Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Rok v kostce 2018 - 2. část

příspěvky 1 - 11 Napsat příspěvek
1)Herečka - souhlas se všemi co padly, za mě ale Jessica Chastain, která mě uhranula ve Velké hře, a pak samozřejmě Frances McDormand za Tři billbordy.

2)NEJEREKTIVNĚJŠÍ SCÉNA - Amber Heard a její kostým v Aquamanovi. Čestnou zmínku si zaslouží sexuální scény v Domestikovi, které jsou dost silné a otevřené. Akorát nejsou vzrušující tím způsobem jakým by měly.

3)NEJLEPŠÍ POSTAVA -  zajímavý výběr, se kterým nelze souhlasit, ale já bych zmínil Mildred z Tří billoardů, Molly z Velké hry, a Spider-Gwen s Milesem Moralesem.

4)NEJVÍC WTF SCÉNA - Půlka z scén z Venoma a Predátora. Vybrat jednu je skoro nadlidský úkol.

5)NEJLEPŠÍ PLAKÁT - Ready Player One, BlacKkKlansman, Ant-Man a Wasp link .

6)NEJLEPŠÍ HLÁŠKA - Deadpool zabíjel a hláškoval jako o život a zde je to jasné vítězství. „So dark! You sure you’re not from the DC universe?“

7)NEJVÍC COOLERVOUCÍ SCÉNA - Nástup Thora ve Wakandě, finále v Ready Player One, honička po baráku v Noční hře, finální souboj v Aquamanovi, scény z Paříže v Mission Impossible, seskok padákem X-Force v Deadpoolovi.

8) SCÉNA, KTEROU BYCHOM CHTĚLI ZAŽÍT - miluji Queeny, tak vidět je naživo by bylo super, ale zažít na vlastní kůži finále z Ready Player One by možná bylo o trochu lepší.
710446
1)Herečka - souhlas se všemi co padly, za mě ale Jessica Chastain, která mě uhranula ve Velké hře, a pak samozřejmě Frances McDormand za Tři billbordy. 2)NEJEREKTIVNĚJŠÍ SCÉNA - Amber Heard a její kostým v Aquamanovi. Čestnou zmínku si zaslouží sexuální scény v Domestikovi, které jsou dost silné a otevřené. Akorát nejsou vzrušující tím způsobem jakým by měly. 3)NEJLEPŠÍ POSTAVA -  zajímavý výběr, se kterým nelze souhlasit, ale já bych zmínil [url=https://www.imdb.com/title/tt5027774/characters/nm0000531?ref_=tt_cl_t1]Mildred[/url] z Tří billoardů, Molly z Velké hry, a Spider-Gwen s Milesem Moralesem. 4)NEJVÍC WTF SCÉNA - Půlka z scén z Venoma a Predátora. Vybrat jednu je skoro nadlidský úkol. 5)NEJLEPŠÍ PLAKÁT - Ready Player One, BlacKkKlansman, Ant-Man a Wasp https://pbs.twimg.com/media/DUzB_6yX0AADeiB.jpg . 6)NEJLEPŠÍ HLÁŠKA - Deadpool zabíjel a hláškoval jako o život a zde je to jasné vítězství. „So dark! You sure you’re not from the DC universe?“ 7)NEJVÍC COOLERVOUCÍ SCÉNA - Nástup Thora ve Wakandě, finále v Ready Player One, honička po baráku v Noční hře, finální souboj v Aquamanovi, scény z Paříže v Mission Impossible, seskok padákem X-Force v Deadpoolovi. 8) SCÉNA, KTEROU BYCHOM CHTĚLI ZAŽÍT - miluji Queeny, tak vidět je naživo by bylo super, ale zažít na vlastní kůži finále z Ready Player One by možná bylo o trochu lepší.
0 0
reagovat
reaguje na: Chermy
On je hlavně tak trošku vykradenej :)
710368
On je hlavně tak trošku [url=https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/c/c3/XCOM_2_cover_art.jpg]vykradenej *:)*[/url]
710360
0 -1
reagovat
Jinak sekce plakátů je asi hodně individuální, ale teda ten plakát na Predátora mi vždycky přišel neskutesně hnusnej. Přímo odpornej řekl bych. Takže mi vůbec nevadí, že propaguje debilní film.:) Daleko víc se mi líbil třeba Sicario plakát
710360
Jinak sekce plakátů je asi hodně individuální, ale teda ten plakát na Predátora mi vždycky přišel neskutesně hnusnej. Přímo odpornej řekl bych. Takže mi vůbec nevadí, že propaguje debilní film.*:)* Daleko víc se mi líbil třeba Sicario [url=https://image.tmdb.org/t/p/w600_and_h900_bestv2/OdD7A0LgLXPjqzmfcEl9sTYVPo.jpg]plakát[/url]
1 0
reagují: Kostěj
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
A nevrátí oni se v Endgame v čase... a tím pádem možná oživí i oba záporáky? :D
710359
A nevrátí oni se v Endgame v čase... a tím pádem možná oživí i oba záporáky? *:D*
710295
1 0
reagovat
Ten plagát na Predátora je boží, to by som si hneď zavesil na stenu. Neviem či si to tu pamätáte ale rovnako super plagát mal aj posledný Alien. Taký šedý, kopa poprepletaných votrelcov, hrozne cool. Zaujímavé že zrovna filmy s najlepšími plagátmi boli vo výsledku také prepadáky.

A inak súhlas, najlepšia postava rozhodne Thanos, s tým to Marvel celé vyhral. Tak prepracovaného a charizmatického záporáka s ktorým sa dá dokonca sympatizovať sme tu už dávno nemali. Ale čo je na tom najlepšie a čo ma najviac teší je fakt že Thanos je komplet CGI postava. Aspoň je konečne vidieť ako sa tie technológie brutálne posunuli dopredu. A ľudia už konečne nenadávajú na komplet CGI postavy ako kedysi.

Najlepšia scéna, nástup Thora, také zimomriavky mi dávno nenabehli, normálne ma nadvihlo ako sa mi postavili chlpy až na riti :D:D A aj ten kapitán nebol zlý. Teším sa čo predvedú v Endgame.

No a samozrejme Amberka v Aquamanovi, akože ona sa mi nikdy nejak extra nepáčila, na niektorých fotkách čo som videl na internete vyzerá trošku divno, ale tuná je jednoducho úžasná, tie červené vlasy a postavička ako lusk :D8)
A ten kostýmček tomu len pridáva. Joj! Vidím že Imf vie čo je dobré.
710304
Ten plagát na Predátora je boží, to by som si hneď zavesil na stenu. Neviem či si to tu pamätáte ale rovnako super plagát mal aj posledný Alien. Taký šedý, kopa poprepletaných votrelcov, hrozne cool. Zaujímavé že zrovna filmy s najlepšími plagátmi boli vo výsledku také prepadáky. A inak súhlas, najlepšia postava rozhodne Thanos, s tým to Marvel celé vyhral. Tak prepracovaného a charizmatického záporáka s ktorým sa dá dokonca sympatizovať sme tu už dávno nemali. Ale čo je na tom najlepšie a čo ma najviac teší je fakt že Thanos je komplet CGI postava. Aspoň je konečne vidieť ako sa tie technológie brutálne posunuli dopredu. A ľudia už konečne nenadávajú na komplet CGI postavy ako kedysi. Najlepšia scéna, nástup Thora, také zimomriavky mi dávno nenabehli, normálne ma nadvihlo ako sa mi postavili chlpy až na riti *:D**:D* A aj ten kapitán nebol zlý. Teším sa čo predvedú v Endgame. No a samozrejme Amberka v Aquamanovi, akože ona sa mi nikdy nejak extra nepáčila, na niektorých fotkách čo som videl na internete vyzerá trošku divno, ale tuná je jednoducho úžasná, tie červené vlasy a postavička ako lusk *:D**8)* A ten kostýmček tomu len pridáva. Joj! Vidím že Imf vie čo je dobré.
1 0
reagovat
reaguje na: Spiker
vlož si tohle do youtube a začni sledovat videa od vrchu :) Je to pecka.

thor arrives in wakanda reaction
710296
vlož si tohle do youtube a začni sledovat videa od vrchu :) Je to pecka. thor arrives in wakanda reaction
710281
1 0
reagovat
Smrt Klaua je podobne WTF jako když umrel Crossbone na zacatku Civil War... Cely predchozi dil se buduje zaporak a sklidi ho ze scény behem chvilky...
Sam reziser je nastvany, že musel Klau tak brzo ze sceny...
710295
Smrt Klaua je podobne WTF jako když umrel [spoiler]Crossbone[/spoiler] na zacatku Civil War... [spoiler]Cely predchozi dil se buduje zaporak a sklidi ho ze scény behem chvilky... [/spoiler]Sam reziser je nastvany, že musel Klau tak brzo ze sceny...
2 0
reagují: Chermy
reagovat
S imfem souhlas, Margot Robbie je skvělá. Škoda jen, že nakonec z Oscarů odešla s prázdnou ..
710292
S imfem souhlas, Margot Robbie je skvělá. Škoda jen, že nakonec z Oscarů odešla s prázdnou ..
1 0
reagovat
Imfe takys tam ten odkaz na Thanosův potlesk mohl dát.
hezký seznam jako každý rok, krásně se to čte.
a Tomb Raider je fajn..
710281
Imfe takys tam ten odkaz na Thanosův potlesk mohl dát. hezký seznam jako každý rok, krásně se to čte. a Tomb Raider je fajn..
1 0
reagují: Mack.
reagovat
v jednom odstavci - Wuaa kozy Amber 
v dalsom - ( naozaj niekto riesi jeji poprsie) 
:D 
ziaden hejt len mi to pride vtipne...

a Bring me thanos je strasne top scena:)
710274
v jednom odstavci - Wuaa kozy Amber  v dalsom - ( naozaj niekto riesi jeji poprsie)  :D  ziaden hejt len mi to pride vtipne... a Bring me thanos je strasne top scena:)
4 -1
reagovat
Mr. Hlad mi docela mluví z duše 8)
710269
Mr. Hlad mi docela mluví z duše *8)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se