Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Star Wars teorie: Kdo je Rey?

příspěvky 61 - 80 Napsat příspěvek
DarkSith.: To mě při té scéně taky napadlo, ale pak dál ve filmu by další scény vyzněly blbě, kdyby z toho vylezlo, že ji zná. Když ji našel v lese, hlavně pak při mučení. Choval se k ní jako k úplně cizí - hrabal se jí v hlavě, viděl, že je to samotářka z Jakku, která čeká na rodinu. Ty jeho reakce fakt nebyly adekvátní k tomu, že by to věděl (ikdyby to chtěl před ní skrýt). No a pak, když ho Rey "přetlačila", tak z toho byl vyjevený jak malý Jarda. Kdyby věděl, o koho jde, tak by asi tušil, že se něco takového může stát.

Ne, podle mě ji Kylo nezná. A ta tebou zmiňovaná scéna, kdy mu řeknou, že BB-8 a Finn utekli za pomocí holky, může zkrátka být jen standardní reakce namachrovaného frajera, který nechápe, jak bandě stormtrooperů mohla zdrhnout nějaká holka.
341212
DarkSith.: To mě při té scéně taky napadlo, ale pak dál ve filmu by další scény vyzněly blbě, kdyby z toho vylezlo, že ji zná. Když ji našel v lese, hlavně pak při mučení. Choval se k ní jako k úplně cizí - hrabal se jí v hlavě, viděl, že je to samotářka z Jakku, která čeká na rodinu. Ty jeho reakce fakt nebyly adekvátní k tomu, že by to věděl (ikdyby to chtěl před ní skrýt). No a pak, když ho Rey "přetlačila", tak z toho byl vyjevený jak malý Jarda. Kdyby věděl, o koho jde, tak by asi tušil, že se něco takového může stát. Ne, podle mě ji Kylo nezná. A ta tebou zmiňovaná scéna, kdy mu řeknou, že BB-8 a Finn utekli za pomocí holky, může zkrátka být jen standardní reakce namachrovaného frajera, který nechápe, jak bandě stormtrooperů mohla zdrhnout nějaká holka.
0 0
reagovat

Hosokawa

Palpatine svoji rodinu vyvraždil jako puberťák.
341211
Palpatine svoji rodinu vyvraždil jako puberťák.
Hosokawa
0 0
reagovat
Mně se nelíbí všechny ty teorie, ve kterých by mělo být "mazání paměti". To je podle mě blbost. Je sice jasné, že Rey "někdo" na Jakku vysadil - její rodina, jak to ve filmu opakovaně řekla. Kylo Ren to určitě nebyl - ten by si jí pamatoval a nikdo ať netvrdí, že ne.

Možná to byl Luke - ale neberu teorii, že Rey byla mladá padawanka v jeho akademii. To by si pamatovala. Bral bych to, že se s Lukem znala (ať už jako s otcem, ikdyž mi to není po chuti, nebo z jiných příčin), ale nebyla jeho žačka - a pokud ho znala, tak asi ne pod jménem Luke Skywalker, protože ví, že Luke je legenda a byla překvapená, když se o něm Finn zmínil. Ale vystupování pod jiným jménem by nebylo nic nového (Obi-wan / Ben Kenobi).

Každopádně Rey nejaké vazby na známé postavy mít bude. Kdyby byla "cizí", tak by celý film několikrát neřešila svůj původ a rodinu, která jí tam nechala. A doufám v něco originálního, docela by se mi líbilo, že má částečně nějaký původ u Sithů nebo obecně na temné straně. Ale Obi-wanova vnučka je pro mě schůdnější než Lukova dcera - to by zkrátka bylo strašně obvious.
341208
Mně se nelíbí všechny ty teorie, ve kterých by mělo být "mazání paměti". To je podle mě blbost. Je sice jasné, že Rey "někdo" na Jakku vysadil - její rodina, jak to ve filmu opakovaně řekla. Kylo Ren to určitě nebyl - ten by si jí pamatoval a nikdo ať netvrdí, že ne. Možná to byl Luke - ale neberu teorii, že Rey byla mladá padawanka v jeho akademii. To by si pamatovala. Bral bych to, že se s Lukem znala (ať už jako s otcem, ikdyž mi to není po chuti, nebo z jiných příčin), ale nebyla jeho žačka - a pokud ho znala, tak asi ne pod jménem Luke Skywalker, protože ví, že Luke je legenda a byla překvapená, když se o něm Finn zmínil. Ale vystupování pod jiným jménem by nebylo nic nového (Obi-wan / Ben Kenobi). Každopádně Rey nejaké vazby na známé postavy mít bude. Kdyby byla "cizí", tak by celý film několikrát neřešila svůj původ a rodinu, která jí tam nechala. A doufám v něco originálního, docela by se mi líbilo, že má částečně nějaký původ u Sithů nebo obecně na temné straně. Ale Obi-wanova vnučka je pro mě schůdnější než Lukova dcera - to by zkrátka bylo strašně obvious.
0 0
reagovat

Mack.

On se ale podle mě nedivil ale byl docela nas...nej když se dozvěděl, že je s BB-8 i nějaké děvče. Podle mě dostal strach, že to může být ona. ;)
341207
On se ale podle mě nedivil ale byl docela nas...nej když se dozvěděl, že je s BB-8 i nějaké děvče. Podle mě dostal strach, že to může být ona. *;)*
Mack.
0 0
reagovat

DarkSith

Ren ji určitě před epizodou VII neznal. Že by ji tam jako odvezl a pak se hrozně divil, kdo to jako je?
341204
Ren ji určitě před epizodou VII neznal. Že by ji tam jako odvezl a pak se hrozně divil, kdo to jako je?
DarkSith
0 0
reagovat

Ani autoři nevědí...

Ani autoři nevědí, jak to vlastně je. Co jsem četl nějaké články, tak Kasdan a Abrams nastřelili schválně spoustu různých cestiček, ale nemají je domyšlené. Zbytek je prý na Johnsonovi...
341200
Ani autoři nevědí, jak to vlastně je. Co jsem četl nějaké články, tak Kasdan a Abrams nastřelili schválně spoustu různých cestiček, ale nemají je domyšlené. Zbytek je prý na Johnsonovi...
Ani autoři nevědí...
0 0
reagovat
x_ander_jc: Možná v podpaží...
341199
x_ander_jc: Možná v podpaží...
0 0
reagovat
Já myslím, že Rey je vnučka Chewbaccy.
341197
Já myslím, že Rey je vnučka Chewbaccy.
0 0
reagovat
DarkSith
Tak Řád skončil, takže by se Kenobi nemusel řídit jeho pravidly a z tý samoty mu muselo začít hrabat... Oni nakonec tvůrci vymyslí, že měl Palpatine mladšího bráchu, ten to dal dohromady se ségrou Padmé a máme šokující původ v J.J. stylu.
341196
DarkSith Tak Řád skončil, takže by se Kenobi nemusel řídit jeho pravidly a z tý samoty mu muselo začít hrabat... Oni nakonec tvůrci vymyslí, že měl Palpatine mladšího bráchu, ten to dal dohromady se ségrou Padmé a máme šokující původ v J.J. stylu.
0 0
reagovat
Ad Kenobi: To je ta vůbec nejdebilnější možná teorie. Takže se nedá vyloučit, že bude pravdivá.:)

Dark Sith: Tvoje P.S. je velice zajímavé a to by konečně začalo dávat smysl. Luke by svojí dceři paměť nevymazal, ale Reno... to by bylo mělo svoji logiku. Možná by se tím mohl vysvětlit i Lukův útěk do exilu, myslel, že jeho dcera zemřela (vymazáním by přišla i o spojení se Silou) a na všechno by hodil světelný bobek a jel si léčit nervy někam na Bali.
341195
Ad Kenobi: To je ta vůbec nejdebilnější možná teorie. Takže se nedá vyloučit, že bude pravdivá.*:)* Dark Sith: Tvoje P.S. je velice zajímavé a to by konečně začalo dávat smysl. Luke by svojí dceři paměť nevymazal, ale Reno... to by bylo mělo svoji logiku. Možná by se tím mohl vysvětlit i Lukův útěk do exilu, myslel, že jeho dcera zemřela (vymazáním by přišla i o spojení se Silou) a na všechno by hodil světelný bobek a jel si léčit nervy někam na Bali.
0 0
reagovat
Je me to v celku jedno kdo jsou rodice Rey.hlavně chci v dalsim dile pořádnou vesmírnou bitvu a další řezby se světelnými meči. A podle me je Rey dcera Luka. Kenobiho určitě ne
341194
Je me to v celku jedno kdo jsou rodice Rey.hlavně chci v dalsim dile pořádnou vesmírnou bitvu a další řezby se světelnými meči. A podle me je Rey dcera Luka. Kenobiho určitě ne
0 0
reagovat

Kdo je otec nebo děda Rey?

Obi-Wan Kenobi to být nemže, protože to byl oddaný Jedi a z toho se dá usoudit, že měl plnou hlavu jiných věcí než touhu se rozmnožit. A i kdyby se rozmnožil tak by o svých dětech (nebo děcku) musel vědět a bylo by od něj dost sprosté, kdyby jak už bylo řečeno využil k boji proti Impériu jen potomky Anakina, když by věděl, že někde má i svoje vlastní. Pokud by to ale byla jeho příbuzná tak by to stále nevylučovalo fakt, že jejím otcem může být Luke, protože její matka klidně mohla být dcera právě Obi-Wana Kenobiho a to by také vysvětlovala, proč byla ve využívání síly tak dobrá. Spojení těchto dvou rodů by klidně mohlo vytvořit toho nejsilnějšího rytíře Jedi, co kdy žil silnějšího než byl Anakin. Taková varianta nebo teorie by se mi popravdě dost líbila.
PS: Teorie o tom, že Rey na Jakku (Luke by si mohl myslet, že ji navždy ztratil a to by ho taky mohlo zlomit) neodvezli její rodiče ale sám Kylo Ren, který ji nedokázal jako svou sestřenici zabít a pak ji vymazal paměť mě taky připadá hodně zajímavá a do budoucna by s toho mohl být velice silní a emotivní konflikt (boj mezi temnou a světlou stranou) mezi právě ním, Rey a Lukem. ;)
341191
Obi-Wan Kenobi to být nemže, protože to byl oddaný Jedi a z toho se dá usoudit, že měl plnou hlavu jiných věcí než touhu se rozmnožit. A i kdyby se rozmnožil tak by o svých dětech (nebo děcku) musel vědět a bylo by od něj dost sprosté, kdyby jak už bylo řečeno využil k boji proti Impériu jen potomky Anakina, když by věděl, že někde má i svoje vlastní. Pokud by to ale byla jeho příbuzná tak by to stále nevylučovalo fakt, že jejím otcem může být Luke, protože její matka klidně mohla být dcera právě Obi-Wana Kenobiho a to by také vysvětlovala, proč byla ve využívání síly tak dobrá. Spojení těchto dvou rodů by klidně mohlo vytvořit toho nejsilnějšího rytíře Jedi, co kdy žil silnějšího než byl Anakin. Taková varianta nebo teorie by se mi popravdě dost líbila. PS: Teorie o tom, že Rey na Jakku (Luke by si mohl myslet, že ji navždy ztratil a to by ho taky mohlo zlomit) neodvezli její rodiče ale sám Kylo Ren, který ji nedokázal jako svou sestřenici zabít a pak ji vymazal paměť mě taky připadá hodně zajímavá a do budoucna by s toho mohl být velice silní a emotivní konflikt (boj mezi temnou a světlou stranou) mezi právě ním, Rey a Lukem. *;)*
Kdo je otec nebo děda Rey?
0 0
reagovat
Mno podle toho co jsem viděl v kině já, tak Rey je evidetně dcerou MacGyvera a Wonderwoman.
341189
Mno podle toho co jsem viděl v kině já, tak Rey je evidetně dcerou MacGyvera a Wonderwoman.
0 0
reagovat
Mě je v podstatě jedno, čí bude nebo nebude příbuznou. Pokud mi v kině zase předloží tenhle úžasnej fantasy svět obdobně, jako to udělal JJ :+
341187
Mě je v podstatě jedno, čí bude nebo nebude příbuznou. Pokud mi v kině zase předloží tenhle úžasnej fantasy svět obdobně, jako to udělal JJ *:+*
0 0
reagovat
K té Padmé a příbuzným... kdoví, co všechno Palpatine na Naboo napáchal. Klidně si tam mohl stvořit vlastní force-sensitive linii... ;):D8)
Klidně si mohl Amidalu naklonovat nebo použít nějakou příbuznou. Pořád mi vrtá hlavou, proč je Rey tak podobná Skywalkerům... Přece by to takhle neproflákli? :)
341186
K té Padmé a příbuzným... kdoví, co všechno Palpatine na Naboo napáchal. Klidně si tam mohl stvořit vlastní force-sensitive linii... *;)**:D**8)* Klidně si mohl Amidalu naklonovat nebo použít nějakou příbuznou. Pořád mi vrtá hlavou, proč je Rey tak podobná Skywalkerům... Přece by to takhle neproflákli? *:)*
0 0
reagovat
Sithlord
Tak Mecano ví stejný prd jako my...

Peterpan
O Mandalorianech by mohli natočit klidně celou trilogii. V budoucích filmech nějakou novou Mandalorian War stejně předpokládám. Lidi Bobu žerou a mít takovejch celou armádu...
341185
Sithlord Tak Mecano ví stejný prd jako my... Peterpan O Mandalorianech by mohli natočit klidně celou trilogii. V budoucích filmech nějakou novou Mandalorian War stejně předpokládám. Lidi Bobu žerou a mít takovejch celou armádu...
0 0
reagovat
Zatim neusekl
341184
Zatim neusekl
0 0
reagovat
Marcel.M
Jako jo, smysl by to dávalo, ale jak říkám už to použili v knihách. To by nebylo překvápko.

trener83
Tak tohle se nikdy moc neřešilo. Předpokládá se systém Harry Potter - i dva mudlové můžou zplodit mega-čaroděje. Vzhledem k faktu, že ani Jediové ani Sithové do dělání dětí nejsou moc hrr, to tak být asi musí.
341183
Marcel.M Jako jo, smysl by to dávalo, ale jak říkám už to použili v knihách. To by nebylo překvápko. trener83 Tak tohle se nikdy moc neřešilo. Předpokládá se systém Harry Potter - i dva mudlové můžou zplodit mega-čaroděje. Vzhledem k faktu, že ani Jediové ani Sithové do dělání dětí nejsou moc hrr, to tak být asi musí.
0 0
reagovat
Galaxia star wars je tak velká a je v nej tak vela postáv, ze ak máte aspon nejaký aký taký nejaký nápad ci myslienku mozete tocit spin-offy do nekonecna o komkolvek a comkolvek. Ako sa dostal k moci klan Hutov v hlavnej ulohe prapradedo Jabu, reality show Zivot vo výcvikovom tábore vojaka klonovej armády alebo ako vymysleli Čubakovi rodičia sprej na Kashyyk-ovské blchy atd atd... to by som vsak radsej nechal na knizky ci komixy.
341182
Galaxia star wars je tak velká a je v nej tak vela postáv, ze ak máte aspon nejaký aký taký nejaký nápad ci myslienku mozete tocit spin-offy do nekonecna o komkolvek a comkolvek. Ako sa dostal k moci klan Hutov v hlavnej ulohe prapradedo Jabu, reality show Zivot vo výcvikovom tábore vojaka klonovej armády alebo ako vymysleli Čubakovi rodičia sprej na Kashyyk-ovské blchy atd atd... to by som vsak radsej nechal na knizky ci komixy.
0 0
reagovat
Nevim co se snažíte, stejně zachvíli přijde Mecano a bude vystaráno :D
341181
Nevim co se snažíte, stejně zachvíli přijde Mecano a bude vystaráno *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se