Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

J. J. Abrams žádný komiks od DC nenatočí


ikona
Spooner
constantinedcj.j.abramssupermanwarner bros.
Slavný tvůrce si vzal po svá produkční křídla nového Supermana či Constantinea. Tím to ale končí.  

Už je to nějaký pátek, co režisér J. J. Abrams a jeho společnost Bad Robot uzavřel lukrativní smlouvy s Warnery a DC, s níž dostal na starost řadu hrdinů této komiksové stáje. Týkalo se to zejména partičky postav okolo Justice League Dark, díky čemuž se dočkáme nového seriálového Constantinea, v posledních týdnech však bylo Abramsovo jméno skloňováno zejména s dalším rebootem Supermana, v němž se podle všeho počítá s černošským představitelem Clarka Kenta. Čas od času se proto mluví o tom, zda Abrams některou z chystaných komiksovek nenatočí a zřejmě v to i samotní Warneři dlouho doufali. Jenže nyní se zdá, že s tím rozhodně nemáme počítat.

Abrams totiž v rozhovoru pro web Collider celkem razantně řekl, že žádnou komiksovku od DC (a zřejmě asi od nikoho jiného) rozhodně natáčet nechce a vůbec něco takového nemá v plánu. Důvod? Populární tvůrce se stále drží slov, že se chce věnovat spíše originálním a neokoukaným projektům. Přijde mu, že Hollywood je teď plný remaků, rebootů, adaptací či inspirací starými filmy a už mu tato strategie leze malinko krkem. Chce se zkrátka vrátit ke svým televizním kořenům, kdy byl u zrodu svěžích a originálních kousků typu Ztraceni a Alias. Zdá se zkrátka, že poslední Star Wars ho v tomto ohledu definitivně vyždímali a on chce konečně jít originální cestou. Doufejme tedy, že mu tato slova vydrží co nejdéle. Co myslíte, je dobrá či špatná zpráva, že ho u žádné DC komiksovky v pozici režiséra neuvidíme?

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (20)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace