Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 541 - 560 Napsat příspěvek
Nezkoušeli jste někdo pls We Were the Lucky Ones?
899927
Nezkoušeli jste někdo pls [i]We Were the Lucky Ones?[/i]
0 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Nemohu sloužit, ještě jsem to neviděl a bojím se to Googlit kdyby to bylo jinak. Nemyslím, že to zadaptují úplně beze změn.

Tak jsem hledal úplně něco jiného a i když nevím o jakou jde postavu, tak to v knize  není a má to být pro čtenáře překvapení.
899923
Nemohu sloužit, ještě jsem to neviděl a bojím se to Googlit kdyby to bylo jinak. Nemyslím, že to zadaptují úplně beze změn. Tak jsem hledal úplně něco jiného a i když nevím o jakou jde postavu, tak to [spoiler]v knize  není a má to být pro čtenáře překvapení.[/spoiler]
0 0
reagovat
Napište mi někdo do spoileru nebo PMka, o koho jde :D. Pokud si vzpomínám, teď neměl nikdo zkapat...:D

Jináč, musím po pátým a šestým dílu říct, že to začínám doceňovat. Buď se to zlepšilo, nebo jsem se konečně smířil s tím, že nedostanu to, co bych natočil já a beru to takový, jaký to je.

Jarvis je pořád marnej :))
899909
Napište mi někdo do spoileru nebo PMka, o koho jde *:D*. Pokud si vzpomínám, teď neměl nikdo zkapat...*:D* Jináč, musím po pátým a šestým dílu říct, že to začínám doceňovat. Buď se to zlepšilo, nebo jsem se konečně smířil s tím, že nedostanu to, co bych natočil já a beru to takový, jaký to je. [spoiler]Jarvis je pořád marnej *:))*[/spoiler]
0 0
reagovat

Shogun 07

Dostali jsme největšího z.da a nejtragictejsi postavu celého seriálu. To i ten uvareny v prvním díle dopadl lip:D

Může mi Tony nebo někdo napsat, jestli je tohle v predloze nebo původní mini sérii? Nemůžu to najít. Děkuji 
899908
Dostali jsme největšího z.da a nejtragictejsi postavu celého seriálu. To i ten uvareny v prvním díle dopadl lip*:D* Může mi Tony nebo někdo napsat, jestli je tohle v predloze nebo původní mini sérii? Nemůžu to najít. Děkuji 
Shogun 07
0 0
reagovat

Šógun - 7. dil

To jako bylo coo?? A soutěž o největšího smolaře roku má vítěze už začátkem dubna. To nejde trumfnout. 8)
899906
To jako bylo coo?? A soutěž o největšího smolaře roku má vítěze už začátkem dubna. To nejde trumfnout. *8)*
Šógun - 7. dil
1 0
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Moje oblíbená cosplayerka udělala krásný cosplay Loony 8) Kinpatsu-Loona
899897
Moje oblíbená cosplayerka udělala krásný cosplay Loony *8)* [url=https://youtube.com/shorts/qTQ-GZtkVkQ?si=iA1S5c1H9W6igDn6]Kinpatsu-Loona[/url]
899891
1 0
reagovat
reaguje na: Demonic8
Manželka taky a nakazila s tím úplně všechny. Ja jsem pak měsíc neposlouchal nic jiného, než fakta o tom, kdo je kdo a kdy už si to konečně pustime:D
899891
Manželka taky a nakazila s tím úplně všechny. Ja jsem pak měsíc neposlouchal nic jiného, než fakta o tom, kdo je kdo a kdy už si to konečně pustime*:D*
899885
1 0
reagují: Demonic8
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Hehehe jo já takhle ujížděl na Helluva Boss :D
899885
Hehehe jo já takhle ujížděl na Helluva Boss *:D*
899873
0 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Jen poslední hype: druhe muzikalove cislo z šestého dílu Hazbin Hotelu (pokud nepočítám Pilot) bude v mých TOP 5 scénách tohoto roku. Už jsem to viděl 20x.
Pořád nic? Dobře. Jednu z postav tam dabuje Keith David8)

A aby tohle nebyl jen výkřik do tmy - Shogun je tak dobrý serial, že ho sleduje Cival:D
899873
Jen poslední hype: druhe muzikalove cislo z šestého dílu Hazbin Hotelu (pokud nepočítám Pilot) bude v mých TOP 5 scénách tohoto roku. Už jsem to viděl 20x. Pořád nic? Dobře. Jednu z postav tam dabuje Keith David*8)* A aby tohle nebyl jen výkřik do tmy - Shogun je tak dobrý serial, že ho sleduje Cival*:D*
6 0
reagují: Demonic8
reagovat
Co je špatně se seriálem Parish Giancarla Esposita? Hodnocení kritiků 26 %, diváků 86 %. Nebo jenom hodně fanboys? 
899865
Co je špatně se seriálem Parish Giancarla Esposita? Hodnocení kritiků 26 %, diváků 86 %. Nebo jenom hodně fanboys? 
0 0
reagovat
reaguje na: HAL
Oh, ano. A v několika různých provedeních. I když nevím, zda bych to v kterémkoliv případě nazval zrovna válka lidí/lidstva proti Viltrumitům, z logických důvodů. Ale vypravěčsky to bylo v komiksu fakt skvělé, vrstevnaté, komplexní (nemluvě o tom, jak moc ikonické, grandiózní, nekompromisní a badass) a nakonec měl celý příběh taky podle mě strašně uspokojivé zakončení. :)) Jak přesně to bude vypadat v adaptaci, jestli se jim to povede převést správně... no uvidíme. Chtěl bych, aby na adaptaci dostali ale vyšší rozpočet (protože to je zřetelný problém) a aby Amazon nedělal tak debilní psí kusy jako že rozpůlí kratičkou sérii na dvě části a už tak váznoucí tempo (v této části příběhu) zničí úplně. 
Osobně mi ale druhá série nepřijde až tak úplně hrozná, tedy nejslabší mi přišly epizody 2, 5 a 6, ale jak má vše zapadnout do sebe, tak to pak prozatím vždy fungovalo. Poslední (sedmá) epizoda se mi líbila docela hodně, celá ta vztahová a dramatická výstavba se tady podle mě zúročila dost pěkně. I dialogy působily náhle lépe než v těch předchozích epizodách. Plus ten hezkej meta humor na Comic Conu a děj se s příchodem Annisy a návratem Langstorma začal zase posouvat k hlavní lince. Jen si nejsem jistý, co vše stihneme, když už zbývá jen poslední epizoda, no. 
899825
Oh, ano. A v několika různých provedeních. I když nevím, zda bych to v kterémkoliv případě nazval [spoiler]zrovna válka [b]lidí/lidstva [/b]proti Viltrumitům, z logických důvodů.[/spoiler] Ale vypravěčsky to bylo v komiksu fakt skvělé, vrstevnaté, komplexní (nemluvě o tom, jak moc [spoiler]ikonické, grandiózní, nekompromisní a badass[/spoiler]) a nakonec měl celý příběh taky podle mě [spoiler]strašně uspokojivé zakončení.[/spoiler] *:))* Jak přesně to bude vypadat v adaptaci, jestli se jim to povede převést správně... no uvidíme. Chtěl bych, aby na adaptaci dostali ale vyšší rozpočet (protože to je zřetelný problém) a aby Amazon nedělal tak debilní psí kusy jako že rozpůlí kratičkou sérii na dvě části a už tak váznoucí tempo (v této části příběhu) zničí úplně.  Osobně mi ale druhá série nepřijde až tak úplně hrozná, tedy nejslabší mi přišly epizody 2, 5 a 6, ale jak má vše zapadnout do sebe, tak to pak prozatím vždy fungovalo. Poslední (sedmá) epizoda se mi líbila docela hodně, celá ta vztahová a dramatická výstavba se tady podle mě zúročila dost pěkně. I dialogy působily náhle lépe než v těch předchozích epizodách. [spoiler]Plus ten hezkej meta humor na Comic Conu a děj se s příchodem Annisy a návratem Langstorma[/spoiler] začal zase posouvat k hlavní lince. Jen si nejsem jistý, co vše stihneme, když už zbývá jen poslední epizoda, no. 
899822
0 0
reagovat
reaguje na: connor
V pohodě, žádný stress. Já prime video ještě nemám, takže jsem ten seriál zatím neviděl, ale mám jej v nekonečném pořadí. 
899824
V pohodě, žádný stress. Já prime video ještě nemám, takže jsem ten seriál zatím neviděl, ale mám jej v nekonečném pořadí. 
899821
0 0
reagovat
reaguje na: connor
A dojde v předloze aspoň časem k něčemu zajímavému, tzn dotažení toho odhalení z první sezóny do konce (tedy pořádné full blown války lidí proti Vultrumites)
899822
A dojde v předloze aspoň časem k něčemu zajímavému, tzn dotažení toho odhalení z první sezóny do konce [spoiler](tedy pořádné full blown války lidí proti Vultrumites)[/spoiler]? 
899797
0 0
reagují: connor
reagovat
Ale mohl bych napsat, co JE podle mě opravdu neskutečně overhyped průměrný animovaný seriál z nedávné minulosti, nicméně to bych pak schytal strašně moc mínusek, pravděpodobně i od kolegy Demonica, takže tenhle názor si nechám pro sebe. :D
899821
Ale mohl bych napsat, co JE podle mě opravdu neskutečně overhyped průměrný animovaný seriál z nedávné minulosti, nicméně to bych pak schytal strašně moc mínusek, pravděpodobně i od kolegy Demonica, takže tenhle názor si nechám pro sebe. *:D*
0 -1
reagují: Demonic8
reagovat
Vox Machina má pomalý rozjezd, s velkou odměnou v podobě vynikající druhé řady. 
Pravý opak Invincible.
899819
Vox Machina má pomalý rozjezd, s velkou odměnou v podobě vynikající druhé řady.  Pravý opak Invincible.
1 0
reagovat
reaguje na: connor
Good answer :)
899818
Good answer :)
899817
0 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Já Vox Machinu utnul asi po 3 nebo 4 epizodách. To nelze s Frieren vůbec srovnávat (ve všech ohledech). Nebe a dudy. 
Teda neříkám, že je to nutně špatný seriál, a třeba se k tomu někdy zkusím vrátit, ale teda z toho, co jsem viděl, mi to přišlo docela overhyped a hlavně to podle mě překonalo tu hranici mezi tím, kdy sleduje člověk příběh, napsaný nějakým skutečně kvalitním písalkem/spisovatelem a nějaký fanouškovský projekt, plný samoúčelnosti a trapnosti. Přičemž jasně, chápu, proč to tak bylo (vzhledem k vzniku). Ale na mě to nefungovalo.
899817
Já Vox Machinu utnul asi po 3 nebo 4 epizodách. To nelze s Frieren vůbec srovnávat (ve všech ohledech). Nebe a dudy.  Teda neříkám, že je to nutně špatný seriál, a třeba se k tomu někdy zkusím vrátit, ale teda z toho, co jsem viděl, mi to přišlo docela overhyped a hlavně to podle mě překonalo tu hranici mezi tím, kdy sleduje člověk příběh, napsaný nějakým skutečně kvalitním písalkem/spisovatelem a nějaký fanouškovský projekt, plný samoúčelnosti a trapnosti. Přičemž jasně, chápu, proč to tak bylo (vzhledem k vzniku). Ale na mě to nefungovalo.
899816
0 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: connor
Zmeni na tom doporuceni neco fakt, ze jsem asi barbar a vseobecne velebenou Vox Machinu sem po dvou dilech utnul, protoze to slo mimo me (ale urcite nehejtuju).
899816
Zmeni na tom doporuceni neco fakt, ze jsem asi barbar a vseobecne velebenou Vox Machinu sem po dvou dilech utnul, protoze to slo mimo me (ale urcite nehejtuju).
899815
0 0
reagují: connor
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Pravda, problém s přehnaným hypem je docela rozšířený napříč internetem. Teda buď přehnaný hype nebo přehnaná nenávist, to je taková klasika. Ale myslím si, že v určitých případech není na vyjádření velkého nadšení nic špatného (naopak si myslím, že vyjadřovat obrovskou nenávist by v rámci konzumace popkultury, pokud teda ta samotná fikce není něčím opravdu toxická a závadná, nemusel nikdo). Nicméně souhlasím, že pak je o to větší hrozba zklamání, to ano. To ovšem nikomu nezabránilo extaticky křičet při Duně 2 ani v jiných případech, že jo. :)
899815
Pravda, problém s přehnaným hypem je docela rozšířený napříč internetem. Teda buď přehnaný hype nebo přehnaná nenávist, to je taková klasika. Ale myslím si, že v určitých případech není na vyjádření velkého nadšení nic špatného (naopak si myslím, že vyjadřovat obrovskou nenávist by v rámci konzumace popkultury, pokud teda ta samotná fikce není něčím opravdu toxická a závadná, nemusel nikdo). Nicméně souhlasím, že pak je o to větší hrozba zklamání, to ano. To ovšem nikomu nezabránilo extaticky křičet při Duně 2 ani v jiných případech, že jo. *:)*
899813
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Když se ti to nebude líbit, tak ti dlužíme pivo no. :D

Já chvilku tenhle seriál nechám vstřebat a pak mám v pořadí další školní/hudební anime Bocchi the Rock!
899814
Když se ti to nebude líbit, tak ti dlužíme pivo no. *:D* Já chvilku tenhle seriál nechám vstřebat a pak mám v pořadí další školní/hudební anime [b]Bocchi the Rock![/b]
899813
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se