo teda skôr špeciálna D23 ukážka zostrihaná presne pre túto akciu bol trošku slabší ako by si mnohí želali. Chýbala tam nejaká tá iskra, jednotlivé zábery sú pekne a celkom sa teším že ich uvidím aj vo filme okrem toho posledného samozrejme *;)* ale ako celok spolu s tou prvou nostalgickou časťou to nejak nehrá. Už nech to príde čo najskôr, zarobí to dosť na to aby to nebolo fiasko a aby zase u Disneyho nemuseli rušiť plánované filmy ako naposledy a môžeme sa posunúť ďalej na ďalšie projekty. Ja SW milujem a určite túto značku nezavrhnem len preto že sa mi moc nepáčili dve epizódy, ten svet je tak bohatý že môže vzniknúť kopa skvelých príbehov keď sa to správne uchopí, len treba to dať do rúk tým správnym ľudom, povedal by som fanúšikom s nejakou tou víziou ako je napríklad Feige. Ja viem že zase budem znieť ako kretén ale musím ukázať na K Kennedy a jej chabé vedenie, ano už to tu bolo veľa krát ale podľa mňa treba poukazovať na to čo je zle aby sa to mohlo napraviť. Zoberme si napríklad Johnsona, všetci vieme ako bola prijatá epizoda 8 a KK mu bez problémov zverí celú ďalšiu trilógiu? Dokonca to tuším vyhlásila ešte pred tým ako prišla ep. 8 do kín, ja viem teraz to už asi padlo pretože o tom dlho neboli žiadne správy ale aj tak, myslíte si že by takto postupoval Feige?
727987
3 -3
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: Gorecki
Je to tak. Zatím k RotS vyšel jen Teaser a tenhle D23 Special Look dle názvů z youtubu. Regulérní trailer ještě vůbec nevydali.
727990
Je to tak. Zatím k RotS vyšel jen Teaser a tenhle D23 Special Look dle názvů z youtubu. Regulérní trailer ještě vůbec nevydali.
727989
7 0
reagují: KarelR
reagovat

...nadych...vydych...:))

OK, I see what you did there... ;)... ale aj tak.

Este raz: Toto nie je "oficialny" trailer, dokonca ani teaser. Je to specialny bonus pre D23, proste len nieco, co ma udrzat pozornost a podstrcit nejaky ten bonbonik. Bolo ich tam dost - B-Wingy, Destroyery, duel aj zaverecny zaber (kontroverzny). Presne tolko staci. Ja osobne uz viac az do premiery neuvidim.

Ta hlavna zlozka kampane so vsetkym, co Karel spomina samozrejme este len pride.

Nesuhlasim s tym, ze narozdiel od Endgame sa nema o co opierat. To zavrsenie ennealogie je zjavne, bude v kampani posilnene.

Otvirak bude zavisiet od prvych recenzii a od snahy vyhnut sa pripadnym spoilerom. Podstatnejsie bude to, aky to bude drzak a tam sa financnych vysledkov nebojim.

Disney si moze dovolit netlacit na pilu a nepresycovat priestor (Mandalorian v novembri + Obiwan) takto skoro pred premierou, aj tak z toho bude udalost a kopa "free marketingu" sa s tym zvezie.
727989
OK, I see what you did there... *;)*... ale aj tak. Este raz: Toto nie je "oficialny" trailer, dokonca ani teaser. Je to specialny bonus pre D23, proste len nieco, co ma udrzat pozornost a podstrcit nejaky ten bonbonik. Bolo ich tam dost - B-Wingy, Destroyery, duel aj zaverecny zaber (kontroverzny). Presne tolko staci. Ja osobne uz viac az do premiery neuvidim. Ta hlavna zlozka kampane so vsetkym, co Karel spomina samozrejme este len pride. Nesuhlasim s tym, ze narozdiel od Endgame sa nema o co opierat. To zavrsenie [b]ennealogie[/b] je zjavne, bude v kampani posilnene. Otvirak bude zavisiet od prvych recenzii a od snahy vyhnut sa pripadnym spoilerom. Podstatnejsie bude to, aky to bude drzak a tam sa financnych vysledkov nebojim. Disney si moze dovolit netlacit na pilu a nepresycovat priestor (Mandalorian v novembri + Obiwan) takto skoro pred premierou, aj tak z toho bude udalost a kopa "free marketingu" sa s tym zvezie.
...nadych...vydych...:))
6 -9
reagují: Sydonis, Bobby6killer
reagovat
reaguje na: crom
Tak musí to samozřejmě bejt podpořený brandem a/nebo patřičně sympatickejma hercema, aby to alespoň trochu působilo jako událost, kterou je potřeba vidět v kině ;)
727988
Tak musí to samozřejmě bejt podpořený brandem a/nebo patřičně sympatickejma hercema, aby to alespoň trochu působilo jako událost, kterou je potřeba vidět v kině *;)*
727987
3 -1
reagovat
"...jen se musí myslet na to, že současná generace diváků touží hlavně po velkolepých bitvách, osudových misích a jednoduché žánrové akci." Tesat do kamene. Na druhou stranu by mě zajímala mechanika selhání těch filmů, které to divákům nabízí a ty potvory na to nereflektují.. :)
727987
"[i]...jen se musí myslet na to, že současná generace diváků touží hlavně po velkolepých bitvách, osudových misích a jednoduché žánrové akc[/i]i." Tesat do kamene. Na druhou stranu by mě zajímala mechanika selhání těch filmů, které to divákům nabízí a ty potvory na to nereflektují.. *:)*
7 -1
reagují: FallenMaia, KarelR
reagovat
Upřímně mi ty dvě upoutávky zatím bohatě stačí. Abrams je neselhávající jistota a nemám strach, že by se něco mohlo pokazit. Trailer z D23 nás přiměl znovu si pustit osmou epizodu a stále je to vynikající záležitost, po jejímž konci nás zajímá, jak to všechnonakonec skončí (což jsou obvyklé pocity i po zhlédnutí páté epizody Impérium vrací úder). Jestli všechno bude opis původní trilogie, mně osobně to nijak nevadí, protože v Abramsově modernizovaném kabátku byly cool i oba jeho Star Treky. Uvidíme, jestli Kylo Ren nakonec přestoupí na světlou stranu síly. Upřímně by mě to docela potěšilo, protože si myslím, že by mu to šlo lépe. Ostatně sám Snoke to mladému Benu Solovi řekl: "Chceš být jako Darth Vader a zatím jsi jenom kluk v masce." To je zcela přesná charakteristika. Fakt bych si přál, aby mezi ním a Rey vznikl nějaký hlubší vztah, ale uvidíme, jak se s tím popasoval Abrams a jeho scénáristický tým. Ať se devátá epizoda vydá jakoukoli cestou, určitě to bude maximálně epické. A já budu velmi rád u toho.:+
727985
Upřímně mi ty dvě upoutávky zatím bohatě stačí. Abrams je neselhávající jistota a nemám strach, že by se něco mohlo pokazit. Trailer z D23 nás přiměl znovu si pustit osmou epizodu a stále je to vynikající záležitost, po jejímž konci nás zajímá, jak to všechnonakonec skončí (což jsou obvyklé pocity i po zhlédnutí páté epizody Impérium vrací úder). Jestli všechno bude opis původní trilogie, mně osobně to nijak nevadí, protože v Abramsově modernizovaném kabátku byly cool i oba jeho Star Treky. Uvidíme, jestli Kylo Ren nakonec přestoupí na světlou stranu síly. Upřímně by mě to docela potěšilo, protože si myslím, že by mu to šlo lépe. Ostatně sám Snoke to mladému Benu Solovi řekl: "Chceš být jako Darth Vader a zatím jsi jenom kluk v masce." To je zcela přesná charakteristika. Fakt bych si přál, aby mezi ním a Rey vznikl nějaký hlubší vztah, ale uvidíme, jak se s tím popasoval Abrams a jeho scénáristický tým. Ať se devátá epizoda vydá jakoukoli cestou, určitě to bude maximálně epické. A já budu velmi rád u toho.*:+*
5 -3
reagují: Barv666
reagovat
reaguje na: spoock
Mandalorian to má v tomhle směru jednodušší, to je bez debat. Ale podle mě bude lidem nakonec vadit, že bude hodně low-key. Přeci jenom vypadá jako sci-fi verze eastwoodovskýho westernu, což podle mě kupa lidí moc nedá, ne?

Jinak trochu naivně doufám, že se konverzace posune trochu dopředu k samotný devítce a budoucnosti a ne že sem zase přijdou všichni, co nemaj rádi sedmičku a osmičku a Star Wars už je vůbec nezajímaj, aby pomiliontý napsali, že nemaj rádi sedmičku a osmičku a že už je Star Wars vůbec nezajímaj. K tomu je prostor třeba o diskuzi vedle ;) link
727982
Mandalorian to má v tomhle směru jednodušší, to je bez debat. Ale podle mě bude lidem nakonec vadit, že bude hodně low-key. Přeci jenom vypadá jako sci-fi verze eastwoodovskýho westernu, což podle mě kupa lidí moc nedá, ne? Jinak trochu naivně doufám, že se konverzace posune trochu dopředu k samotný devítce a budoucnosti a ne že sem zase přijdou všichni, co nemaj rádi sedmičku a osmičku a Star Wars už je vůbec nezajímaj, aby pomiliontý napsali, že nemaj rádi sedmičku a osmičku a že už je Star Wars vůbec nezajímaj. K tomu je prostor třeba o diskuzi vedle *;)* https://www.moviezone.cz/clanek/38847-star-wars-vzestup-skywalkera-trailer-z-d23/diskuze
727980
20 -2
reagovat
Star Wars EP IX má největší problém s tím jak stojí předchozí dva filmy za prd. Jak jsem se i po nemastné VII těšil, že teď ta Ep VIII už pojede v zajímavětjším tempu, tak na Ep IX nepůjdu vůbec, možná se na ni podívám na VOD. Upřímně víc fungujou ty jednotlivé filmy, kdy si můžou dovolit pokaždé jiný přístup. Prostě na jednotná vize tam chybí a to je prostě "PROBLÉM".
Víc sázím na Mandoloriana, kdy se prostě sotva můžou spolehnout na Skywalkery.
727980
Star Wars EP IX má největší problém s tím jak stojí předchozí dva filmy za prd. Jak jsem se i po nemastné VII těšil, že teď ta Ep VIII už pojede v zajímavětjším tempu, tak na Ep IX nepůjdu vůbec, možná se na ni podívám na VOD. Upřímně víc fungujou ty jednotlivé filmy, kdy si můžou dovolit pokaždé jiný přístup. Prostě na jednotná vize tam chybí a to je prostě "PROBLÉM". Víc sázím na Mandoloriana, kdy se prostě sotva můžou spolehnout na Skywalkery.
13 -11
reagují: KarelR
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se