Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Režisér Johna Wicka chystá mix Indiana Jonese a Smrtonosné pasti

příspěvky 1 - 8 Napsat příspěvek
reaguje na: DarkSith
Vtipné je že trailer vyšel rok před Covidem v Evropě a  v USA :D A je to skvělé i po stránce gameplay, navíc fetiš (Vector made in DARPA) pro milovníky moderní výzbroje. Po tom co bylo posledním dlc neskutečně dokurvené Destiny 2 (kde prostě zmizelo 75% obsahu... beze nadsázky) je to více jak plnohodnotná náhrada.
783088
Vtipné je že trailer vyšel rok před Covidem v Evropě a  v USA :D A je to skvělé i po stránce gameplay, navíc fetiš ([url=https://1url.cz/mKLVz]Vector[/url] made in [url=https://www.darpa.mil/]DARPA[/url]) pro milovníky moderní výzbroje. Po tom co bylo posledním dlc neskutečně dokurvené Destiny 2 (kde prostě zmizelo 75% obsahu... beze nadsázky) je to více jak plnohodnotná náhrada.
783085
1 0
reagovat
reaguje na: LouisNicolasDav
Zní to hodně zajímavě. 
783085
Zní to hodně zajímavě. 
783081
1 0
reagují: LouisNicolasDav
reagovat
Oba pánové měli raději natočit toto. Mám za sebou cca 50 hodin, a pokud by byla zachovaná atmosféra, navíc by tu byl rozpočet pro vytvoření velkého hnijícího jablka nebo W.D.C. zmítané v křeči, sevřené v karanténě a na pokraji civilní války, kdy by byl zachován původní ost, věřím že by šlo o akční milník a novej filmovej kult, jak třeba před lety Matrix... Bohužel mohu snít dál, tomu kdo to mát dle posledních info natáčet nevěřím ani že by zvládl reklamu na dámské vložky.

Rychlej a neúplnej překlad prvního linku:
Očekávali jsme každé ráno kafe a wi-fi zdarma. Když nás o toto připravili, přežili jsme. Když komunikační sítě a infrastruktura selhala, přežili jsme... Když lékárny byly vyrabovány a nemocnice přestaly fungovat a z astma se stala smrtelná nemoc a když policie přestala chránit. NĚKTEŘÍ přežili. Ale jsme odolný druh. Poprvé v historii  jsme budovali TO co jsme doopravdy potřebovali... Stanovili jsme novou NORMU. Jsou však tací co nebudují jen ničí, Hyeny co loví slabé. To díky ním svět KRVÁCÍ... Nestojíme však sami,  Jsou tu stateční, kteří nás sjednocují  a bojuji za nás. Jsou našim štítem a světlem. Co se však stane až světlo zhasne? Kdo nás ochrání?
783081
Oba pánové měli raději natočit [url=https://www.youtube.com/watch?v=cCc74aSspBE]toto[/url]. Mám za sebou cca 50 hodin, a pokud by byla zachovaná atmosféra, navíc by tu byl rozpočet pro vytvoření velkého hnijícího jablka nebo W.D.C. zmítané v křeči, sevřené v karanténě a na pokraji civilní války, kdy by byl zachován původní [url=https://youtu.be/2Dm5q9ke4Wc?t=530]ost[/url], věřím že by šlo o akční milník a novej filmovej kult, jak třeba před lety Matrix... Bohužel mohu snít dál, tomu kdo to mát dle posledních info natáčet nevěřím ani že by zvládl reklamu na dámské vložky. Rychlej a neúplnej překlad prvního linku: [i]Očekávali jsme každé ráno kafe a wi-fi zdarma. Když nás o toto připravili, přežili jsme. Když komunikační sítě a infrastruktura selhala, přežili jsme... Když lékárny byly vyrabovány a nemocnice přestaly fungovat a z astma se stala smrtelná nemoc a když policie přestala chránit. NĚKTEŘÍ přežili. Ale jsme odolný druh. Poprvé v historii  jsme budovali TO co jsme doopravdy potřebovali... Stanovili jsme novou NORMU. Jsou však tací co nebudují jen ničí, Hyeny co loví slabé. To díky ním svět KRVÁCÍ... Nestojíme však sami,  Jsou tu stateční, kteří nás sjednocují  a bojuji za nás. Jsou našim štítem a světlem. Co se však stane až světlo zhasne? Kdo nás ochrání?[/i]
3 0
reagují: DarkSith
reagovat
reaguje na: LV426
Nerad ti to říkám, ale asi jsi.

"Když se nějakému režisérovi podaří natočit něco bezva jako je třeba Wick, nemusí se přeci po x dalších průměrných filmech psát takové titulky"

Novinka je o Stahelskim, který natočil zatím jen ty Wicky, takže v titulku nic jiného být nemůže. 

"To je vtip? Vždyť oba dva filmy jsou naprosto zbytečné, genericky nudné"

To je subjektivní.

"a ještě k tomu přidat, že to bude mix Indyho a Jupikajej madafaka. S tím to nebude mít společného už vůbec nic."

To řekli tvůrci, ne my. My o tom jen píšeme.
783080
Nerad ti to říkám, ale asi jsi. [i]"[/i][i]Když se nějakému režisérovi podaří natočit něco bezva jako je třeba Wick, nemusí se přeci po x dalších průměrných filmech psát takové titulky"[/i] Novinka je o Stahelskim, který natočil zatím jen ty Wicky, takže v titulku nic jiného být nemůže.  [i]"[/i][i]To je vtip? Vždyť oba dva filmy jsou naprosto zbytečné, genericky nudné"[/i] To je subjektivní. [i]"[/i][i]a ještě k tomu přidat, že to bude mix Indyho a Jupikajej madafaka. S tím to nebude mít společného už vůbec nic."[/i] To řekli tvůrci, ne my. My o tom jen píšeme.
783071
13 -1
reagovat
Na Stahelského post-Wickovskou éru jsme hodně zvědavý. Přece jen, sice se s každým dalším dílem Baba Jaga série imho zlepšuje, ale stále jde v podstatě o to samé, takže vidět od něj něco jiného bude dost zajímavé.

Námět zní docela slušně a těch variant kdo vs kdo je jistě více (banda zlodějů  vs vojáci, banda zlodějů vs bubáci z top secret beden, banda zlodějů vs vojáci vs bubáci z top secret beden, banda zlodějů vs jiná banda zlodějů vs bubáci z top secret beden, atd.), tak snad to neskončí jako další variace na Outpost a podobné béčka. Doufám, že děj stylově zasadí do Area 47:D  
783075
Na Stahelského post-Wickovskou éru jsme hodně zvědavý. Přece jen, sice se s každým dalším dílem Baba Jaga série imho zlepšuje, ale stále jde v podstatě o to samé, takže vidět od něj něco jiného bude dost zajímavé. Námět zní docela slušně a těch variant kdo vs kdo je jistě více (banda zlodějů  vs vojáci, banda zlodějů vs bubáci z top secret beden, banda zlodějů vs vojáci vs bubáci z top secret beden, banda zlodějů vs jiná banda zlodějů vs bubáci z top secret beden, atd.), tak snad to neskončí jako další variace na Outpost a podobné béčka. Doufám, že děj stylově zasadí do Area 47*:D*  
2 -1
reagovat
reaguje na: Barv666
Útočně? Takhle se tu běžně chová (nejen) redakce,  já to ještě aspoň napsal ve srandě a ano, napsal jsem to takovým stylem schválně, třeba to některé trkne. Použil bych i  citaci z Predatora 2 .. jak se do lesa volá, však to znáš ...  :)
783074
Útočně? Takhle se tu běžně chová (nejen) redakce,  já to ještě aspoň napsal ve srandě a ano, napsal jsem to takovým stylem schválně, třeba to některé trkne. Použil bych i  citaci z Predatora 2 .. jak se do lesa volá, však to znáš ...  :)
783072
3 -6
reagovat
reaguje na: LV426
Je to napsané zbytečně útočně, ale s podstatou žel souhlas, ty filmy opravdu vyšuměly tááák rychle.
783072
Je to napsané zbytečně útočně, ale s podstatou žel souhlas, ty filmy opravdu vyšuměly tááák rychle.
783071
6 -1
reagují: LV426
reagovat
" talent pro velkolepé akčňáky potvrdil u druhého Deadpoola či Hobbse a Shawa"

To je vtip? Vždyť oba dva filmy jsou naprosto zbytečné, genericky nudné a defakto zapomenuty chvíli po tom co vyšly.. Když se nějakému režisérovi podaří natočit něco bezva jako je třeba Wick, nemusí se přeci po x dalších průměrných filmech psát takové titulky a ještě k tomu přidat, že to bude mix Indyho a Jupikajej madafaka. S tím to nebude mít společného už vůbec nic.

Kdybych byl hloupý jak někteří tady, napsal bych "nechceš si takové titulky jít psát někam na Blesk" ? :D
783071
" talent pro velkolepé akčňáky potvrdil u [b]druhého Deadpoola či Hobbse a Shawa" [/b]To je vtip? Vždyť oba dva filmy jsou naprosto zbytečné, genericky nudné a defakto zapomenuty chvíli po tom co vyšly.. Když se nějakému režisérovi podaří natočit něco bezva jako je třeba Wick, nemusí se přeci po x dalších průměrných filmech psát takové titulky a ještě k tomu přidat, že to bude mix Indyho a Jupikajej madafaka. S tím to nebude mít společného už vůbec nic. Kdybych byl hloupý jak někteří tady, napsal bych "nechceš si takové titulky jít psát někam na Blesk" ? *:D*
5 -11
reagují: do_Od, Barv666
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se