Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Tragická nehoda na natáčení: Alec Baldwin zastřelil kameramanku a postřelil režiséra

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
Je to normalna dokumentarna fotografia ako z inych tragedii. 

Moralna zruda by to nejak aranzovala nasilu, pchala mu fotak do tvare alebo cele nafejkovala.
806669
Je to normalna dokumentarna fotografia ako z inych tragedii.  Moralna zruda by to nejak aranzovala nasilu, pchala mu fotak do tvare alebo cele nafejkovala.
806668
6 -3
reagují: AndyKaufman
reagovat
Vysvětlí mi někdo, co za morální zrůdy zveřejní ty jeho zdrcené fotky po incidentu ? :-
806668
Vysvětlí mi někdo, co za morální zrůdy zveřejní ty jeho zdrcené fotky po incidentu ? *:-*
3 -6
reagují: Will
reagovat
Hlavne to nevrha dobre svetlo na neho po tom ako teraz vyslo najavo, ze to nebol jediny incident so zbranou na tom sete a nikto s tym nic neurobil.
Za kontrolu zbrani bola zodpovedna 24 rocna dcera nejakeho slavneho otca, ktory je legenda v tomto odbore. Toto bol vsak len druhy film na ktorom ona pracovala. Baldwinovi tu zbran podal AD co by sa tiez nemalo robit. Presne ako pise Joker, takto to proste dopadne ked sa setri na vsetkom.
806666
Hlavne to nevrha dobre svetlo na neho po tom ako teraz vyslo najavo, ze to nebol jediny incident so zbranou na tom sete a nikto s tym nic neurobil. Za kontrolu zbrani bola zodpovedna 24 rocna dcera nejakeho slavneho otca, ktory je legenda v tomto odbore. Toto bol vsak len druhy film na ktorom ona pracovala. Baldwinovi tu zbran podal AD co by sa tiez nemalo robit. Presne ako pise Joker, takto to proste dopadne ked sa setri na vsetkom.
6 0
reagovat
reaguje na: HAL
Takze Jaklova producentska kariera smeruje asi... Nikam? Tady tyhle levne jako ze "indie" produkce, kde je malo penez, takze malo casu, lidi a mizerne podminky... Jako uff. Nekde pisou ze jim behem nataceni zrusili i ubytovani, po vyhozeni vyhrozovali policii... Proste jsou namety, ktere bez rozpoctu tocit nelze, nikdy z toho nic kloudneho nevyleze. V lepsim pripade novy material pro Best of the Worst, v horsim si to nikdo soudny ani nepusti, v extremnim... Bohuzel co se stalo ted. :-:-
806664
Takze Jaklova producentska kariera smeruje asi... Nikam? Tady tyhle levne jako ze "indie" produkce, kde je malo penez, takze malo casu, lidi a mizerne podminky... Jako uff. Nekde pisou ze jim behem nataceni zrusili i ubytovani, po vyhozeni vyhrozovali policii... Proste jsou namety, ktere bez rozpoctu tocit nelze, nikdy z toho nic kloudneho nevyleze. V lepsim pripade novy material pro Best of the Worst, v horsim si to nikdo soudny ani nepusti, v extremnim... Bohuzel co se stalo ted. *:-**:-*
806659
4 0
reagovat
reaguje na: Flanker.27
Očakával som takúto reakciu. ;) Poznám českú terminológiu a poznám aj slovenskú. Tiež si pamätám aký s tým bol po rozpade problém keďže sa dovtedy aj na slovensku používala česká (československá) terminológia. :) U nás je to cvičný náboj (maketa) a slepý náboj (nábojka).
806661
Očakával som takúto reakciu. *;)* Poznám českú terminológiu a poznám aj slovenskú. Tiež si pamätám aký s tým bol po rozpade problém keďže sa dovtedy aj na slovensku používala česká (československá) terminológia. *:)* U nás je to cvičný náboj (maketa) a slepý náboj (nábojka).
806624
2 0
reagovat
At least six camera workers left the set in Sante Fe, New Mexico, early Thursday to protest what they said were unfair working conditions: shoot days were long, there was a lack of gun safety, and crew members were forced to drive 50 miles to work every day from Albuquerque

 “Corners were being cut — and they brought in nonunion people so they could continue to [shoot],” an anonymous crew member told the LA Times. “There was a serious lack of safety meetings on this set.”
Forbes

