Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tragická nehoda na natáčení: Alec Baldwin zastřelil kameramanku a postřelil režiséra


ikona
Spooner
Alec BaldwinRust
Smutná událost, u níž jsme po Vráně doufali, že už se nikdy nenastane. 

Jsou zprávy, jimž člověk ani při několikátém přečtení nechce věřit a i při jejich psaní je člověk vlastně dost v šoku. Tohle je bohužel jedna z nich. Při natáčení westernu Rust totiž došlo k tragédii. Slavný herec Alec Baldwin na place na ranči Bonanza Creek v Novém Mexiku postřelil kameramanku Halynu Hutchins a režiséra Joela Souzu. 42letá žena později svým zraněním podlehla. Režisér byl převezen na jednotku intenzivní péče. Baldwin podle prvních zpráv střílel ze zbraně, která sloužila jako rekvizita. Detaily zatím nejsou známé, první indicie však nasvědčují, že šlo o nehodu. Tomu nasvědčuje i hovor z tísňové linky, kde se podle ABC News mluví o člověku, jenž byl omylem postřelen.

Případ bude ovšem teprve detailněji vyšetřován a policie se bude snažit vyslechnout všechny svědky či jak ke smrtelným výstřelům mohlo dojít. Nikdo ale zatím nebyl obviněn a Alec Baldwin na otázky médií zatím z pochopitelných důvodů nereaguje. Jedná se ovšem o tragédii, z níž mají nejen filmoví fanoušci husí kůži. Na mysl se pak nejspíš každému dostane nechvalně známá tragédie z filmu Vrána, kdy byla při podobné nehodě omylem zastřelena hlavní hvězda snímku, herec Brandon Lee. Tak nějak jsme ale všichni doufali, že podobná tragédie ve filmovém světě už nikdy nenastane.

UPDATE: Režisér Joel Souza byl již propuštěn z nemocnice. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace