Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku J. J. Abrams žádný komiks od DC nenatočí

příspěvky 1 - 0 Napsat příspěvek
reaguje na: Failarth
Se Super8 souhlasim, viděl jsem to znova tak před měsícem a furt mne to baví
791851
Se Super8 souhlasim, viděl jsem to znova tak před měsícem a furt mne to baví
791844
1 -2
reagovat
MI3 v lecčems dalece překonal první dva díly série.

Úlitba 80´sci-fi a vnitrolezba do Spielbergovi řiti jménem Super 8 splnila dokonale očekávání...tedy JJ si natočil svojí povinnost a někteří MY si to užili s ním8)  (nebylo nás zase tak málo).

A trailery na Star-Trek a ultimátní Into Darkness patří mezi ty co by měli být v každé topce nej trailerů. 
O kvalitách a zábavnosti obou dílů nemluvě.
Zase jen koukám jaký ,,hate" se na něj snáší, už jen to přirovnávání ke Snyderovi...


To jste mu pořád neodpustili to demnentní finále Lost (ok já ne)?:D

Ok, pak je tu SW...


Jestli každopádně tohle sdělil médiím tak :+, tohle není žádnej rutinér a není zase tolik takových co mají podobný záběr a tvůrčí chuť i oko.
791844
MI3 v lecčems dalece překonal první dva díly série. Úlitba 80´sci-fi a vnitrolezba do Spielbergovi řiti jménem Super 8 splnila dokonale očekávání...tedy JJ si natočil svojí povinnost a někteří MY si to užili s ním*8)*  (nebylo nás zase tak málo). A trailery na Star-Trek a ultimátní Into Darkness patří mezi ty co by měli být v každé topce nej trailerů.  O kvalitách a zábavnosti obou dílů nemluvě. Zase jen koukám jaký ,,hate" se na něj snáší, už jen to přirovnávání ke Snyderovi... To jste mu pořád neodpustili to demnentní finále Lost (ok já ne)?*:D* Ok, pak je tu SW... Jestli každopádně tohle sdělil médiím tak *:+*, tohle není žádnej rutinér a není zase tolik takových co mají podobný záběr a tvůrčí chuť i oko.
1 -1
reagují: StevieCZ
reagovat
reaguje na: HAL
No, když to bereš z tohoto pohledu, tak možná ano...i když já za koncepci prostě nepovažuju odklepnout prostřední díl plánované trilogie jednomu specifickému autorovi pro scénář i režii. Já si pamatuju na prohlášení KK o "volné ruce"...co jako čekali, že z toho nakonec vznikne?

Mě EP 7 baví...jasně, je to až moc pohyb na bezpečném povrchu, ale ty výtky o vykrádačce neberu, to bylo v SW vždy, už za Lucase. Podle mě to byl zábavný rozjezd nové trilogie s dostatečnou SW atmosférou. Co bych vypustil, jsou takové ty podpůrné hlášky starých bardů ve prospěch nových postav. Nepotřebuju, aby mi Han Solo říkal, že se mu líbí Finn a že je dobrej, já chci, ať se mi nová postava líbí sama svým jednáním v rámci filmu a tím, jak je zahraná.

Z EP 8 mě baví hlavně vizuály (ale na Rogue One nemají), ale ten film sráží ty
zvraty pro zvraty a občas i velice dementní jednání postav, místy to ani nemělo tu "SW esenci". Navíc se ten film strašně táhl. Líbil se mi Lukův konečný souboj, i když někteří mluvili o vykrádačce Útěku z L.A. (link - pro některé to bude asi citace, pocta, pro jiné vykrádačka.

A na celé trilogii, respektive na prvních dvou epizodách, mi vadí asi nejvíc to, jak je napsaný Kylo Ren (Driver hraje dobře, o tom žádná), ta jeho údajná rozervanost a přetrvávající kousek dobra v něm, pro mě to nebylo věrohodně uchopeno, stejně tak mi úplně neseděl přerod Anakina ve Vadera v EP 3. Ale to už jsem tady taky někdy psal.

EP 9 byla divoká jízda. Jako když někdo pustí nabušenou powerpointovou prezentaci s tunou grafů, obrázků a textu a kliká po vteřinách a ty si z toho máš  něco odnést. Ten film zase sráží ty jakoby zaručeně kanonické informace  typu "Já vím, s Lukem jsme po tom kdysi pátrali.", naroubované moc na sílu. Ale zase tam byla ta SW atmosféra a byla zachována i ta jakási pohádkovost.

Měli mít jasný plán do detailů a toho se držet, mohlo to dopadnout o hodně líp.

...a aby to bylo k tématu, na originální projekty od J. J. se těším. :D
791828
No, když to bereš z tohoto pohledu, tak možná ano...i když já za koncepci prostě nepovažuju odklepnout prostřední díl plánované trilogie jednomu specifickému autorovi pro scénář i režii. Já si pamatuju na prohlášení KK o "volné ruce"...co jako čekali, že z toho nakonec vznikne? Mě EP 7 baví...jasně, je to až moc pohyb na bezpečném povrchu, ale ty výtky o vykrádačce neberu, to bylo v SW vždy, už za Lucase. Podle mě to byl zábavný rozjezd nové trilogie s dostatečnou SW atmosférou. Co bych vypustil, jsou takové ty podpůrné hlášky starých bardů ve prospěch nových postav. Nepotřebuju, aby mi Han Solo říkal, že se mu líbí Finn a že je dobrej, já chci, ať se mi nová postava líbí sama svým jednáním v rámci filmu a tím, jak je zahraná. Z EP 8 mě baví hlavně vizuály (ale na Rogue One nemají), ale ten film sráží ty zvraty pro zvraty a občas i velice dementní jednání postav, místy to ani nemělo tu "SW esenci". Navíc se ten film strašně táhl. Líbil se mi Lukův konečný souboj, i když někteří mluvili o vykrádačce Útěku z L.A. (https://www.youtube.com/watch?v=_6eAcFOSOY0) - pro některé to bude asi citace, pocta, pro jiné vykrádačka. A na celé trilogii, respektive na prvních dvou epizodách, mi vadí asi nejvíc to, jak je napsaný Kylo Ren (Driver hraje dobře, o tom žádná), ta jeho údajná rozervanost a přetrvávající kousek dobra v něm, pro mě to nebylo věrohodně uchopeno, stejně tak mi úplně neseděl přerod Anakina ve Vadera v EP 3. Ale to už jsem tady taky někdy psal. EP 9 byla divoká jízda. Jako když někdo pustí nabušenou powerpointovou prezentaci s tunou grafů, obrázků a textu a kliká po vteřinách a ty si z toho máš  něco odnést. Ten film zase sráží ty jakoby zaručeně kanonické informace  typu "Já vím, s Lukem jsme po tom kdysi pátrali.", naroubované moc na sílu. Ale zase tam byla ta SW atmosféra a byla zachována i ta jakási pohádkovost. Měli mít jasný plán do detailů a toho se držet, mohlo to dopadnout o hodně líp. ...a aby to bylo k tématu, na originální projekty od J. J. se těším. :D
791816
4 0
reagovat
MI3 a ST08 jsou hodně kvalitní blockbustery, oba za devítku, ale od té doby uteklo 12 let, Abrams natočil čtyři filmy a žádný z nich mě nějak extra nebavil. Nejspíš bych si u něj tedy přál, aby jeho příští dva byly menší kousky a konečně se teda ukázalo, jestli (ještě) umí točit.
791827
MI3 a ST08 jsou hodně kvalitní blockbustery, oba za devítku, ale od té doby uteklo 12 let, Abrams natočil čtyři filmy a žádný z nich mě nějak extra nebavil. Nejspíš bych si u něj tedy přál, aby jeho příští dva byly menší kousky a konečně se teda ukázalo, jestli (ještě) umí točit.
2 -2
reagovat
reaguje na: fr3ak
Tu jsem raději cíleně nezmiňoval, protože remake Ep 4 tu má hodně fans :D
791824
Tu jsem raději cíleně nezmiňoval, protože remake Ep 4 tu má hodně fans *:D*
791775
1 0
reagovat
Ano, mohli by jí cutnout.
791822
Ano, mohli by jí cutnout.
791820
1 0
reagovat
Já Abramse žeru a jediný co mě fakticky mrzí je, že se nechal ukecat do Vzestupu Skywalkera. Naskočit do takového projektu a snažit se pro fanoušky nenáviděné studio opravit něco co opravit nepotřebovalo byl od začátku prohraný boj :- Ale teď se budu těšit na každý jeho projekt a doufám, že už brzy s něčím přijde :+
791821
Já Abramse žeru a jediný co mě fakticky mrzí je, že se nechal ukecat do Vzestupu Skywalkera. Naskočit do takového projektu a snažit se pro fanoušky nenáviděné studio opravit něco co opravit nepotřebovalo byl od začátku prohraný boj *:-* Ale teď se budu těšit na každý jeho projekt a doufám, že už brzy s něčím přijde *:+*
7 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
Problém je že ona ta SW trilogie jasně danou koncepci má, už od začátku a bohužel se jí drželi až do konce - je to "remake OG trilogy s rámcově stejným příběhem, ale zároveň jakože pokračování s novými postavami".
Všechny díly jsou na tomhle postavené, a tenhle nápad byl evidentní průser od prvního díl, snažit se o tohle byla zásadní brzda pro jakékoli rozvíjení příběhu. Kdyby byl Abrams co k čemu, tak se na takový přístup od začátku vykašle a točí regulérně originální story. Je mi jasné že tohle byl nejspíš hlavně nápad hlavounů od Disneyho, ale on jim ho zrealizoval.

(Ryan do toho zkusil trochu hodit vidle, byť i ten se v detailech docela dost drží remakování staré trilogie - ale otevřel dveře pro už normální originální pokračování... které ovšem Abrams zase hned zavřel, a zas jen parafrázoval Návrat Jediho)
791816
Problém je že ona ta SW trilogie jasně danou koncepci má, už od začátku a bohužel se jí drželi až do konce - je to "remake OG trilogy s rámcově stejným příběhem, ale zároveň jakože pokračování s novými postavami". Všechny díly jsou na tomhle postavené, a tenhle nápad byl evidentní průser od prvního díl, snažit se o tohle byla zásadní brzda pro jakékoli rozvíjení příběhu. Kdyby byl Abrams co k čemu, tak se na takový přístup od začátku vykašle a točí regulérně originální story. Je mi jasné že tohle byl nejspíš hlavně nápad hlavounů od Disneyho, ale on jim ho zrealizoval. (Ryan do toho zkusil trochu hodit vidle, byť i ten se v detailech docela dost drží remakování staré trilogie - ale otevřel dveře pro už normální originální pokračování... které ovšem Abrams zase hned zavřel, a zas jen parafrázoval Návrat Jediho)
791815
2 -3
reagují: Vault_13
reagovat
reaguje na: HAL
M:I 3 je za pětkou/šestkou nejlepší díl.
Star Trek je jedna z nejlepších sci-fi minulé dekády.
S tím zbytkem souhlas, ale že by to Abrams režijně nebo scenáristicky nezvládal, to si nemyslím. Nová Star Wars trilogie by v téhle formě, kdy to nemělo žádnou koncepci, zlomila vaz každýmu, a Super 8 dojelo na nesympatické postavy a fakt, že to byl doslova horší E.T., záměr tam byl dobrý, ale jedno ujetí je ještě v pořádku. Abrams furt patří mezi topku, byť ho teď většina nemá ráda.
791815
M:I 3 je za pětkou/šestkou nejlepší díl. Star Trek je jedna z nejlepších sci-fi minulé dekády. S tím zbytkem souhlas, ale že by to Abrams režijně nebo scenáristicky nezvládal, to si nemyslím. Nová Star Wars trilogie by v téhle formě, kdy to nemělo žádnou koncepci, zlomila vaz každýmu, a Super 8 dojelo na nesympatické postavy a fakt, že to byl doslova horší E.T., záměr tam byl dobrý, ale jedno ujetí je ještě v pořádku. Abrams furt patří mezi topku, byť ho teď většina nemá ráda.
791814
6 -4
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: asinus
Abramse jsem měl rád v začátcích Lostu, od té doby to s ním jde od desíti k pěti a je to teď stejně přeceňovaný autor jako Snyder. Odjakživa říkám že měl zůstat jen u produkování, to mu šlo, ale jako scénárista a režisér celovečerních filmů není dobrý.
- MI3 je snad nejslabší díl série (i ta dvojka už mě asi baví víc, jakkoli je to  těžkotonážní blbina)
- Star Trek zprznil brutálně a udělal z něj blbější Star Wars (aspoň ve dvojce mu to zachraňuje dobře zahraná postava Khana)
- Super8 se zmateně snaží napodobovat Spielberga a moc mu to nejde
- Star Trek Force Awakens mě bavilo (první půlka šlape skvěle), ale zpětně je vidět jak velký průser už v ní s tou koncepcí "poloremaků" vyrobil, a že to vlastně nikdy nemohlo dopadnout dobře. Ale samozřejmě snad od kohokoli by to dopadlo líp než ta shitshow RotS.
791814
Abramse jsem měl rád v začátcích Lostu, od té doby to s ním jde od desíti k pěti a je to teď stejně přeceňovaný autor jako Snyder. Odjakživa říkám že měl zůstat jen u produkování, to mu šlo, ale jako scénárista a režisér celovečerních filmů není dobrý. - MI3 je snad nejslabší díl série (i ta dvojka už mě asi baví víc, jakkoli je to  těžkotonážní blbina) - Star Trek zprznil brutálně a udělal z něj blbější Star Wars (aspoň ve dvojce mu to zachraňuje dobře zahraná postava Khana) - Super8 se zmateně snaží napodobovat Spielberga a moc mu to nejde - Star Trek Force Awakens mě bavilo (první půlka šlape skvěle), ale zpětně je vidět jak velký průser už v ní s tou koncepcí "poloremaků" vyrobil, a že to vlastně nikdy nemohlo dopadnout dobře. Ale samozřejmě snad od kohokoli by to dopadlo líp než ta shitshow RotS.
791807
4 -13
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: HAL
Wtf, "nemá co známého by posral". Bejt takhle děsně přísnej na někoho, kdo zásadně přispěl k revoluci TV tvorby, kvalitou oživil sérii M:I, prvotřídní kvalitou oživil Star Trek, a potom neustál nekoncepční přístup u pokračování nejmilovanější série všech dob (osobně bych to neviděl jako jeho chybu, ale jo, už s tím bude navěky spojen) ... Přehnaný. J.J. je jeden z nejschopnějších realizátorů svý generace, a jestli se teď bude věnovat originálním projektům, určitě mě to zajímá.
791807
Wtf, "nemá co známého by posral". Bejt takhle děsně přísnej na někoho, kdo zásadně přispěl k revoluci TV tvorby, kvalitou oživil sérii M:I, prvotřídní kvalitou oživil Star Trek, a potom neustál nekoncepční přístup u pokračování nejmilovanější série všech dob (osobně bych to neviděl jako jeho chybu, ale jo, už s tím bude navěky spojen) ... Přehnaný. J.J. je jeden z nejschopnějších realizátorů svý generace, a jestli se teď bude věnovat originálním projektům, určitě mě to zajímá.
791779
19 -1
reagují: HAL
reagovat
Jsem rád, že se upíše novým neokoukaným projektům. Těch není nikdy dost.
791805
Jsem rád, že se upíše novým neokoukaným projektům. Těch není nikdy dost.
1 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
Ta věta mě taky pobavila. Holt už nemá co známého by posral (DC to zvládnou i bez něj), tak si asi řekl že by mohl zkusit pro změnu poprvé podělat i něco vlastního :D
791779
Ta věta mě taky pobavila. Holt už nemá co známého by posral (DC to zvládnou i bez něj), tak si asi řekl že by mohl zkusit pro změnu poprvé podělat i něco vlastního *:D*
791741
4 -6
reagují: asinus
reagovat
reaguje na: Clavius
Já bych byl rád ušetřenej i sedmičky. Po nějaký době sem se na ni znovu podíval, jestli sem ji tehdy nekřivdil a popravdě to bylo ještě horší než napoprvé. Nezvládnul sem ani půlku...
791775
Já bych byl rád ušetřenej i sedmičky. Po nějaký době sem se na ni znovu podíval, jestli sem ji tehdy nekřivdil a popravdě to bylo ještě horší než napoprvé. Nezvládnul sem ani půlku...
791737
3 -1
reagují: Clavius
reagovat
reaguje na: Clavius
Toť otázka... možná, že by jiný režisér natočil ještě větší patlaninu. Abrams aspoň umí filmové řemeslo, ačkoliv by se měl vyhýbat psaní scénářů.
791748
Toť otázka... možná, že by jiný režisér natočil ještě větší patlaninu. Abrams aspoň umí filmové řemeslo, ačkoliv by se měl vyhýbat psaní scénářů.
791737
2 0
reagovat
Přijde mu, že Hollywood je teď plný remaků, rebootů, adaptací či inspirací starými filmy

Kolik z toho má na kontě on? :D
791741
[i]Přijde mu, že Hollywood je teď plný remaků, rebootů, adaptací či inspirací starými filmy [/i]Kolik z toho má na kontě on? *:D*
9 -1
reagují: HAL
reagovat
Škoda, že si na tohle nevzpomněl dřív. Byli bychom ušetřeni od bolestivé E9 8)
791737
Škoda, že si na tohle nevzpomněl dřív. Byli bychom ušetřeni od bolestivé E9 *8)*
9 -1
reagují: fr3ak, HellFire
reagovat
Superhrdinů už bylo dost. Každá zprává, o tom že nevzniknou další, je dobrá zpráva.
791736
Superhrdinů už bylo dost. Každá zprává, o tom že nevzniknou další, je dobrá zpráva.
6 -1
reagovat
Dobré rozhodnutí. Aniž bych chtěl chtěl rozebírat režisérské schopnosti J. J. Abramse, jednoznačně podporuju myšlenky a činy, které podporují vznik nových originálních projektů.
791733
Dobré rozhodnutí. Aniž bych chtěl chtěl rozebírat režisérské schopnosti J. J. Abramse, jednoznačně podporuju myšlenky a činy, které podporují vznik nových originálních projektů.
9 0
reagovat
:+:+:+
791731
*:+**:+**:+*
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se