Vypadá to na dost vážný systémový problém a ne jen chybu nějakého jednotlivce. 
806659
[i]At least six camera workers left the set in Sante Fe, New Mexico, early Thursday to protest what they said were unfair working conditions: shoot days were long, there was a lack of gun safety, and crew members were forced to drive 50 miles to work every day from Albuquerque [/i] [i] “Corners were being cut — and they brought in nonunion people so they could continue to [shoot],” an anonymous crew member told the LA Times. “There was a serious lack of safety meetings on this set.” [/i][url=https://www.google.com/amp/s/www.forbes.com/sites/marisadellatto/2021/10/22/crew-members-say-there-was-lack-of-safety-on-movie-set-where-alec-baldwin-shot-two/amp/]Forbes[/url] Vypadá to na dost vážný systémový problém a ne jen chybu nějakého jednotlivce. 
12 -1
reagují: The Joker
reagovat
Aby nebyl v problémech ne jako herec, co střílel, ale producent zodpovědný za štáb.
806653
Aby nebyl v problémech ne jako herec, co střílel, ale producent zodpovědný za štáb.
4 0
reagovat
reaguje na: DarkSith
Ano, vysvětlení bude dle mého názoru velmi podobné jako u Vrány, ten kdo má na starost ty zbraně a bezpečnost, předvedl nejspíš fatální nedbalost.
806645
Ano, vysvětlení bude dle mého názoru velmi podobné jako u Vrány, ten kdo má na starost ty zbraně a bezpečnost, předvedl nejspíš fatální nedbalost.
806629
2 0
reagovat
reaguje na: Nazgul
Představa, že by někdo úmyslně nabil zbraň ostrými náboji je dost šílená. Snad vysvětlení bude jiné. 
806629
Představa, že by někdo úmyslně nabil zbraň ostrými náboji je dost šílená. Snad vysvětlení bude jiné. 
806627
2 0
reagují: Nazgul
reagovat
“There are no words to convey my shock and sadness regarding the tragic accident that took the life of Halyna Hutchins, a wife, mother and deeply admired colleague of ours. I am fully cooperating with the police investigation to address how this tragedy occurred and I am in touch with her husband, offering my support to him and his family. My heart is broken for her husband, their son, and all who knew and loved Halyna.”

link
806628
[i]“There are no words to convey my shock and sadness regarding the tragic accident that took the life of Halyna Hutchins, a wife, mother and deeply admired colleague of ours. I am fully cooperating with the police investigation to address how this tragedy occurred and I am in touch with her husband, offering my support to him and his family. My heart is broken for her husband, their son, and all who knew and loved Halyna.”[/i] https://deadline.com/2021/10/alec-baldwin-reaction-rust-shooting-death-halyna-hutchins-1234860737/
2 0
reagovat
Pokud by se jednalo o dva výstřely, přičemž prvním by zabil kameramanku a druhým zranil režiséra, tak by nemohlo jít o nehodu, jako u toho Brandona Lee, kdy zůstala v hlavni uvíznutá střela z předchozího použití zbraně, protože tu by vymetl už první výstřel. Muselo by dojít asi fakt k záměně „slepé” munice za ostré náboje a to je snad nemožné, někdo to kontrolovat musí. Tam by se asi reálně muselo uvažovat o úmyslu toho, kdo zbraň nabíjel nebo by to musel bejt totální debil.

Proto si myslím, že k tomu došlo jedním výstřelem. Kameramanka mohla stát a režisér za ní třeba klečet nebo sedět někde kousek za ní na židli, dává to větší smysl. každopádně asi nemá smysl dále spekulovat, skutečnost se jistě brzy dozvíme, minimálně způsob, jak k tomu došlo by nemělo být těžké brzy vyšetřit.
806627
Pokud by se jednalo o dva výstřely, přičemž prvním by zabil kameramanku a druhým zranil režiséra, tak by nemohlo jít o nehodu, jako u toho Brandona Lee, kdy zůstala v hlavni uvíznutá střela z předchozího použití zbraně, protože tu by vymetl už první výstřel. Muselo by dojít asi fakt k záměně „slepé” munice za ostré náboje a to je snad nemožné, někdo to kontrolovat musí. Tam by se asi reálně muselo uvažovat o úmyslu toho, kdo zbraň nabíjel nebo by to musel bejt totální debil. Proto si myslím, že k tomu došlo jedním výstřelem. Kameramanka mohla stát a režisér za ní třeba klečet nebo sedět někde kousek za ní na židli, dává to větší smysl. každopádně asi nemá smysl dále spekulovat, skutečnost se jistě brzy dozvíme, minimálně způsob, jak k tomu došlo by nemělo být těžké brzy vyšetřit.
5 0
reagují: Robur, DarkSith
reagovat
reaguje na: Nazgul
Ne, jenom debil. :)
806625
Ne, jenom debil. *:)*
806623
9 -1
reagovat
reaguje na: JAKLA
Podotýkám, že tyto náboje se v české terminologii správně nazývají "školní" (a v hantýrce někdy sušilky"). Na rozdíl od cvičného náboje neobsahují prachovou náplň ani zápalku. Je to vlastně maketa náboje, která slouží k procvičování bezpečné manipulace se zbraní.
Cvičný náboj (občas nazývaný "slepý") naproti tomu je náboj pro zvukovou a světelnou imitaci střelby, obsahuje prachovou náplň ale nikoli střelu.
806624
Podotýkám, že tyto náboje se v české terminologii správně nazývají "školní" (a v hantýrce někdy sušilky"). Na rozdíl od cvičného náboje neobsahují prachovou náplň ani zápalku. Je to vlastně maketa náboje, která slouží k procvičování bezpečné manipulace se zbraní. Cvičný náboj (občas nazývaný "slepý") naproti tomu je náboj pro zvukovou a světelnou imitaci střelby, obsahuje prachovou náplň ale nikoli střelu.
806590
3 0
reagují: JAKLA
reagovat
reaguje na: DanteAlighieri
Ahoj, ty jsi policista?
806623
Ahoj, ty jsi policista?
806541
3 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
Samozrejme strasna tragedie, ale z jineho soudku. Podle idnesu je producentem filmu Petr Jakl. Teprve za dva tydny mel mit k tomu filmu tiskovku.

Musim rict, ze se mu ta producentska kariera zacina zajimave rozjizdet. Nejvyssi pocta a Bestsellery nejsou zadny bomby, ale dokazal do nich dostat slusny obsazeni a tu sit kontaktu si evidentne buduje dost pilne. Letos dalsi minimalne 4 filmy s Pacinem, De Nirem, Howardem nebo Brosnanem. Jsem zvedav kam to dotahne. 
806617
Samozrejme strasna tragedie, ale z jineho soudku. Podle idnesu je producentem filmu Petr Jakl. Teprve za dva tydny mel mit k tomu filmu tiskovku. Musim rict, ze se mu ta producentska kariera zacina zajimave rozjizdet. Nejvyssi pocta a Bestsellery nejsou zadny bomby, ale dokazal do nich dostat slusny obsazeni a tu sit kontaktu si evidentne buduje dost pilne. Letos dalsi minimalne 4 filmy s Pacinem, De Nirem, Howardem nebo Brosnanem. Jsem zvedav kam to dotahne. 
5 -2
reagovat
První co mě napadlo: Zlatej Clarkson a jeho rána pěstí za to že po natáčení nedostal najíst...
806615
První co mě napadlo: Zlatej Clarkson a jeho rána pěstí za to že po natáčení nedostal najíst...
2 -5
reagovat
reaguje na: Mr.Nobody
Tak jestli natáčeli scénu, kde měl někoho rozstřílet na hadry, tak prostě akorát mačkal spoušť... Po tom jednom výstřelu si nemohl všimnout, že je něco špatně, a reflexivně mačkal dál. 
806614
Tak jestli natáčeli scénu, kde měl někoho rozstřílet na hadry, tak prostě akorát mačkal spoušť... Po tom jednom výstřelu si nemohl všimnout, že je něco špatně, a reflexivně mačkal dál. 
806597
3 0
reagovat
reaguje na: Mr.Nobody
Klasická americká střelba
806602
Klasická americká střelba
806597
4 -1
reagovat
Tak toto by čakal málokto že sa stane v roku 2021,ale ja nejak nechápem že ak je pravda že kameramanku zasiahol do brucha a režiséra do ramena, tak to znamená že vystrelil dvakrát? 
806597
Tak toto by čakal málokto že sa stane v roku 2021,ale ja nejak nechápem že ak je pravda že kameramanku zasiahol do brucha a režiséra do ramena, tak to znamená že vystrelil dvakrát? 
2 -1
reagují: fabec, Galactus
reagovat
Slepý náboj může nablízko zabít nebo zranit také a mimo samotné rány se může rozletet do střepin.
806595
Slepý náboj může nablízko zabít nebo zranit také a mimo samotné rány se může rozletet do střepin.
4 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se