Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Kampaň devátých Star Wars má zatím jeden velký problém

příspěvky 81 - 100 Napsat příspěvek
My Češi jsme furt nespokojený a remcáme... a to jsme ještě neviděli film, ale pár ukázek 8) Mně to je pořád milejší než Marvelovky, kde víceméně pořád dokola sledujeme zrození hrdinů a hrdinek, kteří pak zjistí, že proti nim stojí ještě mocnější nepřítel, kterého pak stejně porazí - a do toho se hláškuje. :D:D:D jinak nic. Star Wars nabízí pohled do nových a nových světů, představuje nejroztodivnější postavy, intriky, politikaření, vesmírné bitvy. Slabší se musí potýkat se silnějšími. Mě to baví. A jestli někdo nadává na 7 - ta byla přece točená přesně pro ty fanoušky, kteří volali po návratu starý gardy, zklamaní epizodami I až III. Kdyby se staré postavy nevrátily, budeme remcat, že se nevrátily. Apod. Česká klasika. Jinak jediné, co je na traileru nelogické je, že nejprve představuje epizody 4 až 6, pak teprve 1 až 3, čili na to nejde dějově chronologicky... 8)
728029
My Češi jsme furt nespokojený a remcáme... a to jsme ještě neviděli film, ale pár ukázek *8)* Mně to je pořád milejší než Marvelovky, kde víceméně pořád dokola sledujeme zrození hrdinů a hrdinek, kteří pak zjistí, že proti nim stojí ještě mocnější nepřítel, kterého pak stejně porazí - a do toho se hláškuje. *:D**:D**:D* jinak nic. Star Wars nabízí pohled do nových a nových světů, představuje nejroztodivnější postavy, intriky, politikaření, vesmírné bitvy. Slabší se musí potýkat se silnějšími. Mě to baví. A jestli někdo nadává na 7 - ta byla přece točená přesně pro ty fanoušky, kteří volali po návratu starý gardy, zklamaní epizodami I až III. Kdyby se staré postavy nevrátily, budeme remcat, že se nevrátily. Apod. Česká klasika. Jinak jediné, co je na traileru nelogické je, že nejprve představuje epizody 4 až 6, pak teprve 1 až 3, čili na to nejde dějově chronologicky... *8)*
3 -13
reagovat
Takže celý příběh trilogie bude o Ben Solovi, který byl vmanipulován do náručí temné strany a Rey tu funguje jako ten, kdo ho z toho vytáhne k světlé straně síly? Kde jsem to jen viděl :D
728027
Takže celý příběh trilogie bude o Ben Solovi, který byl vmanipulován do náručí temné strany a Rey tu funguje jako ten, kdo ho z toho vytáhne k světlé straně síly? Kde jsem to jen viděl :D
9 -1
reagovat
reaguje na: Jerec
Rey je nobody a nemyslím, že se to změní (respektive v to doufám, protože jinak budou lidi zmatený asi jako na konci druhejch Fantastickejch zvířat, ne?). Ale Kylo Ren je technicky Skywalker, když je syn Leii, takže já tipuju jeho "rise" zpátky ke světlý straně Síly.
728026
Rey je nobody a nemyslím, že se to změní (respektive v to doufám, protože jinak budou lidi zmatený asi jako na konci druhejch Fantastickejch zvířat, ne?). Ale Kylo Ren je technicky Skywalker, když je syn Leii, takže já tipuju jeho "rise" zpátky ke světlý straně Síly.
728023
3 -3
reagují: x_ander_jc
reagovat
reaguje na: Garond
Souhlas.
728024
Souhlas.
728019
2 -2
reagovat
Přiznám se, že už se v těch mracích debat a příspěvků trochu ztrácím, tak se možná zeptám na něco, co se tu už řešilo. Je nějaká teorie, proč se to jmenuje "Rise of the Skywalker"?
Mě takhle v rychlosti nenapadá jiné vysvětlení, než že Rey je Skywalker. Takže by se Abrams vrátil k nějaké svojí původní myšlence? Pokud jí tedy měl.:)
728023
Přiznám se, že už se v těch mracích debat a příspěvků trochu ztrácím, tak se možná zeptám na něco, co se tu už řešilo. Je nějaká teorie, proč se to jmenuje "Rise of the Skywalker"? Mě takhle v rychlosti nenapadá jiné vysvětlení, než že Rey je Skywalker. Takže by se Abrams vrátil k nějaké svojí původní myšlence? Pokud jí tedy měl.*:)*
1 -2
reagují: verbst, DarkSith, KarelR
reagovat

Abramsova chyba

Fakt už mě nebaví číst, jak všude píšou, že chudák Abrams bude muset napravovat, co mu Johnson zničil.
NE, tohle je prostě Abramsova chyba, on tuhle trilogii rozjel. Proč tady sledujeme kopii původní trilogie? Proč místo dvou rovnocenných soupeřů (Nová republika proti zbytkům impéria), sledujeme souboj rebelů proti impériu. Proč místo finálního megastřetu dvou obrovských flotil a dvou řadů (Sith vs Jedí) budeme dost pravděpodobně sledovat kopii šestky? Protože si to takhle rozehrál Abrams! Ano, osmička je fakt shit, ale Johnson musel prostě reflektovat aspoň trochu sedmičku. 
Za tohle si může Abrams sám a je dobře, že to bude muset taky sám zakončit.
728019
Fakt už mě nebaví číst, jak všude píšou, že chudák Abrams bude muset napravovat, co mu Johnson zničil. NE, tohle je prostě Abramsova chyba, on tuhle trilogii rozjel. Proč tady sledujeme kopii původní trilogie? Proč místo dvou rovnocenných soupeřů (Nová republika proti zbytkům impéria), sledujeme souboj rebelů proti impériu. Proč místo finálního megastřetu dvou obrovských flotil a dvou řadů (Sith vs Jedí) budeme dost pravděpodobně sledovat kopii šestky? Protože si to takhle rozehrál Abrams! Ano, osmička je fakt shit, ale Johnson musel prostě reflektovat aspoň trochu sedmičku.  Za tohle si může Abrams sám a je dobře, že to bude muset taky sám zakončit.
Abramsova chyba
9 -9
reagují: Marlax, Jerec
reagovat
reaguje na: Zeryk
Skvěle napsáno.

Taky mi přijde, že tam nikdo nemá žádný motiv zničit/zabít toho druhého. 

Stačí se podívat na složení tzv. First Orderu.

Snoke - Velký, silný a tajemný kápo. Co ten vlastně chce? Ovládnout svět? Všechny zabít? Čistou rasu? Kredity? Navíc je dead.

Kylo Ren - Co chce on? Být nový Darth Vader a that's it? Darth Vader nebude. Nejsilnější Sith? To taky nebude. Pouze zabít svoje rodiče?

Captain Phasma - .....

Hux - Jeho pointa mi úplně uniká. Zbytečná postava, která je všem pro smích.

Tak tohle je hlavní management First Orderu a hlavní záporáci nové trilogie. Nedivím se, že JJ skočil po Palpovi.

 
728018
Skvěle napsáno. Taky mi přijde, že tam nikdo nemá žádný motiv zničit/zabít toho druhého.  Stačí se podívat na složení tzv. First Orderu. [b]Snoke - [/b]Velký, silný a tajemný kápo. Co ten vlastně chce? Ovládnout svět? Všechny zabít? Čistou rasu? Kredity? Navíc je [spoiler]dead[/spoiler]. [b]Kylo Ren - [/b]Co chce on? Být nový Darth Vader a that's it? Darth Vader nebude. Nejsilnější Sith? To taky nebude. Pouze zabít svoje rodiče? [b]Captain Phasma - [/b]..... [b]Hux[/b] - Jeho pointa mi úplně uniká. Zbytečná postava, která je všem pro smích. Tak tohle je hlavní management First Orderu a hlavní záporáci nové trilogie. Nedivím se, že JJ skočil po Palpovi.  
728015
11 -3
reagují: sassan
reagovat
reaguje na: HAL
Pravda, ale sedmička a osmička v červenci taky dostaly ty vymazlený featuretty co Rogue One link + link . A co je důležitější, situace byla o dost jiná - lidi se na oba ty filmy těšili. Devítka jede na nebezpečný vlně osmičky a Sola a oni upravěj strategii tak, že... toho vypustěj a ukážou míň? :)
728016
Pravda, ale sedmička a osmička v červenci taky dostaly ty vymazlený featuretty co Rogue One https://www.youtube.com/watch?v=CTNJ51ghzdY + https://www.youtube.com/watch?v=5ferDFwS0Wk . A co je důležitější, situace byla o dost jiná - lidi se na oba ty filmy těšili. Devítka jede na nebezpečný vlně osmičky a Sola a oni upravěj strategii tak, že... toho vypustěj a ukážou míň? *:)*
728013
3 -2
reagovat
Jde vidět, že jsem člověk, který vyrostl na novější trilogii :D EP I, II, III mě provázely dětstvím a nejedná se zde vůbec o JarJara, ale o vesmírné bity, jedie, sílu, chromované lodi, světelné meče. To je to, co jsem chtěl vidět v nových filmech. Proto mě nejspíš tak neberou, je to pro mě spíš moderní předělávka staré trilogie, se staronovými postavami.
Druhá věc co mi dost vadí, je strašně malý dosah toho příběhu. Ve válce obchodní federace/spojenci s republikovou armádou byl vidět dosah celé akce, pořád se mluvilo o bitvách na jiných planetách, začal to být řekněme galaxiální problém. Pak vzniklo Impérium, z kterého měl opět člověk pocit toho závažně velkého problému, který sužuje celou galaxii a který je třeba řešit. Ten pocit ovšem nemám u Prvního řádu v VII a VIII. Pořád mi to připadá, jakoby malá banda pitomců vedla konflikt s druhou bandou pitomců jen proto, že se to tak dělalo za doby Impéria. Vůbec nevíme kdo a za co vůbec bojuje. A že ten jejich konflikt nikoho nezajímá, což dokonale vyjádřil jak začátek VIII, kdy Luke prostě zahodil meč a dal tak jasně najevo, že se toho nechce účastnit, nebo mu to je fuk a konec VIII, kdy na volání odboje o pomoc neodpověděl naprosto nikdo. Nikoho to nezajímalo. Do toho všeho se Snokovi podařilo nějak zlanařit Bena, aby mu dělal vrchního pitomce v masce, nebo dejme tomu maskota, aby se to opět trochu přiblížilo dobám Impéria.
Fakt nemám představu, co bude v XI. Zbožňuju StarWars, proto mi je dost líto to, že mě osud postav z nejnovější trilogie vůbec nezajímá. Reakce kdysi na Darth Maula s dvojmečem byla "wauuu, megahustý, supeeer", ale na Rey s dvojmečem byla reakce "hmm, meh, hustý no".
Rey s dvojmečem je sice fajn, ale beztak to bude stejná bouda, jako když v traileru na VIII Rey někam epicky běžela se světelným mečem a ve filmu se akorát dozvíš, že běžela do vesnice divných hospodyň ostrova. Takže žádného souboje s ním se asi nedočkám.
Fakt by měli zauvažovat nad The Old Republic, tam je tolik supr příběhů, které lze vyprávět.
728015
Jde vidět, že jsem člověk, který vyrostl na novější trilogii :D EP I, II, III mě provázely dětstvím a nejedná se zde vůbec o JarJara, ale o vesmírné bity, jedie, sílu, chromované lodi, světelné meče. To je to, co jsem chtěl vidět v nových filmech. Proto mě nejspíš tak neberou, je to pro mě spíš moderní předělávka staré trilogie, se staronovými postavami. Druhá věc co mi dost vadí, je strašně malý dosah toho příběhu. Ve válce obchodní federace/spojenci s republikovou armádou byl vidět dosah celé akce, pořád se mluvilo o bitvách na jiných planetách, začal to být řekněme galaxiální problém. Pak vzniklo Impérium, z kterého měl opět člověk pocit toho závažně velkého problému, který sužuje celou galaxii a který je třeba řešit. Ten pocit ovšem nemám u Prvního řádu v VII a VIII. Pořád mi to připadá, jakoby malá banda pitomců vedla konflikt s druhou bandou pitomců jen proto, že se to tak dělalo za doby Impéria. Vůbec nevíme kdo a za co vůbec bojuje. A že ten jejich konflikt nikoho nezajímá, což dokonale vyjádřil jak začátek VIII, kdy Luke prostě zahodil meč a dal tak jasně najevo, že se toho nechce účastnit, nebo mu to je fuk a konec VIII, kdy na volání odboje o pomoc neodpověděl naprosto nikdo. Nikoho to nezajímalo. Do toho všeho se Snokovi podařilo nějak zlanařit Bena, aby mu dělal vrchního pitomce v masce, nebo dejme tomu maskota, aby se to opět trochu přiblížilo dobám Impéria. Fakt nemám představu, co bude v XI. Zbožňuju StarWars, proto mi je dost líto to, že mě osud postav z nejnovější trilogie vůbec nezajímá. Reakce kdysi na Darth Maula s dvojmečem byla "wauuu, megahustý, supeeer", ale na Rey s dvojmečem byla reakce "hmm, meh, hustý no". Rey s dvojmečem je sice fajn, ale beztak to bude stejná bouda, jako když v traileru na VIII Rey někam epicky běžela se světelným mečem a ve filmu se akorát dozvíš, že běžela do vesnice divných hospodyň ostrova. Takže žádného souboje s ním se asi nedočkám. Fakt by měli zauvažovat nad The Old Republic, tam je tolik supr příběhů, které lze vyprávět.
14 -3
reagují: Dacan
reagovat

