Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Nový film od Nolana má datum premiéry

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
Po posledních dvou mega zklamáních jsem stejně zvědavej s čím přijde a v tom kině prostě znova budu. 
Snad to pro mě dopadne líp, protože bůh ví, že jsem se těšil i minule. 
705984
Po posledních dvou mega zklamáních jsem stejně zvědavej s čím přijde a v tom kině prostě znova budu.  Snad to pro mě dopadne líp, protože bůh ví, že jsem se těšil i minule. 
2 -10
reagovat
Ak už znova Batmana, tak nového by som rád videl od sestier Wachowskich, ale o tom môžem asi len snívať. 
705982
Ak už znova Batmana, tak nového by som rád videl od sestier Wachowskich, ale o tom môžem asi len snívať. 
3 -1
reagovat
reaguje na: cain.pullo
Jasne, to je teda choreografia v BvS link
Na tu sa teda ziadna sceda od Nolana nechyta (ironia off).
Ja teda nie som ziadny Nolanofil, ale to co pises mi pride ako totalna znoska klise ludi ktory neodpustaju uspech a z principu preto hejtia
705980
Jasne, to je teda choreografia v BvS https://youtu.be/X7SiuQxhAjg?t=209 Na tu sa teda ziadna sceda od Nolana nechyta (ironia off). Ja teda nie som ziadny Nolanofil, ale to co pises mi pride ako totalna znoska klise ludi ktory neodpustaju uspech a z principu preto hejtia
705976
0 -4
reagovat
reaguje na: cain.pullo
Pre mňa je tiež Prestige asi jeho vrchol ale autorským projektom by som to nenazval pretože ej to adaptácia knihy. Áno je tam dosť obmien vďaka ktorým ten film finguje niekolko násobne lepšie než kniha - hlavne vďaka nelineánemu rozprávaniu ale prakticky celá príbehová kostra je prebraná. Ale hovorím pre mňa je to film za 11/10 8) 
705979
Pre mňa je tiež Prestige asi jeho vrchol ale autorským projektom by som to nenazval pretože ej to adaptácia knihy. Áno je tam dosť obmien vďaka ktorým ten film finguje niekolko násobne lepšie než kniha - hlavne vďaka nelineánemu rozprávaniu ale prakticky celá príbehová kostra je prebraná. Ale hovorím pre mňa je to film za 11/10 *8)* 
705976
0 0
reagovat
reaguje na: Davies182
To neznie vôbec zle - dokonca si neviem predstaviť ako by to od Nolana vyzeralo. Trochu mi pripomína Lovectaftovskú klasiku Call of Cthulhu (pre mňa jedna z jeho slabších vecí). Ale keď tak by som od nolana bral Whisperers in the darkness. Alebo Bezejmené město! Ale osobne pochybujem že by v súčasnosti išiel do nejakej adaptácie. 

Ja od neho zbožňujem aj Insomniu všeobecne považovanú za jeho najslabší film s čím nesúhlasím. Nejak zaujímavo spracované ťaškotonážne existencionálne krimi by som od neho bral okamžite!
705977
To neznie vôbec zle - dokonca si neviem predstaviť ako by to od Nolana vyzeralo. Trochu mi pripomína Lovectaftovskú klasiku Call of Cthulhu (pre mňa jedna z jeho slabších vecí). Ale keď tak by som od nolana bral Whisperers in the darkness. Alebo Bezejmené město! Ale osobne pochybujem že by v súčasnosti išiel do nejakej adaptácie.  Ja od neho zbožňujem aj Insomniu všeobecne považovanú za jeho najslabší film s čím nesúhlasím. Nejak zaujímavo spracované ťaškotonážne existencionálne krimi by som od neho bral okamžite!
705964
0 0
reagovat
reaguje na: Cival
Tak pan Nolan JE nadprumerny, ale take precenovany, ostatne cas ukaze - treba se pletu - to je preci ok. Pro mne je jednoznacne nejlepsi Prestige (spolu s Mementem nejvice autorsky a je k nevire ze je to jiz 12 let!) vynikajici Insomie (na kterou se casto zapomina) a s mirnym odstupem v kvalite Interstellar (az na zaver. Btw: Film mel skoncit otevreny, jak napr v 2001 - na tomto je prave hezky videt rozdil mezi nadprumernym a legendarnim reziserem).  Batmanovska trilogie: jednicka neni spatna ale take to neni zadny zazrak (Nolan neumi natacet akci sceny a v techto tri filmech je to nejvice znat - mimochodem ted neporovnavam cele filmy ! ale choreografii boje Batmana-Nolana  s Batmana z vs Superman - Ty jsou uplne jina liga :), ostatne scena setkani dvou policistu s Batmanem-Snyder je svoji atmosferou a z toho plynouci respekt ze samotneho Batmana dale nez v cele trilogii od Nolana - opakuji neporovnavam cele filmy jen samotnou postavu Batmana - zli jazykove tvrdi ze prave Batman je nejslabsim clankem Nolanovske trilogie a vlastne i zbytecny kdy filmy by fungovali po uprave, jako skvele mestske krimi, i bez nej :D), dvojka vycniva i diky Ledgerovi (toto je take k neuvereni jak ten cas leti) a posledni dil jsem na podruhe stezi dokoukal (pro mne je tam mnoho mirnych, ale presto WTF momentu, ktere se kumuluji s blizicim se zaverem filmu).

Pristi film: Kez by byl kvalitou a autorskou originalitou jak druhy Prestige ! Co by Nolanovi sedelo - natocit HEAT pro soucasne publikum, jen by mu mel nekdo jiny natacet veskere akcni sceny.

P.s.: sry za chybejici diakritiku a spousty gram chyb, pisi z UK/USA klavesnice a jsem utahany.
705976
Tak pan Nolan JE nadprumerny, ale take precenovany, ostatne cas ukaze - treba se pletu - to je preci ok. Pro mne je jednoznacne nejlepsi Prestige (spolu s Mementem nejvice autorsky a je k nevire ze je to jiz 12 let!) vynikajici Insomie (na kterou se casto zapomina) a s mirnym odstupem v kvalite Interstellar (az na zaver. Btw: Film mel skoncit otevreny, jak napr v 2001 - na tomto je prave hezky videt rozdil mezi nadprumernym a legendarnim reziserem).  Batmanovska trilogie: jednicka neni spatna ale take to neni zadny zazrak (Nolan neumi natacet akci sceny a v techto tri filmech je to nejvice znat - mimochodem ted neporovnavam cele filmy ! ale choreografii boje Batmana-Nolana  s Batmana z vs Superman - Ty jsou uplne jina liga :), ostatne scena setkani dvou policistu s Batmanem-Snyder je svoji atmosferou a z toho plynouci respekt ze samotneho Batmana dale nez v cele trilogii od Nolana - opakuji neporovnavam cele filmy jen samotnou postavu Batmana - zli jazykove tvrdi ze prave Batman je nejslabsim clankem Nolanovske trilogie a vlastne i zbytecny kdy filmy by fungovali po uprave, jako skvele mestske krimi, i bez nej :D), dvojka vycniva i diky Ledgerovi (toto je take k neuvereni jak ten cas leti) a posledni dil jsem na podruhe stezi dokoukal (pro mne je tam mnoho mirnych, ale presto WTF momentu, ktere se kumuluji s blizicim se zaverem filmu). Pristi film: Kez by byl kvalitou a autorskou originalitou jak druhy Prestige ! Co by Nolanovi sedelo - natocit HEAT pro soucasne publikum, jen by mu mel nekdo jiny natacet veskere akcni sceny. P.s.: sry za chybejici diakritiku a spousty gram chyb, pisi z UK/USA klavesnice a jsem utahany.
705962
3 -10
reagují: Giggsy, Mr.FREAKE
reagovat
Dunkirk byl krok vedle. Myšlenka dobrá, ale ten film byl totálně bez emocí, nepovedlo se ho ani řádně vygradovat, vždyť nejsilnější moment filmu měl být příjezd lodí a ta sekvence kolem toho byla totálně zabitá. Tři naprosto zbytečný časový linie a v ani jedné se nepovedlo ukázat pořádně, proč by se měli lidi na pláži bát. Jeden přelet, jedna potopená loď, ale všechno se to dělo tak mimochodem, jakoby tam uvízli sami od sebe. Ten film nemá napětí, a to mám Nolana jako nejoblíbenějšího režiséra a miluju od něj i pitomý Following.

Snad se mi tentokrát zase trefí do vkusu. Nejradši bych viděl pokračování Inception nebo nějakou fantasy od něj. Teda než se ujme restartu Bonda. 
705975
Dunkirk byl krok vedle. Myšlenka dobrá, ale ten film byl totálně bez emocí, nepovedlo se ho ani řádně vygradovat, vždyť nejsilnější moment filmu měl být příjezd lodí a ta sekvence kolem toho byla totálně zabitá. Tři naprosto zbytečný časový linie a v ani jedné se nepovedlo ukázat pořádně, proč by se měli lidi na pláži bát. Jeden přelet, jedna potopená loď, ale všechno se to dělo tak mimochodem, jakoby tam uvízli sami od sebe. Ten film nemá napětí, a to mám Nolana jako nejoblíbenějšího režiséra a miluju od něj i pitomý Following. Snad se mi tentokrát zase trefí do vkusu. Nejradši bych viděl pokračování Inception nebo nějakou fantasy od něj. Teda než se ujme restartu Bonda. 
6 -12
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: Cival
Ne všichni diskutéři tím odsoudili Nolana. Pouze konstatuju, že je to stejně špatný jako TDKR a že doufám, že se zase vytáhne s něčím lepším...;)
705974
Ne všichni diskutéři tím odsoudili Nolana. Pouze konstatuju, že je to stejně špatný jako TDKR a že doufám, že se zase vytáhne s něčím lepším...*;)*
705962
3 -6
reagovat
reaguje na: KarelR
No a já právě reaguju na to, že mě překvapilo kolik lidí to nakonec cejtí jako já... A mimochodem Avatar i Avengers jsou úžasný...a chápu tvoji pointu, protože už mě taky nebaví to vysvětlovat :D
705973
No a já právě reaguju na to, že mě překvapilo kolik lidí to nakonec cejtí jako já... A mimochodem Avatar i Avengers jsou úžasný...a chápu tvoji pointu, protože už mě taky nebaví to vysvětlovat *:D*
705939
1 0
reagovat
reaguje na: ovmartin23
Já miluju válečný filmy! Černý jestřáb sestřelen je jeden z mých nejoblíbenějších filmů vůbec, Ryan je samozřejmě pecka... Dopisy z Iwo Jimy, Nepřítel před branami, 13 hodin, i Hacksaw ridge mi přišlo boží... ale mám rád i ty co nejsou přímo unitř vřavy.. Černá kniha, Valkýra, Smrt čeká všude, Shake Hands with the Devil... dokážu si užít i mírně béčkovou Speciální jednotku... ale Dunkirk je od začátku do konce nuda protkaná nepříjemnými zvuky :)
705972
Já miluju válečný filmy! Černý jestřáb sestřelen je jeden z mých nejoblíbenějších filmů vůbec, Ryan je samozřejmě pecka... Dopisy z Iwo Jimy, Nepřítel před branami, 13 hodin, i Hacksaw ridge mi přišlo boží... ale mám rád i ty co nejsou přímo unitř vřavy.. Černá kniha, Valkýra, Smrt čeká všude, Shake Hands with the Devil... dokážu si užít i mírně béčkovou Speciální jednotku... ale Dunkirk je od začátku do konce nuda protkaná nepříjemnými zvuky :)
705946
3 -9
reagovat
reaguje na: Robur
Ve válce lidi krvácí, hodně...
Mě ten film nudný nepřišel, s průběhem sem byl jakž takž spokojený, ale když sem viděl ty figuríny do kterých se střílelo naprosto bez následků, tak to vypadalo vyloženě komicky a vůbec to nebudilo žádný obavy o mrtvé vojáky. Spíš to vypadalo jako když si děti hrají na pistolníky a ty víš, že ten "mrtvý" co zrovna spadnul se po chvilce zase zvedne.
Když chtěl ukázat naléhavost situace, tak to mělo být se vším co k tomu patří. A ne nemyslím tím nějaký strašně brutální jatka, ale aspoň trochu uvěřitelnosti.
705970
Ve válce lidi krvácí, hodně... Mě ten film nudný nepřišel, s průběhem sem byl jakž takž spokojený, ale když sem viděl ty figuríny do kterých se střílelo naprosto bez následků, tak to vypadalo vyloženě komicky a vůbec to nebudilo žádný obavy o mrtvé vojáky. Spíš to vypadalo jako když si děti hrají na pistolníky a ty víš, že ten "mrtvý" co zrovna spadnul se po chvilce zase zvedne. Když chtěl ukázat naléhavost situace, tak to mělo být se vším co k tomu patří. A ne nemyslím tím nějaký strašně brutální jatka, ale aspoň trochu uvěřitelnosti.
705967
3 -4
reagují: Robur
reagovat
reaguje na: DarkSith
Historický film ještě nenatočil (když nepočítám Dunkirk) a je to žánr, který bych v jeho podání viděl hodně rád.
705969
Historický film ještě nenatočil (když nepočítám Dunkirk) a je to žánr, který bych v jeho podání viděl hodně rád.
705948
1 0
reagovat
Cokoliv natočí, bude to zase pecka :+

A k Dunkirku, možná někomu přišel nudnej, protože nemá klasický děj, nebo někdo nemá rád válečné filmy. Ale atmosféru podobných událostí tak dobře vykreslenou v žádném jiném filmu nenajdete. Je to jako být zase ve válce.
705967
Cokoliv natočí, bude to zase pecka *:+* A k Dunkirku, možná někomu přišel nudnej, protože nemá klasický děj, nebo někdo nemá rád válečné filmy. Ale atmosféru podobných událostí tak dobře vykreslenou v žádném jiném filmu nenajdete. Je to jako být zase ve válce.
10 0
reagují: fr3ak
reagovat
reaguje na: Pe7er
Taky ho stále odkládám. Válečné filmy miluju, ale... Pravděpodobně se mi líbit nebude, jako většina jeho filmů. Vím, že Nolan je tady na moviezone posvátná relikvie, ale já to tam nevidím.
705966
Taky ho stále odkládám. Válečné filmy miluju, ale... Pravděpodobně se mi líbit nebude, jako většina jeho filmů. Vím, že Nolan je tady na moviezone posvátná relikvie, ale já to tam nevidím.
705956
4 -3
reagovat
Jako nová romantická komedie z Londýna ve který by hrála Anne Hathaway by nebyla úplně špatná:D:D. Jsem rád že to oznámili, jelikož jsem měl strach že najel na styl Camerona nebo Finchera. Nové originální scifi vždycky rád uvidím:+
705965
Jako nová romantická komedie z Londýna ve který by hrála Anne Hathaway by nebyla úplně špatná*:D**:D*. Jsem rád že to oznámili, jelikož jsem měl strach že najel na styl Camerona nebo Finchera. Nové originální scifi vždycky rád uvidím*:+*
1 0
reagovat

Mám jasno

Když sesumíruju jeho dosavadní režisérskou filmografii, a půjdu na to trošku legračněji střelbou od boku, mělo by bejt na řadě něco jako R-kovej horor ze ztraceného města v džungli (nebo podobně neokoukanýho prostředí) s Michaelem Cainem jako vůdcem pošahaný démonický sekty, Cillianem Murphy jako jeho pravou rukou a strůjcem zla, a ještě Christianem Balem aka otcem od rodiny, která se ztratí na výletě v povodí Amazonky. Bring it :D
705964
Když sesumíruju jeho dosavadní režisérskou filmografii, a půjdu na to trošku legračněji střelbou od boku, mělo by bejt na řadě něco jako R-kovej horor ze ztraceného města v džungli (nebo podobně neokoukanýho prostředí) s Michaelem Cainem jako vůdcem pošahaný démonický sekty, Cillianem Murphy jako jeho pravou rukou a strůjcem zla, a ještě Christianem Balem aka otcem od rodiny, která se ztratí na výletě v povodí Amazonky. Bring it *:D*. 
Mám jasno
7 -1
reagují: Mr.FREAKE
reagovat
reaguje na: Mastrojany
Taky nikdo nerika ze je to nej valecny film ever. Ale Nolan toci skvele filmy a to ze kazdy neni TDK nebo Prestige nevypovida o jeho precenovanosti ci prumernosti, ale o nesoudnosti diskuteru
705962
Taky nikdo nerika ze je to nej valecny film ever. Ale Nolan toci skvele filmy a to ze kazdy neni TDK nebo Prestige nevypovida o jeho precenovanosti ci prumernosti, ale o nesoudnosti diskuteru
705960
13 -3
reagují: cain.pullo, Chermy
reagovat
Od Mementa som videl všetky filmy od Nolana a musím tiež súhlasiť že Dunkerk ma bavil najmenej, po technickej stránke je film skvelý, ale to je pre mňa asi tak všetko....Interstellar som videl snáď 20x a aj ostatné filmy som videl viackrát:) Nolan nieje preceňovaný, skôr točí filmy ktoré sa držia dlhodobo nad priemerom a nenatočil vyslovene sračku a to sa už dá povedať o málo režiséroch...určite sa teším a mne je úplne jedno aký žáner to bude, len nech to bude zas a znova skvelý film :+
705961
Od Mementa som videl všetky filmy od Nolana a musím tiež súhlasiť že Dunkerk ma bavil najmenej, po technickej stránke je film skvelý, ale to je pre mňa asi tak všetko....Interstellar som videl snáď 20x a aj ostatné filmy som videl viackrát*:)* Nolan nieje preceňovaný, skôr točí filmy ktoré sa držia dlhodobo nad priemerom a nenatočil vyslovene sračku a to sa už dá povedať o málo režiséroch...určite sa teším a mne je úplne jedno aký žáner to bude, len nech to bude zas a znova skvelý film *:+*
3 0
reagovat
Já popravdě moc nevím, co má každej na tom Dunkirku... mě to prostě přišlo nudný ten film... nejmín deset lepších válečných filmů je...
705960
Já popravdě moc nevím, co má každej na tom Dunkirku... mě to prostě přišlo nudný ten film... nejmín deset lepších válečných filmů je...
2 -9
reagují: Cival
reagovat

I2

Prial by som si Interstellar 2. Chcel by som vedieť, či sa Coop stretne s Brandovou. Koľko ostatných staníc opustilo planétu, čo sa stalo so Zemou po ovládnutí gravitačných anomálií. Aké podmienky pre život sú na Edmundsovej planéte... 
705959
Prial by som si Interstellar 2. Chcel by som vedieť, či sa Coop stretne s Brandovou. Koľko ostatných staníc opustilo planétu, čo sa stalo so Zemou po ovládnutí gravitačných anomálií. Aké podmienky pre život sú na Edmundsovej planéte... 
I2
4 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se