Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rok v kostce 2018 - 2. část


ikona
Mr. Hlad
Nelepší herečky, hlášky, coolervoucí scény, erektivní momenty a spousta dalšího 

První rok v kostce jste si mohli přečíst před týdnem a teď přišel čas probrat si i zbylé kategorie. V Hollywoodu, ale i v českém filmovém rybníčku se vloni děly vcelku zajímavé věci a my se teď podíváme na to, která herečka nás v roce 2018 nejvíc uchvátila, co nám přišlo maximálně cool a u čeho jsme si kroutili hlavou a měli na ksichtě výraz „What the Fuck?“ Takže konec řečí a jdeme na to. 

NEJEREKTIVNĚJŠÍ SCÉNA

Sex u zrcadel ve Studené válce

Vybírat rajcovní scény v mainstreamové filmové produkci je čím dál tím složitější, protože, ehm, píchání nám z bijáků vesměs vymizelo. Natož nějaké ostřejší svádění a jiné hormonální jitření. Nejvíc sexy scény letoška tak byly v polské černobílé artovce, které vystihují se vším všudy fatální milostné pouto, destruující dva hrdiny napříč dekádami a Evropou, ať už jde o muchlovačku někde v koupelně, nebo hru stínů a světla v hezkém bytečku. (Cival

Osobní tip Civala: Dej mi své jméno - Jsem (bohužel) stoprocentní heterák, dokážu si ale bez problémů přiznat, že ta ejakulační scéna mezi dvěma gayi byla hodně hot. A že spermatická ochutnávka nebyla ani tak skandální a odporná, ale spíš vystihovala a prohlubovala smyslnost téhle pecky.

Osobní tip Imfa: Kostým Amber Heard v Aquamanovi - Naše oblíbená kategorie, kandidující každoročně na sexistické prasátečko. Občas ale člověk musí dát průchod pocitům a Amber Heard má v Aquamanovi zdaleka nejhezčí kostým, takže je radost na ní jen tak koukat. Sám jsem se v mnoha okamžicích přistihnul, že vlastně vůbec nevím, o čem se mluví. Což je možná dobře, protože Amber hraje často roli chodící nápovědy. Možná to nebyl ten nejlepší dramaturgický záměr, protože průměrný chlap ji kouká kamkoliv, jen ne na ústa. 

Osobní tip KarlaR: Anna Kendrick a Henry Golding v Nebezpečné laskavosti – Asi každého štve, že nedošlo na pikantérie s Blake Lively, Paul Feig to ale divákům a divačkám vcelku vynahradil. Poslal totiž do postele Annu Kendrick a Henryho Goldinga, a i když je to v jádru PGčkové nic, není úplně zvykem, aby se mainstreamové hity (byť tak krotce) zaměřovaly na dámské potěšení víc než na to pánské.

Osobní tip Mr. Hlada: Rebecca Ferguson v motorkářském v Mission: Impossible - Fallout – OK, na tuhle švédskou krásku jsem trochu vysazený a i když v minulé Mission: Impossible zaválela ve žlutých šatech víc, její přiléhavá motorkářská kombinéza, ve které naháněla Ethana Hunta po Paříži, v člověku taky probouzí představy, o kterých není vhodné mluvit před desátou večerní. 

Osobní tip Rimsyho: Retro romantika v Záhadě Silver Lake - Riley Keough se sice od Larse von Triera dočkala opravdu nepěkného zacházení, leccos si však vynahradila femme fatale postavou v lynchovské noirovce Záhada Silver Lake. Koneckonců, kdo by měl uzmout trůn sexuálního napětí spíše než tohle nepřiznané pokračování Mulholland Drive, kde jsme byli svědky jednoho z nejracovnějších momentů vůbec? Tajemná kráska má v tomhle tajemném puzzle-movie řadu sexy chvilek, z nichž ale vede hravé svádění Andrew Garfielda se sušenkami a pomerančovým džusem. Škoda, že to nakonec neklaplo...

Osobní tip TedGeorge: Rachel Weisz a Rachel McAdams v Neposlušnosti - Mám slabost pro obě dámy, a proto jsem velmi ocenil jejich lesbickou scénu. Drama založené na zapovězené lásce mezi dvěma židovkami samozřejmě cílí na vyspělé diváky toužící po propracovaném příběhu plném jemných nuancí a ne na surfery sledující dotyčnou minutu na prasáckých webech (víte, kdo jste). Náboženstvím pronásledované holky si ve filmu udělaly dobře a já jim děkuji. Parádní předčasná katarze.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace