Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rok v kostce 2018 - 2. část


ikona
Mr. Hlad
Nelepší herečky, hlášky, coolervoucí scény, erektivní momenty a spousta dalšího 

První rok v kostce jste si mohli přečíst před týdnem a teď přišel čas probrat si i zbylé kategorie. V Hollywoodu, ale i v českém filmovém rybníčku se vloni děly vcelku zajímavé věci a my se teď podíváme na to, která herečka nás v roce 2018 nejvíc uchvátila, co nám přišlo maximálně cool a u čeho jsme si kroutili hlavou a měli na ksichtě výraz „What the Fuck?“ Takže konec řečí a jdeme na to. 

NEJVÍC WTF SCÉNA

Znásilnění inteligentní vířivkou v Důvěrném nepříteli

Dlouho jsme v redakční diskuzi bádali nad nejdivnější scénou roku. Rimsy nebyl k dispozici, a tak jsme neustále lovili v hollywoodských vodách. A přitom stačilo zůstat v domácím rybníčku, resp. vířivce. Technothriller Karla Janáka je WTF okamžiků plný, ale když se začne inteligentní dům sbližovat s hlavní hrdinkou tak, že jí skrz chytrou vířivku naordinuje intenzivní orgasmus, začnete se po podlaze, na kterou jste smíchy spadli, co nejrychleji plazit k východu z kina. Jsme pro pokrok ve všech směrech, ale tudy ne, přátelé filmu, vědy a techniky. (imf)

Osobní tip Civala: Venomova líbačka - Venoma jsem viděl s velkým odstupem a tváří v tvář červené barvě na ČSFD mi přišel WTF víceméně celý. Hardyho líbačka s Venomem, z něhož se vyklube Michelle Williams, jsem ale nepobral asi doteď.

Osobní tip Imfa: Prdelní beer pong v Kazišucích - Ve wrestlingovém ringu se John Cena nebál nikoho a ničeho. Před kamerou taky nemá záklopku a s radostí se v komediích vrhá do maximálně bizarních situací. Kazišuci je celkem příjemná podívaná, ale když zabloudí vyplašení rodiče na teenagerskou párty a Cena je nucen vypít tuplák piva skrz hadičku zapíchnutou v análním otvoru, pomyslíte si coby třicátník v publiku něco o generační propasti. I’m Too Old For This Shit. Ze záchodového humoru už jsem prostě vyrostl.

Osobní tip KarlaR: Finále Predátora – Celý nový Predátor je vlastně jedno WTF za druhým, tak nějak jsem ale doufal, že se Shane Black vykoupí alespoň ve finále. Jenže víte co? Místo kulervoucí akce dorazila kupa dalších nesmyslů, jež korunoval duel popírající všechno, co máme tak rádi na původním Predátorovi. Třikrát hanba, z tohohle se chudák vesmírný lovec vážně jen tak nevzpamatuje.

Osobní tip Mr. Hlada: Smrt Klaua v Black Pantherovi – Překvapilo mě to. Především proto, že Serkis je herec, u kterého člověk tak nějak čekal, že u Marvelu chvilku vydrží a jeho záporák Klaue je navíc pro Black Panthera protivníkem číslo jedna. Takže to, jak ho uklidili ze scény, mě fakt docela překvapilo. Nenaštvalo mě to, ale WTF to bylo, o tom žádná. 

Osobní tip Rimsyho: Trollí sex v Tina a Vore - Nenápadný severský mix žánrů, který byl tak neuchopitelný, až jste o něm možná ani neslyšeli. Karlovarské publikum však nad milostným příběhem podivínské Tiny a drsného Voreho nadšeně pomlaskávalo, no a vrcholem šílenosti tohohle nezapomenutelného dílka byl opravdu velmi zvrhlý a animální sex titulních představitelů. Tohle se na plátně jen tak nevidí - a nutno dodat, že je to asi dobře.

Osobní tip TedGeorge: Závěrečná pointa Než přišla bouře - Film jsem viděl se zpožděním a byl jsem Kocourem varován, že pointa stojí za starou belu. Přesto mi tenhle 100x použitý filmový švindl nadzvedl mandle takovým stylem, že jsem málem musel odejít na čerstvý vzduch. Ne, neprozradím vám tu finiš tohoto boje s všemocným oceánem, ale pokud vás při pohledu na synopsi napadne ten vůbec nejprofláknutější a nejmizernější konec, nemýlíte se. Film je přitom řemeslně velmi slušně zvládnutý a můj oblíbený režisér Baltasar Kormákur se ani tentokrát nemá za co stydět. Až na ten neskutečně tragický závěr. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace