Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Dvě miliardy pro Marvel jsou doma, tři jsou těsně za obzorem

příspěvky 61 - 80 Napsat příspěvek
reaguje na: Muf
Šlo tam přece o energetickou krizi na Zemi, jestli se správně pamatuju, ne? Tak třeba u téhle myšlenky bych začal...ono jich tam asi moc víc není, ale přiznávám, už jsem to dlouho neviděl (ne, že bych se to chystal napravit, když Jima, tak T1 a T2).
Vybavuju si hlavně bullshit finální boj, kdy byli ti zlí a nepoctiví lidé najednou z ničehonic strašně fér v boji (normální amíci by jim tam do tý jejich armády koňáků pustili stejný rakety, co jim sundali strom a robotama by už jen dořezávali zbytky...ale to by tam chyběl americký patos) a tím pro mě naděje na neurážející zábavu komplet vyhasly.
Nápověda: hyperpohon, Dysonův prstenec a...jak se tomu kruci říká...vyhodnocování rizik a profitability?
717008
Šlo tam přece o energetickou krizi na Zemi, jestli se správně pamatuju, ne? Tak třeba u téhle myšlenky bych začal...ono jich tam asi moc víc není, ale přiznávám, už jsem to dlouho neviděl (ne, že bych se to chystal napravit, když Jima, tak T1 a T2). Vybavuju si hlavně bullshit finální boj, kdy byli ti zlí a nepoctiví lidé najednou z ničehonic strašně fér v boji (normální amíci by jim tam do tý jejich armády koňáků pustili stejný rakety, co jim sundali strom a robotama by už jen dořezávali zbytky...ale to by tam chyběl americký patos) a tím pro mě naděje na neurážející zábavu komplet vyhasly. Nápověda: hyperpohon, Dysonův prstenec a...jak se tomu kruci říká...vyhodnocování rizik a profitability?
717002
0 -5
reagují: OzyTheKing, Muf
reagovat
Pripájam sa k názoru že Avatar bol super a teším sa na pokračovanie ;):+
Ale pochybujem že zarobí toľko čo jednotka.
717007
Pripájam sa k názoru že Avatar bol super a teším sa na pokračovanie *;)**:+* Ale pochybujem že zarobí toľko čo jednotka.
3 0
reagovat
reaguje na: sushi232
“mám aspoň fundamentální znalosti filmařského řemesla a nejsem idiot, takže naše neshody dávají perfektní smysl.”
Staci ti to ako citacia??)

Ale nenechaj sa odradit, prosim neprestavaj, prave naopak, pritvrd! Neboj sa toho!8)
717006
“mám aspoň fundamentální znalosti filmařského řemesla a nejsem idiot, takže naše neshody dávají perfektní smysl.” Staci ti to ako citacia?*?)* Ale nenechaj sa odradit, prosim neprestavaj, prave naopak, pritvrd! Neboj sa toho!*8)*
717003
4 0
reagují: sushi232
reagovat
reaguje na: Muf
Jo to by mě taky zajímalo :D
717005
Jo to by mě taky zajímalo *:D*
717002
2 0
reagovat
reaguje na: sushi232
Aha ... na další slohovku ... kterou nejsi schopen napsat, protože bys ani nevěděl o čem.
Ten film je jednoduchej, ale to i Vetřelec 2, E.T, Čelisti atd. a stejně to jsou super filmy. Ale E.T. se mi moc nelíbil :D
717004
Aha ... na další slohovku ... kterou nejsi schopen napsat, protože bys ani nevěděl o čem. Ten film je jednoduchej, ale to i Vetřelec 2, E.T, Čelisti atd. a stejně to jsou super filmy. Ale E.T. se mi moc nelíbil *:D*
716999
3 0
reagovat
reaguje na: Gorecki
Jistě, i o vkládání slov do úst.
Robura jsem idiotem neoznačil, ale to nevadí. Tobě to vysvětlovat rozhodně nemá cenu.
Dělám tady na Vás přesně Jima, kterého obdivujete bezmezně a dostávám flame :D:D:D se z vás po*eru...
Popravdě, pomalu mě to už přestává bavit, protože to vypadá, že to fakt myslíte vážně. A jak jsem psal, nemám rád pokrytectví. Takže díky, že jste potvrdili všechno, co jsem psal a taky dík za čtení těch mých slohů. Teď si zchlaďte hlavy a odpočiňte si...ať Vám nepraskne žilka na čele 8)
717003
Jistě, i o vkládání slov do úst. Robura jsem idiotem neoznačil, ale to nevadí. Tobě to vysvětlovat rozhodně nemá cenu. Dělám tady na Vás přesně Jima, kterého obdivujete bezmezně a dostávám flame *:D**:D**:D* se z vás po*eru... Popravdě, pomalu mě to už přestává bavit, protože to vypadá, že to fakt myslíte vážně. A jak jsem psal, nemám rád pokrytectví. Takže díky, že jste potvrdili všechno, co jsem psal a taky dík za čtení těch mých slohů. Teď si zchlaďte hlavy a odpočiňte si...ať Vám nepraskne žilka na čele *8)*
717001
0 -5
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: sushi232
"a i přesto tam dokázali zmrvit tu základní dějovou premisu" trochu to rozveď? :D
717002
"a i přesto tam dokázali zmrvit tu základní dějovou premisu" trochu to rozveď? *:D*
716999
0 0
reagují: sushi232, OzyTheKing
reagovat
reaguje na: sushi232
A o parafraze si uz pocul, ty genius?:D
717001
A o parafraze si uz pocul, ty genius?*:D*
716998
3 0
reagují: sushi232
reagovat
reaguje na: OzyTheKing
Počkej, CO na něm nedává smysl? To je, kamaráde, nejspíš na další slohovku. Ale tu už musel jistě napsat někdo jiný, pravděpodobně o dost kulantněji, než bych to zvládnul já. 8)
EDIT: V tom je právě ten největší fail toho filmu. Jak sám píšeš, je jednoduchý...a i přesto tam dokázali zmrvit tu základní dějovou premisu.
716999
Počkej, CO na něm nedává smysl? To je, kamaráde, nejspíš na další slohovku. Ale tu už musel jistě napsat někdo jiný, pravděpodobně o dost kulantněji, než bych to zvládnul já. *8)* EDIT: V tom je právě ten největší fail toho filmu. Jak sám píšeš, je jednoduchý...a i přesto tam dokázali zmrvit tu základní dějovou premisu.
716996
0 -4
reagují: OzyTheKing, Muf
reagovat
reaguje na: Gorecki
:D:D:D tak ty si dojdi k očnímu. A pokud to nepomůže, doporučuju se trochu přiučit porozumění psaného textu. 8)
716998
*:D**:D**:D* tak ty si dojdi k očnímu. A pokud to nepomůže, doporučuju se trochu přiučit porozumění psaného textu. *8)*
716995
0 -6
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: sushi232
Strašné povýšenecké kecy. Tak nic no, aspoň jsem to zkusil. Tobě zřejmě není pomoci.
716997
Strašné povýšenecké kecy. Tak nic no, aspoň jsem to zkusil. Tobě zřejmě není pomoci.
716994
2 0
reagovat
reaguje na: sushi232
Nesmyslnost?
Co přesně tam nedává smysl? Jestli si nepochopil tak jednoduchý film, tak se nedivím proč tu vypisuješ slohovky o ničem.
716996
Nesmyslnost? Co přesně tam nedává smysl? Jestli si nepochopil tak jednoduchý film, tak se nedivím proč tu vypisuješ slohovky o ničem.
716991
4 0
reagují: sushi232
reagovat
reaguje na: sushi232
“bez urážky, ale narozdiel od teba nie som idiot”:D
Vacsieho trageda sme tu uz teda dlho nemali:o8)
716995
“bez urážky, ale narozdiel od teba nie som idiot”*:D* Vacsieho trageda sme tu uz teda dlho nemali*:o**8)*
716971
5 0
reagují: sushi232
reagovat
reaguje na: connor
Ano, ano...vím o své nejhorší charakterové vlastnosti. Mám strašně málo trpělivosti s hlupáky. Ale pracuju na tom ;)
716994
Ano, ano...vím o své nejhorší charakterové vlastnosti. Mám strašně málo trpělivosti s hlupáky. Ale pracuju na tom *;)*
716983
0 -6
reagují: HAL, connor
reagovat
reaguje na: Gorecki
:D tak v tom případě bys mě měl bezmezně obdivovat, podobně jako toho Camerona, ne? :))
716993
*:D* tak v tom případě bys mě měl bezmezně obdivovat, podobně jako toho Camerona, ne? *:))*
716986
0 -7
reagovat
reaguje na: KARLOS
ono když se na filmu pracuje asi pětkrát déle, než na jiných blockbusterech...a to zejména na technickém zpracování, tak se dá celkem očekávat pořádná bomba. Avatar má o několik úrovní lepší triky než právě Endgame, kteří přišli o deset let později, ale kruci...když se s tím někdo tak dlouhou dobu pižlá, tak to je spíš samozřejmost, ba dokonce povinnost, než bůhvíjaký úspěch.
Zrovna o Cameronovi toho vím tolik, že i drtivá většina těch jeho "nových technologií," kterými obohatil filmové řemeslo, jsou bláboly...buďto už existovaly, nebo je jednoduše vymyslel někdo jiný a on si prostě přivzal jejich autorství. A veřejně se tu teď omlouvám všem, kdo mají Jima rádi, že neuznávám jejich rozumové schopnosti, pokud jsou schopni věřit marketingovým blábolům z bonusových materiálů DVDček a všech takových těch keců, kterými si Jim pěstuje svoje vizionářské jméno. Jo, má dobré očko na framování scény a je to "perfekcionista," co nechce vypustit do světa špatný vizuál. NIC VÍC.
PS: Víte třeba o tom, že v původním Titanicu (než byla ta obnovená 3D premiéra) měl rozházenou oblohu (z jiné části planety, plus jen půlku a tu druhou zrcadlově obrácenou), a když ho na to Neil Tyson upozornil, odvětil mu "No a co, ten film vydělal přes miliardu."  - načež ho (Tysona) tvůrci následně o několik let později kontaktovali, aby jim poradil jak to s tou oblohou teda je...
PPS: Já jsem snad někde psal, že se tím živím? Jakože fulltime? Klídek, jsem jen hobbík, ale do řemesla zapálený (možná až moc :D )
716992
ono když se na filmu pracuje asi pětkrát déle, než na jiných blockbusterech...a to zejména na technickém zpracování, tak se dá celkem očekávat pořádná bomba. Avatar má o několik úrovní lepší triky než právě Endgame, kteří přišli o deset let později, ale kruci...když se s tím někdo tak dlouhou dobu pižlá, tak to je spíš samozřejmost, ba dokonce povinnost, než bůhvíjaký úspěch. Zrovna o Cameronovi toho vím tolik, že i drtivá většina těch jeho "nových technologií," kterými obohatil filmové řemeslo, jsou bláboly...buďto už existovaly, nebo je jednoduše vymyslel někdo jiný a on si prostě přivzal jejich autorství.[b] A veřejně se tu teď omlouvám všem, kdo mají Jima rádi, [/b]že neuznávám jejich rozumové schopnosti, pokud jsou schopni věřit marketingovým blábolům z bonusových materiálů DVDček a všech takových těch keců, kterými si Jim pěstuje svoje vizionářské jméno. Jo, má dobré očko na framování scény a je to "perfekcionista," co nechce vypustit do světa špatný vizuál. [b]NIC VÍC.[/b] PS: Víte třeba o tom, že v původním Titanicu (než byla ta obnovená 3D premiéra) měl rozházenou oblohu (z jiné části planety, plus jen půlku a tu druhou zrcadlově obrácenou), a když ho na to Neil Tyson upozornil, odvětil mu "No a co, ten film vydělal přes miliardu."  - načež ho (Tysona) tvůrci následně o několik let později kontaktovali, aby jim poradil jak to s tou oblohou teda je... PPS: Já jsem snad někde psal, že se tím živím? Jakože fulltime? Klídek, jsem jen hobbík, ale do řemesla zapálený (možná až moc *:D* )
716972
0 -6
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: OzyTheKing
jasně, možná to nebyl úplně nejšťastnější příměr, ale potom je blbost srovnávat i jejich dřívější filmy (třeba Skauta s Terminátorem). Šlo mi tu o to, že oba tvůrci byli v 90s na výsluní a teď už se jen plácají. A ten Avatar...i přes nesporné technické kvality filmu (na nichž se dělalo kolik...já už ani nevím kolik let), se jednalo o prostoduchou "zábavu", která dokázala i přes vymazlený vizuál neuvěřitelně nudit. Takových filmů tu bylo spousta, je a ještě bude. Nejhorší to bylo, jak to někdy bývá, když člověk zapne mozek a uvědomí si nesmyslnost celé zápletky.
716991
jasně, možná to nebyl úplně nejšťastnější příměr, ale potom je blbost srovnávat i jejich dřívější filmy (třeba Skauta s Terminátorem). Šlo mi tu o to, že oba tvůrci byli v 90s na výsluní a teď už se jen plácají. A ten Avatar...i přes nesporné technické kvality filmu (na nichž se dělalo kolik...já už ani nevím kolik let), se jednalo o prostoduchou "zábavu", která dokázala i přes vymazlený vizuál neuvěřitelně nudit. Takových filmů tu bylo spousta, je a ještě bude. Nejhorší to bylo, jak to někdy bývá, když člověk zapne mozek a uvědomí si nesmyslnost celé zápletky.
716989
0 -8
reagují: OzyTheKing
reagovat
reaguje na: Robur
No skôr čítam, že po mnohých rokoch a s vytriezvením je okrem nadupaných technológií, ktoré použil skôr taká jednohubka bez dôvodu to znova pozerať. Nik nepopiera, že sa s tým filmom vymazlil.
716990
No skôr čítam, že po mnohých rokoch a s vytriezvením je okrem nadupaných technológií, ktoré použil skôr taká jednohubka bez dôvodu to znova pozerať. Nik nepopiera, že sa s tým filmom vymazlil.
716985
1 -3
reagovat
Kde jsou ty dvě Godzilly, když je člověk potřebuje? 
Jinak, srovnávat Predatora od Shana a Avatara je fakt pěkný, asi jako srovnání Snehurky a lovce a Pána prstenů. 
716989
Kde jsou ty dvě Godzilly, když je člověk potřebuje?  Jinak, srovnávat Predatora od Shana a Avatara je fakt pěkný, asi jako srovnání Snehurky a lovce a Pána prstenů. 
2 0
reagují: sushi232
reagovat
reaguje na: sushi232
Wow, ty musis byt inak zakomplexovany...:o:D
716986
Wow, ty musis byt inak zakomplexovany...*:o**:D*
716966
2 -1
reagují: sushi232
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se