Sith Rey a Kylo

Já bych byl nejraději, kdyby se strany prohodily.

Resp. Kylo zastaví Rey, která bude nakonec hrozba. To je ale vysoce nepravděpodobné, protože Disney na to nemá koule a děj k tomu úplně nesměřoval.

Jinak Kylo Ren je určitě nejzajímavější postava "nejnovější" triologie. Jsem zvědavý, jestli bude v IX opravdu ten černobílý záporák a nebo zde bude zase nějaká nejistota(spojení s Rey proti Sheevovi).
728014
Já bych byl nejraději, kdyby se strany prohodily. Resp. Kylo zastaví Rey, která bude nakonec hrozba. To je ale vysoce nepravděpodobné, protože Disney na to nemá koule a děj k tomu úplně nesměřoval. Jinak Kylo Ren je určitě nejzajímavější postava "nejnovější" triologie. Jsem zvědavý, jestli bude v IX opravdu ten černobílý záporák a nebo zde bude zase nějaká nejistota(spojení s Rey proti Sheevovi).
Sith Rey a Kylo
2 -1
reagují: Robur
reagovat
reaguje na: KarelR
Na pořádný trailer je ještě moc brzo.
Já se Karle taky moc těším, ale nedá se to uspěchat, nezapomeň že před Last Jedi vyšel trailer až začátkem října, před Force Awakens ještě později, a na tom D23 dřív ukazovali jen backstage záběry z natáčení místo něčeho tak nabušeného jako teď... to je tak když nabídnou prst, a lidi nadávaj že nedostali celou ruku :D
728013
Na pořádný trailer je ještě moc brzo. Já se Karle taky moc těším, ale nedá se to uspěchat, nezapomeň že před Last Jedi vyšel trailer až začátkem října, před Force Awakens ještě později, a na tom D23 dřív ukazovali jen backstage záběry z natáčení místo něčeho tak nabušeného jako teď... to je tak když nabídnou prst, a lidi nadávaj že nedostali celou ruku *:D*
727995
4 -4
reagují: KarelR
reagovat
Je posedlá Force duchem Palpatina
728012
Je posedlá Force duchem Palpatina
1 -2
reagovat
reaguje na: Sydonis
To je jak kdyby dvě věže skončily zničením prstenu a v návratu krále se pak fellowship vydal na nějaký kompletně unrelated dobrodružství, co nijak nesouvisí s předhozíma dvěma filmama.

Děkuju. Strašně dlouho se snažím popsat rozporuplný pocity, které z nové trilogie mám, ale až do dneška se mi to moc nedařilo. Tahle analogie je nicméně parádní:+
728011
[i]To je jak kdyby dvě věže skončily zničením prstenu a v návratu krále se pak fellowship vydal na nějaký kompletně unrelated dobrodružství, co nijak nesouvisí s předhozíma dvěma filmama.[/i] Děkuju. Strašně dlouho se snažím popsat rozporuplný pocity, které z nové trilogie mám, ale až do dneška se mi to moc nedařilo. Tahle analogie je nicméně parádní*:+*
727994
9 -3
reagovat
Je to klon, nebo sestra/dvojče 8)
728010
Je to klon, nebo sestra/dvojče *8)*
0 -2
reagovat
Psal jsem to už na FB, jestli to je jen "vize", proč safra ten specifickej meč?

