Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Nominace na České lvy ovládli Zátopek a Okupace, ceněné animáky upozaděny

příspěvky 1 - 11 Napsat příspěvek
reaguje na: fabec
Roubala jsem viděl jenom první díl, ale samotnej Čermák tam hraje docela druhý housle, i přesto, že je to seriál o jeho případu.
816182
Roubala jsem viděl jenom první díl, ale samotnej Čermák tam hraje docela druhý housle, i přesto, že je to seriál o jeho případu.
816167
0 0
reagovat
A kde je Magnusek? :(
816179
A kde je Magnusek? *:(*
2 0
reagovat
Tvl jestli to zase všechno vezme Zátopek jako tehdy Masaryk...
816173
Tvl jestli to zase všechno vezme Zátopek jako tehdy Masaryk...
1 -1
reagovat
I v loňském roce se zde v našich tuzemských filmových končinách minimálně šest nadprůměrných, ba přímo výborných kousků urodilo a je dobře, že Český lev je za ty roky své existence již natolik vyspělým, že je dokáže alespoň v nominacích reflektovat, takže nic na první pohled nebije do očí ( i když ignorace výkonu Aleny Dolákové v Zrcadlech ve tmě je opět na pováženou). Takže abych ho nepřechválil, více si v tomto směru slibuji od cen České filmové kritiky, která jsou jaksi směrodatnější a smysluplnější. 8):+
816168
I v loňském roce se zde v našich tuzemských filmových končinách minimálně šest nadprůměrných, ba přímo výborných kousků urodilo a je dobře, že Český lev je za ty roky své existence již natolik vyspělým, že je dokáže alespoň v nominacích reflektovat, takže nic na první pohled nebije do očí ( i když ignorace výkonu Aleny Dolákové v Zrcadlech ve tmě je opět na pováženou). Takže abych ho nepřechválil, více si v tomto směru slibuji od cen České filmové kritiky, která jsou jaksi směrodatnější a smysluplnější. *8)**:+*
0 -1
reagovat
Tak Zátopka, Chyby a Atlas ptáků jsem tak nějak očekával. S tím, že teda čekám, že v těch hlavních kategoriích si to odnese Zátopek.

Zklamala mě absence Jan Hájka za Boženu, ten byl výborný. A ještě ty dvojité nomimace (Křenková, Pechlát). Nechci jim ubírat jejich kvality v těch filmech, ale zas na druhou stranu, opravdu to bylo tak jedinečné, že si zaslouží nominace hned za dvě role?

Trochu nerozumím některému rozdělení na hlavní a vedlejší roli (Kameníková hlavní role - Geislerová tam byla určitě více času, Čermák vedlejší role - To jsem teda neviděl, ale když se to jmenuje Roubal, a někdo hraje Roubala, tak bych čekal, že je to hlavní role)

Zločiny velké Prahy a jejich nominace jsou snad vtip
816167
Tak Zátopka, Chyby a Atlas ptáků jsem tak nějak očekával. S tím, že teda čekám, že v těch hlavních kategoriích si to odnese Zátopek. Zklamala mě absence Jan Hájka za Boženu, ten byl výborný. A ještě ty dvojité nomimace (Křenková, Pechlát). Nechci jim ubírat jejich kvality v těch filmech, ale zas na druhou stranu, opravdu to bylo tak jedinečné, že si zaslouží nominace hned za dvě role? Trochu nerozumím některému rozdělení na hlavní a vedlejší roli (Kameníková hlavní role - Geislerová tam byla určitě více času, Čermák vedlejší role - To jsem teda neviděl, ale když se to jmenuje Roubal, a někdo hraje Roubala, tak bych čekal, že je to hlavní role) Zločiny velké Prahy a jejich nominace jsou snad vtip
1 0
reagují: Tomajda
reagovat
reaguje na: qualkalim
Dik, upravil jsem.
816158
Dik, upravil jsem.
816157
2 0
reagovat
reaguje na: Cival
To asi neni otazka na me, ne? :D Tomáš Vyskočil to vysvětluje tady: link - "Vysvětlení: O webu a možné rozdíly v datech

"Průběžné roční výsledky sestavujeme na základě týdenních a víkendových žebříčků od UFD. Když se poté jednou za rok vydají celková roční data pro filmy, mohou zde být rozdíly. Ty jsou způsobeny tím, že my jsme schopni celková čísla sčítat jen pokud se film objeví v TOP 20, ale UFD samozřejmě sčítá data i pokud je film níže než v první dvacítce. UFD také veřejně publikuje roční závěrečná čísla jen pro prvních 50 filmů. Rozdíl bývá v řádu procent u zahraničních filmů, u českých či dlouho hraných filmů, může být rozdíl až 20%."

U Ušáka je ten rozdíl holt hodně velký, vypadnul z první dvacky hned, ale sbíral lidi celý podzim.
816157
To asi neni otazka na me, ne? :D Tomáš Vyskočil to vysvětluje tady: https://kinomaniak.cz/web - "Vysvětlení: [url=http://kinomaniak.cz/web]O webu a možné rozdíly v datech[/url]"  "Průběžné roční výsledky sestavujeme na základě týdenních a víkendových žebříčků od [url=http://www.ufd.cz/]UFD[/url]. Když se poté jednou za rok vydají celková roční data pro filmy, mohou zde být rozdíly. Ty jsou způsobeny tím, že my jsme schopni celková čísla sčítat jen pokud se film objeví v TOP 20, ale UFD samozřejmě sčítá data i pokud je film níže než v první dvacítce. UFD také veřejně publikuje roční závěrečná čísla jen pro prvních 50 filmů. Rozdíl bývá v řádu procent u zahraničních filmů, u českých či dlouho hraných filmů, může být rozdíl až 20%." U Ušáka je ten rozdíl holt hodně velký, vypadnul z první dvacky hned, ale sbíral lidi celý podzim.
816154
1 0
reagují: Cival
reagovat
reaguje na: qualkalim
Proc to nemate tady? :) link
816154
Proc to nemate tady? :) https://kinomaniak.cz/filmy/muz-se-zajecima-usima
816151
0 -1
reagují: qualkalim
reagovat
reaguje na: esmo
Pristi rok
816153
Pristi rok
816152
3 0
reagovat
A kde má nominace Síla ?! 
816152
A kde má nominace Síla ?! 
1 -1
reagují: Cival
reagovat
Zajímavý publicistický přehled, nicméně na Muže se zaječíma ušima v ČR přišlo dokonce přes 7 500 lidí. :));)
816151
Zajímavý publicistický přehled, nicméně na Muže se zaječíma ušima v ČR přišlo dokonce přes 7 500 lidí. *:))**;)*
4 0
reagují: Cival
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se