Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Rychle a zběsile 9: Recenze

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
reaguje na: jackb
Díky:) Já věřím, že Johnson je sympaťák nejen ve filmech, ale i v reálu, ale zase na druhou stranu - když děláš film, který se točí okolo dvojice charakterů (které jsou navíc v názvu filmu), tak nemáš až tak velký prostor, poslat toho druhého do háje, protože bys tím ten film totálně naboural/zrušil, takže ta snaha se tam domluvit může být větší, než když jde sice o hvězdu, ale jen o jednoho herce z mnoha. Jak to skutečně je, se asi ukáže u dvojky, u které Statham požaduje stejný plat jako Johnson (jednička údajně 20 vs 13). Jako licitování o velikosti role/hláškách na míru atd. je jedna věc, ale teprve jak dojde na prachy, tak se ukáže, kdo je jaká "persóna":D Ale nakonec se stejně domluví, nemají moc na výběr (jinak žádná dvojka nebude).

Potom, co jsem přečetl autobiografii od Arnieho a po těch historkách jak schválně dával najevo, že má o některé role zájem (i když to nebyla pravda) jen proto, aby po nich skočil Sly (tuším nějaká ta komedie ze začátku 90s), tak musím napsat, že byl fakt podnikatelský "žralok" a někdy až, jak se říká, vychcánek:), ale taky jsem jeho vztah se Slyem vždy vnímal jako takovou tu zdravou rivalitu a oni sami se na to imho dívali stejně. Jinak by asi spolu a s Willisem nezačali podnikat v Planet HW. Naproti tomu u Diesela a Johnsona mám pocit, že se mají fakt po krk a jednoduše spolu nechtějí dělat. Píšu to neutrálně, protože kdo ví, kde je skutečně pravda, ale přikláním se k té variantě, že Johnson má plné zuby Diesela, než naopak.
798479
Díky*:)* Já věřím, že Johnson je sympaťák nejen ve filmech, ale i v reálu, ale zase na druhou stranu - když děláš film, který se točí okolo dvojice charakterů (které jsou navíc v názvu filmu), tak nemáš až tak velký prostor, poslat toho druhého do háje, protože bys tím ten film totálně naboural/zrušil, takže ta snaha se tam domluvit může být větší, než když jde sice o hvězdu, ale jen o jednoho herce z mnoha. Jak to skutečně je, se asi ukáže u dvojky, u které Statham požaduje stejný plat jako Johnson (jednička údajně 20 vs 13). Jako licitování o velikosti role/hláškách na míru atd. je jedna věc, ale teprve jak dojde na prachy, tak se ukáže, kdo je jaká "persóna"*:D* Ale nakonec se stejně domluví, nemají moc na výběr (jinak žádná dvojka nebude). Potom, co jsem přečetl autobiografii od Arnieho a po těch historkách jak schválně dával najevo, že má o některé role zájem (i když to nebyla pravda) jen proto, aby po nich skočil Sly (tuším nějaká ta komedie ze začátku 90s), tak musím napsat, že byl fakt podnikatelský "žralok" a někdy až, jak se říká, vychcánek*:)*, ale taky jsem jeho vztah se Slyem vždy vnímal jako takovou tu zdravou rivalitu a oni sami se na to imho dívali stejně. Jinak by asi spolu a s Willisem nezačali podnikat v Planet HW. Naproti tomu u Diesela a Johnsona mám pocit, že se mají fakt po krk a jednoduše spolu nechtějí dělat. Píšu to neutrálně, protože kdo ví, kde je skutečně pravda, ale přikláním se k té variantě, že Johnson má plné zuby Diesela, než naopak.
798474
5 0
reagují: jackb
reagovat
reaguje na: Polux
Tohle je velmi pěkně napsané:+. Ale když vezmu v potaz co se dělo v preprodukci HaS, kdy scénář od Morgana hrál jasně v prospěch Hobbse (ať už co se týče hlášek nebo akce) a Statham si postavil hlavu, dotáhnul svýho scénáristu čistě pro svojí postavu a navíc byl i producentem. A Johnson s tím neměl problém, protože věděl, že výsledku to jenom pomůže. Tak věřím, že z jeho strany byl k ústupkům dojít mohlo. Buď ten příběh byl pro jeho postavu nedůstojný (čili ze strany Diesela schválně upozadněný atd.) nebo mu nechtěli schválit zase nějakou parádičku (jako si vydobyl nějakou pořádnou šílenost v osmičce = torpédo).

Sly a Arniem to má pocit dokonce i někde přiznali, že byli moc velký hvězdy, aby spolu hráli (Sly kolem premiéry Rocky Balboa si dokonce sypal popel na hlavu a přiznal, že mu sláva stoupla do hlavy a myslel si, že mu projde na konci 80. a na začátku 90. všechno). I když mám pocit, že v jejich případě vždycky šlo o takové pošťuchování.
798474
Tohle je velmi pěkně napsané*:+*. Ale když vezmu v potaz co se dělo v preprodukci HaS, kdy scénář od Morgana hrál jasně v prospěch Hobbse (ať už co se týče hlášek nebo akce) a Statham si postavil hlavu, dotáhnul svýho scénáristu čistě pro svojí postavu a navíc byl i producentem. A Johnson s tím neměl problém, protože věděl, že výsledku to jenom pomůže. Tak věřím, že z jeho strany byl k ústupkům dojít mohlo. Buď ten příběh byl pro jeho postavu nedůstojný (čili ze strany Diesela schválně upozadněný atd.) nebo mu nechtěli schválit zase nějakou parádičku (jako si vydobyl nějakou pořádnou šílenost v osmičce = torpédo). Sly a Arniem to má pocit dokonce i někde přiznali, že byli moc velký hvězdy, aby spolu hráli (Sly kolem premiéry Rocky Balboa si dokonce sypal popel na hlavu a přiznal, že mu sláva stoupla do hlavy a myslel si, že mu projde na konci 80. a na začátku 90. všechno). I když mám pocit, že v jejich případě vždycky šlo o takové pošťuchování.
798473
4 0
reagují: Polux
reagovat
Problém prostě je, že Diesel potřebuje Johnsona mnohem více, než Johnson potřebuje Diesela a po těch zkušenostech, které spolu měli na place u předchozích filmů se už prostě neberou jako parťáci/kolegové, kteří si mohou vzájemně pomoct, ale jako konkurenti, kteří jeden druhému berou screentime, přičemž fakt, že jeden z nich je i producent (a má tak nad druhým navrch) tomu už vůbec nepomáhá.

V dobách pětky nebyl Johnson zdaleka taková hvězda jako teď, to přišlo právě až s pětkou. V pětce až osmičce to fungovalo - Johnson makal na svém hvězdném statusu, k čemuž potřeboval finančně úspěšné filmy a Diesel využíval Johnsona, aby na filmy nalákal další diváky, takže win win pro oba, ale postupem času to začalo čím dál, tím více skřípat. Diesel si díky úspěchu frančízy začal hrát na primadonu a Johnson měl s postupující slávou méně a méně důvodů se od něj nechat buzerovat. Spinoff H&S pak byl asi takový finální Johnsonův "prostředníček" Dieselovi. Když mu "ukradl" charakter, přetáhl Stathama i Morgana. Chtěl by vůbec Diesel, aby se Johnson do série vrátil (kdyby byl ochoten)?

Trošku mi to připomíná, jak se po Expandables psalo, proč se vůbec Arnie se Slyem dali dohromady až po takových letech a odpovědí bylo, že v době největší slávy v 80s a 90s byli oba prostě příliš velké hvězdy na to, aby se na plátně dělili o prostor s tím druhým. Diesel a Johnson jsou teď ve stejné situaci, akorát s tím rozdílem, že jeden hvězda je, ten druhý si to o sobě myslí, ale je producent, plus bohužel jeden z nich je podle všeho docela kretén. Každopádně ty kecy napříč ságou o rodině a neotáčení se zády i když rodina to udělala atd. vyznívají, ve světle těch dvou, o to víc smutně/vtipně.
798473
Problém prostě je, že Diesel potřebuje Johnsona mnohem více, než Johnson potřebuje Diesela a po těch zkušenostech, které spolu měli na place u předchozích filmů se už prostě neberou jako parťáci/kolegové, kteří si mohou vzájemně pomoct, ale jako konkurenti, kteří jeden druhému berou screentime, přičemž fakt, že jeden z nich je i producent (a má tak nad druhým navrch) tomu už vůbec nepomáhá. V dobách pětky nebyl Johnson zdaleka taková hvězda jako teď, to přišlo právě až s pětkou. V pětce až osmičce to fungovalo - Johnson makal na svém hvězdném statusu, k čemuž potřeboval finančně úspěšné filmy a Diesel využíval Johnsona, aby na filmy nalákal další diváky, takže win win pro oba, ale postupem času to začalo čím dál, tím více skřípat. Diesel si díky úspěchu frančízy začal hrát na primadonu a Johnson měl s postupující slávou méně a méně důvodů se od něj nechat buzerovat. Spinoff H&S pak byl asi takový finální Johnsonův "prostředníček" Dieselovi. Když mu "ukradl" charakter, přetáhl Stathama i Morgana. Chtěl by vůbec Diesel, aby se Johnson do série vrátil (kdyby byl ochoten)? Trošku mi to připomíná, jak se po Expandables psalo, proč se vůbec Arnie se Slyem dali dohromady až po takových letech a odpovědí bylo, že v době největší slávy v 80s a 90s byli oba prostě příliš velké hvězdy na to, aby se na plátně dělili o prostor s tím druhým. Diesel a Johnson jsou teď ve stejné situaci, akorát s tím rozdílem, že jeden hvězda je, ten druhý si to o sobě myslí, ale je producent, plus bohužel jeden z nich je podle všeho docela kretén. Každopádně ty kecy napříč ságou o rodině a neotáčení se zády i když rodina to udělala atd. vyznívají, ve světle těch dvou, o to víc smutně/vtipně.
6 0
reagují: jackb
reagovat
Byl bych ochotný věřit, že prostě Johnson nechce pracovat s Dieselem protože jeho ego (to že by se to dalo udělat jako u osmičky nechám stranou), ale že by byl až tak malichernej a kvůli pozici v titulcích by byl ochotný se nevrátit, to moc nežeru. Takovýhle problémy mohl dělat právě už u osmičky a v klidu vzal i druhý místo. Snad ten scénář nepíšou Diesel s Linem, to by mohlo klidně skončit hůř než devítka.
798472
Byl bych ochotný věřit, že prostě Johnson nechce pracovat s Dieselem protože jeho ego (to že by se to dalo udělat jako u osmičky nechám stranou), ale že by byl až tak malichernej a kvůli pozici v titulcích by byl ochotný se nevrátit, to moc nežeru. Takovýhle problémy mohl dělat právě už u osmičky a v klidu vzal i druhý místo. Snad ten scénář nepíšou Diesel s Linem, to by mohlo klidně skončit hůř než devítka.
1 0
reagovat
Tak tady je mensi nahled, jak se Diesel vnima (a dlouhy roky se o nem traduje spousta veci)... link Jasny, ze tohle se Johnsonovi nechce trpet plus on je v pozici, kdy musi byt prvni jmeno. Ne druhe, treti, coz by byl pripad FF.
798471
Tak tady je mensi nahled, jak se Diesel vnima (a dlouhy roky se o nem traduje spousta veci)... https://variety.com/2020/film/news/vin-diesel-producer-credit-fast-furious-franchise-1234593277/ Jasny, ze tohle se Johnsonovi nechce trpet plus on je v pozici, kdy musi byt prvni jmeno. Ne druhe, treti, coz by byl pripad FF.
3 0
reagovat
reaguje na: jackb
"oni to snad budou psát o Vánočních prázdninách"
.. Ehm pokial sa ostatne FF scenare písali dlhsie, tak to by som sa aj celkom divil :D
798470
"oni to snad budou psát o Vánočních prázdninách" .. Ehm pokial sa ostatne FF scenare písali dlhsie, tak to by som sa aj celkom divil *:D*
798469
4 0
reagovat
Troufám si tvrdit, že Statham bude na celém finále to nejlepší (vzhledem k tomu, že byl nejlepší na celé devítce). Ale zase prej by měla mít ve finále velký prostor Cardi B - přesně to jsem po devítce chtěl ve finále:-. Fakt by mě zajímalo, kde se stala ta chyba s Johnsonem - on není idiot a co se marketingu týče, tak mu to dost pálí a je mu jasný, že tohle by bylo velký a dala by se z toho udělat událost a dost se divím, že si tohle nepohlídá samotný Universal. Nejspíš Dieselovo ego už přerostlo únosnou mez - fakt je že mě spolu s Rodriguez v devítce už neskutečně srali. A asi bude naivní doufát, že by se třeba z devítky poučili a dali spíš na hodnocení filmu (kdy devítka má nejhorší hodnocení ze série) než na ten fakt, že to zatím co se blokbusterů vydělalo nejvíc (a bohužel tam kromě Bonda moc nevidím nic co by je mohlo sesadit).

A taky mě znervózňuje, že se neví, kdo to bude psát nějaké 4 měsíce před začátkem natáčení (pokud fakt chtějí už lednu začít točit). Jasně série nikdy neměla sofistikované scénáře, ale tady se bavíme o dvou filmech, velkém finále a oni to snad budou psát o Vánočních prázdninách.
798469
Troufám si tvrdit, že Statham bude na celém finále to nejlepší ([spoiler]vzhledem k tomu, že byl nejlepší na celé devítce[/spoiler]). Ale zase prej by měla mít ve finále velký prostor Cardi B - přesně to jsem po devítce chtěl ve finále*:-*. Fakt by mě zajímalo, kde se stala ta chyba s Johnsonem - on není idiot a co se marketingu týče, tak mu to dost pálí a je mu jasný, že tohle by bylo velký a dala by se z toho udělat událost a dost se divím, že si tohle nepohlídá samotný Universal. Nejspíš Dieselovo ego už přerostlo únosnou mez - fakt je že mě spolu s Rodriguez v devítce už neskutečně srali. A asi bude naivní doufát, že by se třeba z devítky poučili a dali spíš na hodnocení filmu (kdy devítka má nejhorší hodnocení ze série) než na ten fakt, že to zatím co se blokbusterů vydělalo nejvíc (a bohužel tam kromě Bonda moc nevidím nic co by je mohlo sesadit). A taky mě znervózňuje, že se neví, kdo to bude psát nějaké 4 měsíce před začátkem natáčení (pokud fakt chtějí už lednu začít točit). Jasně série nikdy neměla sofistikované scénáře, ale tady se bavíme o dvou filmech, velkém finále a oni to snad budou psát o Vánočních prázdninách.
4 -1
reagují: maddy1111
reagovat
Velké zklamání i za mně, no. Bojím se, bojím, že to bude nakonec devítka jako přes kopírák. Statham bude určitě dobrej (a doufám, že to nebude něco jako "10 minut na začátku a 10 minut na konci" jako u Johnsona v sedmičce), ale bez Johnsona, který pomohl v pětce nakopnout celou sérii tam, kde je teď, to prostě nebude ono. Začínám to vidět bledě i s tím Morganem, imho se už taky k hlavní sérii nevrátí, v což jsem (asi naivně) doufal. Každopádně očekávání teď snižuji na minimum, finále mě už může jen překvapit.  
798466
Velké zklamání i za mně, no. Bojím se, bojím, že to bude nakonec devítka jako přes kopírák. Statham bude určitě dobrej (a doufám, že to nebude něco jako "10 minut na začátku a 10 minut na konci" jako u Johnsona v sedmičce), ale bez Johnsona, který pomohl v pětce nakopnout celou sérii tam, kde je teď, to prostě nebude ono. Začínám to vidět bledě i s tím Morganem, imho se už taky k hlavní sérii nevrátí, v což jsem (asi naivně) doufal. Každopádně očekávání teď snižuji na minimum, finále mě už může jen překvapit.  
4 0
reagovat
I po té slabší devítce jsem se na finále dokázal pořád těšit, protože to opravdu mohla bejt sešlost všech postav, ale bez Dwayna moje očekávání, těšení atd. kleslo na bod mrazu. Nejvtipnější je, že to jsou právě Diesel a Johnson, kteří měli dostatečně silnou tu "bratrsky" působící chemii, která mohla v těch posledních dílech (včetně osmičky a devítky) suplovat duo Diesel-Walker. Za celou devítku tam nebyl ani náznak něčeho takového mezi Dieselem a Cenou a to se to ten film snažil hodně násilně prodat. Ostatně i další postavy měli s Johnsonem mnohem lepší chemii než s Dieselem a díky tomu dostaly šanci zazářit (hlavně Tyrese). Fakt na prd, že se to v cílový rovince musí takhle podělat kvůli egu dvou lidí (a to už to vypadalo nadějně když začal Tyrese zase na Johnsonovu adresu vtipkovat místo aby se do něj pouštěl). Takhle to bude působit jako kdyby v IW a Endgame nebyl Cap.

Kéž by bylo něco na těch spekulácích, že tímhle rozjižděj marketing a celé tohle je vlastně divadýlko jako ve wrestlingu před samotným zápasem.
798465
I po té slabší devítce jsem se na finále dokázal pořád těšit, protože to opravdu mohla bejt sešlost všech postav, ale bez Dwayna moje očekávání, těšení atd. kleslo na bod mrazu. Nejvtipnější je, že to jsou právě Diesel a Johnson, kteří měli dostatečně silnou tu "bratrsky" působící chemii, která mohla v těch posledních dílech (včetně osmičky a devítky) suplovat duo Diesel-Walker. Za celou devítku tam nebyl ani náznak něčeho takového mezi Dieselem a Cenou a to se to ten film snažil hodně násilně prodat. Ostatně i další postavy měli s Johnsonem mnohem lepší chemii než s Dieselem a díky tomu dostaly šanci zazářit (hlavně Tyrese). Fakt na prd, že se to v cílový rovince musí takhle podělat kvůli egu dvou lidí (a to už to vypadalo nadějně když začal Tyrese zase na Johnsonovu adresu vtipkovat místo aby se do něj pouštěl). Takhle to bude působit jako kdyby v IW a Endgame nebyl Cap. Kéž by bylo něco na těch spekulácích, že tímhle rozjižděj marketing a celé tohle je vlastně divadýlko jako ve wrestlingu před samotným zápasem.
7 0
reagovat
reaguje na: Polux
Tak to mozu zabalit uz radsej teraz. To finale bolo poslednou kvapkou nadeje, ze sa tam stretnu vsetci co tu seriu tahaju (v pripade Rocka tahali) predosle roky, to by bol snad jediny mozny zaujimavy moment ktory este tato séria moze ponúknuť... Ale takto.. Pojde sa určite v šľapajach 9tky a prezentacie macho ega Diesela :-
798459
Tak to mozu zabalit uz radsej teraz. To finale bolo poslednou kvapkou nadeje, ze sa tam stretnu vsetci co tu seriu tahaju (v pripade Rocka tahali) predosle roky, to by bol snad jediny mozny zaujimavy moment ktory este tato séria moze ponúknuť... Ale takto.. Pojde sa určite v šľapajach 9tky a prezentacie macho ega Diesela *:-*
798451
7 0
reagovat
Tak je to potvrzené. Johnson ve finále ságy nebude. Asi se není čemu divit, má už vlastní sérii, s Dieselem se nemusí a nabídek/prachů má dost i bez něj. Ale i tak je to škoda, doufal jsem, že finále bude "all the best". Ještěže ukecali alespoň toho Stathama.
798451
Tak je to potvrzené. Johnson ve finále ságy [url=https://collider.com/is-dwayne-johnson-in-fast-10-fast-11-hobbs-and-shaw-2-update-hiram-garcia-interview/]nebude[/url]. Asi se není čemu divit, má už vlastní sérii, s Dieselem se nemusí a nabídek/prachů má dost i bez něj. Ale i tak je to škoda, doufal jsem, že finále bude "all the best". Ještěže ukecali alespoň toho Stathama.
4 0
reagují: maddy1111
reagovat
Absolutně lazy, vyčpělé, 3/4 scén jsou jak vysokorozpočtové Scary Movie, už to prostě překročilo potenciální hranici meta a self-awareness a teď je to jen infantilní (nechtěná?) sebe-parodie a už prostě není kam dál. 3/10 a to jen proto, že letošní dvojky Cesty do Ameriky a Space Jam jsou vyloženě nekoukatelný obludnosti. Nicméně teda fajn, že se v posledních měsících hodnocení na ČSFD začala nějak víc blížit k reálné kvalitě těch filmů. :)
798168
Absolutně lazy, vyčpělé, 3/4 scén jsou jak vysokorozpočtové Scary Movie, už to prostě překročilo potenciální hranici meta a self-awareness a teď je to jen infantilní (nechtěná?) sebe-parodie a už prostě není kam dál. [b]3/10 [/b]a to jen proto, že letošní dvojky Cesty do Ameriky a Space Jam jsou vyloženě nekoukatelný obludnosti. Nicméně teda fajn, že se v posledních měsících hodnocení na ČSFD začala nějak víc blížit k reálné kvalitě těch filmů. :)
5 -4
reagovat
Včera som na to bol a .... prepáčte, ale je to neuveriteľná sračka. Zopár ľudí počas filmu odišlo. Už to nechcem viac vidieť. Nikdy. 1/10. 
796451
Včera som na to bol a .... prepáčte, ale je to neuveriteľná sračka. Zopár ľudí počas filmu odišlo. Už to nechcem viac vidieť. Nikdy. 1/10. 
5 -2
reagovat
Já s tím taky nepočítal, ale myslel jsem to tak, že kdyby obě produkce byly krátce po sobě, že by tím desítka mohla určitým způsobem trpět (přesuny lidí v rámci štábu z jednoho projektu do druhého).

Předpokládám, že si Johnsona i Stathama studio pojistilo už u jedničky přímo na víc filmů najednou, když je to v branži standard už drahně let, všichni do toho filmu šli s tím, že půjde o další frančízu, tj. kupu dalších pokračování a oba film produkovali, takže bylo v jejich nejlepším zájmu, aby se z toho frančíza stala. Smlouvu nebo minimálně opci imho oba už mají, aby si je studio pojistilo, že to (někdy) fakt udělají a teď už vyjednávají jen o detailech (termín, honorář, délka natáčení, procenta, propagace atd.). Myšleno dvojka/trojka/atd. H&S, u hlavní série bych tomu i věřil, že to s Dieslem a Moritzem smlouvají film od filmu. 

Evans mi taky připadá dost nevyužitý. Po štěku v sedmičce jsem byl rád, jak ho přivedli zpět v osmičce a těšil se, že dostane ještě větší prostor v H&S a namísto toho jsem se dočkal Kirby:D Pokud by se celá rodinka (vč. Caina) ukázala v desítce, tak by to bylo super, ale asi by to (pro některé z nich) dopadlo pár minutovými štěky, protože hlavní prostor si pro ně spíš šetří do dvojky H&S. Ale i tak bych je v desítce vidět chtěl.

Souhlas, Theron je jako antagonista "slabá", pokud to v desítce bude stát čistě na ni, tak to bude velký, špatný. K Russellovi se ve finále doufám vrátí. Nevím, jestli u devítky neměl čas, nebo jeho linku tak napsali záměrně, ale lakonický způsob, jakým se k jeho zmizení postavily ostatní postavy, byl docela divný. Pokud už s ním nepočítají, tak jej do příběhu v devítce neměli vůbec zapojovat a použít Eastwooda (postava s levelem zbytečnosti ještě výš než Emmanuel a to je co říct, ale co už) nebo to vyřešit úplně jinak. Nemám rád otevřené konce, resp. neuzavřené dějové linky:) 
796234
Já s tím taky nepočítal, ale myslel jsem to tak, že kdyby obě produkce byly krátce po sobě, že by tím desítka mohla určitým způsobem trpět (přesuny lidí v rámci štábu z jednoho projektu do druhého). Předpokládám, že si Johnsona i Stathama studio pojistilo už u jedničky přímo na víc filmů najednou, když je to v branži standard už drahně let, všichni do toho filmu šli s tím, že půjde o další frančízu, tj. kupu dalších pokračování a oba film produkovali, takže bylo v jejich nejlepším zájmu, aby se z toho frančíza stala. Smlouvu nebo minimálně opci imho oba už mají, aby si je studio pojistilo, že to (někdy) fakt udělají a teď už vyjednávají jen o detailech (termín, honorář, délka natáčení, procenta, propagace atd.). Myšleno dvojka/trojka/atd. H&S, u hlavní série bych tomu i věřil, že to s Dieslem a Moritzem smlouvají film od filmu.  Evans mi taky připadá dost nevyužitý. Po štěku v sedmičce jsem byl rád, jak ho přivedli zpět v osmičce a těšil se, že dostane ještě větší prostor v H&S a namísto toho jsem se dočkal Kirby*:D* Pokud by se celá rodinka (vč. Caina) ukázala v desítce, tak by to bylo super, ale asi by to (pro některé z nich) dopadlo pár minutovými štěky, protože hlavní prostor si pro ně spíš šetří do dvojky H&S. Ale i tak bych je v desítce vidět chtěl. Souhlas, Theron je jako antagonista "slabá", pokud to v desítce bude stát čistě na ni, tak to bude velký, špatný. K Russellovi se ve finále doufám vrátí. Nevím, jestli u devítky neměl čas, nebo jeho linku tak napsali záměrně, ale lakonický způsob, jakým se k jeho zmizení postavily ostatní postavy, byl docela divný. Pokud už s ním nepočítají, tak jej do příběhu v devítce neměli vůbec zapojovat a použít Eastwooda (postava s levelem zbytečnosti ještě výš než Emmanuel a to je co říct, ale co už) nebo to vyřešit úplně jinak. Nemám rád otevřené konce, resp. neuzavřené dějové linky*:)* 
2 0
reagovat
reaguje na: Polux
S tím jak Diesel dává na internetové názory bych se ani nedivil, že by se tam objevili přeživší záporáci a chtěli se pomstít Family (je to jedná z věci, co by fanoušci celkem chtěli).

Já jsem ani nepočítal s tím, že by byla před velkým finále hlavní série. Jinak si Statham už u prvního Hobbse a Shawa vynutil vlastního scénáristu, aby upravil čistě jeho postavu, protože se mu úplně nezdál scénář a Universal mu vyhověl. Spíš s ním rovnou udělaj smlouvu, která bude zahrnovat F10, F11 a Hobbse a Shawa 2.

Tak za Kirby bych se nezlobil vůbec. Ono celkově bych rád, aby se celá rodinka Shawů konečně potkala. Příjde mi, že Evans v tomhle taha za krátký konec, ikdyž byl hnacím motorem Stathama jak v F7 tak v F8 a v Hobbs a Shaw ho jenom letmo zmíní.

Tak je jasný, že Caine by byl spíš táta Shaw - už jen protože se dá udělal ta narážka na Italian Job, kdy Caine hrál v originále a Statham v remaku (v Hobbs a Shaw už to bylo, ale tohle by bylo přece jenom ještě lepší).

Je mi jasný, že Theron je až moc velká hvězda na to, aby hrála jen druhořadýho padoucha a že její role bude výrazná a otázka co s ní plánujou po tom ohlášeném spin-offu. Jen pro mě to není pořádná hrozba a proto doufám v početnější sestavu na záporácké straně. Ona asi největší otázka jak to dopadlo s Russellem - v místě havárie mrtvola nebyla (ikdyž to by znamenalo prd) a po celý film se o něj nikdo nezajímal. Buď ho má teda v zajetí taťka diktátor nebo ho měl v nějaký vedlejší kleci synátor a má ho Theron (což ale nevypadalo).
796209
S tím jak Diesel dává na internetové názory bych se ani nedivil, že by se tam objevili přeživší záporáci a chtěli se pomstít Family (je to jedná z věci, co by fanoušci celkem chtěli). Já jsem ani nepočítal s tím, že by byla před velkým finále hlavní série. Jinak si Statham už u prvního Hobbse a Shawa vynutil vlastního scénáristu, aby upravil čistě jeho postavu, protože se mu úplně nezdál scénář a Universal mu vyhověl. Spíš s ním rovnou udělaj smlouvu, která bude zahrnovat F10, F11 a Hobbse a Shawa 2. Tak za Kirby bych se nezlobil vůbec. Ono celkově bych rád, aby se celá rodinka Shawů konečně potkala. Příjde mi, že Evans v tomhle taha za krátký konec, ikdyž byl hnacím motorem Stathama jak v F7 tak v F8 a v Hobbs a Shaw ho jenom letmo zmíní. Tak je jasný, že Caine by byl spíš táta Shaw - už jen protože se dá udělal ta narážka na Italian Job, kdy Caine hrál v originále a Statham v remaku (v Hobbs a Shaw už to bylo, ale tohle by bylo přece jenom ještě lepší). Je mi jasný, že Theron je až moc velká hvězda na to, aby hrála jen druhořadýho padoucha a že její role bude výrazná a otázka co s ní plánujou po tom ohlášeném spin-offu. Jen pro mě to není pořádná hrozba a proto doufám v početnější sestavu na záporácké straně. Ona asi největší otázka jak to dopadlo s Russellem - v místě havárie mrtvola nebyla (ikdyž to by znamenalo prd) a po celý film se o něj nikdo nezajímal. Buď ho má teda v zajetí taťka diktátor nebo ho měl v nějaký vedlejší kleci synátor a má ho Theron (což ale nevypadalo).
796163
3 0
reagovat
reaguje na: jackb
No, to rozdělení na dvě části u desítky by odpovídalo tomu, že roky Diesel hlásal, že série skončí desátým dílem a najednou se mluvilo o desítce a jedenáctce. Takže pokud to bude jeden souvislý příběh rozdělený na dva filmy, tak snad bude dost času nejen na kecy o rodině, ale taky na péči o postavy. Kdyby to pojali po vzoru šestky (hodný) tým vs (zlý) tým, tak by to bylo super. Postav už na to mají dost:D

Prý dvojka Hobbs & Shaw je docela daleko (Johnson a částečně i Statham mají údajně v dohledné době docela nabitý kalendář a k tomu Statham prý licituje, aby měl za film stejné prachy jako má Johnson, takže možná budou ještě nějaké posuny/třenice), což by snad mohlo pomoct v tom, aby se finále série věnovalo maximální úsilí a pozornost. A trochu doufám, že desítku provážou s H&S, třeba tím, že se kromě Johnsona a Stathama ukáže i Kirby a/nebo se ukáže, že Theron/hlavní antagonista taky pracuje pro Eteon (a samozřejmě by na konec dali na oplátku nějaký hint na dvojku H&S).

Pokud bude v desítce Caine, tak to tutově bude starej Shaw. To spojení se imho přímo nabízí a nejen proto, že je z ostrovů jako Mirren a Statham. A sice na taťku diktátora v devítce teasovali, ale fakt to vidím na to, že prim bude hrát Theron, bohužel. Jinak by už dávno změnila stranu (jako všichni ostatní, kdo do série přišli - Johnson, Evans, Statham, Cena prozatím lehce, ale v desítce se imho stane:), snad jen Ortiz se objevil vícekrát a zůstal badguyem), nebo by byla odklizena, aby udělala prostor nové postavě. Je ale fakt, že klidně může změnit stranu až v desítce a final boss může být taťka diktátor, který šéfuje Eteonu, no. V téhle sérii je už možné všechno:D:D:D
796163
No, to rozdělení na dvě části u desítky by odpovídalo tomu, že roky Diesel hlásal, že série skončí desátým dílem a najednou se mluvilo o desítce a jedenáctce. Takže pokud to bude jeden souvislý příběh rozdělený na dva filmy, tak snad bude dost času nejen na kecy o rodině, ale taky na péči o postavy. Kdyby to pojali po vzoru šestky (hodný) tým vs (zlý) tým, tak by to bylo super. Postav už na to mají dost*:D* Prý dvojka Hobbs & Shaw je docela daleko (Johnson a částečně i Statham mají údajně v dohledné době docela nabitý kalendář a k tomu Statham prý licituje, aby měl za film stejné prachy jako má Johnson, takže možná budou ještě nějaké posuny/třenice), což by snad mohlo pomoct v tom, aby se finále série věnovalo maximální úsilí a pozornost. A trochu doufám, že desítku provážou s H&S, třeba tím, že se kromě Johnsona a Stathama ukáže i Kirby a/nebo se ukáže, že Theron/hlavní antagonista taky pracuje pro Eteon (a samozřejmě by na konec dali na oplátku nějaký hint na dvojku H&S). Pokud bude v desítce Caine, tak to tutově bude starej Shaw. To spojení se imho přímo nabízí a nejen proto, že je z ostrovů jako Mirren a Statham. A sice na taťku diktátora v devítce teasovali, ale fakt to vidím na to, že prim bude hrát Theron, bohužel. Jinak by už dávno změnila stranu (jako všichni ostatní, kdo do série přišli - Johnson, Evans, Statham, Cena prozatím lehce, ale v desítce se imho stane*:)*, snad jen Ortiz se objevil vícekrát a zůstal badguyem), nebo by byla odklizena, aby udělala prostor nové postavě. Je ale fakt, že klidně může změnit stranu až v desítce a final boss může být taťka diktátor, který šéfuje Eteonu, no. V téhle sérii je už možné všechno*:D**:D**:D*
796007
3 0
reagují: jackb
reagovat
Podle mě by bylo nejzajímavější zjistit, jak Vin přišel na to, že chceme v týhle sérii slinty o rodině... Jestli se praštil do hlavy, nebo co... nechápu. 
796016
Podle mě by bylo nejzajímavější zjistit, jak Vin přišel na to, že chceme v týhle sérii slinty o rodině... Jestli se praštil do hlavy, nebo co... nechápu. 
2 0
reagovat
A ví se kdo bude ty dva díly psát? Protože se má točit od ledna a to mi příjde i na tuhle sérii málo času na dva filmy. A pokud to byla pravda, tak minimálně se na scénář F9 Morgan podíval a snad i něco přidal - což v reálu budou asi ty odkazy na Hobbse a Shawa. Ale pokud se nepletu, tak bude psát/píše Hobbse a Shawa 2, tak asi opravdu ho nebaví to věčný točení v kruhu. Hobbs a Shaw jsou jediné postavy s nějakým vývojem, zatímco Domova rodina už od pětky přešlapuje na místě.
796008
A ví se kdo bude ty dva díly psát? Protože se má točit od ledna a to mi příjde i na tuhle sérii málo času na dva filmy. A pokud to byla pravda, tak minimálně se na scénář F9 Morgan podíval a snad i něco přidal - což v reálu budou asi ty odkazy na Hobbse a Shawa. Ale pokud se nepletu, tak bude psát/píše Hobbse a Shawa 2, tak asi opravdu ho nebaví to věčný točení v kruhu. Hobbs a Shaw jsou jediné postavy s nějakým vývojem, zatímco Domova rodina už od pětky přešlapuje na místě.
1 0
reagovat
reaguje na: Polux
Jo takhle, tak to potom jo. Já jsem to bral od M:I Ghost Protocol což byl díl, kdy se z toho stala týmovka (1 a 2 jsou One Man Show Ethana Hunta a 3 už ten náběh měla, ale pořád to spíš tíhlo hlavně k Huntovi), sice to nerežíroval McQuarrie, ale pokud se nepletu, tak ladil scénář.

Diesel o F10 a F11 mluví jako o F10 Part 1 a F10 Part 2, takže bude asi jeden příběh rozseklí někdě v půlce. Ono prý na dvou filmech trvalo studio a on jim vyhověl. Já pevně doufám, že tentokrát každý svůj moment dostane. Hlavně ale doufám, že Lin do toho dá zase trochu toho srdíčka, protože v F9 je cejtit, že to celý dělal jenom kvůli Justice for Hana i ty bylo udělaný v rámci série velmi laxně.

Já mám Adkinse rád, je to sympaťák a hlavně evidentně hroznej srdcař, ale nějak nevím, jetli by mohl utáhnout hlavního záporáka. Spíš si myslim, že by se měli vrátit ke konceptu F6 a dát dohromady zase tým záporáků. Theron to sama neutáhne a vlastně tam krom toho tatíka nikdo nezbývat a Diesel furt opakuje jméno Michaela Caina - takže buď bude tatík nebo bude patriarcha rodu Shawů
796007
Jo takhle, tak to potom jo. Já jsem to bral od M:I Ghost Protocol což byl díl, kdy se z toho stala týmovka (1 a 2 jsou One Man Show Ethana Hunta a 3 už ten náběh měla, ale pořád to spíš tíhlo hlavně k Huntovi), sice to nerežíroval McQuarrie, ale pokud se nepletu, tak ladil scénář. Diesel o F10 a F11 mluví jako o F10 Part 1 a F10 Part 2, takže bude asi jeden příběh rozseklí někdě v půlce. Ono prý na dvou filmech trvalo studio a on jim vyhověl. Já pevně doufám, že tentokrát každý svůj moment dostane. Hlavně ale doufám, že Lin do toho dá zase trochu toho srdíčka, protože v F9 je cejtit, že to celý dělal jenom kvůli Justice for Hana i ty bylo udělaný v rámci série velmi laxně. Já mám Adkinse rád, je to sympaťák a hlavně evidentně hroznej srdcař, ale nějak nevím, jetli by mohl utáhnout hlavního záporáka. Spíš si myslim, že by se měli vrátit ke konceptu F6 a dát dohromady zase tým záporáků. Theron to sama neutáhne a vlastně tam krom toho tatíka nikdo nezbývat a Diesel furt opakuje jméno Michaela Caina - takže buď bude tatík nebo bude patriarcha rodu Shawů
795521
2 -1
reagují: Polux
reagovat
reaguje na: imf
Já někde četl ničím neopodstatněnou teorii, že chtěl dát jen ten špionážní styl a Diesel chtěl rodinu a autíčka. A u Hobbse se mohl Morgan dál posouvat v tom, co ho bavilo. Ale fakt nevím. 
796006
Já někde četl ničím neopodstatněnou teorii, že chtěl dát jen ten špionážní styl a Diesel chtěl rodinu a autíčka. A u Hobbse se mohl Morgan dál posouvat v tom, co ho bavilo. Ale fakt nevím. 
796004
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se