Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nový film od Nolana má datum premiéry


ikona
KarelR
christopher nolandunkerkimaxinterstellar
Režisér Temného rytíře, Dunkerku a Interstellaru pomalu chystá další filmovou událost. 

Christopher Nolan patří mezi největší režisérská esa současnosti. Za poslední dekádu se ustanovilo, že ať už natočí sci-fi, komiksovku nebo válečný film, jsou z toho skvělé ohlasy a víc než půlmiliardové tržby (v případě Batmanů dokonce miliardové). U Warnerů tak jen poslušně čekají, až jim prozradí svoje další plány, a ona magická chvíle je znovu tady.

Co tedy Nolan natočí po Dunkerku? No... to pořád ještě nevíme. Zápletka, obsazení nebo alespoň žánr jeho novinky jsou stále pod pokličkou, Warneři ale dostali zelenou na ohlášení premiéry, která se uspořádá 17. července 2020.

Další nolanovka tak dorazí přesně tři roky po Dunkerku. S kým se porve o diváky? V tuhle chvíli se na stejný den plánují celovečerní Bobovy burgery a nový film se Spongebobem. O týden dřív přitom dostaneme třetí Krotitele duchů, o týden později disneyovku Jungle Cruise s Rockem a Emily Blunt, a na konci července vtrhne do kin upíří comicsovka Morbius s Jaredem Letem.

Máte nějaký tip, co by Nolan mohl chystat? Podělte se o něj v diskuzi. Ať už se ale blíží cokoliv, Warneři potvrdili útok na IMAX, takže to asi nebude zrovna komorní oddechovka.

---

Vytáhni v hospodě: V minulosti Nolan plánoval biografii Howarda Hughese s Jimem Carreym, celovečerní verzi britského seriálu The Prisoner nebo kriminálku The Keys to the Street, jíž se má nakonec ujmout Julius Ševčík.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace