Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rok v kostce 2018 - 2. část


ikona
Mr. Hlad
Nelepší herečky, hlášky, coolervoucí scény, erektivní momenty a spousta dalšího 

První rok v kostce jste si mohli přečíst před týdnem a teď přišel čas probrat si i zbylé kategorie. V Hollywoodu, ale i v českém filmovém rybníčku se vloni děly vcelku zajímavé věci a my se teď podíváme na to, která herečka nás v roce 2018 nejvíc uchvátila, co nám přišlo maximálně cool a u čeho jsme si kroutili hlavou a měli na ksichtě výraz „What the Fuck?“ Takže konec řečí a jdeme na to. 

NEJLEPŠÍ PLAKÁT

Predátor: Evoluce

Nebudu tu opakovat nepříjemnou a vlastně až krutou pravdu, že Predátor: Evoluce za moc nestál. Film, na který jsme se hodně těšili, zklamal. Když to tedy napíšu slušně. V každém případě něco hezkého nám po poslední návštěvě lovce z vesmíru zůstalo. Ten plakát z lebek je totiž zatraceně stylový. Jen docela zamrzí, že propaguje tak nepovedený a mimózní film. (Mr. Hlad)

Osobní tip Civala: Proud Mary - Zatímco jiné echt černošské plakáty mi přišly, že až moc tlačí na pilu, ať už co do vtipnosti nebo grafické stylizovanosti, blaxploitation základy naroubované na afro Proud Mary jsou za mě naprosto perfektní. 

Osobní tip Imfa: Deadpool 2 - Osmdesátky jsou boží a tvůrci Deadpoola je v kampaních využívají naplno, takže by tahle sprška olova měla být všem povědomá. Nebo ne? Tak možná ne… pamětníci vědí, ostatním prozradím, že tenhle sexy vodopád kulek je přímým odkazem na ikonickou scénu z Flashdance. Ano, to je ten film o sexy svářečce, která sní o tom, že se stane baletkou. Dělejte si srandu, ale kdyby to tenkrát nemělo úspěch, Jerry Bruckheimer by nenatočil Mizery, Skálu nebo Con Air. A to by byla sakra velká škoda.

Osobní tip KarlaR: Spider-Man: Paralelní světy – Udělat originální pavoučí plakát je po šesti filmech (a pár týmovkách navrch) docela fuška, v Sony to ale zvládli. Skákající Miles Morales samozřejmě není nějaká revoluce, nový kostým a převrácení záběru je však dost zajímavé kombo na to, aby vznikla nepopiratelně zajímavá kompozice. Plakát je navíc víceméně screen ze zásadní scény filmu, takže vás okamžitě přenese zpátky a… no prostě dobrá práce!

Osobní tip Mr. Hlada: Mandy – Hrozně se mi ten plakát líbí. Výrazné barvy, Nicolas Cage, motorovky a zcela evidentní snaha lákat na „násilný brak, který si je své brakovosti vědom a bude vás bavit.“ Mě teda nebavil ani v nejmenším, ale plakát má skvělý. 

Osobní tip Rimsyho: Dogman - Čistý styl, který trefně navozuje atmosféru a zároveň prozrazuje až příliš z děje - ale tak, že to člověku nedojde až do chvíle, kdy se to konečně děje? Ano, takhle nějak by mohl vypadat povedený plakát. Neotřelému italskému postapo dramatu Dogman se přesně tohle podařilo.

Osobní tip TedGeorge: Zlý časy v El Royale - Abych řekl pravdu, tak plakáty moc neřeším, ale ten na Zlý časy v El Royale se mi hodně líbí. Ne, není to kvůli Chrisi Hemsworthovi s rozepnutou košilí, ale ono rozvržení plakátu spoléhající na všechny ty hvězdné tváře s hláškou: „All roads lead here“, mě udeřilo do frňáku na první dobrou. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace