Bod varu: Recenzekristian.nguyenPředem se chci všem omluvit, za moje zpoždění splnění filmové výzvy. A zároveň poděkovat Masařka14 za tip. Který jsem měl na playlistu už od doby co to vyšlo. A nebýt jeho dostalo by se na to později, holt na některé filmy musíte mít chuť , ikdyž tušíte, že budou dobrý.
A hle , platí to i pro Bod Varu . Dokoukal jsem to zhruba před 3 hodkama díky Kvifftv co mám na kabelovce. No a byla to jízda, v gastru mám odděláno tak 8 let určitě. A stejně jako Civalova maminka, musim konstatovat, že takhle to asi opravdu bylo. Někde jsem četl výtky, že je nereálné, aby se jim za jednu noc stalo tolik pruserů a tlačilo se na pilu. Nesouhlasím, prostě jen pro účely filmu vybrali zrovna ten den , kdy pomyslně se už ucho utrhne , a je to důsledek nahromaděných potíží a problémů dlouho před tímto večerem. A mužů říct
, že jsem zažil i horší směny😀 chválit Stephena Grahama už asi nemá cenu, ten člověk zraje jako víno, ale tady mi přišli skvěle zahraní všichni, včetně postav co za film řeknou jen několikrát Ano šéfe. Jo bylo to uvěřitelný, včetně drobných vtípku a interakci mezi zaměstnanci této restaurace. Což vykreslit během hodinky a půl vážně neni jednoduché, pomáhá tomu i ta kamera beze střihu, která poletuje a je nalepená přesně na herce a takříkajíc nám dává pocit, že jsme na ty směně s nima, a po té šichtě, každého trošku známe.
hodnotit takhle rychle po shlédnutí je ošemetné, ale já bych tomu těch 9/10 dal.
po druhem shlédnutí bud půjdu na 8/10 nebo to zůstane.
Dekuji, omlouvám se za pravopisné chyby. A krásný Nový rok. Ať se daří Ve zdraví 😜
Diskuze k článku Hanebný pancharti: Recenze
příspěvky 47797381 - 47797400
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 6
- 7
- .
- 2389867
- 2389868
- 2389869
- 2389870
Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
TOP Diskuze
56Nejlepší filmy roku 2025 38Kina příští zimu čeká Dunesday... možná 36Nejhorší filmy roku 2025 117Avatar: Oheň a popel: Recenze 26TOP 11 největších kasovních propadáků za rok 2025 22Avatar letí za miliardou! Zootropolis válí a uspěli i Chalamet a Sydney Sweeney 21Avengers: Doomsday: Teaser 2 19Cameron chystá nového Terminátora. Bez Arnolda 18Madden: Teaser 98Odyssea: Trailer