Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Star Wars teorie: Kdo je Rey?

příspěvky 101 - 115 Napsat příspěvek

Karbous

Ale zase by mala zmysel jeho prehnana reakcia s forcechoke na dostojnika, ked spomenie "nejake dievca".

Jerky
Lukova dcera to nebude, Luke slzil pri pohlade na svoj mec, nie na nu.

Willy Wonka
Co tvrdi/tvrdil Lucas, na to uz teraz kadi pes8)
341157
Ale zase by mala zmysel jeho prehnana reakcia s forcechoke na dostojnika, ked spomenie "nejake dievca". [b]Jerky[/b] Lukova dcera to nebude, Luke slzil pri pohlade na svoj mec, nie na nu. [b]Willy Wonka[/b] Co tvrdi/tvrdil Lucas, na to uz teraz kadi pes*8)*
Karbous
0 0
reagovat

Hosokawa

Tak Anakin tiez az do smrti netusil, ze ma dceru
341156
Tak Anakin tiez az do smrti netusil, ze ma dceru
Hosokawa
0 0
reagovat

Willy Wonka

To mi moc nesedí, Kylo se k Rey od začátku chová pohrdavě, označuje ji za nulu, rozhodně si myslím, že ji viděl poprvé. To by ten výmaz paměti musel udělat i on sám na sobě. :-)
341155
To mi moc nesedí, Kylo se k Rey od začátku chová pohrdavě, označuje ji za nulu, rozhodně si myslím, že ji viděl poprvé. To by ten výmaz paměti musel udělat i on sám na sobě. :-)
Willy Wonka
0 0
reagovat
Já jsem docela zvědavej, jestli je nějaký větší důvod, proč je v Rogue One Felicity Jones, která je vzhledově hodně podobná na Rey. Vlastně všechny tři kandidátky na tu roli v Rogue One byly "stejné": link
341153
Já jsem docela zvědavej, jestli je nějaký větší důvod, proč je v Rogue One Felicity Jones, která je vzhledově hodně podobná na Rey. Vlastně všechny tři kandidátky na tu roli v Rogue One byly "stejné": http://www.aceshowbiz.com/images/news/rooney-mara-felicity-jones-and-tatiana-maslany-testing-for-star-wars-standalone-movie.jpg
0 0
reagovat
Tak tvůrci si samozřejmě můžou dělat co chtějí. Tahle teorie má jednou menší vadu: Je to naše poslední naděje. To by byl Kenobi pěkně sobeckej hajzl, kdyby na kamikadze misi poslal Luka, když by věděl, že po galaxii běhaj jeho potomci - potenciální Jediové.
341152
Tak tvůrci si samozřejmě můžou dělat co chtějí. Tahle teorie má jednou menší vadu: Je to naše poslední naděje. To by byl Kenobi pěkně sobeckej hajzl, kdyby na kamikadze misi poslal Luka, když by věděl, že po galaxii běhaj jeho potomci - potenciální Jediové.
0 0
reagovat
Jee to by bylo vtipne, kdyby byla dcerou Luka a zaroven vnuckou Bena. Ben mohl mit dceru ve veku Luka. :D:D:D
341151
Jee to by bylo vtipne, kdyby byla dcerou Luka a zaroven vnuckou Bena. Ben mohl mit dceru ve veku Luka. *:D**:D**:D*
0 0
reagovat

Jerky

Obi Wan měl ten meč u sebe snad déle, než všichni Skywalkerové dohromady. Takže tam je otázka, na koho ten meč reaguje, sporná.

Taky jsem byl původně lákán tou představou, že by mohla být potomek Palpatina, ale tohle je mnohem lepší :)
341150
Obi Wan měl ten meč u sebe snad déle, než všichni Skywalkerové dohromady. Takže tam je otázka, na koho ten meč reaguje, sporná. Taky jsem byl původně lákán tou představou, že by mohla být potomek Palpatina, ale tohle je mnohem lepší :)
Jerky
0 0
reagovat

Willy Wonka

Tyjo, to bych bral asi víc. A docela by to sedělo i s tou druhou teorií, že Kylo je víc Caedus, než jsme si mysleli.
Ale zároveň mi to přijde trochu víc přitažený za vlasy, než ta s tím Obi-Wanem.

Nějak si nemůžu vybrat, kterou bych chtěl víc :D

Ale k volání Lukova meče - to nutně nemusí znamenat Luke je otcem. Promlouval k ní Obi-Wanův hlas a ten přece vzal tento meč od Anakina na Mustafaru. Pak ho dal Lukovi v Nové Naději, takže bych řekl, že to klidně může být volání Obi-Wana skrze Lukeův meč, když Obiho se nezachoval...
341149
Tyjo, to bych bral asi víc. A docela by to sedělo i s tou druhou teorií, že Kylo je víc Caedus, než jsme si mysleli. Ale zároveň mi to přijde trochu víc přitažený za vlasy, než ta s tím Obi-Wanem. Nějak si nemůžu vybrat, kterou bych chtěl víc *:D* Ale k volání Lukova meče - to nutně nemusí znamenat Luke je otcem. Promlouval k ní Obi-Wanův hlas a ten přece vzal tento meč od Anakina na Mustafaru. Pak ho dal Lukovi v Nové Naději, takže bych řekl, že to klidně může být volání Obi-Wana skrze Lukeův meč, když Obiho se nezachoval...
Willy Wonka
0 0
reagovat
Mě zatím přijde nejpravděpodobnější teorie viz dole. Jinak Obi-Wan je společně s Yodou moje nejoblíbenější postava, ale moc téhle teorii nevěřím už jenom proto, že by se musely představit hned minimálně tři nové postavy (babička a oba rodiče), kterým by se měl dát jakž takž prostor ve filmech a Star Wars sága není úplně nafukovací. Věkově to taky spíše sedí na Luka. Plus Obi-Wan na mě vždycky působil dojmem oddaného profíka, tak mi přijde divné, že by si něco začal s nějakou dívenkou. Dále tu jsou ty tvrzení Lucase, že Star Wars jsou příběhem rodiny Skywalkerů atd. No, prostě mi to spíše vychází na Luka. Ale je to jenom dohadování se a na 100% se to z filmu vyčíst asi nedá. Každopádně je to celkem zábava studovat, co z filmu fanoušci vypozorují. Mě osobně by vůbec nenapadlo asociovat Rey s Obi-Wanem. :)

"Rey is Luke's daughter but Kylo was the one that left Rey on Jakku. In the vision one of the Knight of Ren was about to strike Rey down but then Kylo killed him. The vision then transitions to Rey being dropped off on Jakku. It makes more sense that Kylo was the one who left her there. He likely wanted to protect Rey, she being his cousin, from the other Knight of Ren so he dropped her off on Jakku, a middle of nowhere planet. It is also more plausible that he would leave her with the scavenger lord than her father would. He has a talent for mind manipulation using the force so he could have done a mind wipe on her, something we haven't seen done by any force users like the stopping of a laser blast. He could have done it to protect her, prevent her from reaching her full Jedi potential, or both. Luke, Leia, and Han would have though she was dead like the other younglings, that's why they never mention her nor recognize her. That along with the loss of the other younglings and Kylo's turning was why Luke went off to the Temple. Further the grave at the Jedi temple was either for Rey, her mother, or both. Leia could have recognized Rey after she used the force so much on the planet and that is why she passes up Chewy and gives Rey a hug after the death of Han."
341147
Mě zatím přijde nejpravděpodobnější teorie viz dole. Jinak Obi-Wan je společně s Yodou moje nejoblíbenější postava, ale moc téhle teorii nevěřím už jenom proto, že by se musely představit hned minimálně tři nové postavy (babička a oba rodiče), kterým by se měl dát jakž takž prostor ve filmech a Star Wars sága není úplně nafukovací. Věkově to taky spíše sedí na Luka. Plus Obi-Wan na mě vždycky působil dojmem oddaného profíka, tak mi přijde divné, že by si něco začal s nějakou dívenkou. Dále tu jsou ty tvrzení Lucase, že Star Wars jsou příběhem rodiny Skywalkerů atd. No, prostě mi to spíše vychází na Luka. Ale je to jenom dohadování se a na 100% se to z filmu vyčíst asi nedá. Každopádně je to celkem zábava studovat, co z filmu fanoušci vypozorují. Mě osobně by vůbec nenapadlo asociovat Rey s Obi-Wanem. :) "Rey is Luke's daughter but Kylo was the one that left Rey on Jakku. In the vision one of the Knight of Ren was about to strike Rey down but then Kylo killed him. The vision then transitions to Rey being dropped off on Jakku. It makes more sense that Kylo was the one who left her there. He likely wanted to protect Rey, she being his cousin, from the other Knight of Ren so he dropped her off on Jakku, a middle of nowhere planet. It is also more plausible that he would leave her with the scavenger lord than her father would. He has a talent for mind manipulation using the force so he could have done a mind wipe on her, something we haven't seen done by any force users like the stopping of a laser blast. He could have done it to protect her, prevent her from reaching her full Jedi potential, or both. Luke, Leia, and Han would have though she was dead like the other younglings, that's why they never mention her nor recognize her. That along with the loss of the other younglings and Kylo's turning was why Luke went off to the Temple. Further the grave at the Jedi temple was either for Rey, her mother, or both. Leia could have recognized Rey after she used the force so much on the planet and that is why she passes up Chewy and gives Rey a hug after the death of Han."
0 0
reagovat
Moc té teorii nedávám šanci. Obi-Wan vždycky ctil řád jediů i po jeho pádu jako Yoda. Nemyslím si, že by se po trojce na to prostě vykašlal a šel si vrznout.
Navíc Rey volal meč Skywallkera a ne Kenobiho. Myslím si, že Rey je dcera Luka, kterou raději ukryl na Jakku a vymazal jí paměť, aby jí uchránil před řáděním Kylo Rena a Snoka. Navíc měl Luke slzy v očích, když se za ním ukázala Rey.
341146
Moc té teorii nedávám šanci. Obi-Wan vždycky ctil řád jediů i po jeho pádu jako Yoda. Nemyslím si, že by se po trojce na to prostě vykašlal a šel si vrznout. Navíc Rey volal meč Skywallkera a ne Kenobiho. Myslím si, že Rey je dcera Luka, kterou raději ukryl na Jakku a vymazal jí paměť, aby jí uchránil před řáděním Kylo Rena a Snoka. Navíc měl Luke slzy v očích, když se za ním ukázala Rey.
0 0
reagovat
Moje chyba, vnučka už sedí. :)
341145
Moje chyba, vnučka už sedí. *:)*
0 0
reagovat

do_Od

V te teorii je Rey vnuckou, ne dcerou Bena. To by pak klidne mohlo vychazet, ne? Hlavne, at neni dcerou Luka. :)
341144
V te teorii je Rey vnuckou, ne dcerou Bena. To by pak klidne mohlo vychazet, ne? Hlavne, at neni dcerou Luka. *:)*
do_Od
0 0
reagovat
Taky nevěřím, že by byla dcerou Luka (nechci tomu věřit..) ale Obi-Wan není imho o moc lepší. Respektive jo, bylo by to asi zajímavé, jenže časová linie mi příliš nesedí a v seriálu Clone Wars, který patří do kanonu a odehrává se dlouho, dlouhou, dlouho před ep. 7 bylo vysvětleno, že jediná žena, kterou kdy Obi-Wan miloval a ona jeho byla Satine Kryze, Duchess of Mandalore. Tudíž i kdyby tehdy mezi nimi k něčemu došlo, Rey už by dnes byla podstatně starší.

Na druhou stranu to klidně všechno může být úplně jinak a koneckonců Obi-Wan byl ten, kdo Rey našeptával při jejích force-visions z paláce Maz Kanatu. Pak mě ještě napadlo, že díky jejímu stylu boje s lightsaberem, který hodně připomínal Palpatinův, by mohla pocházet z téhle linie... ale to by bylo dost možná na celou samostatnou trilogii :D Palpatinova legacy tentokrát na dobré straně Síly vs. jeho bývalý mistr, Darth Plagueis. Could be interesting :D Takže kdo ví, ale osobně bych byl nejraději, kdyby nebyla příbuzná s nikým a tečka.
341142
Taky nevěřím, že by byla dcerou Luka (nechci tomu věřit..) ale Obi-Wan není imho o moc lepší. Respektive jo, bylo by to asi zajímavé, jenže časová linie mi příliš nesedí a v seriálu Clone Wars, který patří do kanonu a odehrává se dlouho, dlouhou, dlouho před ep. 7 bylo vysvětleno, že jediná žena, kterou kdy Obi-Wan miloval a ona jeho byla Satine Kryze, Duchess of Mandalore. Tudíž i kdyby tehdy mezi nimi k něčemu došlo, Rey už by dnes byla podstatně starší. Na druhou stranu to klidně všechno může být úplně jinak a koneckonců Obi-Wan byl ten, kdo Rey našeptával při jejích force-visions z paláce Maz Kanatu. Pak mě ještě napadlo, že díky jejímu stylu boje s lightsaberem, který hodně připomínal Palpatinův, by mohla pocházet z téhle linie... ale to by bylo dost možná na celou samostatnou trilogii *:D* Palpatinova legacy tentokrát na dobré straně Síly vs. jeho bývalý mistr, Darth Plagueis. Could be interesting *:D* Takže kdo ví, ale osobně bych byl nejraději, kdyby nebyla příbuzná s nikým a tečka.
0 0
reagovat
Já myslím, že největší zvrat bude, až se zjistí, že Rey není příbuzná s žádnou známou postavou. :) Ne, vážně, příbuzenský zvrat už jsme si odbyli v 7. epizodě, takže další už snad potřeba není.
341138
Já myslím, že největší zvrat bude, až se zjistí, že Rey není příbuzná s žádnou známou postavou. *:)* Ne, vážně, příbuzenský zvrat už jsme si odbyli v 7. epizodě, takže další už snad potřeba není.
0 0
reagovat
Jo, tyhle náznaky a z nich vzniklé teorie je taky to, co mě na nových SW baví. Prostě můžeme špekulovat ale na odpovědi si počkáme. Jinak teorie, že je Rey potomek Obi-wana, se mi líbí. Nechce se mi věřit tomu, že by to byla dcera Luka - to by byl moc očividný a nepřekvapivý zvrat. Mecanovi sice rupne žilka, ale co už.
341136
Jo, tyhle náznaky a z nich vzniklé teorie je taky to, co mě na nových SW baví. Prostě můžeme špekulovat ale na odpovědi si počkáme. Jinak teorie, že je Rey potomek Obi-wana, se mi líbí. Nechce se mi věřit tomu, že by to byla dcera Luka - to by byl moc očividný a nepřekvapivý zvrat. Mecanovi sice rupne žilka, ale co už.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se