Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Dvě miliardy pro Marvel jsou doma, tři jsou těsně za obzorem

příspěvky 121 - 140 Napsat příspěvek
avatar 2 nezklame, jenom uz to nebude takova udalost jako jednicka (pripada mi, ze jsem posledni clovek na zemi, ktery avatara jeste nevidel). 2,5 mld jsou hoodne pravdepodobne. muze se ale stat, ze to tesne neda 2mld. tezko tipovat rok a pul dopredu
716788
avatar 2 nezklame, jenom uz to nebude takova udalost jako jednicka (pripada mi, ze jsem posledni clovek na zemi, ktery avatara jeste nevidel). 2,5 mld jsou hoodne pravdepodobne. muze se ale stat, ze to tesne neda 2mld. tezko tipovat rok a pul dopredu
0 0
reagovat
U těch vymazlených záběrů pod vodou u Avatara se posadíme na zadek :+ Bude to velký. Cameron nezklame :)
716784
U těch vymazlených záběrů pod vodou u Avatara se posadíme na zadek *:+* Bude to velký. Cameron nezklame *:)*
2 0
reagovat
reaguje na: dashiva
Mam stejny nazor. Navic to Cameron pripravuje tak dlouho a kampan si pohlida, takze to bude mit zase punc velke udalosti.
716782
Mam stejny nazor. Navic to Cameron pripravuje tak dlouho a kampan si pohlida, takze to bude mit zase punc velke udalosti.
716780
2 0
reagovat
reaguje na: dashiva
imho da jeste vic.

Cameron me sice stve tou promlkou a faktem, ze se u jedny serie Bayovsky zabije na 15 let, ale on si pohlida, aby tam zase bylo nejaky velky lakadlo. Jim nam zase vyrazi dech, dejte na me :))
716781
imho da jeste vic. Cameron me sice stve tou promlkou a faktem, ze se u jedny serie Bayovsky zabije na 15 let, ale on si pohlida, aby tam zase bylo nejaky velky lakadlo. Jim nam zase vyrazi dech, dejte na me *:))*
716780
5 0
reagovat
reaguje na: djcharlie
ale co tě nemá :)
Avatar 2 dá 1 mld len v US+Čína, zvyšok sveta bez problémov prihodí ďaľšiu. Už len pre to, že to je Avatar.

Keď išiel Jurrasic World do kín pred 4r, mal vcelku vlažné trailery a ani film ako taký sa nevystrkoval do závratných kvalitatívnych výšin, že ano.
Napriek tomu ten film urobil skoro 1,7 mld.

1-1,5 mld dali filmy ako Trans4, JW-2, či Furious 8, kde teda faktor očakávania "udalosti" bol prakticky na nule.

Avatar nemusí prísť s ďalšou technologickou revolúciou.
Neviem si predstaviť scenár, kedy by to dalo menej ako 1,5 mld.
Ak bude mať výborné trailery, tak 2mld sú isté.
Ak to bude navyše aj skvelý film, tak lezie rovno do all-time top3.
716780
ale co tě nemá *:)* Avatar 2 dá 1 mld len v US+Čína, zvyšok sveta bez problémov prihodí ďaľšiu. Už len pre to, že to je Avatar. Keď išiel Jurrasic World do kín pred 4r, mal vcelku vlažné trailery a ani film ako taký sa nevystrkoval do závratných kvalitatívnych výšin, že ano. Napriek tomu ten film urobil skoro 1,7 mld. 1-1,5 mld dali filmy ako Trans4, JW-2, či Furious 8, kde teda faktor očakávania "udalosti" bol prakticky na nule. Avatar nemusí prísť s ďalšou technologickou revolúciou. Neviem si predstaviť scenár, kedy by to dalo menej ako 1,5 mld. Ak bude mať výborné trailery, tak 2mld sú isté. Ak to bude navyše aj skvelý film, tak lezie rovno do all-time top3.
716714
7 -1
reagují: Robur, TedGeorge
reagovat
reaguje na: prestige
Tak už SW epizoda VII v roku 2015 by ho zdolala, to mi stačí ;)
716778
Tak už SW epizoda VII v roku 2015 by ho zdolala, to mi stačí *;)*
716776
0 0
reagovat
reaguje na: sushi232
"doufám, že Avatar 2 brutálně pohoří (to znamená tržbu menší než jednička)"

takže ak Avatar 2 dá 2,5 miliardy, tak to bude pre teba znamenať, že brutálne pohořel? ;)
716777
"doufám, že Avatar 2 brutálně pohoří (to znamená tržbu menší než jednička)" takže ak Avatar 2 dá 2,5 miliardy, tak to bude pre teba znamenať, že brutálne pohořel? *;)*
716767
6 0
reagují: sushi232
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Tak ten Titanic by zase nepadl velice dávno, protože jeho tržba bez 3D obnovené premiéry nebyla jen miliarda a něco, byla 1.85 miliard. 
716776
Tak ten Titanic by zase nepadl velice dávno, protože jeho tržba bez 3D obnovené premiéry nebyla jen miliarda a něco, byla 1.85 miliard. 
716769
0 0
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: crazytunny
3 miliardy nedá, bude to tých mojich 2,880 mld, možno 2,900 ;):))
716772
3 miliardy nedá, bude to tých mojich 2,880 mld, možno 2,900 *;)**:))*
716770
0 0
reagovat
Otázkou není zda-li sundá Avatara, ale zda-li sundá 3 miliardy.....
716770
Otázkou není zda-li sundá Avatara, ale zda-li sundá 3 miliardy.....
3 0
reagují: FallenMaia
reagovat
Inak Titanic by padol už velice dávno keby nemal tú 3D obnovenú premiéru, pôvodne mal Titanic len miliardu a niečo. Si pamätám doby keď miliardu mali len Titanic a Návrat Kráľa :)):+ To boli časy.
716769
Inak Titanic by padol už velice dávno keby nemal tú 3D obnovenú premiéru, pôvodne mal Titanic len miliardu a niečo. Si pamätám doby keď miliardu mali len Titanic a Návrat Kráľa *:))**:+* To boli časy.
6 0
reagují: prestige
reagovat
reaguje na: rush
:D:D:D přečetl sis to po sobě? "Ta směšná Postavička z her pro děti si nezaslouží sesadit Endgame" (tedy film s hromadou směšných postaviček z obrázkových sešitů pro děti). Fuck logic, žejo? 8)
716768
*:D**:D**:D* přečetl sis to po sobě? [b][i]"Ta směšná Postavička z her pro děti si nezaslouží sesadit Endgame"[/i][/b] (tedy film s hromadou směšných postaviček z obrázkových sešitů pro děti). Fuck logic, žejo? *8)*
716739
7 -2
reagovat
reaguje na: x_ander_jc

AVATAR PADNE!!!

Já bych na toho Camerona zas tak moc nesázel. Jednička Avatara byla v tom 3D fakt super, ale bylo to spíš tím, že na tricích nešetřili tak, jako v jiných filmech. Ostatně, dneska (spíš už tak 3 roky po vydání Avatara) ti udělá komplet CGI scénku v "avatarovsky luxusní" 3D kdekdo na obyčejném domácím počítači (já to zvládnu taky).
Jestli jsi někdy viděl podmořské dokumenty natáčené 3D kamerou...a Aquamana ve 3D, pak jistě víš, že s hloubkovým efektem to dnešní CGI umí fakt dobře, vodní prostředí tomu pěkně nahrává (díky snížené viditelnosti v dálce je hloubkový efekt výrazný i ve 2D) a právě ten Aquaman ukázal, že dneska už zvládne přeplácané podvodní civilizace kdekdo.
Cameron sice používá jakési ekologické motivy, ale vzhledem k jeho povaze už v Avatarovi bylo vidět, že mu fakt nejde o pečlivou edukaci publika a tedy že se jedná o pokrytectví až na půdu. Když si člověk připomene jeho charakterové rysy, povídačky ostatních o jeho způsobu práce a ústní projev jeho samotného, troufám si říct, že dědkovi už technologie dávno utekly, chytrý scénář nedokázal udělat ani jednou za život a v budování napětí (i WOW efektu) už ho jistě předběhli jeho dřívější obdivovatelé, tedy současní nástupci.
Jo, přiznávám, nemám Jima moc rád. Termouši byli super, obzvlášť tedy po technické stránce, což ale není jeho zásluha ze 100%. Titanicem a tím, co o jeho ješitnosti pověděl Neil DeGrasse Tyson, si to u mě posral tuplovaně a od té doby mě jen utvrzuje, že je to furt větší břídil a spíš supernervák neschopný kompromisu, než vizionář. A člověk, co se charakterově moc nevyvíjí, nemůže točit filmy, kde samy postavy prochází výrazným vývojem.
Potom, co si přizval na jedno z té jeho série videí scifi talk s jinými tvůrci tohoto žánru Nolana a skoro celou dobu mlčel, protože bylo vidět, že se absolutně nechytá rychlosti toku jeho myšlenek, navíc si ani nevšiml jak hloupě působí (takže to nesestříhali tak, aby se efekt zmírnil) se mu už jen směju. Takže za potopení Titanicu jsem moc rád a moc přeju všem filmům, aby sundali Avatara. O Endgame ani nepochybuju, protože jestli to nedají s tím hypem, co mají, tak se svět asi oficiálně v roce 2009 obrátil v totální prdel.
Jo a ještě doufám, že Avatar 2 brutálně pohoří (to znamená tržbu menší než jednička) a Jim si to buďto hodí, nebo se sebere a konečně natočí něco duchaplného PLUS technicky brilantního.
716767
Já bych na toho Camerona zas tak moc nesázel. Jednička Avatara byla v tom 3D fakt super, ale bylo to spíš tím, že na tricích nešetřili tak, jako v jiných filmech. Ostatně, dneska (spíš už tak 3 roky po vydání Avatara) ti udělá komplet CGI scénku v "avatarovsky luxusní" 3D kdekdo na obyčejném domácím počítači (já to zvládnu taky). Jestli jsi někdy viděl podmořské dokumenty natáčené 3D kamerou...a Aquamana ve 3D, pak jistě víš, že s hloubkovým efektem to dnešní CGI umí fakt dobře, vodní prostředí tomu pěkně nahrává (díky snížené viditelnosti v dálce je hloubkový efekt výrazný i ve 2D) a právě ten Aquaman ukázal, že dneska už zvládne přeplácané podvodní civilizace kdekdo. Cameron sice používá jakési ekologické motivy, ale vzhledem k jeho povaze už v Avatarovi bylo vidět, že mu fakt nejde o pečlivou edukaci publika a tedy že se jedná o pokrytectví až na půdu. Když si člověk připomene jeho charakterové rysy, povídačky ostatních o jeho způsobu práce a ústní projev jeho samotného, troufám si říct, že dědkovi už technologie dávno utekly, chytrý scénář nedokázal udělat ani jednou za život a v budování napětí (i WOW efektu) už ho jistě předběhli jeho dřívější obdivovatelé, tedy současní nástupci. Jo, přiznávám, nemám Jima moc rád. Termouši byli super, obzvlášť tedy po technické stránce, což ale není jeho zásluha ze 100%. Titanicem a tím, co o jeho ješitnosti pověděl Neil DeGrasse Tyson, si to u mě posral tuplovaně a od té doby mě jen utvrzuje, že je to furt větší břídil a spíš supernervák neschopný kompromisu, než vizionář. A člověk, co se charakterově moc nevyvíjí, nemůže točit filmy, kde samy postavy prochází výrazným vývojem. Potom, co si přizval na jedno z té jeho série videí scifi talk s jinými tvůrci tohoto žánru Nolana a skoro celou dobu mlčel, protože bylo vidět, že se absolutně nechytá rychlosti toku jeho myšlenek, navíc si ani nevšiml jak hloupě působí (takže to nesestříhali tak, aby se efekt zmírnil) se mu už jen směju. Takže za potopení Titanicu jsem moc rád a moc přeju všem filmům, aby sundali Avatara. O Endgame ani nepochybuju, protože jestli to nedají s tím hypem, co mají, tak se svět asi oficiálně v roce 2009 obrátil v totální prdel. Jo a ještě doufám, že Avatar 2 brutálně pohoří (to znamená tržbu menší než jednička) a Jim si to buďto hodí, nebo se sebere a konečně natočí něco duchaplného PLUS technicky brilantního.
AVATAR PADNE!!!
716764
2 -7
reagují: dashiva
reagovat
reaguje na: ovmartin23
No já si troufám tvrdit, že 3D Avatarovi přidalo ne jen pár stovek milionů, ale pár miliard. Jako já ten film mám moc rád, ale ty peníze tekly jenom z toho 3D. Vždyť americký otvírák byl jenom 70 milionů. A ten následný vývoj tržeb byla šílená anomálie způsobená tím, že každý chtěl vidět "to pravé 3D". Málokdo na to šel proto, aby viděl příběh o boji modrých domorodců o svou planetu.

Což imho bude vidět na dvojce. Pokud nám Jim nevytře zrak nějakým dalším technologickým pokrokem, tak pokračování si zdaleka nesáhou tak daleko.
716764
No já si troufám tvrdit, že 3D Avatarovi přidalo ne jen pár stovek milionů, ale pár miliard. Jako já ten film mám moc rád, ale ty peníze tekly jenom z toho 3D. Vždyť americký otvírák byl jenom 70 milionů. A ten následný vývoj tržeb byla šílená anomálie způsobená tím, že každý chtěl vidět "to pravé 3D". Málokdo na to šel proto, aby viděl příběh o boji modrých domorodců o svou planetu. Což imho bude vidět na dvojce. Pokud nám Jim nevytře zrak nějakým dalším technologickým pokrokem, tak pokračování si zdaleka nesáhou tak daleko.
716749
11 0
reagují: sushi232
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Samozřejmě, vezmeme- li do úvahy i zisky mimo kina, ty pomyslné nůžky se otevřou ještě více. On ten nejvíce diskutovaný žebříček týkající se tržeb je zejména o tom, že mnoho spolu nesouvisejících faktorů se hodí do jednoho pytle.
716753
Samozřejmě, vezmeme- li do úvahy i zisky mimo kina, ty pomyslné nůžky se otevřou ještě více. On ten nejvíce diskutovaný žebříček týkající se tržeb je zejména o tom, že mnoho spolu nesouvisejících faktorů se hodí do jednoho pytle.
716751
0 0
reagovat
reaguje na: Gorecki
Ona ta Čína je dost specifická hlavně v tom, jak se Hollywood trefí do vkusu tamějších diváků. Takový TFA tam dali cca 120 mil., TJL bylo rádo, že přelezlo přes 40 mil.... , při stejném počtu kin a stejné kupní síle.
716752
Ona ta Čína je dost specifická hlavně v tom, jak se Hollywood trefí do vkusu tamějších diváků. Takový TFA tam dali cca 120 mil., TJL bylo rádo, že přelezlo přes 40 mil.... , při stejném počtu kin a stejné kupní síle.
716747
1 0
reagovat
reaguje na: prestige
Přesně tak - nemluvě o tom, že Gone with the wind si o příjmech z VHS, DVD, Blu Ray a streamu muze jenom nechat zdat...
716751
Přesně tak - nemluvě o tom, že Gone with the wind si o příjmech z VHS, DVD, Blu Ray a streamu muze jenom nechat zdat...
716750
2 0
reagují: prestige
reagovat
reaguje na: Slamak1
Být 42 po deseti dnech promítání je nic moc? Zapomínáš, že Engame má ještě nějakou pouť před sebou a poskočí mnohem výše, stejně jako zapomínáš, že i ten Avatar je díky té inflaci "až" na 15. pozici. Ono to nebude nikdy 100% férové, ten inflační žebříček nezohledňuje mezinárodní trhy, tam by bylo pořadí jiné. Tu by si to "odskákali" filmy staršího data, protože většina faktorů týkající se návštěvnosti by šla proti nim.
716750
Být 42 po deseti dnech promítání je nic moc? Zapomínáš, že Engame má ještě nějakou pouť před sebou a poskočí mnohem výše, stejně jako zapomínáš, že i ten Avatar je díky té inflaci "až" na 15. pozici. Ono to nebude nikdy 100% férové, ten inflační žebříček nezohledňuje mezinárodní trhy, tam by bylo pořadí jiné. Tu by si to "odskákali" filmy staršího data, protože většina faktorů týkající se návštěvnosti by šla proti nim.
716745
3 0
reagují: TedGeorge
reagovat
pro ty, kteri argumentuji inflaci nebo cinou. avatar mel zase 3D, ktere dnes zajima mnohem mene lidi, nez kdysi (minimalne v evrope). 3D tomu filmu (stejne jako alence) pridalo par stovek milionu. nejcasteji sledujeme nominalni trzby. komu to nevyhovuje, muze sledovat prodane listky

ze zrovna ja budu obhajovat a branit marvel:- svet uz neni takovy, jaky byval jeste na zacatku dubna
716749
pro ty, kteri argumentuji inflaci nebo cinou. avatar mel zase 3D, ktere dnes zajima mnohem mene lidi, nez kdysi (minimalne v evrope). 3D tomu filmu (stejne jako alence) pridalo par stovek milionu. nejcasteji sledujeme nominalni trzby. komu to nevyhovuje, muze sledovat prodane listky ze zrovna ja budu obhajovat a branit marvel*:-* svet uz neni takovy, jaky byval jeste na zacatku dubna
5 -1
reagují: x_ander_jc
reagovat
reaguje na: Cinefil
Abrams se tam se završením hrozné SW trilogie určitě nedostane:D
716748
Abrams se tam se završením hrozné SW trilogie určitě nedostane*:D*
716743
5 -4
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se