Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 81 - 100 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
Jen ta naivita je už někdy dost přes čáru:D V reálu by to tam Plesl nechal celé vystřílet a vůbec by se s nima takhle nemazal:D
Uvidíme, jak se to tvůrcům povede celé zakončit. Je jasné, že seriál tohohle ražení bude mít nejspíš komplet šťastný konec, i-když je teda jasný, že tím, že se to tvůrcům nepovede dovést až do konce války, tak to bude takové hořkosladké. Jedině, že by přišel ve finále pak na závěr nějaký větší časový skok. Podle všeho by se ještě měla vracet i Dancingerová . Mohli by se tvůrci ale aspoň ještě trochu odvázat na závěr, a některé přerody postav třeba dotáhnout do konce, jako Kaňokovou a její kolaboranství.
Ono když si to člověk vezme, tak těch kolaborantů je tam obecně docela dost:D. Mám obavu, že kdyby do takhle dotáhli až do konce války, tak by museli nechat většinu postav v závěru nechat postřílet odbojářema:D
902365
Jen ta naivita je už někdy dost přes čáru*:D* V reálu by to tam Plesl nechal celé vystřílet a vůbec by se s nima takhle nemazal*:D* Uvidíme, jak se to tvůrcům povede celé zakončit. Je jasné, že seriál tohohle ražení bude mít nejspíš komplet šťastný konec, i-když je teda jasný, že tím, že se to tvůrcům nepovede dovést až do konce války, tak to bude takové hořkosladké. Jedině, že by přišel ve finále pak na závěr nějaký větší časový skok. Podle všeho by se ještě měla vracet i [spoiler]Dancingerová[/spoiler] . Mohli by se tvůrci ale aspoň ještě trochu odvázat na závěr, a některé přerody postav třeba dotáhnout do konce, jako Kaňokovou a její kolaboranství. Ono když si to člověk vezme, tak těch kolaborantů je tam obecně docela dost*:D*. Mám obavu, že kdyby do takhle dotáhli až do konce války, tak by museli nechat většinu postav v závěru nechat postřílet odbojářema*:D*
902356
1 0
reagovat

Zlatá labuť

Nemyslím, že to tu někdo mimo mne a fabce sleduje. Ale to co tam předvádí Plesl je úplně neuvěřitelný. :+
Konec posledního dílu dost mimo žánr soap opery. 
902356
Nemyslím, že to tu někdo mimo mne a fabce sleduje. Ale to co tam předvádí Plesl je úplně neuvěřitelný. *:+* Konec posledního dílu dost mimo žánr soap opery. 
Zlatá labuť
1 0
reagují: fabec
reagovat
reaguje na: Bína
Nevím, to vaření je podle mě zcela přirozeně svázané s tou exploraci světa a charakterů (logicky hlavně Laoise a Senshiho), bez toho by se to celé rozpadlo. Navíc i tam autorka bývá hodně originální a tvoří i z pochybných ingrediencí úchvatné pokrmy. :)) Jmenuje se to nakonec Dungeon Meshi - Dungeon Food. 
902352
Nevím, to vaření je podle mě zcela přirozeně svázané s tou exploraci světa a charakterů (logicky hlavně Laoise a Senshiho), bez toho by se to celé rozpadlo. Navíc i tam autorka bývá hodně originální a tvoří i z pochybných ingrediencí úchvatné pokrmy. *:))* Jmenuje se to nakonec Dungeon Meshi - Dungeon Food. 
902318
0 0
reagovat

Star Wars: The Acolyte

————
SPOILER
————
Bohužel nepochybuju, že to kvůli režisérce bude nekoukatelné, ale nějaká produkční kvalita tam pořád bude. Přestože jde o “prequel k prequelům,” v seriálu se objeví překvapivě málo postav z projektu Vrcholné republiky. Jednou z nich bude Vernestra Rwoh, se kterou (o mnoho mladší) jsme se setkali hned v první knížce. Jako Jedi vládne nekonvenční zbraní - fialovým světelným mečem, který lze přepnout do módu světelného biče. Ten uvidíme i v seriálu.
————
SPOILER
————
902331
———— SPOILER ———— Bohužel nepochybuju, že to kvůli režisérce bude nekoukatelné, ale nějaká produkční kvalita tam pořád bude. Přestože jde o “prequel k prequelům,” v seriálu se objeví překvapivě málo postav z projektu Vrcholné republiky. Jednou z nich bude Vernestra Rwoh, se kterou (o mnoho mladší) jsme se setkali hned v první knížce. Jako Jedi vládne nekonvenční zbraní - [spoiler]fialovým světelným mečem, který lze přepnout do módu světelného biče[/spoiler]. [url=https://pbs.twimg.com/media/FtMk7YyaIAAIgp8.jpg]Ten[/url] uvidíme i v seriálu. ———— SPOILER ————
Star Wars: The Acolyte
5 0
reagovat
reaguje na: Demonic8

Dungeon Meshi

Manzelka je fanousek mangy a ted na to spolu koukame.

Souhlas s Connorem na zajimavem svete a tech random pravidlech sveta/dungeonu co si tam vymysleji, ale ty casti s varenim bych uz nejradsi preskakoval. Prijde mi to jen jako vypln casu co natahne epizodu o nejakou 1/3 (Pocitove) a jen pro poteseni vychodoasijskeho publika. 
902318
Manzelka je fanousek mangy a ted na to spolu koukame. Souhlas s Connorem na zajimavem svete a tech random pravidlech sveta/dungeonu co si tam vymysleji, ale ty casti s varenim bych uz nejradsi preskakoval. Prijde mi to jen jako vypln casu co natahne epizodu o nejakou 1/3 (Pocitove) a jen pro poteseni vychodoasijskeho publika. 
Dungeon Meshi
902245
1 0
reagují: connor
reagovat
reaguje na: Demonic8
V posledních pár letech do kin dávaj čím dál víc anime filmů. Tak snad distribuce neopomene zrovna jednoho z nejúspěšnějších autorů současnosti. Doufám i v ten Look Back. :)
902315
V posledních pár letech do kin dávaj čím dál víc anime filmů. Tak snad distribuce neopomene zrovna jednoho z nejúspěšnějších autorů současnosti. Doufám i v ten Look Back. *:)*
902313
0 0
reagovat
Jinak po Hazbin Hotel dostaneme opět i Helluva Boss. 

Trailer - 2 série

Krátký film s Millie
902314
Jinak po Hazbin Hotel dostaneme opět i Helluva Boss.  [url=https://youtu.be/BZTI5OWypAg?si=DL15I6sJW0D5b_z7]Trailer - 2 série[/url] [url=https://youtu.be/_38dtqdR5V4?si=0jw1N4MRFpRYYwyA]Krátký film s Millie[/url]
1 0
reagovat
reaguje na: connor
To je fajn. Doufám, že ten film pustí i k nám :)
902313
To je fajn. Doufám, že ten film pustí i k nám *:)*. 
902312
0 0
reagují: connor
reagovat
reaguje na: Demonic8
MAPPA se při adaptaci CSM opravdu nedržela ani trochu zpátky. Asi jejich nejlepší, produkčně nejpropracovanější anime vůbec. 
Nevím se dočkat, co předvedou ve filmu.  
902312
MAPPA se při adaptaci CSM opravdu nedržela ani trochu zpátky. Asi jejich nejlepší, produkčně nejpropracovanější anime vůbec.  Nevím se dočkat, co předvedou ve filmu.  
902311
0 0
reagují: Demonic8
reagovat

Chainsaw Man

Dal jsem si malý oddech od anime romcomů a dal si trošku syrové akce. v podobě Chainsaw Man. Sice to mělo ze začátku pomalý rozjezd, aby se to následně rozjelo na plné obrátky, ale ke konci je docela dost zatažená ruční brzda. Holt důvodem je to, že si šetří příběh a různé vysvětlovačky na další sérii či na film, který má být. 
I tak super krvavá a originální akce. Líbí se mi to zapojení démonů do světa lidí (přece jen mám jeden takový příběh rozepsaný, ale v trošku jiném stylu). 
Pro mě ale velmi solidní binge-watching. 8)
902311
Dal jsem si malý oddech od anime romcomů a dal si trošku syrové akce. v podobě [url=https://www.csfd.cz/film/1093193-chainsaw-man/prehled/]Chainsaw Man[/url]. Sice to mělo ze začátku pomalý rozjezd, aby se to následně rozjelo na plné obrátky, ale ke konci je docela dost zatažená ruční brzda. Holt důvodem je to, že si šetří příběh a různé vysvětlovačky na další sérii či na film, který má být.  I tak super krvavá a originální akce. Líbí se mi to zapojení démonů do světa lidí (přece jen mám jeden takový příběh rozepsaný, ale v trošku jiném stylu).  Pro mě ale velmi solidní binge-watching. *8)*
Chainsaw Man
2 0
reagují: connor
reagovat
reaguje na: PussyLoverXL
Jsem si myslel, že jsi zabrouzdal do 90s archivu a dal sis tuhhle australskou Beverly Hills, kde si jako dítě pamatuju, že si tvůrci moc nelámali hlavu s tím, kterou postavu nechají umřít. Vůbec jsem netušil, že to zkusili nějak ... co koukám, ani nejde o reboot, jen ty lidi chodí na tu samou školu.
902252
Jsem si myslel, že jsi zabrouzdal do 90s archivu a dal sis tuhhle australskou Beverly Hills, kde si jako dítě pamatuju, že si tvůrci moc nelámali hlavu s tím, kterou postavu nechají umřít. Vůbec jsem netušil, že to zkusili nějak ... co koukám, ani nejde o reboot, jen ty lidi chodí na tu samou školu.
902196
1 0
reagovat
reaguje na: connor
:)
Musím uznat, že ta epizoda, která se jí líbila se mi líbí také. 

Dungeon Meshi mám v pořadí, ale asi zkusím jeden díl ať mám bližší představu. Dost mě to láká. 
902245
:) Musím uznat, že ta epizoda, která se jí líbila se mi líbí také.  Dungeon Meshi mám v pořadí, ale asi zkusím jeden díl ať mám bližší představu. Dost mě to láká. 
902230
0 0
reagují: Bína
reagovat
reaguje na: Demonic8
Pravda, tak pak už zbývá jen jediné, vytvořit chytlavou zkratku jako "Danmachi" :D
Jinak asi nejlepší knižní youtuberka Merphy, která dlouhé roky recenzuje všemožné knihy a v posledních letech začala číst i mangy (a stala se rychle jednou z největších fanynek One Piece :) na doporučení začala asi teprve před 2 týdny číst Frieren + koukat paralelně na anime. A dopadlo to tak, jak asi každý předpokládal. :+
A mimochodem se chystá i na druhou nejlepší fantasy současnosti, jejíž výborná anime adaptace pod taktovkou dalšího legendárního studia - Trigger (Gurren Lagann, Kill la Kill, Cyberpunk: Edgerunners etc) zrovna vychází - Dungeon Meshi. Ne, tohle fantasy je opravdu mnohem, mnohem více než jen anime o přípravě jídla z monster. Neuvěřitelně komplexní, kreativní a nápaditý přístup k celému světu, postavám a příběhu. 
902230
Pravda, tak pak už zbývá jen jediné, vytvořit chytlavou zkratku jako "Danmachi" *:D* Jinak asi nejlepší knižní youtuberka Merphy, která dlouhé roky recenzuje všemožné knihy a v posledních letech začala číst i mangy (a stala se rychle jednou z největších fanynek One Piece :) na doporučení začala asi teprve před 2 týdny číst Frieren + koukat paralelně na anime. [url=https://www.youtube.com/watch?v=HEZ7Wa8V1eM]A dopadlo to tak, jak asi každý předpokládal.[/url] *:+* A mimochodem se chystá i na druhou nejlepší fantasy současnosti, jejíž výborná anime adaptace pod taktovkou dalšího legendárního studia - Trigger (Gurren Lagann, Kill la Kill, Cyberpunk: Edgerunners etc) zrovna vychází - [url=https://www.youtube.com/watch?v=n5JEoD7keVo]Dungeon Meshi[/url]. Ne, tohle fantasy je opravdu mnohem, mnohem více než jen anime o přípravě jídla z monster. Neuvěřitelně komplexní, kreativní a nápaditý přístup k celému světu, postavám a příběhu. 
902228
1 0
reagují: Demonic8
reagovat
reaguje na: connor
Jo chvilku jsem o tom přemýšlel, ale ten je taky vražedně dlouhý :D "The Weakest Tamer Began a Journey to Pick Up Trash" 
902228
Jo chvilku jsem o tom přemýšlel, ale ten je taky vražedně dlouhý :D "The Weakest Tamer Began a Journey to Pick Up Trash" 
902225
1 0
reagují: connor
reagovat
reaguje na: Demonic8
Mohl bys možná dávat do "titulku" anglické názvy, zvlášť v případech jako je tento. :))
902225
Mohl bys možná dávat do "titulku" anglické názvy, zvlášť v případech jako je tento. *:))*
902221
3 0
reagují: Demonic8
reagovat