Každopádně s článkem souhlasím, plácaj to levá pravá. Jako samotnej film JJ udrží, ale je vidět, že nemají na ničem stavět. Místo, aby se jim ten svět v osmičce pěkně rozvinul, tak to Johnson strašně zakopal. Půlku filmu věnoval zápletce kolem Casina (která má na celkový děj nulový, slovy nulový dopad) a zbytek ukončil, navíc nejhloupějším způsobem, jakým mohl.

A do kina půjdu stejně, ach jo :(
728008
Psal jsem to už na FB, jestli to je jen "vize", proč safra ten specifickej meč? Každopádně s článkem souhlasím, plácaj to levá pravá. Jako samotnej film JJ udrží, ale je vidět, že nemají na ničem stavět. Místo, aby se jim ten svět v osmičce pěkně rozvinul, tak to Johnson strašně zakopal. Půlku filmu věnoval zápletce kolem Casina (která má na celkový děj nulový, slovy nulový dopad) a zbytek ukončil, navíc nejhloupějším způsobem, jakým mohl. A do kina půjdu stejně, ach jo :(
7 -4
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Opravili jsme se asi tak o tři minuty později. 8)
728007
Opravili jsme se asi tak o tři minuty později. *8)*
728006
7 0
reagovat
Inak včera sa v MZ live asi trochu sekli nie? Keďže sa Mandalorian odohráva až po epizode 6 tak by sa v ňom asi ťažko mohol objaviť mladý Han Solo, ak už tak by sa mohol mihnúť v Obi-Wanovi pretože ten sa bude odohrávať presne v tom období v ktorom sa odohrával Solo ;)
728006
Inak včera sa v MZ live asi trochu sekli nie? Keďže sa Mandalorian odohráva až po epizode 6 tak by sa v ňom asi ťažko mohol objaviť mladý Han Solo, ak už tak by sa mohol mihnúť v Obi-Wanovi pretože ten sa bude odohrávať presne v tom období v ktorom sa odohrával Solo *;)*
0 0
reagují: imf
reagovat

Fan Trailer

Někdo si dal práci a vytvořil trailer spojením Teaseru s D23 záběry. Za mě to působí peckovně.

Star Wars: The Rise of Skywalker | Extended Trailer
728005
Někdo si dal práci a vytvořil trailer spojením Teaseru s D23 záběry. Za mě to působí peckovně. [url=https://www.youtube.com/watch?v=sirGDbq2BR0]Star Wars: The Rise of Skywalker | Extended Trailer[/url]
Fan Trailer
9 0
reagovat
Jestli je nová ukázka myšlen jako hodně úzce mířený event bonus, neměl se dostat oficiálně na internet - tak velí selská logika. Protože jak už zaznělo v diskuzi nesčetněkrát a je to hlavní zdělení Karlova článku, širokému diváctvu je to celkem u zadnice, když jim to vyskočí na FB/YT.
A pokud se bavíme o MZ mikrokosmu, pak má ta ukázka imo ještě negativnější dopady. Protože byť vím, že regulérní trailer přijde posléze, tak pocit, že mě to věčné ohlížení zpět začíná lehce unavovat, neřkunuli otravovat, jedině sílí.
Tohle opravdu mělo zůstat prezentované jen publiku, které to ocení - čili na onom panelu.
728004
Jestli je nová ukázka myšlen jako hodně úzce mířený event bonus, neměl se dostat oficiálně na internet - tak velí selská logika. Protože jak už zaznělo v diskuzi nesčetněkrát a je to hlavní zdělení Karlova článku, širokému diváctvu je to celkem u zadnice, když jim to vyskočí na FB/YT. A pokud se bavíme o MZ mikrokosmu, pak má ta ukázka imo ještě negativnější dopady. Protože byť vím, že regulérní trailer přijde posléze, tak pocit, že mě to věčné ohlížení zpět začíná lehce unavovat, neřkunuli otravovat, jedině sílí. Tohle opravdu mělo zůstat prezentované jen publiku, které to ocení - čili na onom panelu.
7 -1
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Teď jsem to chtěl napsat, že se můžete jít s Epizodou VIII točit dokola vedle :):+
728003
Teď jsem to chtěl napsat, že se můžete jít s Epizodou VIII točit dokola vedle *:)**:+*
728002
7 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se