Opět další anime do sbírky

Saidžaku tamer wa gomi hiroi no tabi o hadžimemašita.
Ten název je fakt vražedný :D, ale vystihuje o čem celý příběh je. Působí sice dětsky, ale důvod k tomu je dost krutý. Ale je to milá zábavná fantasy pohádka o malé holce a jejím putování. 
Nejvíc mě na tom vždy bavilo, jak přepočítávala peníze na krysy, protože to byla její obživa. 
902221
[url=https://www.csfd.cz/film/1454567-saidzaku-tamer-wa-gomi-hiroi-no-tabi-o-hadzimemasita/recenze/]Saidžaku tamer wa gomi hiroi no tabi o hadžimemašita.[/url] Ten název je fakt vražedný *:D*, ale vystihuje o čem celý příběh je. Působí sice dětsky, ale důvod k tomu je dost krutý. Ale je to milá zábavná fantasy pohádka o malé holce a jejím putování.  Nejvíc mě na tom vždy bavilo, jak přepočítávala peníze na krysy, protože to byla její obživa. 
Opět další anime do sbírky
3 0
reagují: connor
reagovat

Škola zlomených srdcí

Pustil jsem si první díl Školy zlomených srdcí. Přijde mi to jako Sex Education v Austrálii. Narozdíl od britského předobrazu mi Heartbreak High úplně nesedla. Vím, jsem teprve na začátku. Ale třeba je chyba u mě.
902196
Pustil jsem si první díl Školy zlomených srdcí. Přijde mi to jako Sex Education v Austrálii. Narozdíl od britského předobrazu mi Heartbreak High úplně nesedla. Vím, jsem teprve na začátku. Ale třeba je chyba u mě.
Škola zlomených srdcí
0 -2
reagují: Ash_Black
reagovat
reaguje na: Cobretti
Jo, poslední dobou si nepamatuju special od nějakeho "veterána", který by se fakt povedl.
902181
Jo, poslední dobou si nepamatuju special od nějakeho "veterána", který by se fakt povedl.
902149
1 0
reagovat
reaguje na: SHUTTER
Ne citát, ale hláška :D
"NYMBURK! NYBURK IS THE TARGET!" :D:D
Tak správně corny a pro nás s přidanou hodnotou :D
902160
Ne citát, ale hláška *:D* "NYMBURK! NYBURK IS THE TARGET!" *:D**:D* Tak správně corny a pro nás s přidanou hodnotou *:D*
902154
4 0
reagovat
reaguje na: verbst
No už mám tretiu sériu za sebou. A za mňa slušná práca, ale áno, ten záver je dosť neuspokojivý. Ale že by mi to vadilo? 7/10 úplne v pohode :+
A ktorý citát teda? 
902154
No už mám tretiu sériu za sebou. A za mňa slušná práca, ale áno, ten záver je dosť neuspokojivý. Ale že by mi to vadilo? 7/10 úplne v pohode *:+* A ktorý citát teda? 
902140
1 0
reagují: verbst
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se